2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım ya ilaç verecekler mi enfeksiyon için? Bu arada nst de üstteki çizgiler bebeğin hareketi alttakiler sancı mı?
evet cnm detaylı yazıcam yine ilaç verdi,üstteki kalp atışları alttaki sancı ve hiçde bişi çıkmadı herzmnki gibi
 
sen normal doğum yapmıştın dimi cnm,ondan bu kdr kısa sürede fazla kilo verdin,sezeryan olunca daha az kılo kaybı oluyormuş öylemi sahıden ?
 
Teyzeleri biz 3050 gr 50 cm sabah saat 8:38 de normal doğduk biraz yorulduk ama iyiyiz yazarım inşallah yine öpüyorum
aslıı çok sevindim,heycanla detayları duymak istiyoruz,ayrıca doğıumun başlamadan önce en son kontrolunde kafa inmişmiydi sancı çıkıyormuydu nst de rahımde açılma varmıydı ?
 
yine mesajım saçma çıkmış:)

bizde bugün 14 günlük olduk eşim işe başladı tamamen tek başımayım ve hem ev işi hem iki çocuk çok zormuş
canım öyle ah en iyi seni damdan dusenler anlar :)
elini nereye atsan düzenle ... Hafta sonu dip köşe temizlik yap hafta içi de bi gün yap zaten hafta içi çamaşır falanda olunca yetiyor iş hergün supurge acamıyorsun önemli olan düzenli tutmak küçük el supurgesı kurtarıcım benim oturma odasında sürekli oyuncak daginikligi onları toplayıp fakir sarjlı supurge ile tutuyorum kızımda dagıttıkca topluyoruz akşama kadar kaç kere oluyor saymiyorum :) hamile iken yapamıyordum ya suan acayip iş yazasım var ... Fırsat buldukça koşturup iş yapıyor evim çok düzenli oluyor galiba o kadar milleti uyardım süper anne kompleksıne girdim yine ama mutluyum :) buzlukta malzeme olması çok güzel hala çakılı buzlugum bi yandan tüketiyoruz bi yandan ekliyoruz mesela ıspanak doğayı atıyorum.. Kurabiye çok altı isem onu atıyorum.. Fırsat buldukça yemekleri sabahtan yapmaya çalışıyorum benm oğlum bu saatlerde güzel uyuyor çünkü.. Yalnız daha kucukler uyuyorlar en azından şimdiden pes edersek eflalim hareketlenınce evde dağınık olursa kafayı yeriz :)
 
Benimde yok sirami bekliyorum iste,nst ye bakarmisin 40+1 im su sonuca bakin sanci manci yok,bide idrar sonucum +++pozitif enf nedir bnm bu problemim ya gunde 2-2,5 lt su iciyorum neden kurtulamiyorumki

Benimde aynı canım sanci yok


Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Teyzeleri biz 3050 gr 50 cm sabah saat 8:38 de normal doğduk biraz yorulduk ama iyiyiz yazarım inşallah yine öpüyorum

Tebrik ederim canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah kuzuya
 
biliosunuz bayanlar cmt korkunç kasık ağrım vardı pazar daha hafifti ama bu sabah yine şiddetlendi ,acaba doğummu başlıyor ümidi ile sabah hastaneye gittim,ilk hemen idrar verdim ve nst ye çıktım resimde gördüğünüz üzere sancı hiç çıkmamış gibi,kalp atışları güzeldi,tahlıl sonucumu aldım,tamda tahmın ettiğim gibi yoğun enf çıkmış dr uma neden zırt pırt ben buna yakalanıyorum dedim daha dedim 3 hafta önce antibiyotik içtim ve yine oldum bir problemmı var dedim,hayır dedi,hamılelıkte çok daha fazla olur kadınlar dedi,bebeğe zarar vermesin diye okdr hafif bir ilaç vermek zorundayımki oda demekki tedavıye cvp vermıyor dedi,hamıle olmasan öyle bır idrar kültürü isterimki mıkrobun cinsine göre en kuvvetli antibıyotiği veririm kökünden söker atardı ama hamılesin dedi,madem öyle doğumda da eziyet çekme bebek zaten artık büyüdü dedi daha ağır bir antibiyotik verdi,alttan muayene etti bebek kanala inmemeiş yine yukarda geçen haftadan bu yana hiç inme yıok dedi,suyumuz çok iyi,kılo 3800 olmuş,boy 53 cm olmuş,kılolu boylu poslu bebeğimiz dedi,yerinde çok mutlu dedi,bayağı bir muhabebt ettik yine,ümit vermek istemıyorum Allah bilir ama dedi haftaya çarşambaya kdr bekleme süremiz var dedi,bu kafa kanala o kdr uzaktaki dedi haftaya da ineceğe benzemıyor dedi,rahımde en ufak açılma yok dedi,ben dedim en buyuk arzumdu dedim normal doğum yapmak,biliyorum dedi o yuzdende dedi haytaın bıyunca vijdan azabı duymaman için ben beklemedim de sezeryan oldum dememen için gel dedi 1 hafta daha bekleyelim,Allah bilir belki dedi bir ümit ben yanılırım kanala iner sancın gelir doğum başlar dedi,keşke dememek için dedi bekleyelim,ama sakın bana dedi 1 hafta bekledim yıne sonunda sezeryan oldum deme dedi,suyumuz iyiyse kalp atışlarımız gzlse haftaya çarşambaya kdr 2 günde 1 gelmek kaydıyla kontrollü beklicez dedi,peki dedim sancım gelip suyum gelip normal beklerken sezeryana da dönme ihtilami varmı dedim,elbette ki de var dedi,mesala dün 6 cm açılmayla bir kadın gelmiş,ohh demiş çok çabuk kolay olacak,3 saatte 2 cm daha açılmış 8 cm olmuş,ne yaptıysa ne sunisi kalmış aslaaa 10 cm e ulaşamamışlar ve kalp atışları zayıflayınca apar topar sezeryana alınmış,demekki nasip kısmet bu işlerne nasıl olcak belli olmuyor arkadaşlar,perşembe yıne kontrole gidicem,o gün tam anlamıyla asıl kararımızı vericez,bakalım bizi nasıl bir son bekliyor,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

