2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Oyyy Mervişim yaaaa
Zor oldu senin için sanki ben öyle hissediyorum. O kadar normali bekledik, hazırdın buna. Birden sezeryan oldun. İnşallah her şeyi senin için kolay geçmiştir.
İnşallah çok çabuk toparlanırsın.
Gerçi başlamışsın bile, yatağın dağınıklığı bile batmaya başlamış
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsü, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.
Allah sizi ona onu size bağışlasın.
İnşallah kızında çok çabuk adapte olur, hiç zorluk çıkarmaz inşallah. Allah kolaylık versin.
Hepimizin gözü aydın

Bak bak bak sözlere bak Ağlatacak mısın kızzz
İnşallah bu yazımı okuyabilirsin. Çünkü evet giremeyebilirsin. Ama çoook merakta olacağımızı unutma
İnşallah hayırla sağlıkla evladını kucağına alacaksın. Biz bir bilinmeze heyecan duyarken, senin bilinmezinde farklı olacak.
Biz ilkin saflığını tecrübeliğini yaşarken, sende oğlunu düşüneceksin, nasıl davranacak kardeşine, nasıl hissedecek, üzülecek mi, alışacak mı, kıskanacak mı? İnşallah çok kolay ve sorunsuz bir şekilde kardeşine adapte olur.
İnşallah çok mutlu olursunuz ailecek.
Bebeğiniz hayır, mutluluk, sağlık, huzur getirsin evinize inşallah.
Herkesten öğrendiğim gibi; senden de çok şey öğrendim, benim sana hakkım varsa helal olsun. sende helal et.
Önce iyi olduğunuzun haberini alalım, sonra yazmaya müsait olduğunda en ince ayrıntıları bile bilmek istiyorum inşallah
Bizimde kavuşmamız nasip olursa Perşembe günü.
Bir şey rica etsem aslında herkesten ama, aklına gelirse şayet ameliyatta ablam içinde hayırlı sağlıklı evlat duasında bulunur musun? Kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz.

Allah razı olsun senden, çok öpüyorum, dua edeceğim, aklımızda olacaksın hep.
Allah'a emanet olun. İnşallah görüşmek üzere

@bugdaytanesi82 nerelerdesin diyeceğim ama, annenlere kavuşmuşsundur ve türlü türlü telaşınız vardır şimdi.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Yarın müsait olduğunda iyi haberlerini bize vermeye çalış lütfen.
İnşallah çok kolay bir operasyon geçirirsin, sonrası da ağrısız sızısız bol sütlü eğlenceli hevesli çok güzel geçer inşallah
Her şey gönlünce olsun inşallah. Allah'a emanet olun.

Yarın doğum yapacak merve diye bir arkadaşımız daha vardı. Onunda Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım.

Haydi bakalım darısı bekleyenlerin başına

İnsallah cnm,eflalim de sasiriyor bana ama inanki ben sadece Zincir cekmeyi ve trabzan cekmeyi biliyorum,bugune kdr ilk defa converse patigi ordum,ama sen bi kere paylasmistin turuncu kulakli patigi vb patiklerini ama ne yaptiysam tatlim ne ucunu yapabildim ne kenarini mutlaka bir puf noktasi vardir ama olmadi iste,bu essekli bereyide instagramda gordum uydurmasyon yaptim bakalim nisanda belki takarmi,kucuk gibi ama hic bilmiyorumki cnm ,olurda vakit bulursam birde sari iplik alip minion rush miydi ordaki tipkemeyi yapmak istiyorum

Canım senin için yarın fotoğraf çekip paylaşıcam. Bizim de halımız yok daha, bi halı beğendim ama tabanı lastik diye vazgeçmiştim. Şimdi kararsızım. Hatta paylaşayım da bilgisi olanlar belki yardımcı olur, zararlı mı değil mi diye.

Trafik halısı olmasının yanı sıra üstünde havalimanı, futbol sahası, itfaiye, polis merkezi, tren yolu, deniz, köprü olması çok hoşuma gitti. Büyüyünce üstünde çok oyunlar oynayabilir oğlum.

kaçıncı haftandasın suyun akıyor da arada tolette farketmiyormusun acaba

bebeğin hareketleri nasıl iyiyse suyun da iyidir

yada bebeğin pozisyon değiştirdi ondan da olabilir

38 haftamdayim canim.Bakiyorum hep ama anlamiyorum ki akintimi su mu arasinda bi fark oluyomuki cünkü bende hep akinti var ince ped kullaniyorum.bebisim zaten hareketsiz bi bebek o yüzden bi degisiklik yok gene arada hareket yapiyo cogunlukla hareketsiz. Bende pozisyon degisikligidir insallah diyorum bakalim yarina olmassa doktora gidim ya aklima takicam yoksa hep

Benim de doğumlarım sadece sanciyla başlıyor.gerçi artik 40+5te de gelsin de sanciyla mi suyla mi neyle gelirse gelsin canim benim biri 36. Haftada biri 37. Haftada dogdu..

Yine çok da evde geciricem diye çok fazla da bekleme derim.hastanede sonuçta bebegin durumuna da bakıyorlar ne bileyim kalp atımı yavaşlamış oluyor kaka yapmış oluyor biz evde nerden bilicez bunları insan sanciyi çekmesine ceker hatta evinde daha rahat bile olur yatarsin oturursun duşa girersin vs ama bebegin durumu da çok önemli.Allaha emanet olun..

Geçmiş olsun canım sevindim. Bana da fitil verir belki. Hem 3 günde geçmesi iyiymiş. Koku rahatsız ediyor çünkü.

evet öyle canım
herkesin doğacağı tarih çok önceden yazılmış zaten

kızlar çok heyecanlıyım sırayla bebşlerimize kavuşucaz inşallah 9 aydır burada birlikteyiz çok güzel paylaşımlar yaptık arkadaş olduk burada ben de artık sabırsızlanıyorum gelsin bebikim diyorum arada braxton hicks sandığım kasılmalarım oluyor sanırım ondan da emin değilim gerçi de Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Larkin canım odan muhteşem olmuş ailecek çok marifetlisiniz maşallah ben çok beğendim mustafan güle güle büyüsün inşallah
@eflalim demek yaırn büyük gün o gün geldi çattı canımAllah sana kolaylık versin inşallah.. bizlere de dua edersin unutmazsan
kaç gündür giremiyorum yurt dışında dığum yapan arkadaşımız vardı o da kurtuldu Allahın iznyle ne hoş yaaaa ANNE sıfatı alıyoruz çok hoşuma gidiyor
@Mrv5534 canım benim oğluna kavuşmuşsun Allah bağışlasın yakında burda konumuz süt gaz kaka filan olucak sanırım benim heyecan dorukta sürç-i lisan ettiysem affedin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…