- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
İyi aksamlar kızlar..
Buraya dogurdugum gün evet bnde dogurdum sonunda yazmak istedim ama malesed olmadı... Neyse gelelim bana..
Carsamba günü kontrol için gidicektim hatta biliyosunuz gitmesem mi diye sizlere sormustum..eşim ogün gecikecegini ertesi gün gitsek olurmu diye dr sormamı istedi.. Dr aradım tevafuk nöbete kalacagını ertesi gün olmayacagını söleyince bizde aksam gideriz diye karar verdik.. Saat 10 da aksam eşim geldi bn tabi gayet iyiym... Bi ara böle midem bulandı .. Halsizlestim dedim yordum kendimi ama yok gmiyo.. Dr gidelim dedim eşime .. Normalde geç oldu diye gitmekten vazgecmiştim..
Neyse yolda midem daha cok bulanmaya balsdı.. Dr gittik..
Normal kontrole gidicemiz için direk nst ye girdim.. Kalp atısları düşmüş ve düzensizdi..
De dedi bi sıkıntı varmı ki iki üç gecedir hareket fazla etmıyodu..ama işte son zamanlar eskısı gibi olmaz diyince millet takmadım.. Neyse usgde amnıyon sıvısı koyulasmıs gibi gözüktü nasıl anladı anlamadım.. Ama kordonun kan alıa hızı mızı bişey söledi o arada bnm midem o arada hala bılanıyo.. İstifar ettim ama cok kötü oldun. Dr cougun kaka yapmıs ihtimali var anlamaıgım 3 cm acıklık avardı dewam etmesi gerekıyodu bı sekılde olmaması lazım.. Ama mlm acılman yok sancın yok.. Kalp atısı zayıf suni sancı versem doguramassın dedi dr..
Neyse karar verdik spinal sezeryana girdim o arada saatw bi baktım 02:00
Ocak 1 olmus bile.. Usg de natde dogumhanede detaylıda derken saat gwçmiş
Neyse bebişimi gördüm ilk aglamasını duydum cok güzel geçti..suan 3 günlük olduk..
Zaten dogum gecesinin ertesi günü ewe geldim hemen. Şükürler olsun problem cıkmadı.. Bebwgi küvezde tuttular 1 saat yada 2 tedbir amacıyla...
Neyse yawrummmmmu aldım kıcagıma mehmet yusufumu.. 3700 52 cm
Suanda evimdeyim iyiyim.. Ameliyat yerim hariç
İşte tek zorlugum o...
Normal mi sezeryan mı ... NORMAL tabikide ama kısmet olmadı..normal doguran arkadaslarımı kıskanıyorum... :):):)
Beb iki cocuk anası olarkatan pek girmeme bwlki hala agrım var.. Bakalım yinede iyilştikce döncemmm...
Oyyy Mervişim yaaaa
Zor oldu senin için sanki ben öyle hissediyorum. O kadar normali bekledik, hazırdın buna. Birden sezeryan oldun. İnşallah her şeyi senin için kolay geçmiştir.
İnşallah çok çabuk toparlanırsın.
Gerçi başlamışsın bile, yatağın dağınıklığı bile batmaya başlamış
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsü, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.
Allah sizi ona onu size bağışlasın.
İnşallah kızında çok çabuk adapte olur, hiç zorluk çıkarmaz inşallah. Allah kolaylık versin.
Hepimizin gözü aydın