2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Önce yazayım sonra geçmişe bakayım:)

Evet hanımlar güzel anneler büyük gün yarın, inşaallah yarın bu zamanlar bebeğim kucağımda olmuş olacak sağlıkla huzurla

Dualarınızı esirgemeyin lütfen, hakkınızı da helal edin malum doğum ne de olsa, benden yana varsa helal olsun, başınızı çok ağrıttım dertlerimle :)

Hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin, emizirme gaz çıkarma derken yazmam zor olabilir:KK48:

Bugün karnımda taşıdığım kuzum yarın göğsümde olacak Rabbim nasip ederse:KK61:

İyi ki tanıdım sizleri, veda gibi düşünmeyin öyle içimden geldi :) iki yavrumdan fırsat buldukça elimden geldiğince yazmaya çalışıcam, bir yeni anneye bile faydam olsa çok mutlu olurum :)
Ay Kıyamam ya inşallah bir an evvel kucağına al miniğini sağ salim çok heyecanlı :) sıra bize geliyo inşallah sende helal Et hakkını cnm benden yana helal olsun :KK19: habersiz bırakma bizi müsait olursan yazarsın:KK68::KK19:

:KK15::KK15:@Mrv5534 tatlimmm bu arada evladin hayirli ugurlu olsun,Allah yavrularini sizlere bagislasin insallah,bebislerinide senide opuyoreeee:KK15:

Tabı ben bu ara lohusalık sendromu sukur asamıyorum kızımda ne uzuntuler yasadım kendımce bısey yokken .. Bunda baya kolay atlatyrm masallah deym tek sıkıntı muhtesem anne sendromu mukemmel anne dıyede gecıyor onu yasıyorm sanırım evı supurup sılıyorum 3cesıt yemek yapıyorm tabı gorecez bu bosluktan mı yaptgm bısey oglus bu ara sakin esımde hergun kızımı alıp dısarı cıkarıyor bende ıs yapıp kk ya gırıyrm..yarn esım ıse baslıyor bakalım ıkı cocukla napcam.. Hele nobet tuttugunda :KK43: en yakın zamanda mis kokulu kuzum ahmetn fotosunu paylasacgm sezin_uk sezin_uk un yaptıgı sabunlardakı gıbı duruyor hep popoyu toplayp pek seker kuzum ıcıme gerı sokasım gelıyor :)

Ayy bende bide esimin uykusu agir seni uyandirana kadar kv ararim o gelir sen anca kalkarsin diyorum :KK11: dun aksam da diyo uykumlarim kaciyor heran gelcek diye dedi bende hayret ben dogru duzgun uymuyorum ama her kalktimda sen uyuyor oluyosun bu nasil is dıye dalga gectim:KK11: ama kiziyorum kendimce iste

Esimin uykusu normalde. Agirdir ama ben 3 gündur doğru düzgün uyumuyorum.o da benimle.ayakta cogu zaman.. kalkinca hemen uyanıyo ne oldu diye sağolsun

dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorum:KK12:dr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye :KK12:ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam ya:KK61:artık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala:KK61::KK61:
korkuyorun bende demek ki zormuş çati muayenesi

Anneler,

Hani burada ne okusak etkileniyoruz ya yok Bebeğin Kafası, kakası, kordunu, yok komşunun zor Doğumu vs...

Benim yazdıklarımdan da etkilenin lütfen:) ben doğurmadım, çok korkağımdır ama Bebeğin her bebel gibi doğmayı biliyordu ve kendi geldi:) çok kolay ve kısa sürdü. Tıpkı hayal ettiğim gibi...
Hayallerimi doktora anlattığımda evet öyle Doğumlar var ama nadir diyordu ya da onun ilk Doğumu değildir diyordu.. Ama bakın oldu işte... Doğumunuzun her anını hayal edin, hayal ettiğiniz anları kolayca geçeceksiniz, bende öyle oldu.

Mesela kesiye gelince yaptırmak istemiyordum ama olursa da o olsjn diyordum taviz verdiğim bu vardı ve kesi oldu malesef.. Keşke onun üstünde de çalışsaymışım...

Yoga eğitmeni Değilim hamileliğimi malesef yatarak iyi beslenmeyip kırk hafta kusarak geçirdim. Korkağımdır, eşim de bana destekti ama doğuramauacağımı düşünüyordu.. Vs vs...
Ama oldu. Çok kolau ve hızlı oldu.

