2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
PINAR45 kv abartmış

ama eldiven takmamak bebişin ellerini tanıması için ama eldiven takmamak bebişin ellerini tanımaama eldiven takmamak bebişin ellerini tanıması için ama eldiven takmamak bebişin ellerini tanıması iç
 
Benimki mememi emmiyor Dr sağarak sütün artmaz dedi. Süt artırıcı çay, damla, malt içecek, boza, hoşaf içiyorum. Mama da veriyorum. Kendimi üzmüyorum çünkü elimden gelen bu. Sen de üzme.
 
Dün gece kızım gazdan çok ağladı gaz damlası verdim iyi geldi sen de kullanabilirsin. Sab simplex adı.
 
Hastane bana verme emzik dedi ama uykuya geçmesinde çok yardımcı oluyo veriyorum.
cnm bnde mecbur kalmadıkça vermiyorum . Uykuya dalmakta zorlandgı zaman yada yerine koyarkn uyandgı zaman veriyorum uyuyunca hmn çekiyorum çok alişmasin diye. Birde biz birgun hastanede yattık fototerapi için bebegm kuvezde yattı ve emzik çok iyi oldu yoksa durmazdı içinde .
 
Topuk kanı sonucunu almak için hastaneyi falan aramak gerekiyor mu canim?
 
Ne olur ne olmaz diye Dr kabızlık ilacı yazmıştı bize, Dr a sor belki kullanırsın.
 
Hastane göbek düşmeden yıkamayın dedi. 15. Gününde yıkadık. Göbek bakımı da yapılmayacak dediler. Hiç yapmadık. Hastanemiz farklı uygulamalar içinde. Ne kadar doğru bilmiyorum.
 
Bizim Dr göbek düştükten sonra kabuğu varken kanadı diye k vit yaptırdı iğne. Ertesi gün yıkayabilisin dedi yıkadık yıkayınca kabuk da düştü.
 
arkadaslar merhaba ozledım hepınızı nasılsınız.ben ıyıyım ama bebegm cok sıkıntılı anlatıyım hemen bırılerıde aynı durumdaysa faydası olur.kızımda gobek fıtıgı var hemde gıderek buyudu.ve cok gazlı.zaten bunlar bırbırıne baglıymıs ve cok huzursuzluk yapar ddı doktor.hep kucagmda yada sallıorum hıc durmuyor.doktor 3 bebegn gazı var bunda dedı.ınanılmaz cok gaz cıkartyo poposundan herkes sasırıyo.zaten bıde meme emmıyo sut sagyorum dusunun halimı.bugunde asıları vardı geceden annemı cagrdım uyumak ıcın.esimde cok yogun calısıo bna hıc bı faydası yok.bna dua edın.gaz ıcın yapmdgm sey kalmadı.varmı baska fıkrı olan.zınco verıorum rezene yapıorum devamlı sırtına karnına masaj yapıorum.sekerlı su verıyorum.muskat rendeleyıp verıyorum.benım gbı aynı seyı yasayan varmı
 
Cnm bizim çocuk doktorumuz yar. Doc.
Biz ilk hafta kontrolümüze gittiğimizde doktor kaç saatte bir beslediğimi sordu. Ağladıkça emziriyorum ama iki saati geçmesine de izin vermiyorum dedim. Gece iyi beslediğini düşündüğün bir emzirme sonrası 4 saat uyumasına izin verebilirsin dedi doktor. Gece gündüz farkını anlamaya başlar dedi. Bunu düşünürsen 6 saat baya fazla oluyor. Doktorunuza danışın isterseniz. Sağlıkla büyüdün yavrucaklarımız :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…