2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selamlar bizde 39+1 olduk bugün..ilk doğum ve normal istiyoruz..yılbaşı gecesi sancım vardı bir gün hastanede kaldım ama sancı geçti eve geldik..belim hafif hafif ağrıyo o gündür..hatta 2 cm açılma var demişlerdi yılbaşında...umarım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız..çok heyecanlıyım son haftamız:)

Mrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.

Canim sikma canini
Ve bebegin saglicakla kucagina gelsin de sezeryan yada normal farketmez
Kayınvalide ve annene ise acil acik soyle. Yemek yapacak kahvaltı hazırlayacak durumda olmadigini.

Canim sikma canini
Ve bebegin saglicakla kucagina gelsin de sezeryan yada normal farketmez
Kayınvalide ve annene ise acil acik soyle. Yemek yapacak kahvaltı hazırlayacak durumda olmadigini.
Sagol canim saygimdan susuyorum iste ama hele bi dogsun gorsunler torunlarini gidin diycem bide cocugumu cekistirmelerine katlanamicam artik. Kocami bile postalayasim var. Hic sahip cikmiyo bebegede hic heveslenmiyo. Daha bir igne almisligi yok bebege lafini bile etmiyo. Soyle elini kyup tekmelerini bile hissetmiyo. Daha oncede yazmistim ben hastane parasini nasil oducez diye kendimi yiyorum en ucuzunu, gereklisini gereksizini ayikliyim diye. Beyfendi anasina babadina yigenine 500 lira harcadi dun gozumun onunde. Ben annem geliyo pazara gidelim dedim diyede kiyametler kopardi sonra. Kac gundur evde ailesini agirlamaktan ne yag kaldi ne sebze meyve ki onlari bile msrketten bu halde kendim tasidim. Taniyan tanimayan herkes kasiyerler bile soruyo abla yalniz mi geldin bu halde yardim edelim sana diye ama mendi ailem boyle iste. Kimseyi uzmek degil niyetim inanin hamilelik psikolojisinden falanda degil herkesin beni somurmesinden biktim artik. Yazinca buraya biraz rahatliyorum iste nolur kusuruma bakmayin

Selamm dünyaaaa güzelleri.....
Nasılsınız bakalım.. Ben şükürler olsun iyiyim..
Bevegimde iyi.. Dualrınız yanımda hissediyorum... Hepinizden Allah razı olsun..
Kızım bnm bitane ablaları bitane... Annecim bu oglum neyyde.. Söle uyansın uyyta( yumrta ) yicez..
Allahım ne kadar büyüksün...;(
Allhım ne kadar şükretsem az sana...
Yarın pansıman var kontrol var..
Oglumuda cocuk dr kontrolu var.. Sarılıgı falan varmı diye bakılcak..
İnş hiçbişicik cıkmaz evimize geliriz...
Allahım dogum yapıcak olan bürün arkadaslarıma kolaylık versin inş..
Hepinize duacıyım

Sagolasin mervecim insallah bizde hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza. Masallah kizin ne kadar uyumlu hakikaten. Allah tum ikinci ucjnxu bebegi olan annelere kolaylkk versin. Sizinisiniz daha zor

Canım bence srabayla git karşar eridi de kurudu bile

Ayyy canım kıyamam ya öncelik senin ve bebeğinin üzme kendini bu kadar yıpratma olduğu kadar olsun fazlası içim çaba harcama boşver meyve de yemeyiversinler canım sen tek başına ne uğraşıyorsun dikkat etmemiz lazım bizim minik meleklerimiz için üzülmememiz lazım üzme kendini

Aminnnnnn darısı Başımıza canım

Kızlar hep kar yağacak ve oğlum gelecek diyordum. Bugün 2 cmde olsa Ankarada kar var. Sırada oğlum var galiba :)

Evet canım bende kızıma kardeşin kar yağınca gelicek diyodum sanırım biZimde öyle olacak

Ya az kaldı hepimiİn heyecan tavanda ben de yarın gidicem kontrole bakalım artık

Of yaa aslında oturacaksın hiçbirşeye yapmıcakaksın kim ne istiyorsa kalksın yapsın çok sinir bozucu bir gün denesen yapmasan ne olur yapma son günler