Hızlandırmak için topladığım dualar vardı onları bile okuyamadım korkudan. Vs vs

bıradaki her arkadaşa tek TKR dua ettim sağlık ve kolay doğum için
Sizin doğumlarınız kolay olacak deneyin görünn.
Zor olursa ALIN epidurali ya da gidin sezarhana skkıntı geri dönülmez diye bir şey yok ya..

Ay canım yaaa Allah razi olsun... nenkadar icten yazmışsın :) maşallah size

Yok canim bitmedi 38deyim, normaldede kasilmalarim olurdu, ama bu sefer asagi tarafta hafif agri hissediyorum ve neredeyse duzenli gelip gidiyor.. Gecede oldu hatirlamiyorum kac kere ama sabahtan beri hep var..sanci olamaz heralde cok hafif agri var..
valla hic belli. Olmuyormus o canim bencede gidin doktora düzenli olduğu icin

Sancı olsa kesinlikle anlarsın :) Bende bu su gelmesi olayını anlamıyorum çünkü son haftada bebegin kafası sürekli idrar kesesine baskı yaptıgı için insan kaçıradabiliyor ben acaba suyummu geldi,ya farketmezsem diye paranoya yaptım yaa..:KK43:

Doktorum. Dedi ki suyun gelince onu tutamayacaksin akip gidecek

İyi aksamlar kızlar..
Buraya dogurdugum gün evet bnde dogurdum sonunda yazmak istedim ama malesed olmadı... Neyse gelelim bana..
Carsamba günü kontrol için gidicektim hatta biliyosunuz gitmesem mi diye sizlere sormustum..eşim ogün gecikecegini ertesi gün gitsek olurmu diye dr sormamı istedi.. Dr aradım tevafuk nöbete kalacagını ertesi gün olmayacagını söleyince bizde aksam gideriz diye karar verdik.. Saat 10 da aksam eşim geldi bn tabi gayet iyiym... Bi ara böle midem bulandı .. Halsizlestim dedim yordum kendimi ama yok gmiyo.. Dr gidelim dedim eşime .. Normalde geç oldu diye gitmekten vazgecmiştim..
Neyse yolda midem daha cok bulanmaya balsdı.. Dr gittik..
Normal kontrole gidicemiz için direk nst ye girdim.. Kalp atısları düşmüş ve düzensizdi..
De dedi bi sıkıntı varmı ki iki üç gecedir hareket fazla etmıyodu..ama işte son zamanlar eskısı gibi olmaz diyince millet takmadım.. Neyse usgde amnıyon sıvısı koyulasmıs gibi gözüktü nasıl anladı anlamadım.. Ama kordonun kan alıa hızı mızı bişey söledi o arada bnm midem o arada hala bılanıyo.. İstifar ettim ama cok kötü oldun. Dr cougun kaka yapmıs ihtimali var anlamaıgım 3 cm acıklık avardı dewam etmesi gerekıyodu bı sekılde olmaması lazım.. Ama mlm acılman yok sancın yok.. Kalp atısı zayıf suni sancı versem doguramassın dedi dr..
Neyse karar verdik spinal sezeryana girdim o arada saatw bi baktım 02:00
Ocak 1 olmus bile.. Usg de natde dogumhanede detaylıda derken saat gwçmiş
Neyse bebişimi gördüm ilk aglamasını duydum cok güzel geçti..suan 3 günlük olduk..
Zaten dogum gecesinin ertesi günü ewe geldim hemen. Şükürler olsun problem cıkmadı.. Bebwgi küvezde tuttular 1 saat yada 2 tedbir amacıyla...
Neyse yawrummmmmu aldım kıcagıma mehmet yusufumu.. 3700 52 cm
Suanda evimdeyim iyiyim.. Ameliyat yerim hariç
İşte tek zorlugum o...
Normal mi sezeryan mı ... NORMAL tabikide ama kısmet olmadı..normal doguran arkadaslarımı kıskanıyorum... :):):)
Beb iki cocuk anası olarkatan pek girmeme bwlki hala agrım var.. Bakalım yinede iyilştikce döncemmm...

Canim.benim yaaaa cok sevindim senin adina....maşallah size bize de dua et tamam mi :) Allah im mesut bahtiyar etsin ailecek :)

Dun kontrolumuz vardi. Bebek 35+4 te 2600 cikti şükürler olsun
Bebegin pozisyonu hala yukarıda
Bu saatten sonra zor döner dedi.
Dr çarşamba gel sezeryan tarihi belirleyelim dedi. Tahlilleri yapalim dedi.
Sabaha karesi ilk defa çok şiddetli sancilandik adet sancisi gibi. Sağ kasigimdan girdi. Yarim saat kivrandim.
Bu sanci neden olabilir kizlar ?

