İyi aksamlar kızlar..
Buraya dogurdugum gün evet bnde dogurdum sonunda yazmak istedim ama malesed olmadı... Neyse gelelim bana..
Carsamba günü kontrol için gidicektim hatta biliyosunuz gitmesem mi diye sizlere sormustum..eşim ogün gecikecegini ertesi gün gitsek olurmu diye dr sormamı istedi.. Dr aradım tevafuk nöbete kalacagını ertesi gün olmayacagını söleyince bizde aksam gideriz diye karar verdik.. Saat 10 da aksam eşim geldi bn tabi gayet iyiym... Bi ara böle midem bulandı .. Halsizlestim dedim yordum kendimi ama yok gmiyo.. Dr gidelim dedim eşime .. Normalde geç oldu diye gitmekten vazgecmiştim..
Neyse yolda midem daha cok bulanmaya balsdı.. Dr gittik..
Normal kontrole gidicemiz için direk nst ye girdim.. Kalp atısları düşmüş ve düzensizdi..
De dedi bi sıkıntı varmı ki iki üç gecedir hareket fazla etmıyodu..ama işte son zamanlar eskısı gibi olmaz diyince millet takmadım.. Neyse usgde amnıyon sıvısı koyulasmıs gibi gözüktü nasıl anladı anlamadım.. Ama kordonun kan alıa hızı mızı bişey söledi o arada bnm midem o arada hala bılanıyo.. İstifar ettim ama cok kötü oldun. Dr cougun kaka yapmıs ihtimali var anlamaıgım 3 cm acıklık avardı dewam etmesi gerekıyodu bı sekılde olmaması lazım.. Ama mlm acılman yok sancın yok.. Kalp atısı zayıf suni sancı versem doguramassın dedi dr..
Neyse karar verdik spinal sezeryana girdim o arada saatw bi baktım 02:00
Ocak 1 olmus bile.. Usg de natde dogumhanede detaylıda derken saat gwçmiş
Neyse bebişimi gördüm ilk aglamasını duydum cok güzel geçti..suan 3 günlük olduk..
Zaten dogum gecesinin ertesi günü ewe geldim hemen. Şükürler olsun problem cıkmadı.. Bebwgi küvezde tuttular 1 saat yada 2 tedbir amacıyla...
Neyse yawrummmmmu aldım kıcagıma mehmet yusufumu.. 3700 52 cm
Suanda evimdeyim iyiyim.. Ameliyat yerim hariç
İşte tek zorlugum o...
Normal mi sezeryan mı ... NORMAL tabikide ama kısmet olmadı..normal doguran arkadaslarımı kıskanıyorum... :):):)
Beb iki cocuk anası olarkatan pek girmeme bwlki hala agrım var.. Bakalım yinede iyilştikce döncemmm...
Hayırlı uğurlu olsun, hoş geldin aramıza. bebişin kız mı erkek mi? İlk bebek mi?
Yarışmamıza nereden katılıyorsun
Önce yazayım sonra geçmişe bakayım:)
Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)
Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir
Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse
İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
teşekkür ederim oğlum olacak.Ama ismini daha koyamadık.ben izmirde yasıyorum .Siz nerde yaşıyorsunuz sizinkinin cinsiyeti ne
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder inşallah benimde ilk bebeğim.garip bi duygu zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorumBende İzmit'te yaşıyorum. Oğlumuz olacak Allah nasip kısmet ederse.
