- 4 Ocak 2015
- 156
- 204
Ben de egepolde doğum yapıcam kısmet ise.
doktorun kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de egepolde doğum yapıcam kısmet ise.
Doktorum alsancakta canım özele gidiyorum. Doktorum egepol ve kent hastanesiyle anlaşmalıymış.doktorun kim
Neden enfeksiyon aldı ki canım?? Çok geçmiş olsun. Rabbim evladına acil şifa versin inşallah ve bir an önce kavuşun canım.merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder inşallah benimde ilk bebeğim.garip bi duygu zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum
İnsallah cnm,eflalim de sasiriyor bana ama inanki ben sadece Zincir cekmeyi ve trabzan cekmeyi biliyorum,bugune kdr ilk defa converse patigi ordum,ama sen bi kere paylasmistin turuncu kulakli patigi vb patiklerini ama ne yaptiysam tatlim ne ucunu yapabildim ne kenarini mutlaka bir puf noktasi vardir ama olmadi iste,bu essekli bereyide instagramda gordum uydurmasyon yaptim bakalim nisanda belki takarmi,kucuk gibi ama hic bilmiyorumki cnm ,olurda vakit bulursam birde sari iplik alip minion rush miydi ordaki tipkemeyi yapmak istiyorumEki Görüntüle 1361646
Canım senin için yarın fotoğraf çekip paylaşıcam. Bizim de halımız yok daha, bi halı beğendim ama tabanı lastik diye vazgeçmiştim. Şimdi kararsızım. Hatta paylaşayım da bilgisi olanlar belki yardımcı olur, zararlı mı değil mi diye.
Trafik halısı olmasının yanı sıra üstünde havalimanı, futbol sahası, itfaiye, polis merkezi, tren yolu, deniz, köprü olması çok hoşuma gitti. Büyüyünce üstünde çok oyunlar oynayabilir oğlum.
kızlar çok heyecanlıyım sırayla bebşlerimize kavuşucaz inşallah 9 aydır burada birlikteyiz çok güzel paylaşımlar yaptık arkadaş olduk burada ben de artık sabırsızlanıyorum gelsin bebikim diyorum arada braxton hicks sandığım kasılmalarım oluyor sanırım ondan da emin değilim gerçi de Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Larkin canım odan muhteşem olmuş ailecek çok marifetlisiniz maşallah ben çok beğendim mustafan güle güle büyüsün inşallah
@eflalim demek yaırn büyük gün o gün geldi çattı canımAllah sana kolaylık versin inşallah.. bizlere de dua edersin unutmazsan
kaç gündür giremiyorum yurt dışında dığum yapan arkadaşımız vardı o da kurtuldu Allahın iznyle ne hoş yaaaa ANNE sıfatı alıyoruz çok hoşuma gidiyor
@Mrv5534 canım benim oğluna kavuşmuşsun Allah bağışlasın yakında burda konumuz süt gaz kaka filan olucak sanırım benim heyecan dorukta sürç-i lisan ettiysem affedin lütfen
Önce yazayım sonra geçmişe bakayım:)
Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)
Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir
Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse
İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
Önce yazayım sonra geçmişe bakayım:)
Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)
Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir
Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse
İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
Slm kızlar nasılsınız.. Allaha şükür ben gündngüne iyileşiyorum.. Yatagımı küçk odama hazırlatmıatım kendi yatagım yüksel rhat etmıyorum diye.. Bu sabah kalsktım etrafa baktım böle geryerde yastık
Bardak içinde sularmeyve suyu kutuları
Bez bitarfta ne bilim bi karmasıklık ..
Kalktım saah kardeşime eşime evi güzel bi toplattırıp havalandırtdım.. Yatagımıda aksamdan aksama serdirxem bu ne ya dedim.. Hasta evi gibi.. Tm rahtszım ama psikoljım bozuldu:):):)
Evi böle derli toplu yaptırdım güzelce .. Ohhh.. Kalktım kendinde bi corba yaptım..bişilerle ugrasmak iyi geliyo sanırsam.. Neyseki şimdi iyiyim.. Eşim namaza gittiydi gelir. Kızcemle oyun oynadık biraz cizim falan.. Kardeşimde yorulduydu bi dus alıp cıkcak şimdi..oda mahvoldu iyiki varlar yinede...
Kızım su an kardeşiyle cok iyi.. Sevmek istiyo..ayaklarını ellerini gösteriyo..eger bebiş yoksa gmrmesse soruyo aglarsa bni cagırıyo.. Şimdilik iyiyiz. M. Yusufu emzirip bakımın yapıp kızımla ilgileiyprum... Allhım güç kuvvet bersin cümleize
Selam ocak anneleri.BEn de 35+5twyim. Nasip olursa ocak annesiyim bir kızım olacak .ismi Melis mi olsun Göknil mi eşimle kızım da gökçe istiyor ama ben istemiyorum.Melis ismine dine uygundur diyen var bi de caiz değildir yazıyor ama TDK nın kişiler Sözlüğü'nde anlamı güzel ne yapmalıyım?