Canim benimki 37 de döndü döner sen kendini rahat bırak

Ayy kızım acayıp bı bunaltı olusturdu bızde ne yapsak bılemedm öpücem krizi olusturuyor cocuk uyurken alt degısırken emerken heran öpücem anne ahmetı dıyor bende oncelrı sakınmayım dıye tamam dıyordum opuyordu ama artık o kadar abartıyorkı bende babada ahmette ahmete yapılan bu öpucuk uygulamasndan sıkıldık :KK43: gece yatmadan optu tamm ee zatn cocuk gazlandı uyumuyor yne opucem canım bı sıkıldı optrmedm uyuycak kardesn cok sıkılmıs artk dedım bu seferde icerledı dudagı büzüp agladı anlatyrm sakınmıyorum ama bu sevgı gosterısı sıktı ya cok sevıyor bellı zararda vermek ıstemıyr ama bu davranısı nasıl unutturcam akıl verın :KK43:

Ay o kendi öper de.kimseye dokundurtmaz oyle yapıyolar. Hep

Çok yorgunum ve uykum var oğlum uyumuşken dinleneyim ben hoşçakalın :)

Canim benim.topige geldiğimden beri en yakin en sıcak davranan insanlardan birisin :) inşallah sag saglim alacaksın kucağına bebegini her namazimda hepinize dua ediyorum :) ama bi Merve var bi sen sizler ayrisiniz benim için :KK66: Allah im.yardimciniz olsun cok dua edecem yarin 11.30nda :)

@eflalim Canim inşallah ağrısız sizisiz kolay bir doğum olur. Minik pasani kucağına alırsın. Hicbir sorun yaşamadan donersiniz evinize inşallah

Kızlar ya geceden beri bildiğin sancı geliyor. Ama düzenli değil bazen. 15 dk bir bazen 5 dk bir. İlk doğumda tirsip hemen hastaneye gitmistim. Simdi emin olamiyorum. Yoksa doğuruyor muyum. :) I imspecial canim sen tecrubelisin. Karnimin alt kısmından başlıyor sırtına gidiyor resmen sirtim yanıyor. Güzel kızım bi gece daha dursa bari mesai saatinde gelse. Simdi isin yoksa Dr ara ebe bekle

Kızlar ya geceden beri bildiğin sancı geliyor. Ama düzenli değil bazen. 15 dk bir bazen 5 dk bir. İlk doğumda tirsip hemen hastaneye gitmistim. Simdi emin olamiyorum. Yoksa doğuruyor muyum. :) I imspecial canim sen tecrubelisin. Karnimin alt kısmından başlıyor sırtına gidiyor resmen sirtim yanıyor. Güzel kızım bi gece daha dursa bari mesai saatinde gelse. Simdi isin yoksa Dr ara ebe bekle
Bende artik kafayi yicem,zirt pirt wc ye gidiyrm camasirima bakiyorum bi islaklik oluyoo tmm diyorumm suyum geldi bi bakiyrm akintiymis,bebegim hareketli ama henuz bi sanci yok bende,sadece hareket ettikce kafasi kasiklarima cok pis baski yapiyor,bu cars yine kontrolumuz,yerinde mutlu bnm oglan,39. Haftadan once gelmicek galiba,bugun 37+6 yiz ayniyiz senle sanirim @ buklecik sat 14 nisan bnm

Kızlar ya enerjinizi dusurmiyim diye yazmiyim yazmiyim diyorum ama artık dayanamıyorum.. :KK43:
4-5 gündür içimde bi sıkıntı ama can sıkıntısı değil resmen ruhum daralıyor nefes alamıyorum. Boguluyurum artık.
Bahane buldukça sabah akşam ağlıyorum. Gerçi ağlamak için bahaneye ihtiyaç da duyduğum soylenemez, olmasa da olduruyorum.. :KK43:
kendimi okuyorum yok, bi meşgale buluyorum kafam dağılır diye yok, dışarı çıkayım havam degissin diyorum yok yok yok geçmiyor.. :KK43:
Napicam ben böyle? :KK43:

İkinci dogumla daha kolay olur derler,hoş benimki çok da kolay olmadı ama,yani Nasil diyim çok zor da değildi ama aaa çok da kolay dogurdum diyebileceğim kadar kolay değildi,doğum işte ne de olsa az biraz sıkıntıları olacak,önceki doğumunda suyun yada nişanın gelmiş miydi yoksa yine sanciyla mi gitmiştin sadece?

