2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ben de sık sık wc ye gidiyordum ve su Kaçar mı vs diyordum ama olasalığı binde bi gibiymiş.. Şelale givi ğrlıyor ve bi Damacana alıyor nerdeyse anlıyorsun yani

Suyun patlamadigi için sancıları.n zaten çok şiddetli şekilde acitmaz canini. Sabahtan beri oluyorsa bence doktora gorunmende yarar var.en çok geri donersiniz ne olacak bu arada kaçıncı haftandasin?

yok canim suyun sarıl sarıl gelmesi sart degil bnm azar azar geldi aynı seninki gbi ama senin bikere olmş bnm devamli az az su geliodu hastaneye gttk suymş o gelen açilmamda olmş iki santim.

Canim ya cook gecmis olsun, aldin sonuna bebehini kucagina, Allah saglik sihhat versin:)

@Mrv5534 mervecigim geçmiş olsun tekrar Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin sağlıkla.Kendine ve bebişe iyi bak.sana alışmışız yoklugun çok belli oluyor.Darısı bekleyen arkadaşların ve benim başıma inşallah

Ya büyüklüğü sorun değil bnm için çıkardı mı Allah hepsinden süt çıkarıyor da uçları küçücük hala.. emziren annelerin böyle patmak gb oluyor ya doğurunca mı oluyor onu bilemedim

Gözün Aydın mervecim çok şükür atlattın sende artık darısı Başımıza bol bol kokla bebişini hayırlı olsun

mustella nın bir kremi var ama hamilelikde kullanın diyor yani doğumdan sonra kullanılmıyor sanırım,,,,,
onun dışında başka markalarında var göğüs toplayıcı dikleştirici kremleri onları da sanırım emzirme serüveni bittiğinde kullanabiliriz,,,,
bunların dışında göğüs kaslarını çalıştıran dumble yapabileceğin çok basit hareketler var, ben doğumdan sonra yavaş yavaş başlayacağım,,,,umarım sütüm etkilenmez,,,
benim vermem gerreken misler gibi bir 30 kilom var,,,,
sanırsam doktor işi biraz şans benim teysem yaptırdı SGK ya muhteşem oldu memişleri,, ondan sonra iki- yada üç kişi yaptırdı bizim aşlede aynı doktora, herkesin muhteşem oldu,,, hele o teyzemin memişleri bildiğin 20 yaşında gibi oldular :)

tebrik ederim,, büyük geçmiş olsun,,, ne güzel sağlıkla kucağına almışsın bebeğini,,,

Geçmiş olsun canım bebekte sende iyisini ya önemli olan o. Allah kolaylik versin. Güle güle büyüt yavrularını

Mervecim ömürlü olsun bebişin canım.En önemlisi sağlıkla kucağına almak zaten sezeryan da olsa normal de Çok çok çok heyecanlaniyorum sizleri duydukca.bebisine de sana da Allah uzun ömürler nasip etsin.

Mervecim geçmiş olsun, bebeğine sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum, normal sezaryen hiç önemli değil, önemli olan sonuç, o mis kokulunun sağ salim kucağında olması... İnşallah biz de hayırlısıyla atlatırız.

geçmiş olsun ha sezaryan ha normal önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı sonuç olarak ikisininde zorlukları var bebeğini kucağına sağsalim almışsınya önemli olan ooo bol bol sütün olsun inşallah

merak etme canım idrar kaçırır gibi bir şey değil daha fazla geliyor kızımda şarıl şarıl geldi oğlumda sızıntı şeklinde ama sürekli tutmak istesende tutamıyorsun az akan çeşme gibi bitmiyor yani

Gözün aydın canım ikinizde sağlıklısınız tek önemli olan bu

hayirli olsun canim bebisin allah uzun ömurler versin

ayy benimm gogüslerde zaten fazlasiyla büyuktu simdi daha da büyudu.bende merak ediyorum estetikte cok iz kaliyor mu aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…