Çok güzel görünüyor, sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Ismin yazılı olduğu ayrıntılar çok güzel olmuş, ismi de çok güzel. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin minik Mustafa'ya.Leydiz en centılmın
Halımız hala gelmedi. Ama fakat ben odamızın fotoğraflarını ciciler sayfasına ekledim.
Halıyı da artık çeksekte oluur çekmesekte olur
Buraya eklemedim bu sefer
Bakmak isteyenler buyrun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...15-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/page-289
Biz de alışveriş merkezine gittik dönünce uyuduk ben uyandım eşim hala uykuda. O da benimle hamile :)kızlar bende yorgunluktan ölüyorum kahvaltıdan sonra uyuduk eşimle sonra ütü yaptım valla şimdide çay içiyyoruz iyice hamlamışım
dün gecedir beri uyuyorum sanki
Harikasin valla...bizleride unutmuyorsun ikinci olsada insan unutuyor bildigini bile...sen yazinca anilarim canlandı. ..ah o cikmayan sarı kaka lekesi:)))Ayy ıkı cocugu uyuttum bı keyıf yapcam sıze bıseyler yazıcam ahmet bı durmadı sımdı sustu ıns rahat durursa sıze bıseyler yazaym ... Kızlar bebıs dogunca hersey tecrubeyle ogrenılecek ama bı kac bısey hatırlayym dedım.. Ilk zamanlar bebıslern yanında su bulundurmak yuzlerını ortmek ıyıdır uyurken pek guzel olurlar nazarınz degebılır :) bebıslern sadece poposıu pişmez koltulkaltı kulak arkası boyun altlarını sık sık silip kremlemekte fayda var cok onemlı bu :) sonra ne yaparsanz ne önlem alırsanz alın arada bebişn kakası tasar kıyafetlerı bekletmeden sarı kakayı akıtın yoksa durursa guzelım elbıselerde her turlu vanish koslaya ragmen kalır en etkılı yontem hemen akıtmak :) sonra bı haftalık bebegımızn memislerıne dokununca sertlık hıssedeceksnz eskıler buna süt toplanması der hafıf hafıf saat yonunde masaj yapın :) bebıslern gobegıne bı kac damla saf zeytnyagı damlatmak ıyı gelıyor habernz olsn :) naçizane tavsıyem yanlıs anlamyn benım ılk cocuykta arayp annem kv soyledıler saolsnlar cogunu sonradan uygadm gecıkmelı ıkıncı cocukta tecrube oldu boylece yanında büyük olmayan arkadaslar ıcın bı kac öneri
Anneler,
Hani burada ne okusak etkileniyoruz ya yok Bebeğin Kafası, kakası, kordunu, yok komşunun zor Doğumu vs...
Benim yazdıklarımdan da etkilenin lütfen:) ben doğurmadım, çok korkağımdır ama Bebeğin her bebel gibi doğmayı biliyordu ve kendi geldi:) çok kolay ve kısa sürdü. Tıpkı hayal ettiğim gibi...
Hayallerimi doktora anlattığımda evet öyle Doğumlar var ama nadir diyordu ya da onun ilk Doğumu değildir diyordu.. Ama bakın oldu işte... Doğumunuzun her anını hayal edin, hayal ettiğiniz anları kolayca geçeceksiniz, bende öyle oldu.
Mesela kesiye gelince yaptırmak istemiyordum ama olursa da o olsjn diyordum taviz verdiğim bu vardı ve kesi oldu malesef.. Keşke onun üstünde de çalışsaymışım...
Yoga eğitmeni Değilim hamileliğimi malesef yatarak iyi beslenmeyip kırk hafta kusarak geçirdim. Korkağımdır, eşim de bana destekti ama doğuramauacağımı düşünüyordu.. Vs vs...
Ama oldu. Çok kolau ve hızlı oldu.
Hızlandırmak için topladığım dualar vardı onları bile okuyamadım korkudan. Vs vs
bıradaki her arkadaşa tek TKR dua ettim sağlık ve kolay doğum için
Sizin doğumlarınız kolay olacak deneyin görünn.
Zor olursa ALIN epidurali ya da gidin sezarhana skkıntı geri dönülmez diye bir şey yok ya..
valla göğüslerim büyüktü,zaten büyük oldukları için dik değillerdi ama kardeşimm tanıyamıyorum onları aynada,bakarken korkuyorum,evrim geçirdiler,çok ç,rkinleştilerKızlar ya Memiş leriniz anne memişi gibi oldumu. Ucları yani. Bnm hala küçücük normal mi bu
Leydiz en centılmın
Halımız hala gelmedi. Ama fakat ben odamızın fotoğraflarını ciciler sayfasına ekledim.