Kızlar ya enerjinizi dusurmiyim diye yazmiyim yazmiyim diyorum ama artık dayanamıyorum.. :KK43:
4-5 gündür içimde bi sıkıntı ama can sıkıntısı değil resmen ruhum daralıyor nefes alamıyorum. Boguluyurum artık.
Bahane buldukça sabah akşam ağlıyorum. Gerçi ağlamak için bahaneye ihtiyaç da duyduğum soylenemez, olmasa da olduruyorum.. :KK43:
kendimi okuyorum yok, bi meşgale buluyorum kafam dağılır diye yok, dışarı çıkayım havam degissin diyorum yok yok yok geçmiyor.. :KK43:
Ben de aynı moddayım canım, hamilelikten sıkılmaya başladık sanırım, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alınca sıkılmaya vaktimiz kalmayacak inşallah...

Ben de öyleyim canım bi de ilk aylarda böyle olmuştum, işe de çok sık gidemiyorum kafama orayla ilgili bişeyi dolayıp onu takıp duruyorum kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Sen anne olacaksın güçlü anne ol pozitif anne ol ne durumda olam insanlar filan gibi telkinler veriyorum kendime. Evde çok kalıyorsan o da tetikliyor dışarı çıkınca az biraz daha iyi oluyorum

Bende artik kafayi yicem,zirt pirt wc ye gidiyrm camasirima bakiyorum bi islaklik oluyoo tmm diyorumm suyum geldi bi bakiyrm akintiymis,bebegim hareketli ama henuz bi sanci yok bende,sadece hareket ettikce kafasi kasiklarima cok pis baski yapiyor,bu cars yine kontrolumuz,yerinde mutlu bnm oglan,39. Haftadan once gelmicek galiba,bugun 37+6 yiz ayniyiz senle sanirim @ buklecik sat 14 nisan bnm
Benimde 14 nisan dun aksam benimde karnimin altina cok kotu biagri girdi idrarimi yaptim kalktim cok koyu oldum yataga zor attim kendimi dinkenince gecti yarin 38 e giriyoruz 5 gunde onden gidiyor brnimii haftaya gelir diye tshmin ediyorum

Evet canim seninle ayniyiz. Benimde 14 nisan . bende zirt pirt WC gidiyorum. Benim oglumda 40+5 de gelmişti.

İkinci dogumla daha kolay olur derler,hoş benimki çok da kolay olmadı ama,yani Nasil diyim çok zor da değildi ama aaa çok da kolay dogurdum diyebileceğim kadar kolay değildi,doğum işte ne de olsa az biraz sıkıntıları olacak,önceki doğumunda suyun yada nişanın gelmiş miydi yoksa yine sanciyla mi gitmiştin sadece?
Yok canım yine sanciyla gitmistim. Dr doğum başlamış ama evde geçir diye yollamıştı. Ben gece yarısı yine gidince yatış verip sabaha kadar nstde bağlı kalmıştım bunda da erken gitmeyeyim diyorum ama korkuyorumda

Ben de öyleyim canım bi de ilk aylarda böyle olmuştum, işe de çok sık gidemiyorum kafama orayla ilgili bişeyi dolayıp onu takıp duruyorum kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Sen anne olacaksın güçlü anne ol pozitif anne ol ne durumda olam insanlar filan gibi telkinler veriyorum kendime. Evde çok kalıyorsan o da tetikliyor dışarı çıkınca az biraz daha iyi oluyorum
Çıkıyorum ama o zaman da çok çabuk yoruluyorum eskisi gibi koştur kostur yuruyemiyorum diye moralim bozuluyor oturup bi de ona ağlıyorum. :KK43:

Kızlar ya bişey sölicem özeldede alttan muayene istiyolar ben sezeryan olucam bakmasınlar istiyorum fobim var şimdilik baktırmadım bakarlarmı dersiniz içim çekiliyo resmen

Ayni canım... benim gibi sürekli çamaşırıma bakıyorum birsey var mi.diye

Çıkıyorum ama o zaman da çok çabuk yoruluyorum eskisi gibi koştur kostur yuruyemiyorum diye moralim bozuluyor oturup bi de ona ağlıyorum. :KK43:
İki hafta önce ben de öyleydim :KK48: Şimdi alıştım göbeğime ona göre davranıyorum ben de alışıp doğumdan sonra da yavaş yavaş hareket edersem diye tırsıyorum

X