2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Rabb'im saglikla kavustursun bebegine. Insaallah dogum sonrasinda bobrekle ya da baska bisiyle ilgili hic bir sikinti yasamazsiniz. Hersey gonlunce olsun.. bol bol sutun olsun.. guzel haberlerini bekliyoruz.

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.Bebişinin geleceği günü bilmek de garip olur değil mi?Bilmeyince de garip gerçi gece-gündüz mevhumu olmadığı için her zaman gelebilir minnoşlar.Her gece lavaboya kalktığımda çamaşırıma bakıyorum birşey var mı diye.Sonra bebeğimin hareketlerini dinliyorum azalma var mı diye.Bazen de çok hareket edip beni uyutmayabiliyor cimcime hareket etse dert etmese dert
Yarından itibaren hayatına yeni bir ses gelecek,yeni bir nefes.Umarım eşin çok yardımcı olur,akrabalar sorun çıkarmaz,bir de onlarla uğraşmak zorunda kalmazsın.İnsan bunları düşünmekten hamileliğin,doğumun,bebeğin kısacası zamanının keyfini çıkaramıyor sanki.Sen öyle olma e mi.Hiç birşeyi takma kafana.Sallaaa gitsin

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Bebişini benim yerime öp kokla.Allah'a emanet olun

Senin Dr artık dönmez demiş benimki dönsün diye bekliyor hala. Boşuna mı bekliyoruz biz de acaba. Ayrıca ne tahlili yapılacak sana?

Canım bunlar çok güzel bilgiler söylemek var söylemek var bilmiş bilmiş yazmıyorsun ki sen gayet tatlı dille samimi bir şekilde yazıyorsun, bende özellikle iki kardeş arasında ki diyalog nasıl ona bakıyorum ne yazdı acaba diye :)
Canım hem bebeğin ciğerlerinin alışması için faydalı hem sancı oldukça süt yapma hormonu çalışmaya başlıyor, faydası çok fazla, mecburen yaptım canım tırnağın varsa başını kaşı demişler :)
maşaallah canım gönlüne göre oldu doğumun senin adına çok sevindim, pozitif yüreğinin karşılığı oldu :)

Canım gazın için rezene iç hem süt yapar hem gazını rahat atarsın ben hazırladım eve gelince içicem inşaallah
pozitif annem çok seviyorum seni süpersin
ayyyyyyy
Canım bakmalara doyamadım baktım baktım bir daha baktım maşaallah süphanallah tebarekallah, Rabbim sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tek tek hepsini, eşinle çocuğunla neşeniz huzurunuz bol bol olsun, pis nefisler uzak olsun, emeği geçen herkesin elleri dert görmesin, çok şanslı bir çocuk şehzade mustafa :)

Sana anne diyebilir miyim :)

değil mi ya çok çok tatlı bir insan bende çok seviyorum kendisini
evet, erken geldi bebiş
ayın 11inde bekliyorduk
sana da Allah kolaylık versin inşallah
canım şimdi iyi değil mi bebeğin, nasibinde o gün öyle doğmak varmış iyi olun da
I imspecial canim agrim cok hafif ama, sanci boyle mi oluyorki, sanmiyorum ya degildir sanci heralde, adet sancisindan bile hafif bu agri
canım sancının hissedilmesi kişiden kişiye değişir mesela bana kolay geliyor doğum sancısı o yüzden ihmal etme, şimdi nasılsın merak ettim?
çok iyi yapmışsınız canım, kurutucu bende istiyordum ama hızlı kurutmuyor falan dediler
yok canım sızıntı şeklin de de gelir su, şarıl şarıl olmuyor herkeste
Canım tekrar geçmiş olsun, kuzun iyi ya şimdi önemli olan bu maşaallah tosununa
canım rahat geçmesine çok sevindim inşaallah yarın bende aynısını söylerim :)
Ya büyüklüğü sorun değil bnm için çıkardı mı Allah hepsinden süt çıkarıyor da uçları küçücük hala.. emziren annelerin böyle patmak gb oluyor ya doğurunca mı oluyor onu bilemedim
canım meme ucu kısaysa çok çıkmıyor mesela benimki kısa, oğlumda 20 gün uçla emzirdim sonra bıraktım ucu ama hep elimle destekledim ağzından çabuk çıkıyordu, emdikçe çıkıyor merak etme öyle kısa kalmıyor, çıkmazsa da uçlarla emzirirsin slikon uçla yani
yalancı sancılar olur artık canım
canım çok zor bir durum benim oğlum şimdi kuzenini görünce öyle yapıyor iki aylık o da aynı binadayız o yüzden iki kere gittim evlerine, kv gilde karşılaşınca hemen eve geçtim, sonuçta benim çocuğum değil annesi gıcık olur dedim, şimdi benimkide aynı dediğin gibi olacak eminim, çok sevdiklerindne değil tam tersi canım kıskançlıklarını öyle belli ediyorlar bununla ilgili bir yöntem vardır mutlaka, netten bakalım bana da lazım olacak
Minik oglusuma essekli bere ordummm,ben cok tatli oldum amaaaa Eki Görüntüle 1361390
ellerine sağlık çok güzel olmuş birde örgü bilmem diyordun :)