Rabbim acil şifalar versin bebeğinize. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz. Mutlaka zor günler geçiriyorsunuz, üzülüyorsunuz ama Allah dermansız hastalık vermesin, bu bir süreç, sonu güzel olacaktır inşallah...merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Canım rabbim bebeğine ve bütün hastalara şifa versin inşallah dilerim en kısa sürede kavuşursunuz...merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
canım bence dogum sancısı benm sancılar esnasında belım yanmıstı ondan hatırladım :)Kızlar ya geceden beri bildiğin sancı geliyor. Ama düzenli değil bazen. 15 dk bir bazen 5 dk bir. İlk doğumda tirsip hemen hastaneye gitmistim. Simdi emin olamiyorum. Yoksa doğuruyor muyum. :) I imspecial canim sen tecrubelisin. Karnimin alt kısmından başlıyor sırtına gidiyor resmen sirtim yanıyor. Güzel kızım bi gece daha dursa bari mesai saatinde gelse. Simdi isin yoksa Dr ara ebe bekle
tamamen hamılelıkten agırlıktan bıktıgın ıcın oluyordur canım bende oyleydm sımdı kendımı cok guzel hıssedyrm ne hıkmetse sankı tıg gıbı oldum 82kg 9kılo gttı daha:) sen emın ol dogum sonrası gececk lohusalıkta kendını yorma amaKızlar ya enerjinizi dusurmiyim diye yazmiyim yazmiyim diyorum ama artık dayanamıyorum..
4-5 gündür içimde bi sıkıntı ama can sıkıntısı değil resmen ruhum daralıyor nefes alamıyorum. Boguluyurum artık.
Bahane buldukça sabah akşam ağlıyorum. Gerçi ağlamak için bahaneye ihtiyaç da duyduğum soylenemez, olmasa da olduruyorum..
kendimi okuyorum yok, bi meşgale buluyorum kafam dağılır diye yok, dışarı çıkayım havam degissin diyorum yok yok yok geçmiyor..
Napicam ben böyle?
hıc bılmıyrm canım hıc bakmamıstm bakaym bı araGozunuz aydin canim :) yukselen burcu ne oluyo ki acabasa :)) niyeyse aklima ilk bu soru geldi simdi. Allah diger arkadaslari da kurtarsin saglikla kucaklarina almayi nasip etsin..
canım gozun aydın olsun ıns bebısınde saglıkla kucagında olur Rabbm yardmcın olsunmerhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Larkin cim 80 adet cikolata 200 gr draje var icinde 54 tl ye aldim
Çook teşekkür ederiiim. Hep Mustafa istemiştim erkek olursa, kız olursa ismimiz yoktu zaten
Allah hepimizin evlatlarına önce sağlıklı hayırlı doğumlar, sonrada hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah razı olsun
Yaaa o ne güzel dua öyle Amin amin amiiin Hepimize Allah aldığımız heves ettiğimiz her şeyin hayrını görmeyi yaşamayı nasip etsin.
Arda Taha'nın odası da çok güzel. Bahtları da güzel olur inşallah.
Aynen örgü hakkında bende senin gibi düşünürüm hep. Öyle nine işi şeyleri sevmem. Ama böyle cicili bicili şeylere de bayılırım.
O eşşek bereyi nasıl ördün yaaaaa Çok harika olmuş.
Ne zaman kullanabilir, büyüklüğü ne kadar? Bu kış kullanır di mi
Ya ama her detayı harika olmuş. Ehh bunu yaptıysan sen neler yaparsın yaa ohoooo.
O patikleri kesin örersin Bende istiyorum bu bereden Maşallah sübhanallah.
Amin amiin amiin inşallah beybicim. Hepimiz aldıklarımızı yaptıklarımızı hayırla, hevesle, sağlık, mutluluk, huzurla, hevesle kullanalım inşallah.
Irmak'ın odasına da bayılmıştım, snede beğendin Mustafa'nın odasını çok sevindim
Şuraya yazayım bari Hacı Şerif'ten aldığın çikolata kaç taneydi ve ne kadardı?
Kızların kutulu aldığını da soracağım. Bana kutu lazım değil, başka bir kapta ikram edeceğim, çikolatanın kendisi olsa yeter
Annen geliyormuş inşallahhh. Sağ salim hayırla gelsin inşallah, sonrada baban inşallah.
