2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sagol canim. Zaten böyle devam etse bilmiyorum insan böyle yaşayamaz yani..

Dualarımız seninle... Rabbim acil şifalar versin

Off bende gece yarisi gitmekten korkuyorum isallh ginduz olur sizde durumaa gore bekleyin artarsa riske atmayin

Benim ilk gebeliğim yanlış anlayacağım diye çok korkuyorum. Hoş zaten sezeryan olacağım çarşamba günü ama bir apar topar gitmek var bide hazırlıklı gitmek var.

Benim kızım kanala girmişti ama geçen hafta geri döndü. Doktor senin kız müsaade etmeyecek.

Sonda takılmasından çok çekiniyorum ya.

Her halükarda takılıyormu ki?

Her doktor takmıyor canım ilk doğumda bana takmamıştı.

Iyi geceler arkadaşlar .bende 37.hafta dayım. 2. hamileliğim ama birincisine göre çok farklı ilerliyor bunda son 2 aydır devamlı kasılma oluyo, ardından hafif sancı ve bu hafta çok arttı.sizlerde de kasılma oluyo mu? ?

Eflalim aglattin beni zaten acaip sulu gözlü oldum ben bu haftalar.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin canımcım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Baby ciim nereden aldın çikolata yı link atar mısın

Off bende gece yarisi gitmekten korkuyorum isallh ginduz olur sizde durumaa gore bekleyin artarsa riske atmayin
Ya evet gececi bi insan hiç olmadım. 9 deyince uyuyotum. Gecec gece sancı vurmaz hayırlısıyla umarım. Bide iğnemi de gece vuruyorum gece olursa epidural de yapılmaz herhalde. .

Evet. Idrar kontrolü yok çünkü ama hic korkulacak birsey değil. Hatta en son kotkman gereken şey o

kıyamam,,, umarım en kısa zamanda bebeğin iyileşir, hep beraber evinize dönersiniz,,,,

canim hayirli kolay dogumlar.ne kadar heyecanli.bebisine kavusacaksin

Kizlar yarin bizde 39+1 olacagiz hayirlisiyla dr kontrolumuz var ins hersey yolundadr
Kizim bu aksam durmadi hic hep oynuyo masallah ins iyi du-rumdadir
Benimde öğlen 12 de günümüz aynı inşallah hayırlı haberlerle döneriz:)))

Aynen canım bu ikinci m ve daha zor geçiyor kasılma sancı durumları...

Günaydın güzel anneler....@eflalim hayırlı dogumlar herşey yolunda gider inşallah....@mrv5534 gözün aydın bebisine sağ salim kavusmussun ya en önemlisi o.kızının tepkilerini yazarsin...bu arada bugün dr kontrolum var Ankaraya kar yagmiss gece, arabayla gitcektim kayarim falan panik yaparım taksiyle gideyim bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…