cnm benim tchiboya bakaym saol buyuk olan vardi simdilik onu kullanyrm .kirk icin soyle soyleyim ozel birseyden kastin mevlut mu bizim oyle bi adetmz yok yapilsa guzel olur aslnda ama ailelerimiz hemen gelemz kar kis eltim gorumcem ve arkadaslar saolsunlar parca. Parca geldiler hediyeleriyle benm oglusta akilliydi kirkinda masallah guzel guzel agrladm..kirkimin ciktigi gun oglumu yikadm kendimde dus aldm ama 36.gun zaten ben lohusalgm bittigi icin yine almstm aklimda kalmasn diye oldu yani benimki bide suyuma alyansimi attm ne alaka bilmem annem dedi hurafeleri hic yapmam ama bunu yapasm geldi sen napacaksn kirki icin oZel bi adetiniz var miArtık su torbaları örgülü olarak da satılıyor benim evindeki öyle tchibo dan almıştım.. Oh maşalalh Gamze sana bizde hala düzen yok hala gaz problemleri normal hayatımıza dönemedik ve tek Başıma bebekle hiç çıkmadım dışarı senin maşallahın var.. Kar fırtına bi gitse kuaföre gideceğim kaşlarımdan kurtulmak için ama nerede :))
Sen Ahmet paşa nın kırkı için özel bir şey yaptın mı?
cnm iyiiyz sukr neyinNasılsıniz kızlar? Epeydir giremiyorum...şu saatte pijamayla saç baş birbirine karışmış bir anne olarak dolaşıyorum sebepleri anlatsam şaşarsınız offff
0var
bende iciyorum wcye sik gidiyorum sutumde iyi masallah alakasi yok onun idrar torbasi genistr onemli olan duzenli icmek kiyaslama bosver ben hadi ilk ayda cok ictim eger olmasa ilk ay o kadsr tuvalete gitti guzel kilo almsti oglum canmYa benim kafama bisey takildi simdi ben geçen face grubunda okumustum biri yazmisti sut icin bol su iciyorum ve idrar olarak fazla wc ye gitmiyorum yazmıştı simdi bende içiyorum ama aksi gibi hemen wc ye gidiyorum bendemi anormallik var acaba o halde benim sularim niye yaramiyo
Son düzenleme: