Yok canim bitmedi 38deyim, normaldede kasilmalarim olurdu, ama bu sefer asagi tarafta hafif agri hissediyorum ve neredeyse duzenli gelip gidiyor.. Gecede oldu hatirlamiyorum kac kere ama sabahtan beri hep var..sanci olamaz heralde cok hafif agri var..Canım senin 40.haftan bittimi?
emzirmeden sonra, spora başlarsın veya sadece ağırlık alırısn onlarla harekertler yaparsın göğüs kaslarını güçlendiren,valla göğüslerim büyüktü,zaten büyük oldukları için dik değillerdi ama kardeşimm tanıyamıyorum onları aynada,bakarken korkuyorum,evrim geçirdiler,çok ç,rkinleştilerbüyüdüler,sütyenlerim olmuyor,mem uçları karardı,onların arardığı yetmiyormuş gibi göğüslerim kara lekeler oldu,sarktılar gibi oldu,birde bu bebiş emince ne olcak halim bilmiyorum herşeye ekonomik davrandık,güzel hastanelere heves edip makuluna karar verirken bu benm koca estetik bile yaptırmaz asla o kdr para vermez çatlak patlak yusyuvarlak kremalı börek gezerim artık oğluşumla
hastaneye git bence,,, son bir kaç tane sancın eğer düzenli ise misal hep 10 dakikada bir geliyorsa bunın doğum sancısı olma ihtimali var,,, zaten yalncı ile gerçek sancı arasında ki fark düzenli olmasıdır,,,Selam arkadaslar sabahtan beri karnimda kasilmam var gelip gidiyor ve asagi dogru hafif agri hissediyorum,simdi dakika tuttum ortalama 9-10 dk da bir, 30-35 sn suruyor.. Asiri agri aci hissetmiyorim. Tecrubeli anneler yardimci olur musunuz..
Kızlar ya Memiş leriniz anne memişi gibi oldumu. Ucları yani. Bnm hala küçücük normal mi bu
Leydiz en centılmın
Halımız hala gelmedi. Ama fakat ben odamızın fotoğraflarını ciciler sayfasına ekledim.
Halıyı da artık çeksekte oluur çekmesekte olur
Buraya eklemedim bu sefer
Bakmak isteyenler buyrun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...15-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/page-289
Canım maşallahLeydiz en centılmın
Halımız hala gelmedi. Ama fakat ben odamızın fotoğraflarını ciciler sayfasına ekledim.
Halıyı da artık çeksekte oluur çekmesekte olur
Buraya eklemedim bu sefer
Bakmak isteyenler buyrun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...15-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/page-289
bu ne ya tövbe bismillah,3 üz gebelikte çok fena birşey ya,Allahım sen bebişlerimizi göbişlerimizide koru yarabbimEki Görüntüle 1360830 Eki Görüntüle 1360830
Sancı olsa farkedersin canım bencede hem sancının şiddeti giderek artar.Kasılmaların düzenli ve hangi aralıkta olduguna dikkat et oda çünkü erken dogum habercisi.Beklemek çok sıkıcı benim günüm doldu 1ocakta bekliyoruz hayırlısı.Yok canim bitmediartar.m, normaldede kasilmalarim olurdu, ama bu sefer asagi tarafta hafif agri hissediyorum ve neredeyse duzenli gelip gidiyor.. Gecede oldu hatirlamiyorum kac kere ama sabahtan beri hep var..sanci olamaz heralde cok hafif agri var..
Sancı olsa farkedersin canım bencede hem sancının şiddeti giderek artar.Kasılmaların düzenli ve hangi aralıkta olduguna dikkat et oda çünkü erken dogum habercisi.Beklemek çok sıkıcı benim günüm doldu 1ocakta bekliyoruz hayırlısı.
Haklisim canim beklemekte zor, 36.haftadan sonra insan beklentiye giriyor zaten.. Allah kolaylik versin hepimize. Benimkiler sanci degil ya bencede, sanci olsa anlardim heralde.. Suanda azaldi sanki kasilmalarim.Sancı olsa farkedersin canım bencede hem sancının şiddeti giderek artar.Kasılmaların düzenli ve hangi aralıkta olduguna dikkat et oda çünkü erken dogum habercisi.Beklemek çok sıkıcı benim günüm doldu 1ocakta bekliyoruz hayırlısı.
çok iyi yapmişinz bnde alcam o ısıtıcılardan bebegi bnyo yaptrırken kullancm bnde. Bide çamaşir kurutma makinası bizede sart . Çunku kullanılan odada çamaşir kurutmk çok zararlıymış .iyi akşamlar kızlar
bugün ısıtıcı aldık bizde bebeği duş yaparken açarız dedik almıcaktık aslında doğalgaz ısıtır dedik ama havalar daha soğucakmış aldık işte
birde bizim ev 2+1 çamaşırı çocuk odasında kurutuyordum şimdiye kadar ama bebeğe zarar verir deterjan diye kurutma makinası almaya karar verdik balkon musait değil üstü açık evde musait başka yerde yok kurutcak
Sancı olsa kesinlikle anlarsın :) Bende bu su gelmesi olayını anlamıyorum çünkü son haftada bebegin kafası sürekli idrar kesesine baskı yaptıgı için insan kaçıradabiliyor ben acaba suyummu geldi,ya farketmezsem diye paranoya yaptım yaa..Haklisim canim beklemekte zor, 36.haftadan sonra insan beklentiye giriyor zaten.. Allah kolaylik versin hepimize. Benimkiler sanci degil ya bencede, sanci olsa anlardim heralde.. Suanda azaldi sanki kasilmalarim.
çok iyi yapmişinz bnde alcam o ısıtıcılardan bebegi bnyo yaptrırken kullancm bnde. Bide çamaşir kurutma makinası bizede sart . Çunku kullanılan odada çamaşir kurutmk çok zararlıymış .
Sancı olsa kesinlikle anlarsın :) Bende bu su gelmesi olayını anlamıyorum çünkü son haftada bebegin kafası sürekli idrar kesesine baskı yaptıgı için insan kaçıradabiliyor ben acaba suyummu geldi,ya farketmezsem diye paranoya yaptım yaa..
Ewettt cnm ama Allah saklasin sgk da gogus estetigini,cunku cok onemli cok hassas bir bolge,cok maharet isteyen bir meslek estetisyenlik,ve is goguse gelince ciddi bir ozen istiyor,2 yil evvel hem ablam hem kankam ikiside oldu,biri sgk da oldu,halen daha gogus uclarinda his yok,yaralari gecmedi,aylarca yatti,ve allahim affet o kdr cirkin olduki modeli tam iki defa ameliyat oldu hic bir halts benzemedi,ablamda ise tam 6 ay ist un en unlu dr larina gittik herhagta bir meshur dr dan randevu aldik,hic biri yaptigi gogusleri gostermeye cesaret bile edemediler,ama gel gelelim biri vardiki muayenesi bile 5 saat suruyor,hic bikmadan anlatip yaptigi izin vermis kisilerin tabi ameliyat oncekerini ve sonralarini izzettirdi ki hayran kaldik,ablam 1 gece yatti,ertesi gun ayaga kalkti,ne bir kanama ne bir agri,barbie bebek memesi gibi oldu,tek kusuru biraz izler fazla iste ,oda zaten kimse gormuyor,12 binlirayw mal oldu,simdi 18 bin olmustur,ben simdilik senin su bahsettigin kremlerden kullanayim en iyisiemzirmeden sonra, spora başlarsın veya sadece ağırlık alırısn onlarla harekertler yaparsın göğüs kaslarını güçlendiren,
ayrıca gögüsleri toparlayıcı kremler var,, ( aslında hamilelikde kullanılan göğüs kremleri de varmış ama yeni buldum)
onları da emzirmeden sonra kullanırız,,, birde emzirmeden sonra bir pörsüme dönemi oluyormuş ama sonra toplanıyormuş,, bazılarında pörsüme olmadan toplanıyormuş,,, ne çıkarsa bahtımıza :)
ama baktın ki gögüslerin seni çok rahatsız ediyor eğer göğüslerin yüzünden ağrın varsa SGK karşılayabiliyor göğüs ameliyatını,,,
Insallah cnmmm tek temennim ooocanım sen ynede dıkkat et derm benden tavsıye erkekler bı sure sonra sıkılıyor bu muhabbetten
canım uzulme emzırdıkce kuculecekler hafıf yumos olacaklar ama o karalıklar lekeler acılacak dogum sonrası
canım dogumun ılk sancıları gıbı soyledgn ama uzun surer gıbı 5dk ya bı ınınce hastaneye gıt mutlaka
olsun canım ayrı deneyim bu ayrı bebekEvet canım bende öyle duyup, okudum hep gelgörki insan yaşamadan anlamıyor.Birde 2.dogum olacak yaniiama işte her dogum farklı olabiliyor.