Halıyı da artık çeksekte oluur çekmesekte olur
Buraya eklemedim bu sefer
Bakmak isteyenler buyrun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...15-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/page-289
Canım senin 40.haftan bittimi?pral40. post: 38661040 .!.:Selam arkadaslar sabahtan beri karnimda kasilmam var gelip gidiyor ve asagi dogru hafif agri hissediyorum,simdi dakika tuttum ortalama 9-10 dk da bir, 30-35 sn suruyor.. Asiri agri aci hissetmiyorim. Tecrubeli anneler yardimci olur musunuz..
öff ne yaptın minione yaa.. benim üçüz değil çok şükür ama tek bir minnoş bile devasa bir karın yaptı bende, aynı bu kadın gibi sadece karnım büyüdü füze gibi öne doğru. bir sürü de çatlak oldu. kaç gündür merak ediyordum neye benzer acaba doğurduktan sonra diye, bu çok kötü bir tesadüf oldubu ne ya tövbe bismillah,3 üz gebelikte çok fena birşey ya,Allahım sen bebişlerimizi göbişlerimizide koru yarabbimEki Görüntüle 1360830 Eki Görüntüle 1360830
Yokk cnm korkma yaa bu kdr olacagini sanmiyorum sana oyle geliyordur,bu kdr hastaneye kontrole gidiyorum hic bole bi gobus gormedim ben,merakk etmee allah korusun biz boyle olmiycaz insallah Yaaaöff ne yaptın minione yaa.. benim üçüz değil çok şükür ama tek bir minnoş bile devasa bir karın yaptı bende, aynı bu kadın gibi sadece karnım büyüdü füze gibi öne doğru. bir sürü de çatlak oldu. kaç gündür merak ediyordum neye benzer acaba doğurduktan sonra diye, bu çok kötü bir tesadüf olduyani bu kadar olmaz tamam ama gördüm bir kere, çıkmaz daha aklımdan
yani biraz abartmış olabilirimYokk cnm korkma yaa bu kdr olacagini sanmiyorum sana oyle geliyordur,bu kdr hastaneye kontrole gidiyorum hic bole bi gobus gormedim ben,merakk etmee allah korusun biz boyle olmiycaz insallah Yaaa
ay bu yönden düşünmemiştim hiç ama eşim yapmaz Heralde ya hoşuna gidiyo bilgi alışverişinde bulunmamiz size hastane kapatalım doğum yaparsınız hepiniz ayni ay ucuza gelir dedi bigün geçen gün de yineledi bu söylemini
sağol canımayy sende mı dogurdun cnım ne zman ne kadarlık dogdu bebegn gozunaydın
evet, erken geldi bebişdoğum mu yaptın canım yazmışmıydın benim doğum pazartesi kafam dolu
canım sen ynede dıkkat et derm benden tavsıye erkekler bı sure sonra sıkılıyor bu muhabbettenay bu yönden düşünmemiştim hiç ama eşim yapmaz Heralde ya hoşuna gidiyo bilgi alışverişinde bulunmamiz size hastane kapatalım doğum yaparsınız hepiniz ayni ay ucuza gelir dedi bigün geçen gün de yineledi bu söylemini
canım uzulme emzırdıkce kuculecekler hafıf yumos olacaklar ama o karalıklar lekeler acılacak dogum sonrasıvalla göğüslerim büyüktü,zaten büyük oldukları için dik değillerdi ama kardeşimm tanıyamıyorum onları aynada,bakarken korkuyorum,evrim geçirdiler,çok ç,rkinleştilerbüyüdüler,sütyenlerim olmuyor,mem uçları karardı,onların arardığı yetmiyormuş gibi göğüslerim kara lekeler oldu,sarktılar gibi oldu,birde bu bebiş emince ne olcak halim bilmiyorum herşeye ekonomik davrandık,güzel hastanelere heves edip makuluna karar verirken bu benm koca estetik bile yaptırmaz asla o kdr para vermez çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek gezerim artık oğluşumla
canım dogumun ılk sancıları gıbı soyledgn ama uzun surer gıbı 5dk ya bı ınınce hastaneye gıt mutlakaSelam arkadaslar sabahtan beri karnimda kasilmam var gelip gidiyor ve asagi dogru hafif agri hissediyorum,simdi dakika tuttum ortalama 9-10 dk da bir, 30-35 sn suruyor.. Asiri agri aci hissetmiyorim. Tecrubeli anneler yardimci olur musunuz..
sağol canım
aralığın sonunda doğdu
aslında daha zaman vardı ama ben o gün eksikleri tamamlamaya çarşıya çıktım belediye otobüsüne falan bindim
biraz da dolaştım
sonra da doktora bir şey danışmaya gittim, takibe aldılar ve sezaryen yaptılar birkaç saat sonra
acaba o gün doktora gitmeseydim bebek doğum yoluna mı girerdi, çünkü dr bana normal doğum tercih etmememi söyledi kemik kırığından dolayı