- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.619
Evet sabaha kadar kac kez uyanıyorum benBen de aynı moddayım canım, hamilelikten sıkılmaya başladık sanırım, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alınca sıkılmaya vaktimiz kalmayacak inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sabaha kadar kac kez uyanıyorum benBen de aynı moddayım canım, hamilelikten sıkılmaya başladık sanırım, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alınca sıkılmaya vaktimiz kalmayacak inşallah...
canım aynı gun dogum yapmısız oglum saat 14.15 te dogdu bız sızden 1saat 45dk buyuguz
merhabalar grubunuzu yeni farkettim ve hemen kk uye oldum bende kısmetse 15 inde doğum yapıcam
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz ?
Ben dogum yaptigimi yazmistim 17 aralik ta. Yeni annelere hayırlı olsun diyorum diger annelerimize de saglikli rahat doğumlar diliyorum. Dogumdan cok korkuyodum plasenta ayrilmasi sebebi ile kontrole gitmisken aniden doguma alındım. Spinal anestezi ile sezaryen olduk. Cok rahatti hic korkmayin canim cok tatlidir benim hep kafamda dogum korkusu vardi.hic video vs izlemedim.ama aciya dayanamazdim normalde. Zaten dogum aninda hic acı yok sonrasında uyusuk dikis yeriniz yine yok aci .cok az bir sızı oluyor.bebegim 6 gün kuvoz de olduğu icin yatip dinlenemedim bile.surekli hastahaneye süt goturdum emzirme saatlerinde gittim ona ragmen dikişler pek acimadi.hele ki yatıp dinlenebilseydim cok daha rahatmis dogum derdim. Lütfen rahat olun korkmayin normal dogum olmasa da benim ki ben bu tatlı canımla abartilacak hic bir sey yok diyorsam herkes cok daha rahat dogurur :) 17 günlük olduk bile allah size de nasip etsin saglikla kucaginiza almayi. Dunyanin en guzel duygusu bu. Hepinize iyi geceler :)
cnmDun kontrolumuz vardi. Bebek 35+4 te 2600 cikti şükürler olsun
Bebegin pozisyonu hala yukarıda
Bu saatten sonra zor döner dedi.
Dr çarşamba gel sezeryan tarihi belirleyelim dedi. Tahlilleri yapalim dedi.
Sabaha karesi ilk defa çok şiddetli sancilandik adet sancisi gibi. Sağ kasigimdan girdi. Yarim saat kivrandim.
Bu sanci neden olabilir kizlar ?
canım hafıf baslar ama sancı gıderek cogalır ama senınkı hafıf devam edıyromus enfeksıyndan falanda olabılır duzenlı ve artarak devam edecek dogum sancısı sıklasacak zamala
canım ısıtıcı sart alt degıstrırken bıel acıyrsun ayacıkları hemen üsüyor minick burunu cok ıyı dusunmussun al kullan ben kızımdan berı cok memnunum aslında dogalgaz cok yanıyo oda sıcaklıgı 23gıbı ama arada aktıf ısınması sart..kurutma makınası bende ıstyrm ama makınam daha cok yenı sıemensten cok severek almıstm ayrı kurutma makınası alsam tayınımız cıkınca evımız bu kadar buyuk olmazsa naparım bırlıkte alsam hem tamamını kurutmuyor kurutucular hemde cok pahalıya gelıyor atıyrm 8kg makına 6kılo kurutuyor sen nasıl bısey alıcaksn arastırdın mı