8 Ocak Perşembe kavuşma günümüz inşallah. Vede ilk bebeğimiz
İnsallah cnm,eflalim de sasiriyor bana ama inanki ben sadece Zincir cekmeyi ve trabzan cekmeyi biliyorum,bugune kdr ilk defa converse patigi ordum,ama sen bi kere paylasmistin turuncu kulakli patigi vb patiklerini ama ne yaptiysam tatlim ne ucunu yapabildim ne kenarini mutlaka bir puf noktasi vardir ama olmadi iste,bu essekli bereyide instagramda gordum uydurmasyon yaptim bakalim nisanda belki takarmi,kucuk gibi ama hic bilmiyorumki cnm ,olurda vakit bulursam birde sari iplik alip minion rush miydi ordaki tipkemeyi yapmak istiyorum
Çook teşekkür ederiiim. Hep Mustafa istemiştim erkek olursa, kız olursa ismimiz yoktu zaten
Allah hepimizin evlatlarına önce sağlıklı hayırlı doğumlar, sonrada hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah razı olsun
Yaaa o ne güzel dua öyleAmin amin amiiin Hepimize Allah aldığımız heves ettiğimiz her şeyin hayrını görmeyi yaşamayı nasip etsin.
Arda Taha'nın odası da çok güzel. Bahtları da güzel olur inşallah.
Aynen örgü hakkında bende senin gibi düşünürüm hep. Öyle nine işi şeyleri sevmem. Ama böyle cicili bicili şeylere de bayılırım.
O eşşek bereyi nasıl ördün yaaaaaÇok harika olmuş.
Ne zaman kullanabilir, büyüklüğü ne kadar? Bu kış kullanır di mi
Ya ama her detayı harika olmuş. Ehh bunu yaptıysan sen neler yaparsın yaa ohoooo.
O patikleri kesin örersinBende istiyorum bu bereden Maşallah sübhanallah.
Amin amiin amiin inşallah beybicim. Hepimiz aldıklarımızı yaptıklarımızı hayırla, hevesle, sağlık, mutluluk, huzurla, hevesle kullanalım inşallah.
Irmak'ın odasına da bayılmıştım, snede beğendin Mustafa'nın odasını çok sevindim
Şuraya yazayım bariHacı Şerif'ten aldığın çikolata kaç taneydi ve ne kadardı?
Kızların kutulu aldığını da soracağım. Bana kutu lazım değil, başka bir kapta ikram edeceğim, çikolatanın kendisi olsa yeter
Annen geliyormuş inşallahhh. Sağ salim hayırla gelsin inşallah, sonrada baban inşallah.
Anne kız kavuşmaları çok duygulandırır beni. Ben evlenir evlenme annem taşınmıştı başka şehire, yeni geldiler bulunduğumuz şehre. Çok zordu ayrılıkAllah kavuştursun
Peki peki peki
Paylaşmayacağım. Zaten feyste araba yolunu paylaştıktan sonra, arabalar yamuldu, yapışkan kalktı vs, arabaları çıkarmak zorunda kaldık duvardan
Dolapları çok yayarak yerleştirdik sezinim, çok rafı çekmesi var diye. asılmayacak şeyleri astık, üst üste konulacak şeyleri yan yana dizdik vs. Zaten boş çekmeceler hala var. Dolu dursun dolap diye
Yalnız sizin odanın bitmiş halini göremedik daha unuttum sanma
Çook teşekkür ederim. İnşallah hayırla sağlıkla kullanırız hepimiz aldıklarımızı, yaptıklarımızı
Canım senin için yarın fotoğraf çekip paylaşıcam. Bizim de halımız yok daha, bi halı beğendim ama tabanı lastik diye vazgeçmiştim. Şimdi kararsızım. Hatta paylaşayım da bilgisi olanlar belki yardımcı olur, zararlı mı değil mi diye.
Çook teşekkür ederiiim. Hep Mustafa istemiştim erkek olursa, kız olursa ismimiz yoktu zaten
Allah hepimizin evlatlarına önce sağlıklı hayırlı doğumlar, sonrada hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah razı olsun
Yaaa o ne güzel dua öyleAmin amin amiiin Hepimize Allah aldığımız heves ettiğimiz her şeyin hayrını görmeyi yaşamayı nasip etsin.
Arda Taha'nın odası da çok güzel. Bahtları da güzel olur inşallah.
Aynen örgü hakkında bende senin gibi düşünürüm hep. Öyle nine işi şeyleri sevmem. Ama böyle cicili bicili şeylere de bayılırım.
