2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum. Bakalım canim ne diyecek pazartesi 38+6 oluyorum sanci çıkacak mi merak ediyorum

Aynen gece su gelirse bi anda falan diye korkuyorum ben

bende çıktı ama önemsemedi dr canım normal dedi

Bugun bizim de kontrolumuz vardi. Hersry yolunda cok sukur. Ne nst ne alttan muayene hic bisey yapmadi doktorum. Basi assada dedi. Normali deniyelim zor gelirse sezaryenle alirim dedi. Ki bilio korkuyorum normalden. Planli sezaryen travma yaratir mi bebege diye sordum. Yani doguma hazir olmamis bebegi birden almak fln. E tabi dedi bu haftalar icinde yaratir ama 38,5 haftadan snra artik istediginde alabilirim rahatlikla bi travma olmaz dedi. Cok istio normali denememi. En azindan suna karar verdim kizlar; oglum ne zmn gelmek isterse o zmn olcak ya normal ya sezaryen. Planli gitmicem. Sadece hastane farki oluo. Sezaryen acibadem normal istanbul florance nightingale. Orda dogum yapan var mi?

en iyisini yapmışsın canım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkına :)
bana normal doğum çok normal geliyor sezeryandan korkuyorum ama bebek tehlikeye girerse düşünmem sezeryan olurum

dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorum:KK12:dr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye :KK12:ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam ya:KK61:artık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala:KK61::KK61:

canım bende aynı senin gibi olmuştum
dr muane edince belime vurmuştu
ebe muane edince kasığıma vurdu zor yürüdüm ogün
işte ağrısı 1 gün sürdü ikisininde
bende bacaklarım titreye titreye çıktım ama yapcak bişi yok rabbimin izniyle bir çırpıda doğururuz inş

Selam güzel anneler, sabahtan beri yemekle uğraşıyorum üç çeşit yaptım, malzeme almaya gönderdim eşimi iki çeşit daha yapayım, dolaba koyucam bir haftalık yemeğim hazır olsun dedim :) koptu belim, kv cenaze evinde olunca iş başa düştü, bakliyat haşlıyım birde hepsini haşlamamıştım çünkü

Son iki gün bu gece biraz uyuyabildim şükür, baş ağrımda geçti şükür çok fenaydı

Doğumun olduğu gün hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin beni :) emzirme vs. malum, inşaallah sütüm gelir hiç umudum yok çünkü göğüslerim hala yumuşak uçlarını sıksam mı bilemiyorum artık

ayy canım yaaa 5 ocak demi :rolleyes::rolleyes: hamarat hatun seni maşallah valla:KK37:
doğunca sertleşir canım inş benim arada sert arada yumuşak vucut onu ayarlar merak etme

bende çıktı ama önemsemedi dr canım normal dedi

en iyisini yapmışsın canım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkına :)
bana normal doğum çok normal geliyor sezeryandan korkuyorum ama bebek tehlikeye girerse düşünmem sezeryan olurum

canım bende aynı senin gibi olmuştum
dr muane edince belime vurmuştu
ebe muane edince kasığıma vurdu zor yürüdüm ogün
işte ağrısı 1 gün sürdü ikisininde
bende bacaklarım titreye titreye çıktım ama yapcak bişi yok rabbimin izniyle bir çırpıda doğururuz inş

ayy canım yaaa 5 ocak demi :rolleyes::rolleyes: hamarat hatun seni maşallah valla:KK37:
doğunca sertleşir canım inş benim arada sert arada yumuşak vucut onu ayarlar merak etme
evet son iki :) iş başa düşünce canım napıyım, sabah bekledim bekledim adam kahvaltı bile hazırlamıyor ben her zaman işimi kendim yapıyorum mecburen :)

ne bileyim ilk gebeliğimde kocaman olmuşlardı taş gibiydi gerçi sütüm sezaryandan dolayı hemen gelmemişti, inşaallah gelir bu sefer
kızlar bende yorgunluktan ölüyorum kahvaltıdan sonra uyuduk eşimle sonra ütü yaptım valla şimdide çay içiyyoruz iyice hamlamışım

dün gecedir beri uyuyorum sanki

ohh afiyet olsun bende mi çay yapsam :)

evet son iki :) iş başa düşünce canım napıyım, sabah bekledim bekledim adam kahvaltı bile hazırlamıyor ben her zaman işimi kendim yapıyorum mecburen :)

ne bileyim ilk gebeliğimde kocaman olmuşlardı taş gibiydi gerçi sütüm sezaryandan dolayı hemen gelmemişti, inşaallah gelir bu sefer

ohh afiyet olsun bende mi çay yapsam :)

yap valla canım kafam dinlendi iyi oldu :) afiyet olsun sana da :)

takma gelir Allah' ın izniyle :)

Hepinize dua ettim ibş kolay sağlıklı hızlı benim givi doğurursunuz

Akşam 8dr hadtanedeydik 10 da odama geçtim sancılar vardı ama söylememeye kararlıydım müdahale etmesinler diye ve beş buçuk gibi suyum geldi şelale gibiymiş sancılar Arttı derken doktor 9 gibi geldi başka Doğumu varmış o bana önceden 24 saat beklicez sonra suni vericem Demişti güzel kızım kandilde geldi babası hep elimi tuttu başına dokundum elhamdülillah..

Her şey düzeldi Sarışın aileyiz ili Taraflı ama esmer ve tüylü vit bebek biraz Sıkıntımız var ama çözülecek inş benden böyle normal doğurdum 9 dan sonra 11 gibi Çoktan kucağımdaydı doktor şaşkın
Hayırlı olsun :nazar:. Bol bol sütün olsun . İyi olmanıza doğumun hızlı olmasına sevindim darısı başımıza :anneadayı:

Slm kızlar.salı günü spinal sezeryan la oğlumu kucağıma aldım çok şükür.ikimizde iyiyiz.ilk 2 gün sütüm gelmedi bi türlü mama verdik mecburen.şimdi geliyo az az çoğalır inşallah.geçmiş sayfaları okuymadm yeni bebeği olanlar varsa Allahım etsin inşallah.daha doğurmyanlarada kolaylıklar versin tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun :nazar: ilk başlarda süt azlığı olabiliyormus kafana takma çoğalır inşallah bol bol sütün olur merak etme

Ayy ıkı cocugu uyuttum bı keyıf yapcam sıze bıseyler yazıcam ahmet bı durmadı sımdı sustu ıns rahat durursa sıze bıseyler yazaym ... Kızlar bebıs dogunca hersey tecrubeyle ogrenılecek ama bı kac bısey hatırlayym dedım.. Ilk zamanlar bebıslern yanında su bulundurmak yuzlerını ortmek ıyıdır uyurken pek guzel olurlar nazarınz degebılır :) bebıslern sadece poposıu pişmez koltulkaltı kulak arkası boyun altlarını sık sık silip kremlemekte fayda var cok onemlı bu :) sonra ne yaparsanz ne önlem alırsanz alın arada bebişn kakası tasar kıyafetlerı bekletmeden sarı kakayı akıtın yoksa durursa guzelım elbıselerde her turlu vanish koslaya ragmen kalır en etkılı yontem hemen akıtmak :) sonra bı haftalık bebegımızn memislerıne dokununca sertlık hıssedeceksnz eskıler buna süt toplanması der hafıf hafıf saat yonunde masaj yapın :) bebıslern gobegıne bı kac damla saf zeytnyagı damlatmak ıyı gelıyor habernz olsn :) naçizane tavsıyem yanlıs anlamyn benım ılk cocuykta arayp annem kv soyledıler saolsnlar cogunu sonradan uygadm gecıkmelı ıkıncı cocukta tecrube oldu boylece yanında büyük olmayan arkadaslar ıcın bı kac öneri

Ayy ıkı cocugu uyuttum bı keyıf yapcam sıze bıseyler yazıcam ahmet bı durmadı sımdı sustu ıns rahat durursa sıze bıseyler yazaym ... Kızlar bebıs dogunca hersey tecrubeyle ogrenılecek ama bı kac bısey hatırlayym dedım.. Ilk zamanlar bebıslern yanında su bulundurmak yuzlerını ortmek ıyıdır uyurken pek guzel olurlar nazarınz degebılır :) bebıslern sadece poposıu pişmez koltulkaltı kulak arkası boyun altlarını sık sık silip kremlemekte fayda var cok onemlı bu :) sonra ne yaparsanz ne önlem alırsanz alın arada bebişn kakası tasar kıyafetlerı bekletmeden sarı kakayı akıtın yoksa durursa guzelım elbıselerde her turlu vanish koslaya ragmen kalır en etkılı yontem hemen akıtmak :) sonra bı haftalık bebegımızn memislerıne dokununca sertlık hıssedeceksnz eskıler buna süt toplanması der hafıf hafıf saat yonunde masaj yapın :) bebıslern gobegıne bı kac damla saf zeytnyagı damlatmak ıyı gelıyor habernz olsn :) naçizane tavsıyem yanlıs anlamyn benım ılk cocuykta arayp annem kv soyledıler saolsnlar cogunu sonradan uygadm gecıkmelı ıkıncı cocukta tecrube oldu boylece yanında büyük olmayan arkadaslar ıcın bı kac öneri
Yanlış anlayacak hiç birşey yazmamışsın canım benimde 2. Olucak ama saf gibimi olurum bilmiyorum hele bende alayımda inş kucağıma sağlıkla söylediklerin benimde işime yarayacak eminim...

dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorum:KK12:dr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye :KK12:ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam ya:KK61:artık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala:KK61::KK61:
canım üzüldüm ya, benim de dün kontrolüm vardı, senin doktorunun hemen yanındaki odanın kapısı açıktı da çatalı görmüştüm içeride, içim bir garip olmuştu. ama her şeye rağmen mecburi sezeryan olmadığın için, normal doğum şansın olduğu için şanslısın. buna sevinmelisin bence. benim doktorum 15-20si arasına gün seçtirecek haftaya gittiğimizde. 40. haftaya geçmiş olacağız ama ben yine de üzülüyorum normal doğum ihtimalim olmadığı için. ha belki normal doğum diye gidip sezeryan olacaktım, ya da sen de olacaksın, kimse bilemez, ama bize düşen en hayırlısı için dua etmek. ağrıların da geçer inşallah bir an önce. anlayabiliyorum psikolojini.

Nego Nego sancı bebek için çok faydalı demişsin ya, ne faydası var ben hiç duymamıştım. benim Allah izin verirse 40. haftanın içinde sezeryan olacak ama planlı olacak maalesef. merak ettim o yüzden. bir de maşaallah yemek işleriyle uğraşmışsın bugün. harcamasana enerjini, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop kucağında inşallah bebişin, ona sakla bütün enerjini :KK70::KK51:
askitotomsu askitotomsu , undomiel86 undomiel86 , Pinking Tree Pinking Tree , Bdsayar Bdsayar ve hatırlayamadığım tüm doğum yapan anneler hepinize hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun :KK48: sütünüz bol, kuzularınız sağlıklı olsun inşallah. darısı da bizlere olsun en hayırlı zamanda.
kaç gündür okuyorum ama yazamadım bir türlü. daha çok kişi vardı aslında ama :KK64:

I imspecial maşaallah iki kuzuyla girip bir de bize tavsiye veriyorsun. benim sanki hiç vaktim olmayacak gibi geliyor ilk çocuk olmasına rağmen :KK48: annem kayınvalidem yanımda olacak inşallah ama söylediklerini yazdım aklımın bir köşesine. insanın kendisinin bildiğini uygulaması daha bir rahat ettirir herhalde içini :KK51:

Canım yaa aynı şeyi B'nde yaşadım B'nden başkası bukadar acı çekmedi diodum bide şeni duydum keske olmasaydı ama doktorum cok kastın kendini Dio sanrm sennde öle oldu ve bna normal olabilir Dio bebişimde brz tonton Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşaalah

Kızlar
Mememe SOĞAN koydum burdan okuyup. Bebek memeyi tutarken kokusu kötü diyr şimdi kafa sallayıp almıyor :KK43: yıkadım alır vera krem sürdüm gene almıyor :KK43: kafasını sallıyor anlamış gibi

Merhaba bayanlar.doktordan yeni geldim.SAT a göre 36+2 ultrasona göre 36+5 im.netde iki kere 50 bir kere 75 ssancı çıktı.doktor gün verdi ama sanciya gore erken olabilir dedi.nst de sancıolup bekleyen var mi.
Canım son haftalar benim hep 50-60-70 sancım çıkıyordu ama düzenli Aralık'lar olmadıktan sonra bunlar yalancı Sancı veya hazırlık aşamaları olabilir.

Aramızda yanlış anlaşılma olmadığına sevindim canim.

Demek bebisin seninle artik anlatsana Nasil bi bebek uslu nu çok nu ağlıyor sık sık uyanıyor mu? Oyy hadi bakalım darısı bizlerin başına canım.dün gece öyle kasilmalarim oldu doguruyorym sandım ne yalan soyleyim. Eşime de baktım uyuyor rahatlığa bakar misiniz :KK12: kesin bebek doğarsa uykusuz kalmayım diye uyku depolaması yapmaya karar verdi,eşim refakatcim olacak çünkü annem de çocuklara bakicak..hastaneden sorun çıkarmazlar inş. Ben de onu stres yaptım çok..offf
Ben de Sancı doğum zamanı vs hep eşimi çektim uyurken:)) uyumadım diyr inkar ediyor ama uyumasına ben izin verdim doğum ıkınma anı Yanımda olsun diye kocana sorun yapmazlar canım inş niye olsun ki..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :)

tmm cnm :) perıneyı hıc denemedım ben zaten dogum sonrası lohusa muaynesnde bıle dr dokununca sankı yıne sancı gelecek kadar korkan tırsagn tekıyım dogumlar benı bu hale getrdı cok cesaretlıyımdr aslında:) dıkısler ıcın tavsıyem uzun sure oturma ustune mutlaka karnını sar sıcak tut ki burc sancısı olmasn ben bunda yasamadm kızımda bunaldım sarmadm cok cektm... Bıde on tarafa taharet alma sadece tuvalet kagıdı ıle sıl ıdrar sterıl bısey su degınce ıltıhaplanyr alt dıkıs gec dusuyor ıpler
Ben de muayeneye gitmek istemiyorum :)) korse giyemedim sürekli yatıyorum diyr yatarken giymeyin demişlerdi. Öyle mi gerçekten ?? Ben korkak bi insanım aslında eşim bile sende ne cevherler varmış diyor :)) inş sağlıkla atlatırız ben acı geçirici sprey diye bir şey varmış ondan Alıp sıkacağım :KK43:(

Ayy bende bide esimin uykusu agir seni uyandirana kadar kv ararim o gelir sen anca kalkarsin diyorum :KK11: dun aksam da diyo uykumlarim kaciyor heran gelcek diye dedi bende hayret ben dogru duzgun uymuyorum ama her kalktimda sen uyuyor oluyosun bu nasil is dıye dalga gectim:KK11: ama kiziyorum kendimce iste
Benim eşim de öyle, fotosunu çektim hep uyurken :)) ama eşleriniz uyurken uyusun bebek gelince yrdmcılarımız onlar..

Bugun bizim de kontrolumuz vardi. Hersry yolunda cok sukur. Ne nst ne alttan muayene hic bisey yapmadi doktorum. Basi assada dedi. Normali deniyelim zor gelirse sezaryenle alirim dedi. Ki bilio korkuyorum normalden. Planli sezaryen travma yaratir mi bebege diye sordum. Yani doguma hazir olmamis bebegi birden almak fln. E tabi dedi bu haftalar icinde yaratir ama 38,5 haftadan snra artik istediginde alabilirim rahatlikla bi travma olmaz dedi. Cok istio normali denememi. En azindan suna karar verdim kizlar; oglum ne zmn gelmek isterse o zmn olcak ya normal ya sezaryen. Planli gitmicem. Sadece hastane farki oluo. Sezaryen acibadem normal istanbul florance nightingale. Orda dogum yapan var mi?

Florence çok iyi canım ben Orayı çok araştırdım oraya gidiyordum hemşireler ebeler çok güzel Acıbadem in ise Bakırköy Fulya dışında adı var..
hiç hesap yapma dene Gör.. Belki HIZLA açılacaksın belki sancını hissetmeyeceksin olumlu düşün. Belki sorun olur vs onlar ayrı ama sen hesap yapma en azından dene Gör dayanamıyorum istemiyorum Dediğin an sen kendi istediğin şekilde doğurursun zaten.. Ama önce bekle ve ne olacağını Gör..

Çatala sadece ıkınma zamanı çıktım ama anlamadım bile:)) ben çok korkak insanım ilk çatı öuayenemi doğum başlayacağı zaman oldum düşün artık.. Hani içimden bir şeyin çıkmasını Aklım alıyor ama gitmesini i ih.. Neyse ama ben kendime güvenmesrm bile vücuduma Allah'a ve bebeğime güvendim ben doğuramazdjm korkağım vs ama bebeğim doğmayı biliyor ve bana yol gösterecek dedim :)) sen de kendine güvenmiyorsan beneğine güven söyle ona..

iyi bari canım, sezaryan olmasada yap iç canım normalde de gaz olayı var:) kabız olmamak lazım

oyy yerim ben onu küpeli oldu demek

canım benim kimseye derdini anlatma böyle gerekiyor böyle olacak bitti bu kadar açıklamaya çalıştıkça arkası bitmez yorumların, bende sezaryan sonrası normal doğum istiyordım herkes delirtti beni herkes dr kesildi en sonunda kimseye söylememeye karar verdim rahatladım hoş olmayacak normal ama anlıyorum seni deli etmişlerdi beni

canım genelde yapılıyor diye biliyorum ben dr neden öyle dedi acaba, araştır güzelce iki kere operasyon geçirme boşuna

maşaallah bebeğine

ohh ellerine sağlık, annende geliyormuş gözünaydın canım

isteme canım zaten sancıyı çekiyorsun açılma oluyor 4 cm o zaman yapıyorlar epidurali zaten o zamana kadar dayandıktan sonra geri kalan açılma çok kolay oluyormuş

olduuuu gıcık kv de sana soran vardı!!

hayırlısı olsun canım

çok güzel olmuş bence hatta bende yapabilirim:)

annene çok güldüm:KK70:

canım korkunu anlıyorum herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok ama kendini ne normale ne sezaryana odaklama, sancın gelsin bir dene normali zaten olmazsa sezaryana hemen alınırsın üzme kendini bu kadar

canım bugün alacak şekeri inşaallah, klozetide bugün dedi ama çok umutlu değilim

canım reflüde fışkırır tarzda olur kusması öyleyse reflüdür yok normalse çok emmiştir:)

canım hayırlısı olsun, çok korkma o kadar korkunç değil normalde öncesinde çekiyorsun ağrıyı sezaryanda sonrasında, spinali tavsiye ederim, uyuşmazsan hemen genele çeviriyorlar merak etme

canım senin bedenin kararı sen vermelisin tabi ama sezaryanda olsa sancıyı yaşamanı tavsiye ederim bebeğin için sancı çok faydalı, planlı olmasın en azından bence

sağol canım benim nasip işte ne yapalım,kp üzülür tabi:KK53:

odayı bekliyorum ama bak doğurucam ben:KK48:

canım normali çok istediğini biliyorum çokta iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun nasipte varsa olur zaten biliyorsun:KK66:

sağol canım bu halde bile derdime yorum yapıyorsun:KK60:

ayy o güzelim süsü asamadın mı neyse odasının kapısına asarsın, kızın sağlıkla doğduya hem de gönlünden geçti şekilde daha ne olsun :) kaç saat sürdü şimdi doğumun ben onu anlayamadım :)

hayırlı olsun sağlıkla büyütün canım

canım yat dinlen

olmaz mı baş ağrım bugün geçti dört gündür stresten ağrıyordu, gece sonunda uyuyabildim az da olsa

benim çıktı hatta 90 larda ama hala doğurmadım :)

normal canım bir cesaretlenirsin bir korkarsın doğum anı en güçlü sen olursun ama:KK66:

ay inşaallah gelir, oğluma kardeşin kar yağınca gelecek dedik yalancı çıkmak istemiyorum :)

canım böyle karar vermene sevindim planlı olmaması bebeğin için en doğrusu inşaallah çok çok kolay bir normal doğum olur yok olmazsa sezaryanın çok kolay geçer inşaallah

canım benim çok etkilenmişsin ondan, dediğin gibi çok sürmez onun acısı, korkunu anlıyorum, normal olacak diye bir şey yok sancın başlasın bir duruma göre dr zaten alır sezaryana, zorla normal doğurtmazlar sen bunları düşünüp düşünüp yıpratma kendini

merve ve mrssuperfine doğurdu canım
süsü asamadık ama evde kullanırız artık :))
Valla doğumum 6 gibi diyeyim suyum geldi 10 buçuk doğurmuşum Çoktan kucağında ama saate vs bakamadım daha kayıtlara..
Ikınmaya geçiyoruz dediler be kadar Sürer bu süreç dedim sana bağlı 1-2 saat genelde dediler ve ben ilk okunmadan sonra hemşire Çığlık Attı Bebeğin başını eklemek ister misin dedi doktoru çağırdı o da on dk sürdü :)) Elhamdülillah.. Ama dikişleri fena:KK43:( gaz Kabızlık da öyle :KK43:

Selam güzel anneler, sabahtan beri yemekle uğraşıyorum üç çeşit yaptım, malzeme almaya gönderdim eşimi iki çeşit daha yapayım, dolaba koyucam bir haftalık yemeğim hazır olsun dedim :) koptu belim, kv cenaze evinde olunca iş başa düştü, bakliyat haşlıyım birde hepsini haşlamamıştım çünkü

Son iki gün bu gece biraz uyuyabildim şükür, baş ağrımda geçti şükür çok fenaydı

Doğumun olduğu gün hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin beni :) emzirme vs. malum, inşaallah sütüm gelir hiç umudum yok çünkü göğüslerim hala yumuşak uçlarını sıksam mı bilemiyorum artık
Canım benim de sütüm yok ama hiç sıkıntı yapma memişlerim yumoş yumoş ama dolacak. Kaldı ki seninkiler daha önce gelmiş pozitif düşün doğumdan sonra geleceğine inanıyorum ben:))
Bol dua et ibş her şey güzel olacak :)

babyforwe babyforwe Nego Nego kiZlar tesekkur ederim yanitlar icin. Cok dusunmicem akisina birakicam en guzeli o galiba. Rabbim ayarlar en iyisini. Herkes icin en hayirlisi olsun

Canım hiç Düşünme gerçekten. Ben tam orada öğle saati cuma saati iken Allah'ım kolay ve hızlı doğum olsun diyordum hop suyum geldi sonra dediler bebek geliyor hızlı olsun diye dua edemedim bir daha Allah'ım kolay acısız olsun dedim:)) hurma okumuştum Sancı gelir diye Hiçbirini yiyemedim sonradan vs:))) Çok korktum korkuyordum ama kendiliğinden oldu et şey .. Doğumumun hayalini kur o kolaylaştırıyor. Sancı geldiğinde Çığlık atmayacak nefes alacaksın gibi vs vs..

Hani doğar doğmaz bebeklerde gaz olmazdı ben sanki öyle hatırlıyorum:KK43:( ama bemim Bebiş de gazlı ve sğlak. Bu güzel bilgiler için Sağol canım bunları bilmiyordum kaldı ki bildiklerimi bile unutuyorum ben:KK43:

Anneler,

Hani burada ne okusak etkileniyoruz ya yok Bebeğin Kafası, kakası, kordunu, yok komşunun zor Doğumu vs...