canım oncelıkle hayırlı olsun mehmet yusufumuza da masallah onemlı olan saglıkla hayrla oglunu kucagına almak bosver hem normalı bılıyorsun hem sezeryanı nasıl bısey cok merak edıyrm sezercik :) sen bıraz bana anlat... Ikı cocukla gıremem falan deme duzenını kur gel yanımıza bak ben gelıyrm kızarm gaz olayımız bıle basladı onları paylasıcaz @Mrssuperfine de dogurdu o da burda yok oyle kacmak op kokulu kuzunu
canım emzırdıkce ucu buyuyor parmak gıbı oluyor emzırmeyo bırakınca kuculuyor uclar eskısı gıbı olmasada bıraz kucuk uclu oluyor
bebısıne masallh cnm bence gaz sancısıdr devamlı bı sancı oyle olur
Ayy kızım acayıp bı bunaltı olusturdu bızde ne yapsak bılemedm öpücem krizi olusturuyor cocuk uyurken alt degısırken emerken heran öpücem anne ahmetı dıyor bende oncelrı sakınmayım dıye tamam dıyordum opuyordu ama artık o kadar abartıyorkı bende babada ahmette ahmete yapılan bu öpucuk uygulamasndan sıkıldık gece yatmadan optu tamm ee zatn cocuk gazlandı uyumuyor yne opucem canım bı sıkıldı optrmedm uyuycak kardesn cok sıkılmıs artk dedım bu seferde icerledı dudagı büzüp agladı anlatyrm sakınmıyorum ama bu sevgı gosterısı sıktı ya cok sevıyor bellı zararda vermek ıstemıyr ama bu davranısı nasıl unutturcam akıl verın
Önce yazayım sonra geçmişe bakayım:)
Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)
Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir
Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse
İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
Minik oglusuma essekli bere ordummm,ben cok tatli oldum amaaaa Eki Görüntüle 1361390
Canım bunlar çok güzel bilgiler söylemek var söylemek var bilmiş bilmiş yazmıyorsun ki sen gayet tatlı dille samimi bir şekilde yazıyorsun, bende özellikle iki kardeş arasında ki diyalog nasıl ona bakıyorum ne yazdı acaba diye :)
Canım hem bebeğin ciğerlerinin alışması için faydalı hem sancı oldukça süt yapma hormonu çalışmaya başlıyor, faydası çok fazla, mecburen yaptım canım tırnağın varsa başını kaşı demişler :)
maşaallah canım gönlüne göre oldu doğumun senin adına çok sevindim, pozitif yüreğinin karşılığı oldu :)
Canım gazın için rezene iç hem süt yapar hem gazını rahat atarsın ben hazırladım eve gelince içicem inşaallah
pozitif annem çok seviyorum seni süpersin
ayyyyyyy
Canım bakmalara doyamadım baktım baktım bir daha baktım maşaallah süphanallah tebarekallah, Rabbim sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tek tek hepsini, eşinle çocuğunla neşeniz huzurunuz bol bol olsun, pis nefisler uzak olsun, emeği geçen herkesin elleri dert görmesin, çok şanslı bir çocuk şehzade mustafa :)
Sana anne diyebilir miyim :)
değil mi ya çok çok tatlı bir insan bende çok seviyorum kendisini
canım şimdi iyi değil mi bebeğin, nasibinde o gün öyle doğmak varmış iyi olun da
canım sancının hissedilmesi kişiden kişiye değişir mesela bana kolay geliyor doğum sancısı o yüzden ihmal etme, şimdi nasılsın merak ettim?
