Kızlar
Mememe SOĞAN koydum burdan okuyup. Bebek memeyi tutarken kokusu kötü diyr şimdi kafa sallayıp almıyor
yıkadım alır vera krem sürdüm gene almıyor
kafasını sallıyor anlamış gibi
Canım son haftalar benim hep 50-60-70 sancım çıkıyordu ama düzenli Aralık'lar olmadıktan sonra bunlar yalancı Sancı veya hazırlık aşamaları olabilir.
Ben de Sancı doğum zamanı vs hep eşimi çektim uyurken:)) uyumadım diyr inkar ediyor ama uyumasına ben izin verdim doğum ıkınma anı Yanımda olsun diye kocana sorun yapmazlar canım inş niye olsun ki..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :)
Ben de muayeneye gitmek istemiyorum :)) korse giyemedim sürekli yatıyorum diyr yatarken giymeyin demişlerdi. Öyle mi gerçekten ?? Ben korkak bi insanım aslında eşim bile sende ne cevherler varmış diyor :)) inş sağlıkla atlatırız ben acı geçirici sprey diye bir şey varmış ondan Alıp sıkacağım
(
Benim eşim de öyle, fotosunu çektim hep uyurken :)) ama eşleriniz uyurken uyusun bebek gelince yrdmcılarımız onlar..
Florence çok iyi canım ben Orayı çok araştırdım oraya gidiyordum hemşireler ebeler çok güzel Acıbadem in ise Bakırköy Fulya dışında adı var..
hiç hesap yapma dene Gör.. Belki HIZLA açılacaksın belki sancını hissetmeyeceksin olumlu düşün. Belki sorun olur vs onlar ayrı ama sen hesap yapma en azından dene Gör dayanamıyorum istemiyorum Dediğin an sen kendi istediğin şekilde doğurursun zaten.. Ama önce bekle ve ne olacağını Gör..
Çatala sadece ıkınma zamanı çıktım ama anlamadım bile:)) ben çok korkak insanım ilk çatı öuayenemi doğum başlayacağı zaman oldum düşün artık.. Hani içimden bir şeyin çıkmasını Aklım alıyor ama gitmesini i ih.. Neyse ama ben kendime güvenmesrm bile vücuduma Allah'a ve bebeğime güvendim ben doğuramazdjm korkağım vs ama bebeğim doğmayı biliyor ve bana yol gösterecek dedim :)) sen de kendine güvenmiyorsan beneğine güven söyle ona..
süsü asamadık ama evde kullanırız artık :))
Valla doğumum 6 gibi diyeyim suyum geldi 10 buçuk doğurmuşum Çoktan kucağında ama saate vs bakamadım daha kayıtlara..
Ikınmaya geçiyoruz dediler be kadar Sürer bu süreç dedim sana bağlı 1-2 saat genelde dediler ve ben ilk okunmadan sonra hemşire Çığlık Attı Bebeğin başını eklemek ister misin dedi doktoru çağırdı o da on dk sürdü :)) Elhamdülillah.. Ama dikişleri fena
( gaz Kabızlık da öyle
Canım benim de sütüm yok ama hiç sıkıntı yapma memişlerim yumoş yumoş ama dolacak. Kaldı ki seninkiler daha önce gelmiş pozitif düşün doğumdan sonra geleceğine inanıyorum ben:))
Bol dua et ibş her şey güzel olacak :)
Canım hiç Düşünme gerçekten. Ben tam orada öğle saati cuma saati iken Allah'ım kolay ve hızlı doğum olsun diyordum hop suyum geldi sonra dediler bebek geliyor hızlı olsun diye dua edemedim bir daha Allah'ım kolay acısız olsun dedim:)) hurma okumuştum Sancı gelir diye Hiçbirini yiyemedim sonradan vs:))) Çok korktum korkuyordum ama kendiliğinden oldu et şey .. Doğumumun hayalini kur o kolaylaştırıyor. Sancı geldiğinde Çığlık atmayacak nefes alacaksın gibi vs vs..
Hani doğar doğmaz bebeklerde gaz olmazdı ben sanki öyle hatırlıyorum
( ama bemim Bebiş de gazlı ve sğlak. Bu güzel bilgiler için Sağol canım bunları bilmiyordum kaldı ki bildiklerimi bile unutuyorum ben