- 11 Mart 2010
- 839
- 973
- 42
Günaydın güzel bebişlerin anneleri, haftamız güzel geçsin inşallah.
Günaydın canım inşallah güzel geçer güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel bebişlerin anneleri, haftamız güzel geçsin inşallah.
Canim sikma caniniMrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.
Sagol canim saygimdan susuyorum iste ama hele bi dogsun gorsunler torunlarini gidin diycem bide cocugumu cekistirmelerine katlanamicam artik. Kocami bile postalayasim var. Hic sahip cikmiyo bebegede hic heveslenmiyo. Daha bir igne almisligi yok bebege lafini bile etmiyo. Soyle elini kyup tekmelerini bile hissetmiyo. Daha oncede yazmistim ben hastane parasini nasil oducez diye kendimi yiyorum en ucuzunu, gereklisini gereksizini ayikliyim diye. Beyfendi anasina babadina yigenine 500 lira harcadi dun gozumun onunde. Ben annem geliyo pazara gidelim dedim diyede kiyametler kopardi sonra. Kac gundur evde ailesini agirlamaktan ne yag kaldi ne sebze meyve ki onlari bile msrketten bu halde kendim tasidim. Taniyan tanimayan herkes kasiyerler bile soruyo abla yalniz mi geldin bu halde yardim edelim sana diye ama mendi ailem boyle iste. Kimseyi uzmek degil niyetim inanin hamilelik psikolojisinden falanda degil herkesin beni somurmesinden biktim artik. Yazinca buraya biraz rahatliyorum iste nolur kusuruma bakmayinCanim sikma canini
Ve bebegin saglicakla kucagina gelsin de sezeryan yada normal farketmez
Kayınvalide ve annene ise acil acik soyle. Yemek yapacak kahvaltı hazırlayacak durumda olmadigini.
Sagolasin mervecim insallah bizde hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza. Masallah kizin ne kadar uyumlu hakikaten. Allah tum ikinci ucjnxu bebegi olan annelere kolaylkk versin. Sizinisiniz daha zorSelamm dünyaaaa güzelleri.....
Nasılsınız bakalım.. Ben şükürler olsun iyiyim..
Bevegimde iyi.. Dualrınız yanımda hissediyorum... Hepinizden Allah razı olsun..
Kızım bnm bitane ablaları bitane... Annecim bu oglum neyyde.. Söle uyansın uyyta( yumrta ) yicez..
Allahım ne kadar büyüksün...;(
Allhım ne kadar şükretsem az sana...
Yarın pansıman var kontrol var..
Oglumuda cocuk dr kontrolu var.. Sarılıgı falan varmı diye bakılcak..
İnş hiçbişicik cıkmaz evimize geliriz...
Allahım dogum yapıcak olan bürün arkadaslarıma kolaylık versin inş..
Hepinize duacıyım
Canım bence srabayla git karşar eridi de kurudu bileGünaydın güzel anneler....@eflalim hayırlı dogumlar herşey yolunda gider inşallah....@mrv5534 gözün aydın bebisine sağ salim kavusmussun ya en önemlisi o.kızının tepkilerini yazarsin...bu arada bugün dr kontrolum var Ankaraya kar yagmiss gece, arabayla gitcektim kayarim falan panik yaparım taksiyle gideyim bari :))
Ayyy canım kıyamam ya öncelik senin ve bebeğinin üzme kendini bu kadar yıpratma olduğu kadar olsun fazlası içim çaba harcama boşver meyve de yemeyiversinler canım sen tek başına ne uğraşıyorsun dikkat etmemiz lazım bizim minik meleklerimiz için üzülmememiz lazım üzme kendiniSagol canim saygimdan susuyorum iste ama hele bi dogsun gorsunler torunlarini gidin diycem bide cocugumu cekistirmelerine katlanamicam artik. Kocami bile postalayasim var. Hic sahip cikmiyo bebegede hic heveslenmiyo. Daha bir igne almisligi yok bebege lafini bile etmiyo. Soyle elini kyup tekmelerini bile hissetmiyo. Daha oncede yazmistim ben hastane parasini nasil oducez diye kendimi yiyorum en ucuzunu, gereklisini gereksizini ayikliyim diye. Beyfendi anasina babadina yigenine 500 lira harcadi dun gozumun onunde. Ben annem geliyo pazara gidelim dedim diyede kiyametler kopardi sonra. Kac gundur evde ailesini agirlamaktan ne yag kaldi ne sebze meyve ki onlari bile msrketten bu halde kendim tasidim. Taniyan tanimayan herkes kasiyerler bile soruyo abla yalniz mi geldin bu halde yardim edelim sana diye ama mendi ailem boyle iste. Kimseyi uzmek degil niyetim inanin hamilelik psikolojisinden falanda degil herkesin beni somurmesinden biktim artik. Yazinca buraya biraz rahatliyorum iste nolur kusuruma bakmayin
Aminnnnnn darısı Başımıza canımSelamm dünyaaaa güzelleri.....