O eşşek bereyi nasıl ördün yaaaaaÇok harika olmuş.
Ne zaman kullanabilir, büyüklüğü ne kadar? Bu kış kullanır di mi
Ya ama her detayı harika olmuş. Ehh bunu yaptıysan sen neler yaparsın yaa ohoooo.
O patikleri kesin örersinBende istiyorum bu bereden Maşallah sübhanallah.
Amin amiin amiin inşallah beybicim. Hepimiz aldıklarımızı yaptıklarımızı hayırla, hevesle, sağlık, mutluluk, huzurla, hevesle kullanalım inşallah.
Irmak'ın odasına da bayılmıştım, snede beğendin Mustafa'nın odasını çok sevindim
Şuraya yazayım bariHacı Şerif'ten aldığın çikolata kaç taneydi ve ne kadardı?
Kızların kutulu aldığını da soracağım. Bana kutu lazım değil, başka bir kapta ikram edeceğim, çikolatanın kendisi olsa yeter
Annen geliyormuş inşallahhh. Sağ salim hayırla gelsin inşallah, sonrada baban inşallah.
Anne kız kavuşmaları çok duygulandırır beni. Ben evlenir evlenme annem taşınmıştı başka şehire, yeni geldiler bulunduğumuz şehre. Çok zordu ayrılıkAllah kavuştursun
Peki peki peki
Paylaşmayacağım. Zaten feyste araba yolunu paylaştıktan sonra, arabalar yamuldu, yapışkan kalktı vs, arabaları çıkarmak zorunda kaldık duvardan
Dolapları çok yayarak yerleştirdik sezinim, çok rafı çekmesi var diye. asılmayacak şeyleri astık, üst üste konulacak şeyleri yan yana dizdik vs. Zaten boş çekmeceler hala var. Dolu dursun dolap diye
Yalnız sizin odanın bitmiş halini göremedik daha unuttum sanma
Çook teşekkür ederim. İnşallah hayırla sağlıkla kullanırız hepimiz aldıklarımızı, yaptıklarımızı
kaçıncı haftandasın suyun akıyor da arada tolette farketmiyormusun acaba
bebeğin hareketleri nasıl iyiyse suyun da iyidir
yada bebeğin pozisyon değiştirdi ondan da olabilir
Evet canim seninle ayniyiz. Benimde 14 nisan . bende zirt pirt WC gidiyorum. Benim oglumda 40+5 de gelmişti.
Yok canım yine sanciyla gitmistim. Dr doğum başlamış ama evde geçir diye yollamıştı. Ben gece yarısı yine gidince yatış verip sabaha kadar nstde bağlı kalmıştım bunda da erken gitmeyeyim diyorum ama korkuyorumda
Geçmiş olsun canım sevindim. Bana da fitil verir belki. Hem 3 günde geçmesi iyiymiş. Koku rahatsız ediyor çünkü.canım bana dr um cuma ketoral verdi 3 günlük fitil bugün 3. yü kullanacağım ama iyileştim gibi bişey 2 günde inanamadım yani
yine var akıntım ama beyaz hemde kaşıntı felan kalmadı koku da yok
kaçıncı haftandasın suyun akıyor da arada tolette farketmiyormusun acaba
bebeğin hareketleri nasıl iyiyse suyun da iyidir
yada bebeğin pozisyon değiştirdi ondan da olabilir
Canım bunlar çok güzel bilgiler söylemek var söylemek varbilmiş bilmiş yazmıyorsun ki sen gayet tatlı dille samimi bir şekilde yazıyorsun, bende özellikle iki kardeş arasında ki diyalog nasıl ona bakıyorum ne yazdı acaba diye :)
Canım hem bebeğin ciğerlerinin alışması için faydalı hem sancı oldukça süt yapma hormonu çalışmaya başlıyor, faydası çok fazla, mecburen yaptım canım tırnağın varsa başını kaşı demişler :)
maşaallah canım gönlüne göre oldu doğumun senin adına çok sevindim, pozitif yüreğinin karşılığı oldu :)
Canım gazın için rezene iç hem süt yapar hem gazını rahat atarsın ben hazırladım eve gelince içicem inşaallah
pozitif annem çok seviyorum seni süpersin
ayyyyyyy
Canım bakmalara doyamadım baktım baktım bir daha baktım maşaallah süphanallah tebarekallah, Rabbim sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tek tek hepsini, eşinle çocuğunla neşeniz huzurunuz bol bol olsun, pis nefisler uzak olsun, emeği geçen herkesin elleri dert görmesin, çok şanslı bir çocuk şehzade mustafa :)
Sana anne diyebilir miyim :)
değil mi ya çok çok tatlı bir insan bende çok seviyorum kendisini
canım şimdi iyi değil mi bebeğin, nasibinde o gün öyle doğmak varmış iyi olun da
canım sancının hissedilmesi kişiden kişiye değişir mesela bana kolay geliyor doğum sancısı o yüzden ihmal etme, şimdi nasılsın merak ettim?