Anne kız kavuşmaları çok duygulandırır beni. Ben evlenir evlenme annem taşınmıştı başka şehire, yeni geldiler bulunduğumuz şehre. Çok zordu ayrılık Allah kavuştursun
Peki peki peki
Paylaşmayacağım. Zaten feyste araba yolunu paylaştıktan sonra, arabalar yamuldu, yapışkan kalktı vs, arabaları çıkarmak zorunda kaldık duvardan
Dolapları çok yayarak yerleştirdik sezinim, çok rafı çekmesi var diye. asılmayacak şeyleri astık, üst üste konulacak şeyleri yan yana dizdik vs. Zaten boş çekmeceler hala var. Dolu dursun dolap diye
Yalnız sizin odanın bitmiş halini göremedik daha unuttum sanma
Çook teşekkür ederim. İnşallah hayırla sağlıkla kullanırız hepimiz aldıklarımızı, yaptıklarımızı
Git canm dr a ne olur ne olmax icin rahat eder en azindan38 haftamdayim canim.Bakiyorum hep ama anlamiyorum ki akintimi su mu arasinda bi fark oluyomuki cünkü bende hep akinti var ince ped kullaniyorum.bebisim zaten hareketsiz bi bebek o yüzden bi degisiklik yok gene arada hareket yapiyo cogunlukla hareketsiz. Bende pozisyon degisikligidir insallah diyorum bakalim yarina olmassa doktora gidim ya aklima takicam yoksa hep
İns canm ya verir de gecer hemn seninkide gunde 3 ic camasirindan 1 e dustm dusun yaniGeçmiş olsun canım sevindim. Bana da fitil verir belki. Hem 3 günde geçmesi iyiymiş. Koku rahatsız ediyor çünkü.
Rabbim acil slfalar versin de bebgini al kucagina annesi hemen insmerhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Sağlıkla bebeğinle kavuşun inşallah canım. Kolay doğumlar olsun.
Amin cümlemize inşallah. Heyecan başladı maalesef.
Çarpıntı nefes darlığı eşliğinde. Perşembe ne modeller çizeceğiz bakalım
Aynı ben Bende zincir çekmeyi trabzan yapmayı biliyorum
O yüzden biberon kılıfı ördüm tığla. Aslında daha vakit olsaydı belki bere denerdim ama artık gerek yok. Nasip olursa doğumdan sonra yada seneye bakarız inşallah.
Nisan çook geeeeçç. Şöyle 2-3 haftalıkken takabileceği örmelisin bi tane. Çünkü çoook harika olur. Ve ben minik şeylere bayılırııımm
Sağlık ocağına yada hastaneye kontrole götürülecek ya bebişlerimiz 1 haftalıkken falan giderken takardı
Evet minionlara bende bayılıyorum
Çok çok çok harika.
Bizim ilk düşündüğümüz bu halılardı. Ama oda çok karışık olacak artık diye vaz geçtik.
Araba yolunun duvarda olmasındansa yerde olması daha mantıklı tabikide
Ki bu gerçekten oyun oynanacak bir halı.
Bizimki süs işte duvarda, çocuğun boyu nasıl erişsin oraya
Ama ben bu halıların gerçeğini de gördüm. Çok halıflex gibi, hiç tüylü değil, altı lastikli olması da benim pek hoşuma gitmedi.
Bazı altı plastik halılar çok koku yapabiliyorlar.
Koçtaş'ta satılan gördük az daha alıyorduk onu. Normal halı. Yine araba yolu şeklinde.
Merinos Koçtaş için üretmiş
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.dekorveblog.com/wp-content/uploads/2014/10/merinos-2014-%25C3%25A7ocuk-hal%25C4%25B1-modelleri.jpg&imgrefurl=http://www.dekorveblog.com/eglenceli-cocuk-halilari-ve-fiyatlari-2015/merinos-2014-cocuk-hali-modelleri/&h=506&w=707&tbnid=vo5eMI5nXOczPM:&zoom=1&docid=N7my2WqTxZErYM&ei=0JmpVKqsKsneaLjygegO&tbm=isch&ved=0CD8QMyg3MDc4ZA&iact=rc&uact=3&dur=1120&page=5&start=137&ndsp=37
Ama bu seninki kadar detaulı ve güzel değil.
İmkanın varsa görerek al halıyı. Yada tüy uzunluğuna bak. Halı bilgileri yanında veriyor.
Odayı da bekliyorum
Bu ne yahuuu, herkes bir veda konuşması içinde.
Litfen bayanlar
Hepimiz hatalar yapmışı olabiliriz, bilmeden birileri kırıldı belkide yazdıklarımızdan bende özür dileyeyim o halde.
Öncelikle koca çenem upuzun mesajlarım için
Amin rapunzelcim çok teşekkür ederim bu arada
geçmiş olsun canım allahım tez zamanda sağlık versin bebeğine kavuştursun inşallah. neden kapmış yavrucak enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyonu yüzünden mimerhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?
Kızlar ya geceden beri bildiğin sancı geliyor. Ama düzenli değil bazen. 15 dk bir bazen 5 dk bir. İlk doğumda tirsip hemen hastaneye gitmistim. Simdi emin olamiyorum. Yoksa doğuruyor muyum. :) I imspecial canim sen tecrubelisin. Karnimin alt kısmından başlıyor sırtına gidiyor resmen sirtim yanıyor. Güzel kızım bi gece daha dursa bari mesai saatinde gelse. Simdi isin yoksa Dr ara ebe bekle