Nasılsınız bakalım.. Ben şükürler olsun iyiyim..
Bevegimde iyi.. Dualrınız yanımda hissediyorum... Hepinizden Allah razı olsun..
Kızım bnm bitane ablaları bitane... Annecim bu oglum neyyde.. Söle uyansın uyyta( yumrta ) yicez..
Allahım ne kadar büyüksün...;(
Allhım ne kadar şükretsem az sana...
Yarın pansıman var kontrol var..
Oglumuda cocuk dr kontrolu var.. Sarılıgı falan varmı diye bakılcak..
İnş hiçbişicik cıkmaz evimize geliriz...
Allahım dogum yapıcak olan bürün arkadaslarıma kolaylık versin inş..
Hepinize duacıyım
Kızlar hep kar yağacak ve oğlum gelecek diyordum. Bugün 2 cmde olsa Ankarada kar var. Sırada oğlum var galiba :)
selamlar bizde 39+1 olduk bugün..ilk doğum ve normal istiyoruz..yılbaşı gecesi sancım vardı bir gün hastanede kaldım ama sancı geçti eve geldik..belim hafif hafif ağrıyo o gündür..hatta 2 cm açılma var demişlerdi yılbaşında...umarım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız..çok heyecanlıyım son haftamız:)
Mrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.
Mrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.
Sagol canim saygimdan susuyorum iste ama hele bi dogsun gorsunler torunlarini gidin diycem bide cocugumu cekistirmelerine katlanamicam artik. Kocami bile postalayasim var. Hic sahip cikmiyo bebegede hic heveslenmiyo. Daha bir igne almisligi yok bebege lafini bile etmiyo. Soyle elini kyup tekmelerini bile hissetmiyo. Daha oncede yazmistim ben hastane parasini nasil oducez diye kendimi yiyorum en ucuzunu, gereklisini gereksizini ayikliyim diye. Beyfendi anasina babadina yigenine 500 lira harcadi dun gozumun onunde. Ben annem geliyo pazara gidelim dedim diyede kiyametler kopardi sonra. Kac gundur evde ailesini agirlamaktan ne yag kaldi ne sebze meyve ki onlari bile msrketten bu halde kendim tasidim. Taniyan tanimayan herkes kasiyerler bile soruyo abla yalniz mi geldin bu halde yardim edelim sana diye ama mendi ailem boyle iste. Kimseyi uzmek degil niyetim inanin hamilelik psikolojisinden falanda degil herkesin beni somurmesinden biktim artik. Yazinca buraya biraz rahatliyorum iste nolur kusuruma bakmayin
Nasıl sinir oluyorum şöyle şeyleri okudukça çok şey var söylemek istediğim ama yazmak gelmedi içimden. ama kendini harcatma böyle, saygıyla falan alakası yok bence bunun. böyle insanlara saygı duymayacaksın.Mrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.
Allah sana sabır versin canım, ben evde eşimle yalnızken bile çoğu şeye tahammül edemiyorum artık, anlattığın gibi olsa delirirdim kesin...Mrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.
All bebdende o kdr,yuzune bile dedim sinirlerimi bozuyosun dedim tembel tembel oturman,sopayla dedim tum gucunle dovmek geliyor seni diyorum,bir sucuda yokya iste,ay ne bileyim kocama bile tahammul edemezken eve gelip yicek icecekler hizmet beklicekler hee yok yaa,ben dogurunca annm 1 hafta kaliriz dioda ona bile diyorumki olurda kv de kalmaya kalkarsa ki sanmam babamda kalcak yatcak yer yok bi kere,sana soylermis gibi yapip kavga cikaricam diyorum ki onlarda anlasin cok oturmasinlar,otelmi sandiniz hadi herkes evine oglumla basbasa kalmk istyrm dicem sende anlarsin diyorum,dun hele cinlerim tepeme geldi gorumcem bir haftalik izin almis isten bnm dogum zamanima esim dio gelir yardim eder,bulasik yikamaktan acizz aptal bir kiz,her lafi batar aslaa fikirlerim uyusmaz,bana danismadan alinan fikirlerden acaip rahatsiz oluyorum,Allah kimseye muhtac ettirmesin ama bnm simdiden sinirlerim cok bozuk,bir olay cikarmazsam bravo bana yaniAllah sana sabır versin canım, ben evde eşimle yalnızken bile çoğu şeye tahammül edemiyorum artık, anlattığın gibi olsa delirirdim kesin...