canim evet bizim kizda minikti.39+0 da 2670 olarak doğduk.4.gun çocuk doktoruna kontrole gittigimizde 2800 cikti tartida doktor kıyafetleri dustu 2600 dedi.1 haftalikken yani 3 gun sonra saglik ocaginda 3035 cikti oda kiyafeti dustu 2800 dedi.bugunde 17.gunumuz 3435 cikti kiyafeti dusup 3300 baz aldi.benim sütüm yetmiyo Canım ama mama takviyesi aliyoruz tabi anne sutude alıyo ama çoğunluğu mamadan karşılıyoruz.Uçları yara oldu süt yetmedi gelmedi derken ilk hafta full mama aldi ama şimdi cok sukur sutum az olsa geliyo.Günün yarisi mama yarisi anne sutu ile geciyo gibi bişey.sirf mamayi cekemiyo yoruluyo diye pompa aldim simdi hem emdirip hem pompayla sagicam insallah artar.
seninkide insallah kilo alirda toplar bir an önce.sen emziriyomusun sutun yetiyomu ki.
aynen canim hep bu ilk cocuk tecrübesiz sin gibi dusunuyolar benim esim bile benim bakabilegime ihtimal vermiyodu.gorumcem kaldi benimle hem hastanede hem evde.eve gelince 4 gun kaldi yanımda evine gidip çocuklarını alip gelicekti.benim esim gidiyo diye odu koptu resmen git hemen geri gel bile dedi.benim bakabilme ihtimalim kendi basimin caresine bakabilme ihtimalimi düşünmedi bile.hhatta bugun lafimi bile dedim oda kabul etti beklemiyodu.benim çocuğuma bakmam icin illa birine ihtiyacım yok.Allah ima sukurler olsun kizim duruyo gece gerçi mama veriyorum 2 saatte 1 kalkiyo.benim annem bile benim iyi olduğumu görünce fazla kalmadi 1 hafta kaldi gitti.cunku Ben erken ayaklandim sanirim kaynanamin mutfagimi ve evimi ele gecirmesine dayanamadim
esim bakti kendi basima hallediyorum daha sesini cikaramadi lafini bile etmedi gorumceme.tabi ben lafını edicem bana guvenmedi bakamam diye düşündü.Simdide banyo konusunda sikinti yasiyoruz ben kaynanamla yikamak istemiyorum esimde kulağına su kaciririm diye korkuyo.ama ben inat ettim kizimin banyosunu da kendim yaptircam.