- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 41
Off bende gece yarisi gitmekten korkuyorum isallh ginduz olur sizde durumaa gore bekleyin artarsa riske atmayinAynı durumdayım inşallah zamanını bekler gece yarısı gitmek istemiyorum.
Sağlıkla bebeğinle kavuşun inşallah canım. Kolay doğumlar olsun.
Sagol canim. Zaten böyle devam etse bilmiyorum insan böyle yaşayamaz yani..canım bence dogum sancısı benm sancılar esnasında belım yanmıstı ondan hatırladım :)
tamamen hamılelıkten agırlıktan bıktıgın ıcın oluyordur canım bende oyleydm sımdı kendımı cok guzel hıssedyrm ne hıkmetse sankı tıg gıbı oldum 82kg 9kılo gttı daha:) sen emın ol dogum sonrası gececk lohusalıkta kendını yorma ama
hıc bılmıyrm canım hıc bakmamıstm bakaym bı ara
canım gozun aydın olsun ıns bebısınde saglıkla kucagında olur Rabbm yardmcın olsun
merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Off bende gece yarisi gitmekten korkuyorum isallh ginduz olur sizde durumaa gore bekleyin artarsa riske atmayin
Her doktor takmıyor canım ilk doğumda bana takmamıştı.Benim ilk gebeliğim yanlış anlayacağım diye çok korkuyorum. Hoş zaten sezeryan olacağım çarşamba günü ama bir apar topar gitmek var bide hazırlıklı gitmek var.
Benim kızım kanala girmişti ama geçen hafta geri döndü. Doktor senin kız müsaade etmeyecek.
Sonda takılmasından çok çekiniyorum ya.
Her halükarda takılıyormu ki?
Her doktor takmıyor canım ilk doğumda bana takmamıştı.
Eflalim aglattin beniÖnce yazayım sonra geçmişe bakayım:)
Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)
Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir
Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse
İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
Baby ciim nereden aldın çikolata yı link atar mısınLarkin cim 80 adet cikolata 200 gr draje var icinde 54 tl ye aldim
Annem icinse cooook ts ederim cok iyi olucak iyi gelecek bana
Git canm dr a ne olur ne olmax icin rahat eder en azindan
İns canm ya verir de gecer hemn seninkide gunde 3 ic camasirindan 1 e dustm dusun yani
Rabbim acil slfalar versin de bebgini al kucagina annesi hemen ins
Ya evet gececi bi insan hiç olmadım. 9 deyince uyuyotum. Gecec gece sancı vurmaz hayırlısıyla umarım. Bide iğnemi de gece vuruyorum gece olursa epidural de yapılmaz herhalde. .Off bende gece yarisi gitmekten korkuyorum isallh ginduz olur sizde durumaa gore bekleyin artarsa riske atmayin
Evet. Idrar kontrolü yok çünkü ama hic korkulacak birsey değil. Hatta en son kotkman gereken şey oBenim ilk gebeliğim yanlış anlayacağım diye çok korkuyorum. Hoş zaten sezeryan olacağım çarşamba günü ama bir apar topar gitmek var bide hazırlıklı gitmek var.
Benim kızım kanala girmişti ama geçen hafta geri döndü. Doktor senin kız müsaade etmeyecek.
Sonda takılmasından çok çekiniyorum ya.
Her halükarda takılıyormu ki?
kıyamam,,, umarım en kısa zamanda bebeğin iyileşir, hep beraber evinize dönersiniz,,,,merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
canim hayirli kolay dogumlar.ne kadar heyecanli.bebisine kavusacaksinÖnce yazayım sonra geçmişe bakayım:)
Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)
Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir
Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse
İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
Benimde öğlen 12 de günümüz aynı inşallah hayırlı haberlerle döneriz:)))Kizlar yarin bizde 39+1 olacagiz hayirlisiyla dr kontrolumuz var ins hersey yolundadr
Kizim bu aksam durmadi hic hep oynuyo masallah ins iyi du-rumdadir
Aynen canım bu ikinci m ve daha zor geçiyor kasılma sancı durumları...Iyi geceler arkadaşlar .bende 37.hafta dayım. 2. hamileliğim ama birincisine göre çok farklı ilerliyor bunda son 2 aydır devamlı kasılma oluyo, ardından hafif sancı ve bu hafta çok arttı.sizlerde de kasılma oluyo mu? ?
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.htmlBaby ciim nereden aldın çikolata yı link atar mısın
Benimde öğlen 12 de günümüz aynı inşallah hayırlı haberlerle döneriz:)))
Aynen canım bu ikinci m ve daha zor geçiyor kasılma sancı durumları...