2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlarım sizlere yeni yazma fırsatım oldu,29 ocakta erken doğum yaptım,bebeğim enfeksiyon almış benden doğumumdan birkaç saat sonra yoğun bakıma küvöze aldılar,1 haftadır küvözde,ona dokunamamak en acısı,en ağırı,çok ağlıyor küvözde ama dokunamıyorum,ne doğum yaptığımı bilebildim ne lohusalığımı,ne olur sizden ricam bebeğim ve benim için dua eder misiniz?

Neden enfeksiyon aldı ki canım?? Çok geçmiş olsun. Rabbim evladına acil şifa versin inşallah ve bir an önce kavuşun canım.

Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder inşallah benimde ilk bebeğim.garip bi duygu zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum

Amin cümlemize inşallah. Heyecan başladı maalesef.
Çarpıntı nefes darlığı eşliğinde. Perşembe ne modeller çizeceğiz bakalım

Aynı ben Bende zincir çekmeyi trabzan yapmayı biliyorum
O yüzden biberon kılıfı ördüm tığla. Aslında daha vakit olsaydı belki bere denerdim ama artık gerek yok. Nasip olursa doğumdan sonra yada seneye bakarız inşallah.
Nisan çook geeeeçç. Şöyle 2-3 haftalıkken takabileceği örmelisin bi tane. Çünkü çoook harika olur. Ve ben minik şeylere bayılırııımm
Sağlık ocağına yada hastaneye kontrole götürülecek ya bebişlerimiz 1 haftalıkken falan giderken takardı
Evet minionlara bende bayılıyorum

Çok çok çok harika.
Bizim ilk düşündüğümüz bu halılardı. Ama oda çok karışık olacak artık diye vaz geçtik.
Araba yolunun duvarda olmasındansa yerde olması daha mantıklı tabikide
Ki bu gerçekten oyun oynanacak bir halı.
Bizimki süs işte duvarda, çocuğun boyu nasıl erişsin oraya
Ama ben bu halıların gerçeğini de gördüm. Çok halıflex gibi, hiç tüylü değil, altı lastikli olması da benim pek hoşuma gitmedi.
Bazı altı plastik halılar çok koku yapabiliyorlar.
Koçtaş'ta satılan gördük az daha alıyorduk onu. Normal halı. Yine araba yolu şeklinde.
Merinos Koçtaş için üretmiş
http://www.google.com.tr/imgres?img...t=rc&uact=3&dur=1120&page=5&start=137&ndsp=37

Ama bu seninki kadar detaulı ve güzel değil.
İmkanın varsa görerek al halıyı. Yada tüy uzunluğuna bak. Halı bilgileri yanında veriyor.
Odayı da bekliyorum

Bu ne yahuuu, herkes bir veda konuşması içinde.
Litfen bayanlar
Hepimiz hatalar yapmışı olabiliriz, bilmeden birileri kırıldı belkide yazdıklarımızdan bende özür dileyeyim o halde.
Öncelikle koca çenem upuzun mesajlarım için

Amin rapunzelcim çok teşekkür ederim bu arada

Canım

Hayırlı olsun canım ne demek hakkım helal varsa helal olsun sen her birimize tek tek cevap veriyordun asıl sen helal et güzel haberlerle de geri gel

Mervecim çok geçmiş olsun bende sezeryan olmuştum ama şükür hiç sıkıntı çekmedim inşallah buda öyle olur.Dağınıklığı bende sevmem aslında ama o kadar dert yapma sonuçta hastasın daha ben kendimi rahatlatmak için bir söz söylüyorum hep bana gelenler benim için gelsin evimi eleştirmek için değil yada laf eden olursa rahatsızım bir zahmet sen kaldırıver dersin kırmadan lohusalık nasıl geçiyo sıkıntı daraltı oluyomu onu merak ettim dikkat et kendine

Melis ismi çok hoş geldi bana kurandan olsun istiyorsan ikinci bir isim olabilir bence

@eflalim hayırlı sağlıklı acısız doğumun olsun inşallah sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle...

Rabbim acil şifalar versin bebeğinize. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz. Mutlaka zor günler geçiriyorsunuz, üzülüyorsunuz ama Allah dermansız hastalık vermesin, bu bir süreç, sonu güzel olacaktır inşallah...

Canım rabbim bebeğine ve bütün hastalara şifa versin inşallah dilerim en kısa sürede kavuşursunuz...

canım bence dogum sancısı benm sancılar esnasında belım yanmıstı ondan hatırladım :)
tamamen hamılelıkten agırlıktan bıktıgın ıcın oluyordur canım bende oyleydm sımdı kendımı cok guzel hıssedyrm ne hıkmetse sankı tıg gıbı oldum 82kg 9kılo gttı daha:) sen emın ol dogum sonrası gececk lohusalıkta kendını yorma ama
Gozunuz aydin canim :) yukselen burcu ne oluyo ki acabasa :)) niyeyse aklima ilk bu soru geldi simdi. Allah diger arkadaslari da kurtarsin saglikla kucaklarina almayi nasip etsin..
hıc bılmıyrm canım hıc bakmamıstm bakaym bı ara
canım gozun aydın olsun ıns bebısınde saglıkla kucagında olur Rabbm yardmcın olsun

Larkin cim 80 adet cikolata 200 gr draje var icinde 54 tl ye aldim
Annem icinse cooook ts ederim cok iyi olucak iyi gelecek bana
Git canm dr a ne olur ne olmax icin rahat eder en azindan
Geçmiş olsun canım sevindim. Bana da fitil verir belki. Hem 3 günde geçmesi iyiymiş. Koku rahatsız ediyor çünkü.
İns canm ya verir de gecer hemn seninkide gunde 3 ic camasirindan 1 e dustm dusun yani
Rabbim acil slfalar versin de bebgini al kucagina annesi hemen ins

Sağlıkla bebeğinle kavuşun inşallah canım. Kolay doğumlar olsun.

@eflalim ayy canım benim inşallah hayırlısı ile oglunu sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına.sen hakkını helal et herkese tek tek cevap verirsin hep, ayy ben her doguma gidecegini yazanın ardından duygusallaşıyorum yaa.iyiki burda oldum tanıdım sizleri daha çok şey paylaşıcaz inşallah..40+3teyiz ayy ben neden doguramıyorum....şaka tabiki hayırlısı olsun hepinizi seviyorum.

geçmiş olsun canım allahım tez zamanda sağlık versin bebeğine kavuştursun inşallah. neden kapmış yavrucak enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyonu yüzünden mi

Aynı durumdayım inşallah zamanını bekler gece yarısı gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…