Ah canim kiyamam sana yaaa.. surda som gunlerin. Zaten iyice agirlasmis, bunalmissindir. Hic mi acima duygusu, vicdan yok bunlarda? Bu kadar da olmaz valla. Bence sen de otur misafir gibi. Ya da agrim var de sancim var de git yat odana. Kimseye de bakma. Aciktikca da kalk atistir kendi kendine. Ne halleri varsa gorsunler onlar da :/ ayip yav, sinirlerim tepeme geldi valla okuyunca. Sen boyle guclusun, mumkun oldugunca isimi kendi kendime halledeyim yapayim, kimseye muhtac olmayayim derken, binmisler resmen senin tepene. Allah onlara akil fikir vicdan versin. Ne deyim ki baska

Nasıl sinir oluyorum şöyle şeyleri okudukça çok şey var söylemek istediğim ama yazmak gelmedi içimden. ama kendini harcatma böyle, saygıyla falan alakası yok bence bunun. böyle insanlara saygı duymayacaksın.

Allah sana sabır versin canım, ben evde eşimle yalnızken bile çoğu şeye tahammül edemiyorum artık, anlattığın gibi olsa delirirdim kesin...

Yapmak sorun degil kizlar cok sukur gucum kuvvetim yerinde Allah kimseye muhtac etmesin. Hamileligin basindan beri bebegimde hic hirpalamadi beni. Cok sukur tum eksiklerimizi evimin temizligini bile yaptim. Ama bide sacma sapan hareket etmeseler. kocam isinde gucunde biz umrunda degiliz. Baskasina gelince, is yerindeki arkadaslarina bile hediyeler ikramlar cifter cifter ben bebege bisey alalim deyince o neymis ne gerek var zaten 3 ay kullancak, ne gerek var en sonunda da internetten siparis ver diyo. 3 ayda olsa kullancak iste lazim anlamiyo. Kargocularla ahbap olduk.Bide dun diyoki is yerindekiler niye sen hala burdasin diyolarmis karin dogum yapcak yaninda olsana diyolarmis. Gelmis soyluyo bide. 5,30 da cikabilecekken eve 8 de 9 da geliyo. Hadi onlar nede olsa el. Kendi anneme ne demeli persembe ben dogum yapcam sofraya abimle oturduk abimle kalktik karsimda agladi bide. Baban gelirken altin getircek diyo ben napiyim senin altinini torununa hicbisey getirmemis bi corapta mi alamadin icinden gelip, bi guzel sozunde mi yok soylenecek bana abimi anlatiyosun ben bilmiyomuyum abimi. 2 parca bebek kiyafetinin ne agirligi olabilir sirtinda mi tasiyosun babam birakti biz aldik otogardan seni. Bunlar dun bugun olan seyler degil basindan beri boyle ama simdi hepsi ust uste geldi ckk bunaldim. Simdi dusunuyorumda niye katlaniyorum ben bunlsra ne gerek var ne icin. Ha bu arada abimin cok kotu bi durumu yok 31 yasinda ve henuz evlenmek istemiyo. Isi gucu sagligi yerinde cok sukur

Allah sana sabır versin canım, ben evde eşimle yalnızken bile çoğu şeye tahammül edemiyorum artık, anlattığın gibi olsa delirirdim kesin...
All bebdende o kdr,yuzune bile dedim sinirlerimi bozuyosun dedim tembel tembel oturman,sopayla dedim tum gucunle dovmek geliyor seni diyorum,bir sucuda yokya iste,ay ne bileyim kocama bile tahammul edemezken eve gelip yicek icecekler hizmet beklicekler hee yok yaa,ben dogurunca annm 1 hafta kaliriz dioda ona bile diyorumki olurda kv de kalmaya kalkarsa ki sanmam babamda kalcak yatcak yer yok bi kere,sana soylermis gibi yapip kavga cikaricam diyorum ki onlarda anlasin cok oturmasinlar,otelmi sandiniz hadi herkes evine oglumla basbasa kalmk istyrm dicem sende anlarsin diyorum,dun hele cinlerim tepeme geldi gorumcem bir haftalik izin almis isten bnm dogum zamanima esim dio gelir yardim eder,bulasik yikamaktan acizz aptal bir kiz,her lafi batar aslaa fikirlerim uyusmaz,bana danismadan alinan fikirlerden acaip rahatsiz oluyorum,Allah kimseye muhtac ettirmesin ama bnm simdiden sinirlerim cok bozuk,bir olay cikarmazsam bravo bana yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…