çok iyi yapmışsınız canım, kurutucu bende istiyordum ama hızlı kurutmuyor falan dediler
yok canım sızıntı şeklin de de gelir su, şarıl şarıl olmuyor herkeste
Canım tekrar geçmiş olsun, kuzun iyi ya şimdi önemli olan bu maşaallah tosununa
canım rahat geçmesine çok sevindim inşaallah yarın bende aynısını söylerim :)
canım meme ucu kısaysa çok çıkmıyor mesela benimki kısa, oğlumda 20 gün uçla emzirdim sonra bıraktım ucu ama hep elimle destekledim ağzından çabuk çıkıyordu, emdikçe çıkıyor merak etme öyle kısa kalmıyor, çıkmazsa da uçlarla emzirirsin slikon uçla yani
yalancı sancılar olur artık canım
canım çok zor bir durum benim oğlum şimdi kuzenini görünce öyle yapıyor iki aylık o da aynı binadayız o yüzden iki kere gittim evlerine, kv gilde karşılaşınca hemen eve geçtim, sonuçta benim çocuğum değil annesi gıcık olur dedim, şimdi benimkide aynı dediğin gibi olacak eminim, çok sevdiklerindne değil tam tersi canım kıskançlıklarını öyle belli ediyorlar bununla ilgili bir yöntem vardır mutlaka, netten bakalım bana da lazım olacak
ellerine sağlık çok güzel olmuş birde örgü bilmem diyordun :)
sağol canım amiiiinnn
Kızlar merhaba bende dün doktora gittim devlette düşünüyodum sezeryanı son haftalarda sabah 6 da çağırdığı için ve 3 saat hast. Beklemek zorunda olduğumuz için eşimle özele karar verdik. Dün gidince bebeğin herşeyi iyi dedi haftaya gel dedi sezeryanda 14 15 ocak gibi olur dedi bakalım ne olacak @Mrv5534 gözün aydın cnm farketmediğimdoğum yapmış arkadaşlarında gözleri aydın olsun sütleri boollll olsun geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın kızlar göbeğim kocaman oldu tableti tutmakta zorlanıyorum:))
Kızlar ya geceden beri bildiğin sancı geliyor. Ama düzenli değil bazen. 15 dk bir bazen 5 dk bir. İlk doğumda tirsip hemen hastaneye gitmistim. Simdi emin olamiyorum. Yoksa doğuruyor muyum. :) @Girlboymom canim sen tecrubelisin. Karnimin alt kısmından başlıyor sırtına gidiyor resmen sirtim yanıyor. Güzel kızım bi gece daha dursa bari mesai saatinde gelse. Simdi isin yoksa Dr ara ebe bekle
Kızlar ya enerjinizi dusurmiyim diye yazmiyim yazmiyim diyorum ama artık dayanamıyorum..
4-5 gündür içimde bi sıkıntı ama can sıkıntısı değil resmen ruhum daralıyor nefes alamıyorum. Boguluyurum artık.
Bahane buldukça sabah akşam ağlıyorum. Gerçi ağlamak için bahaneye ihtiyaç da duyduğum soylenemez, olmasa da olduruyorum..
kendimi okuyorum yok, bi meşgale buluyorum kafam dağılır diye yok, dışarı çıkayım havam degissin diyorum yok yok yok geçmiyor..
Napicam ben böyle?
Ayni canım... benim gibi sürekli çamaşırıma bakıyorum birsey var mi.diye
Kızlar ya bişey sölicem özeldede alttan muayene istiyolar ben sezeryan olucam bakmasınlar istiyorum fobim var şimdilik baktırmadım bakarlarmı dersiniz içim çekiliyo resmen
merhabalar grubunuzu yeni farkettim ve hemen kk uye oldum bende kısmetse 15 inde doğum yapıcam
Kizlar benim bugün fark ettimde hatta esimde fark etti karnim sanki kücüldü ya acaba neden olabilirki böle bisi duydunuzmu ?
Slm kızlar nasılsınız.. Allaha şükür ben gündngüne iyileşiyorum.. Yatagımı küçk odama hazırlatmıatım kendi yatagım yüksel rhat etmıyorum diye.. Bu sabah kalsktım etrafa baktım böle geryerde yastık
Bardak içinde sularmeyve suyu kutuları
Bez bitarfta ne bilim bi karmasıklık ..
Kalktım saah kardeşime eşime evi güzel bi toplattırıp havalandırtdım.. Yatagımıda aksamdan aksama serdirxem bu ne ya dedim.. Hasta evi gibi.. Tm rahtszım ama psikoljım bozuldu:):):)
Evi böle derli toplu yaptırdım güzelce .. Ohhh.. Kalktım kendinde bi corba yaptım..bişilerle ugrasmak iyi geliyo sanırsam.. Neyseki şimdi iyiyim.. Eşim namaza gittiydi gelir. Kızcemle oyun oynadık biraz cizim falan.. Kardeşimde yorulduydu bi dus alıp cıkcak şimdi..oda mahvoldu iyiki varlar yinede...
