2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım aynı gun dogum yapmısız oglum saat 14.15 te dogdu bız sızden 1saat 45dk buyuguz

Gozunuz aydin canim :) yukselen burcu ne oluyo ki acabasa :)) niyeyse aklima ilk bu soru geldi simdi. Allah diger arkadaslari da kurtarsin saglikla kucaklarina almayi nasip etsin..

Slm kızlar nasılsınız.. Allaha şükür ben gündngüne iyileşiyorum.. Yatagımı küçk odama hazırlatmıatım kendi yatagım yüksel rhat etmıyorum diye.. Bu sabah kalsktım etrafa baktım böle geryerde yastık
Bardak içinde sularmeyve suyu kutuları
Bez bitarfta ne bilim bi karmasıklık ..
Kalktım saah kardeşime eşime evi güzel bi toplattırıp havalandırtdım.. Yatagımıda aksamdan aksama serdirxem bu ne ya dedim.. Hasta evi gibi.. Tm rahtszım ama psikoljım bozuldu:):):)
Evi böle derli toplu yaptırdım güzelce .. Ohhh.. Kalktım kendinde bi corba yaptım..bişilerle ugrasmak iyi geliyo sanırsam.. Neyseki şimdi iyiyim.. Eşim namaza gittiydi gelir. Kızcemle oyun oynadık biraz cizim falan.. Kardeşimde yorulduydu bi dus alıp cıkcak şimdi..oda mahvoldu iyiki varlar yinede...
Kızım su an kardeşiyle cok iyi.. Sevmek istiyo..ayaklarını ellerini gösteriyo..eger bebiş yoksa gmrmesse soruyo aglarsa bni cagırıyo.. Şimdilik iyiyiz. M. Yusufu emzirip bakımın yapıp kızımla ilgileiyprum... Allhım güç kuvvet bersin cümleize

canım gözün aydın valla tekrardan :) dr iyi görmüş bebeğin ayrıldığını süşkrler olsun:)

cnm
tek taraflı ağrı enfeksiyondan oluyor genelde

ayy kıyamam yaaa iyiki slmışız o zaman ısıtıcıyı
bizim tüm eşyalar arçelik çamaşır makinası da canım o yüzden arçelik alırız büyük ihtimal
bunun çamaşır makinası var bizde grili siyahlı o yüzden buna baktık eşimle netten aynısı olsun diye
gidip bakınca bayiye ne önericekler bilmiyorum ama aklımıza yatan bu
eğer olursa çamaşır makinasının üstüne yerleştireceğiz
olmazsa yer yok zaten başka

http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogusturmali-3883-KTS-Kurutucular.html

ayy kıyamam yaa unutur canım zamanla inş, öpmek istediğinde ilgisini başka bir yere çekmeye çalışsan hiç anlamıyorum bu işlerden ama sanırım böyle yapmaya çalışırdım ben

sende helal et canım ay duygulandım çok yaaa inş sağ sağlim al bebeğini kucağına
sütün bol olsun yavruna yarasın inş

Minik oglusuma essekli bere ordummm,ben cok tatli oldum amaaaa Eki Görüntüle 1361390

eline sağlık canım bayıldım valla özeniyorum ama bende iş yok
başlarım diğer işler kalır onu da bitiremem herşey yarım kalır

bilmiyorum canım yaa inş iyi kurutur yaa
bir kere geldi öyle durduk yerde canım oda akıntıymış sanırım dr suyun çok iyi dedi çünkü cuma günü
bakalım yarın ne dicek

hakkınızda hayırlısı olsun canım

ayy doğumun yanaşıyor sanırım canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

oluyor canım bana da gelmişti öyle psikopatlık bir ara dokunsan ağlıyordum valla 1 hafta falan sürdü
şimdi geçti ama sanırım yok ağlama nöbetlerim
geçer inş seninde bir an önce

Kızlar ya bişey sölicem özeldede alttan muayene istiyolar ben sezeryan olucam bakmasınlar istiyorum fobim var şimdilik baktırmadım bakarlarmı dersiniz içim çekiliyo resmen

sezeryanda bakmıyolar diye biliyorum canm alttan

merhabalar grubunuzu yeni farkettim ve hemen kk uye oldum bende kısmetse 15 inde doğum yapıcam

hoş geldin canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Kizlar benim bugün fark ettimde hatta esimde fark etti karnim sanki kücüldü ya acaba neden olabilirki böle bisi duydunuzmu ?

az mı yemek yedin canım benim öyle oluyor sabah aç karna küçük
akşam devasa oluyor

iyi akşamlar kızlarrr
bugün lokum aldık eve gelenler vermek için 2 katlı tabakların üstüne çikolataları drajeleri alt katına lokum koyucam
bol bol yesin millet ama hastanede sadece çikolata vericem kapalı olduğundan açık hoş olmaz gibime geldi lokmlar

annem yarın sabah çıkıcak yola inş akşam burda olur babam bilet bakmaya gidecekti abulmuştur sanırım hayırlısı olsun
bulamazsa da yarın akşama alıcak