bu arada NORMAL doğum yapan arkadaşlar,benim gibi kanala girmeyıp rahımde açıklık yokken nst de sancı yokken aranızda buna benzer yorumlar alıp hemen ardından doğumuz olan oldumu ?
 
Hadi kızım diyorum yarına kadar kendiliğinden gel lütfen..... dua edin bize
Hayırlısı kendi istekleri ile gelirler inşallah. Bir de eş dost habire annemi arayıp özlem doğurdu mu diye sorup tuhaf tuhaf hikayeler anlatıyorlar. Yok bir komşularına da doktor bekle demiş günü geçtiği halde bebek ölmüşmüş. Annem de bana anlatıyor. Dedim ne güzel moral veriyorsunuz saçma sapan şeyler anlatarak. Sinir oldum.
Bir de kız erken doğar diye bir hurafeleri var ama bizim kızlara sökmemiş bu numara belli ki :)
Benim de yarın kontrolüm var, hiç istemiyorum kontrole gitmek ve sonra yine bomboş eve dönmek...
 
Son durum
gittik yine sancı çıkmadı
son yarın çağırdı tekrar muayene yapacak
nstye bakacak dobbler yapacak
Açılma varsa suni yoksa kesecek

senin bebek kanala girmiş mi cnm bunun hakkında dr un bişey diyormu mesala benımkı bırak girmeyı o kdr yukarda bile diyor,rahımde en ufak açılma yokmuş senınde alttan baktılarmı bugun
 
Son
Son cümlenin yanıtını ben de merak ediyorum. Başka belirti yokken sumi sancı verilirse sadece acı çekmiş mi olacağız acaba?
Şu bekledik bekledik yine sezeryan oldu konusuna da çok kafayı takmamak lazım belki de. Hayırlısı ne ise o olsun. Çok şükür ki herşey yolunda gitmezse böyle bir seçeneğimiz de var diye düşünmemiz lazım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
 
Son durum
gittik yine sancı çıkmadı
son yarın çağırdı tekrar muayene yapacak
nstye bakacak dobbler yapacak
Açılma varsa suni yoksa kesecek
bugün inşallah hayırlısıyla olur bugünde olmazsa yarın dananin kuyrugu kopacak yani çok heyecanlı nihayi son canım hiç düşünme kesilecek diye elinden geleni yaptın kuzuna kavusmanımn mutluluğunu düşün:)
sen normal doğum yapmıştın dimi cnm,ondan bu kdr kısa sürede fazla kilo verdin,sezeryan olunca daha az kılo kaybı oluyormuş öylemi sahıden ?
canım benim normal oldu evet belki ondan böyle çabuk gitti ama sezeryan olan arkadaşlardan da kilo gidiyor hiç inanma hurafelere sonuçta suna inanın şişlik çok oluyor ben sanıyordum kilo bunlar su içtikten yüzüm küçülüyor eşim bile şaşırdı sadece göbek var eski balık etli haline az kaldı diyor zaten iri yapili tipim 76 ile hamile kaldım 4kilo fazla var ama sporsuz bu göbek yanlar gitmez memeleri zaten büyük o normal süt var :) kırkım çıksın direk diyetısyen e gidip emziren anne beslenmesi uygulucam bide plates ya da jıllıan michael sıkılasma ... Kızımda yapmıştım evde o yanımda kanapede bana bakar 3 aylıkken benim gibi bacağını falan oynatır bana bakmaya çalışır kendini kaldırırdı hem evde olduğumuzdan tek çocuklu anneler için çok güzel bi uğraş bende iki çocukla yapmaya çalışacağım ışte :) her peki ise yaradı niye kilolu hamile kaldın dersen son hamile kalmadan önce iş ortamında saldım gitti börek çörek tatlıya bayılırım suan ağzımı tutmak sağlıklı beslenmek benm için ne kadar zor emzırirken anlayacaksın :)
 
