2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok güzel görünüyor, sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Ismin yazılı olduğu ayrıntılar çok güzel olmuş, ismi de çok güzel. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin minik Mustafa'ya.

kızlar bende yorgunluktan ölüyorum kahvaltıdan sonra uyuduk eşimle sonra ütü yaptım valla şimdide çay içiyyoruz iyice hamlamışım

dün gecedir beri uyuyorum sanki
Biz de alışveriş merkezine gittik dönünce uyuduk ben uyandım eşim hala uykuda. O da benimle hamile :)

Harikasin valla...bizleride unutmuyorsun ikinci olsada insan unutuyor bildigini bile...sen yazinca anilarim canlandı. ..ah o cikmayan sarı kaka lekesi:)))

şuan hastanedemisin evdemisin bilmiyorum ama maşallahlar çekiyorum sana,şu halinle bile sen çok farklı bir kadınsın zaten,enerjik oluşun,güçlü kuvvetli oluşun,burdan kopmayışından belli,daha 1-2 günlük lohusasın halen k kulubundesin maşşallah sana,Allah nazarlardan korusun kendimide çok benzetiyorum sana,hep pozitif düşünüyorum,şıp diye 2 dk da doğuracakmışım gibi gelıyor,aynen dediğin gibi geçen dr kesi atabilirim rahimin değişik seninki yukarı bakıyor dedinde ona içimden peki demiştim,ama hayırrr onada pekı demıycem pozitif enerji göndercem,açılma olacak,ve bnm minik olum hemencecik akıp kayıcak kesi olmayacak diye pozitif bakıcam inşallah
bu arada sütüm çok gelmıyor demişsin ya cnm,elektrikli göğüs pompoası almıştın sen,işe yaradımı kullandınmı

Kızlar ya Memiş leriniz anne memişi gibi oldumu. Ucları yani. Bnm hala küçücük normal mi bu
valla göğüslerim büyüktü,zaten büyük oldukları için dik değillerdi ama kardeşimm tanıyamıyorum onları aynada,bakarken korkuyorum,evrim geçirdiler,çok ç,rkinleştiler büyüdüler,sütyenlerim olmuyor,mem uçları karardı,onların arardığı yetmiyormuş gibi göğüslerim kara lekeler oldu,sarktılar gibi oldu,birde bu bebiş emince ne olcak halim bilmiyorum herşeye ekonomik davrandık,güzel hastanelere heves edip makuluna karar verirken bu benm koca estetik bile yaptırmaz asla o kdr para vermez çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek gezerim artık oğluşumla

maşşalalh subhanallah,Allah nazarlardan korusun,sağlıkla huzurla sıhhatle bebişini büyütmeni dilerim,herşeyiniz çok gzl olmuş,anneciğinin teyzenin elleri dert görmesin,aldığınız en ufak bir iğnenin bile hayrını görmeyi nasip etsin Allah inşallah,herşeyi çok ama çok beğendimmmm ,bu kdr el örgüsüne karşıyken meğer şunu anladım model var modell varmışşş kardeşim bir örgü takımı bir penguen takımı bu kdrmı güzl olur ,o patiklerinizin güzelliği valla hayran kaldımm,41 kere maşallah diyorummm

Selam arkadaslar sabahtan beri karnimda kasilmam var gelip gidiyor ve asagi dogru hafif agri hissediyorum,simdi dakika tuttum ortalama 9-10 dk da bir, 30-35 sn suruyor.. Asiri agri aci hissetmiyorim. Tecrubeli anneler yardimci olur musunuz..

pral40. post: 38661040 .!.:
Selam arkadaslar sabahtan beri karnimda kasilmam var gelip gidiyor ve asagi dogru hafif agri hissediyorum,simdi dakika tuttum ortalama 9-10 dk da bir, 30-35 sn suruyor.. Asiri agri aci hissetmiyorim. Tecrubeli anneler yardimci olur musunuz..
Canım senin 40.haftan bittimi?

bu ne ya tövbe bismillah,3 üz gebelikte çok fena birşey ya,Allahım sen bebişlerimizi göbişlerimizide koru yarabbimEki Görüntüle 1360830 Eki Görüntüle 1360830
öff ne yaptın minione yaa.. benim üçüz değil çok şükür ama tek bir minnoş bile devasa bir karın yaptı bende, aynı bu kadın gibi sadece karnım büyüdü füze gibi öne doğru. bir sürü de çatlak oldu. kaç gündür merak ediyordum neye benzer acaba doğurduktan sonra diye, bu çok kötü bir tesadüf oldu yani bu kadar olmaz tamam ama gördüm bir kere, çıkmaz daha aklımdan

Yokk cnm korkma yaa bu kdr olacagini sanmiyorum sana oyle geliyordur,bu kdr hastaneye kontrole gidiyorum hic bole bi gobus gormedim ben,merakk etmee allah korusun biz boyle olmiycaz insallah Yaaa

@Mrssuperfine tesekkurler yanit icin canim. Acibadem olursa fulya olcak zaten. Simdi aklima gelen bi soru daha; sezaryen icin hani bi gun once saat 24 den snra yemeyin icmeyin diolar ya hani oldu da gun icinde sancim oldu suyum geldi hatta mesela yemekte o zmn sezaryen olmuyo mu ki

Yokk cnm korkma yaa bu kdr olacagini sanmiyorum sana oyle geliyordur,bu kdr hastaneye kontrole gidiyorum hic bole bi gobus gormedim ben,merakk etmee allah korusun biz boyle olmiycaz insallah Yaaa
yani biraz abartmış olabilirim gerçekten Allah korusun

Aralık annelerini okuyorum ben de bu aralar, öğrenecek ne çok şey var yahu. I imspecial senden de öğrenmiş oluyorum epey
Bu arada whatsapp grubundaki sevgili arkadaşlarım , benim telefonum perte çıktı. Takip edemiyorum sizi maalesef

ayy sende mı dogurdun cnım ne zman ne kadarlık dogdu bebegn gozunaydın
sağol canım
aralığın sonunda doğdu
aslında daha zaman vardı ama ben o gün eksikleri tamamlamaya çarşıya çıktım belediye otobüsüne falan bindim
biraz da dolaştım
sonra da doktora bir şey danışmaya gittim, takibe aldılar ve sezaryen yaptılar birkaç saat sonra
acaba o gün doktora gitmeseydim bebek doğum yoluna mı girerdi, çünkü dr bana normal doğum tercih etmememi söyledi kemik kırığından dolayı

canım sen ynede dıkkat et derm benden tavsıye erkekler bı sure sonra sıkılıyor bu muhabbetten
canım uzulme emzırdıkce kuculecekler hafıf yumos olacaklar ama o karalıklar lekeler acılacak dogum sonrası
canım dogumun ılk sancıları gıbı soyledgn ama uzun surer gıbı 5dk ya bı ınınce hastaneye gıt mutlaka

Hera canım saol ısınıze yararsa ne ala verdıgım bılgıler bende bugun orayı takıp ettm aralık annelerı gaz olayları sut olaylarına baslamıs ayy bızde baslayalım gayrı gaza baslamayalım gerci :) askitotomsu bence hıc dusunme kısmet sezeryanmıs bebısın olmus hem saglık sorunuda yasayacaktn belkı uzme tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…