Kızım su an kardeşiyle cok iyi.. Sevmek istiyo..ayaklarını ellerini gösteriyo..eger bebiş yoksa gmrmesse soruyo aglarsa bni cagırıyo.. Şimdilik iyiyiz. M. Yusufu emzirip bakımın yapıp kızımla ilgileiyprum... Allhım güç kuvvet bersin cümleize
az mı yemek yedin canım benim öyle oluyor sabah aç karna küçük
akşam devasa oluyor
Merhaba anneler :) kokulu akıntınız oluyor mu? Benim var 2-3 aydır falan. Ama kaşıntı yanma yok. Doktora belirteyim yine ki baksın alttan. Bu arada sarı ve beyaz akıntıların oluyor. Yıkanmak mı lazım her gün?
Yok canim ya baya yiyorum hatta cok bile yiyorum zaten yapacak bise olmadigi icin oturuyorun yiyorum hep sabah kalktimdan beri ayni kücüldü resmen normal degil
Çok güzel görünüyor, sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Ismin yazılı olduğu ayrıntılar çok güzel olmuş, ismi de çok güzel. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin minik Mustafa'ya.
maşşalalh subhanallah,Allah nazarlardan korusun,sağlıkla huzurla sıhhatle bebişini büyütmeni dilerim,herşeyiniz çok gzl olmuş,anneciğinin teyzenin elleri dert görmesin,aldığınız en ufak bir iğnenin bile hayrını görmeyi nasip etsin Allah inşallah,herşeyi çok ama çok beğendimmmm ,bu kdr el örgüsüne karşıyken meğer şunu anladım model var modell varmışşş kardeşim bir örgü takımı bir penguen takımı bu kdrmı güzl olur ,o patiklerinizin güzelliği valla hayran kaldımm,41 kere maşallah diyorummm
ayyy bayıldım ne çok şey yapmışsınız maşallah canım yaa
rabbim sağlıklı günlerde hayırlısıyla mutlulukla giydxirmeyi nasip etsin inş
odanız gülücükleriyle ingalarıyla şenlensin bebeğinizin
Canım maşallah diyorum her şey harika. En ufak ayrıntıya kadar düşünüp yapmışsınız. Duvardaki balonlardan yazıya bayıldım. Hepsine bayıldımmm aslında.
Yalnız sizin şimdiden dolaplar çekmeceler dolmuş taşmış. Yeni ciciler alınınca koyacak yer yok diye yeni dolap almak zorunda kalabilirsin
Bi da face'te paylaşma diyenlere katılıyorum, nazar değmesin.
Hersey çok güzel maşallah. Güle güle kullanın ana oğul. Balonlara ve araba yoluna bayıldım ozellikle
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz ?
Ben dogum yaptigimi yazmistim 17 aralik ta. Yeni annelere hayırlı olsun diyorum diger annelerimize de saglikli rahat doğumlar diliyorum. Dogumdan cok korkuyodum plasenta ayrilmasi sebebi ile kontrole gitmisken aniden doguma alındım. Spinal anestezi ile sezaryen olduk. Cok rahatti hic korkmayin canim cok tatlidir benim hep kafamda dogum korkusu vardi.hic video vs izlemedim.ama aciya dayanamazdim normalde. Zaten dogum aninda hic acı yok sonrasında uyusuk dikis yeriniz yine yok aci .cok az bir sızı oluyor.bebegim 6 gün kuvoz de olduğu icin yatip dinlenemedim bile.surekli hastahaneye süt goturdum emzirme saatlerinde gittim ona ragmen dikişler pek acimadi.hele ki yatıp dinlenebilseydim cok daha rahatmis dogum derdim. Lütfen rahat olun korkmayin normal dogum olmasa da benim ki ben bu tatlı canımla abartilacak hic bir sey yok diyorsam herkes cok daha rahat dogurur :) 17 günlük olduk bile allah size de nasip etsin saglikla kucaginiza almayi. Dunyanin en guzel duygusu bu. Hepinize iyi geceler :)