sağol canım amiiiinnn

allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İnsallah kuvoz sıkintisi falan yasamadan yavrunu alir evine gecersin.kendi dertlerinle bogusurken bende dahil cogumuza cok yardimci oldun. Hakkini helal et. Allah yardimcin olsun

Olmaz mi seni tanimiyorum ama elinden geldigince herkese yazdin cvp verdin. Kendi adima sana tesekkur ederim canim :) senden epey sey ogrendim ben. Rabbim kolay dogum nasip etsin sutun bol bebisin gazsiz olsun. Allaha emanet ol

Cnm bnm helal olsun,simdiden sana gecmis olsun,acisiz agrisiz hAyirli dogumun olsun insallah,bol bol sutun gelsin,hemencecikde evinizde olun,dr lar bile sasirsinlar insallah aaa bobrekde ikiside yerinde desinler,huzuela evinize gelin cnmm
ayy canım sağol canı gönülde amin diyorum dualarına
Rabb'im saglikla kavustursun bebegine. Insaallah dogum sonrasinda bobrekle ya da baska bisiyle ilgili hic bir sikinti yasamazsiniz. Hersey gonlunce olsun.. bol bol sutun olsun.. guzel haberlerini bekliyoruz.
canım benim sağol inşaallah inşaallah amiiiiin en içten
canım bilmemek benim için daha iyi ilkte bilmiyordum bilince çok stres oluyor insan, bende çamaşırıma bakıyorum hep

canım akrabadan eşimden yana korkum yok, eşim bebek bakımında çok yardım eder, akrablarıda takmam ben veririm laflarını tek endişem oğlum zaten hırçın kendisi iyice hırçınlaşacak diye korkuyorum inşaallah kardeşi gelince iyi yönde değişir oğlum :) çok sağol amiiinnnn
allah sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. İnsallah kuvoz sıkintisi falan yasamadan yavrunu alir evine gecersin.kendi dertlerinle bogusurken bende dahil cogumuza cok yardimci oldun. Hakkini helal et. Allah yardimcin olsun

çok sağol canım amiiiiinn amiiiiin, ne demek faydam olduysa ne mutlu bana

Olmaz mi seni tanimiyorum ama elinden geldigince herkese yazdin cvp verdin. Kendi adima sana tesekkur ederim canim :) senden epey sey ogrendim ben. Rabbim kolay dogum nasip etsin sutun bol bebisin gazsiz olsun. Allaha emanet ol
Çok sağol canım bende çok şey öğrendim sizlerden, amiiiin çok sağol

Kızlar kabız olmamak için bir tarif vermiştim dün yaptım ama içine bir kaç şey daha kattım yazıyım yeniden, ilk gebeliğimde 4 litre su içmeme rağmen tam iki hafta kabız oldum ben, çok fena olmuştu yine aynısı olmasın diye elimden geleni yapıcam inşaallah

Kuru incir,gün kurusu kayısı,dut kurusu, hurma, kuru erik çekirdeksiz, hepsini minik minik doğradım sonra bir güzel kaynattım yumuşayana kadar, blendırdan geçirdim mis gibi oldu şekere gerek yok çok tatlı zaten, bugün içmeye başladım, doğum sonrasıda içmek için pet şişelere koydum hastaneye götürücem inşaallah

Birde gaz için rezeneyi tavsiye ederim, bugün ondan da içicem doğum sonrasıda tabi, bir tatlı kaşığı rezeneyi bir bardak sıcak suda 10 dk bekletip süzün afiyetle için :) suyu hamileliktekinden fazla için ki hem süt olsun hem baş ağrınızı olmasın sezaryanlılar için tabi baş ağrısı kısmı hem de kabız olmayın :)