Selam ocak anneleri.BEn de 35+5twyim. Nasip olursa ocak annesiyim bir kızım olacak .ismi Melis mi olsun Göknil mi eşimle kızım da gökçe istiyor ama ben istemiyorum.Melis ismine dine uygundur diyen var bi de caiz değildir yazıyor ama TDK nın kişiler Sözlüğü'nde anlamı güzel ne yapmalıyım?

ayy mervecim bende aynı senin gibiyim hayatta sevmem dağınıklığı yatağım dağınık olur benimde olursa başka hiç bir yeri dağıttırma yoksa psikolojim gider gelmez daha
elimden gelse hiç yatak kurmıcam da çıkardım dantellileri ne olur ne olmaz bilmediğimden

Merhaba anneler :) kokulu akıntınız oluyor mu? Benim var 2-3 aydır falan. Ama kaşıntı yanma yok. Doktora belirteyim yine ki baksın alttan. Bu arada sarı ve beyaz akıntıların oluyor. Yıkanmak mı lazım her gün?

canım bana dr um cuma ketoral verdi 3 günlük fitil bugün 3. yü kullanacağım ama iyileştim gibi bişey 2 günde inanamadım yani
yine var akıntım ama beyaz hemde kaşıntı felan kalmadı koku da yok

Yok canim ya baya yiyorum hatta cok bile yiyorum zaten yapacak bise olmadigi icin oturuyorun yiyorum hep sabah kalktimdan beri ayni kücüldü resmen normal degil

kaçıncı haftandasın suyun akıyor da arada tolette farketmiyormusun acaba

bebeğin hareketleri nasıl iyiyse suyun da iyidir

yada bebeğin pozisyon değiştirdi ondan da olabilir

Çook teşekkür ederiiim. Hep Mustafa istemiştim erkek olursa, kız olursa ismimiz yoktu zaten
Allah hepimizin evlatlarına önce sağlıklı hayırlı doğumlar, sonrada hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah razı olsun

Yaaa o ne güzel dua öyle Amin amin amiiin Hepimize Allah aldığımız heves ettiğimiz her şeyin hayrını görmeyi yaşamayı nasip etsin.
Arda Taha'nın odası da çok güzel. Bahtları da güzel olur inşallah.
Aynen örgü hakkında bende senin gibi düşünürüm hep. Öyle nine işi şeyleri sevmem. Ama böyle cicili bicili şeylere de bayılırım.

O eşşek bereyi nasıl ördün yaaaaa Çok harika olmuş.
Ne zaman kullanabilir, büyüklüğü ne kadar? Bu kış kullanır di mi
Ya ama her detayı harika olmuş. Ehh bunu yaptıysan sen neler yaparsın yaa ohoooo.
O patikleri kesin örersin Bende istiyorum bu bereden Maşallah sübhanallah.

Amin amiin amiin inşallah beybicim. Hepimiz aldıklarımızı yaptıklarımızı hayırla, hevesle, sağlık, mutluluk, huzurla, hevesle kullanalım inşallah.
Irmak'ın odasına da bayılmıştım, snede beğendin Mustafa'nın odasını çok sevindim

Şuraya yazayım bari Hacı Şerif'ten aldığın çikolata kaç taneydi ve ne kadardı?
Kızların kutulu aldığını da soracağım. Bana kutu lazım değil, başka bir kapta ikram edeceğim, çikolatanın kendisi olsa yeter

Annen geliyormuş inşallahhh. Sağ salim hayırla gelsin inşallah, sonrada baban inşallah.
Anne kız kavuşmaları çok duygulandırır beni. Ben evlenir evlenme annem taşınmıştı başka şehire, yeni geldiler bulunduğumuz şehre. Çok zordu ayrılık Allah kavuştursun

Peki peki peki
Paylaşmayacağım. Zaten feyste araba yolunu paylaştıktan sonra, arabalar yamuldu, yapışkan kalktı vs, arabaları çıkarmak zorunda kaldık duvardan
Dolapları çok yayarak yerleştirdik sezinim, çok rafı çekmesi var diye. asılmayacak şeyleri astık, üst üste konulacak şeyleri yan yana dizdik vs. Zaten boş çekmeceler hala var. Dolu dursun dolap diye
Yalnız sizin odanın bitmiş halini göremedik daha unuttum sanma

Hersey çok güzel maşallah. Güle güle kullanın ana oğul. Balonlara ve araba yoluna bayıldım ozellikle

Çook teşekkür ederim. İnşallah hayırla sağlıkla kullanırız hepimiz aldıklarımızı, yaptıklarımızı

Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bol bol faydalı sütün olsun inşallah.
Bende spinal sezeryan olacağım, moral verdin. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…