Tam bununla ilgili yazicaktim bugun ben de. Sizde evde ingilizce konusuluyor mu? Biz esimle turkce konusuyoruz sadece, 2 yasinda krese gidince de japonca ogrenecek. Ucuncu bir dil kafasini karistirir belki diye hic ingilizce konusmadim okulda ogrenir nasilsa dedim. Ama bugun uzun bir aradan sonra miss rachel actim. Daha once deneyip birakmistim zira benim oglan ona da trene bakar gibi bakiyor afedersin hic etkilesim halinde gibi durmuyor
Neyse sayilari renkleri falan gosteren bir video acmistim, biz de evde turkce her gun bir seyler sayiyoruz. Ben sayiyorum daha dogrusu o da kendince bi gi falan diye sayar gibi yapiyor. Bugun videoyu izlerken rachel how many parrots are there? dedi, ekranda sadece bes tane papagan vardi sayi falan yoktu. Baktim hemen saymaya basladi bu da. Tekrar baska bir seyi sordu how many diye, yine saymaya basladi. Demek ki anliyor diye dusundum. Aslinda ingilizceyi de cok ogrense iyi olur cunku arkadaslarimiz onlarin cocuklari falan hep ingilizce konulusuluyor.
Esas sorum su, sizin kiz miss rachel'in yaptigi her seye tepki veriyor mu? Benimki genelde sadece bakiyor mesela sarkilarin hareketlerine falan hic eslik etmiyor. Bir tek bu sayma olayina tepki verdi. Ben de emin olamiyorum ogreniyor mu ogrenmiyor mu diye.