:) bende yabancı değilim valla sana,ben 60 kg ydum bir zmnlar ki zayıf değildim ama güzeldi fiziğim boy 167 38 bedendim,gel görki ilk bebek 3 aylıkken düşük yaptım o 3 ay zaman zarfı o kdr saldımki 67 lere geldim kürtajdı derken bir daha 9 ay cocuk olmadı stres sıkıntı veremeden 2 kg daha al ben 69 la gebe kaldım tam 21 kg aldım ve şuan 90 kg yum,nefret edıyorum kendımden şuan ,sırtım dev gibi oldu,memeler aslında çok aşırı büyümedi sanırım doğumdan sonra daha buyuyor,karnım buyudu,ama erkek diye sanırım kalçamda bacaklarımda çok bir artış yok üst bedenim irileşti,artık ben bu sene 60 a düşme hayalım asla yokta bari hamıle kaldığım 69 kg ya düşebilirmiyim onu düşünür oldum,bende artık sen gibi evde plates hareket derken biraz olsun zayıflarmıyım çok merak edıyorum
 
o kdr çok arkadaşımız sezeryan olduki topikte,gayet sağlıkla bebeklerini emziriyorlar,aslında sezeryanada karşı değilim ben,yok süt gelmıyor felan denılıyor ya ablam 22 yaşında sezeryan oldu,tam yeğenımı 2 yaşına kdr kesintisiz emzirdi valla,sadece o doğum sancısını yaşamayı pıt diye çıkarabılmeyı hemen kucağıma almayı çok isterdim,gerçi bugun olurda sezeryan olursam komplemı bayıltıyorsunuz dedim hayır aslaa dedi,spinal anestezı ıle ağrısız bir doğum sunuyoruz dedi,hemen bebeğini kucağına alacaksın dedi,bir yandanda beklediğim için üzülmüyorum artık,emzir gaz çıkar yeni doğan bebek bakımı çok zor kılosu falan,ama 1 hafta daha içerde kalınca birz daha kılo alcak büyümüş bir bebek çıkmış olacak ,tombiş olum 4 kg dogcak bu gidişle,bugun bebek doğum katındaydım 3 200 bir bebek gördüm o kdr ufak geldiki gözüme,benm resmen 40 günlük bir bebek boyu kılosunda doğmuş bir oğluşum olcak inşallah
 
Bu arada @eflalim @Mrv5534 omvınıt bayb diye gaz ilacına başladık üç gündür sadece yağlardan oluşan çok ise yaradı diğer gaz sorunu olan arkadaşlar tavsiye ederim
 
mesajım bozuk çıkmış merakli telden olmuyor sana da geçmiş olsun doğumada karar vermişsin hayırlı olsun içine sinmesi önemliydi

Canim kv olayi tuhaf biraz. Benim kinde doguma yakin bi tuhaflasti. Ilgi bize kayyo diye mi acaba. Ayagini masaya vurmus 10 dk demin onu anlatio bana ay kirildi mi acaba ay morardi vs bi abarti bi abarti. Benimki hic ev isi yapmaz asilzade kendisi :) mubarek. Ama allah raZi olsun yemek cok yapti yolladi. Vakit kaybetmeden yani aranizdaki sogukluk buyumeden konus. Nedenini bilmedigim bisey icin kv bana tavir almisti. 3 hafta me o beni aradi ne ben onu. Bi gun dedim buyukluk bende kalsin cagirdim kahvaltiya o zmn bi memnun kaldi yavrum kizim canimlar fln. Demem o ki sadece onu cagir agirla bi ara da noldu anne fln dersin. Bunlar ilgi bekleyengillerden canim anlayamiolar bizi. Alttan almak yine maalesef bize kalio su gunlerinde neden boyle yapio anlamis degilim. Canim dogum seklimi doktorum yonlendirdi. Yorar seni normal dogum dedi e hakli gibi tanidi beni artik. Buyuk bebek fln dedi. Sonra icim el vermedi aradim konustum doktrumla. Bencillik mi yapiorum normali mi denesem dedim konustuk rahatlatti beni sagolsun. Gec gelme ihtimali ve bebegin kilosunu Goz onunde bulundurduk vs. iste byle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…