Süt olsun diye, humana still tea, lokum, tahin benim favorilerimdi :)

allah bahgislasin canim hayirli olsun her digum bir olmuyor iste farketmiyor normal seeryan onemli olan bebeklerin saglikli olmasi saglicakla buyut bebegini

ah canım yapıyor onları bana yardım edıyor saolsun altını degısırken falan tek etkınlıgımız bu olmasın dıye kızımla hamur oynuyorum boyama yaoıyrm makas la kesme ama ıste alısması zaman alacak sanrm neyse opucuk olsun tek derdımız

ah canım yapıyor onları bana yardım edıyor saolsun altını degısırken falan tek etkınlıgımız bu olmasın dıye kızımla hamur oynuyorum boyama yaoıyrm makas la kesme ama ıste alısması zaman alacak sanrm neyse opucuk olsun tek derdımız

Canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah. Güzel doğum hikayeni bekliyorum. Sağlıcakla kalın...

Son günler ne zormuş arkadaşlar.Uyusam uyuyamıyorum. otursam oturamıyorum sizleri sürekli okuyorum ama bir türlü yazamadım.

Karnımda hastalanacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarım ara ara sancıyor. Belim ağrıyor aman aman kızımı sağlıkla kucağıma bir alsaydım.

Bu arada doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Benim gibi gün sayan arkadaşlarım inşallah bizde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Kızlar merhaba bende dün doktora gittim devlette düşünüyodum sezeryanı son haftalarda sabah 6 da çağırdığı için ve 3 saat hast. Beklemek zorunda olduğumuz için eşimle özele karar verdik. Dün gidince bebeğin herşeyi iyi dedi haftaya gel dedi sezeryanda 14 15 ocak gibi olur dedi bakalım ne olacak @Mrv5534 gözün aydın cnm farketmediğimdoğum yapmış arkadaşlarında gözleri aydın olsun sütleri boollll olsun geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın kızlar göbeğim kocaman oldu tableti tutmakta zorlanıyorum:))

Nego canım arkadasım Rabbım yardımcın olsun kuzun kucagında memelerın sut dolu abısı sakin sevgı dolu olsun ıns... Kolaylıkla atlattgn dogumun sonrası evın bebıs kokusuyla buram buram koksun ...senı sevıyoruz hayırlı haberlerle dön.. Oglun ıns kolay alısır sen benım cadı kızıma bakma fazla anne duskunu ve cok duygusal kızım bakıcılardan sonra evde basbasa olacagz dye dusunuyordu kardesı gorunce halıyle oluyor boyle.. Alısacaklar cok sevıyorlar kardeslerını senın oglusta cok sevecek fazla sevmesın de :) benmkı gıbı :)

Canım dualarım sizinle, hiç bir sıkıntı yaşamadan bebişini alırsın inşallah kucağına. Şimdiden sağlıklı mutlu ömürler diliyorum evlatlarınla tatlım

@Mrssuperfine ben hala anlayamadm sımdı sen 4saatte mı dogıum yaptın evdekı toplam cektıgn xsancıyla kac saat cozemedım ben bı aydınlat benı :) benım ılk dogum evde baslayan sancı ıle toplam 14saat surdu hastanede 5saatı gectı gerısınde evde cekıp gtmıstım ..bu dogumda toplam baslaması btmesı sunı sancı ıle basladı 4,5saat surdu... Senn ılk dogumun bu kadar kolay ve kısa surdu ıse ıkıncı emn ol en fazla 3saate bıter kızının adı ne olmstu bu arada sut bı haftaya kadar cogalıyor benm suan memıslerden akıyor senınkıde tasar ınsallah kendıme yaptıgım en buyuk ıyılık tupperware 750ml su sısesı alıp basucumda tutmak :) sogan olayından cok etkılenmemıstr kızın belkı gazı baslamıstır ondan bebekler kendını gerıye atar canım once bı sakınlestr omzuna yatırıp

Kızlar bu arada hepiniz çok şekersiniz, hamilelik öncesi ve hamileliğimin ilk aylarında hep neti ve kitapları didik didik ederdim bebişlerle ilgili bilgiler için. Buraya katıldıktan sonra işim o kadar kolaylaştı ki, çoğu şeyi araştırma gereği bile duymadan buradan duyduklarımla öğrendim.Sormadan bile bilgi veren arkadaşlar var canımsınızAllah razı olsun, iyi ki varsınız.(Sevgi patlaması yaşadım birden bunlar yazasım geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…