çok iyi yapmışsınız canım, kurutucu bende istiyordum ama hızlı kurutmuyor falan dediler
yok canım sızıntı şeklin de de gelir su, şarıl şarıl olmuyor herkeste
Canım tekrar geçmiş olsun, kuzun iyi ya şimdi önemli olan bu maşaallah tosununa
canım rahat geçmesine çok sevindim inşaallah yarın bende aynısını söylerim :)
canım meme ucu kısaysa çok çıkmıyor mesela benimki kısa, oğlumda 20 gün uçla emzirdim sonra bıraktım ucu ama hep elimle destekledim ağzından çabuk çıkıyordu, emdikçe çıkıyor merak etme öyle kısa kalmıyor, çıkmazsa da uçlarla emzirirsin slikon uçla yani
yalancı sancılar olur artık canım
canım çok zor bir durum benim oğlum şimdi kuzenini görünce öyle yapıyor iki aylık o da aynı binadayız o yüzden iki kere gittim evlerine, kv gilde karşılaşınca hemen eve geçtim, sonuçta benim çocuğum değil annesi gıcık olur dedim, şimdi benimkide aynı dediğin gibi olacak eminim, çok sevdiklerindne değil tam tersi canım kıskançlıklarını öyle belli ediyorlarbununla ilgili bir yöntem vardır mutlaka, netten bakalım bana da lazım olacak
ellerine sağlık çok güzel olmuş birde örgü bilmem diyordun :)
iyi diyelim iyi olsun inşallah
işte sarılık oldu, hastaneye yatırdı dr
şimdi de burnu falan tıkalı, balgamı var galiba
inşallah dualarınızı bekleriz iyi olması için
sağol canım amiiiinnn
evet öyle canımHera canım saol ısınıze yararsa ne ala verdıgım bılgıler bende bugun orayı takıp ettm aralık annelerı gaz olayları sut olaylarına baslamıs ayy bızde baslayalım gayrı gaza baslamayalım gerci :)askitotomsu bence hıc dusunme kısmet sezeryanmıs bebısın olmus hem saglık sorunuda yasayacaktn belkı uzme tatlı canını
teşekkür ederim oğlum olacak.Ama ismini daha koyamadık.ben izmirde yasıyorum .Siz nerde yaşıyorsunuz sizinkinin cinsiyeti ne
Hoşgeldin canım. Ben de izmirdeyim. Benim de oğlum ve ilk bebeğim olucak inşallah. İzmirde nerde doğum yapıcaksın?teşekkür ederim babyforwe
Ben varım canımm...İzmir'den anne var mı?
Hoşgeldin canım. Ben de izmirdeyim. Benim de oğlum ve ilk bebeğim olucak inşallah. İzmirde nerde doğum yapıcaksın?
Ben de egepolde doğum yapıcam kısmet ise.Medical park hastanesi. Siz?