Benim yazdıklarımdan da etkilenin lütfen:) ben doğurmadım, çok korkağımdır ama Bebeğin her bebel gibi doğmayı biliyordu ve kendi geldi:) çok kolay ve kısa sürdü. Tıpkı hayal ettiğim gibi...
Hayallerimi doktora anlattığımda evet öyle Doğumlar var ama nadir diyordu ya da onun ilk Doğumu değildir diyordu.. Ama bakın oldu işte... Doğumunuzun her anını hayal edin, hayal ettiğiniz anları kolayca geçeceksiniz, bende öyle oldu.

Mesela kesiye gelince yaptırmak istemiyordum ama olursa da o olsjn diyordum taviz verdiğim bu vardı ve kesi oldu malesef.. Keşke onun üstünde de çalışsaymışım...

Yoga eğitmeni Değilim hamileliğimi malesef yatarak iyi beslenmeyip kırk hafta kusarak geçirdim. Korkağımdır, eşim de bana destekti ama doğuramauacağımı düşünüyordu.. Vs vs...
Ama oldu. Çok kolau ve hızlı oldu.

Hızlandırmak için topladığım dualar vardı onları bile okuyamadım korkudan. Vs vs

bıradaki her arkadaşa tek TKR dua ettim sağlık ve kolay doğum için
Sizin doğumlarınız kolay olacak deneyin görünn.
Zor olursa ALIN epidurali ya da gidin sezarhana skkıntı geri dönülmez diye bir şey yok ya..

Anneler,

Hani burada ne okusak etkileniyoruz ya yok Bebeğin Kafası, kakası, kordunu, yok komşunun zor Doğumu vs...

Benim yazdıklarımdan da etkilenin lütfen:) ben doğurmadım, çok korkağımdır ama Bebeğin her bebel gibi doğmayı biliyordu ve kendi geldi:) çok kolay ve kısa sürdü. Tıpkı hayal ettiğim gibi...
Hayallerimi doktora anlattığımda evet öyle Doğumlar var ama nadir diyordu ya da onun ilk Doğumu değildir diyordu.. Ama bakın oldu işte... Doğumunuzun her anını hayal edin, hayal ettiğiniz anları kolayca geçeceksiniz, bende öyle oldu.

Mesela kesiye gelince yaptırmak istemiyordum ama olursa da o olsjn diyordum taviz verdiğim bu vardı ve kesi oldu malesef.. Keşke onun üstünde de çalışsaymışım...

Yoga eğitmeni Değilim hamileliğimi malesef yatarak iyi beslenmeyip kırk hafta kusarak geçirdim. Korkağımdır, eşim de bana destekti ama doğuramauacağımı düşünüyordu.. Vs vs...

Hızlandırmak için topladığım dualar vardı onları bile okuyamadım korkudan. Vs vs

Zor olursa ALIN epidurali ya da gidin sezarhana skkıntı geri dönülmez diye bir şey yok ya..
Soğan niye koydun canım ya anlamadım

Anneler,

Yazdıkların bana çok iyi geliyor canım, çok korkuyorum yapamam diye, soğanı ben de sürmeyi düşünüyordum, kokusu rahatsız mı ediyor acaba bebeği? İnşallah en kısa zamanda tutar da memeyi beslenir güzel güzel...

canım yerım o kara saclı kızı masallah 3kılo kız cocugu ıcın cok guzel ayy ne suslersın onu sımdı bende dogum hıkayemı yazıcamda herkes dogursun dıye beklyrm bosver yazma sen :) demek sende benm gıbı epıduraalll dıye yalvarıp yapılamayanlar gurubundansın olsun seker bak epıduralsız catır catıt dogurdn :) sen anladın catır catır kısmını :KK66: op kokulu kuzunu

evet canım dıkıslere rahmın toparlanmasına bakılıyor korkma en kolayı oydu benm hatta baya sasırdım bu kadar kolaylıgına benım doktor 5.gunde yapıyor bazıları kırkıncı gun

kıyamam sna ben ya ılk catı muayenesınden sonra hatırlarsan gece boyu gecmeyen sancm vardı hatta sıze dedım doguruyrm sanırım korkma dogum sancısı daha duzenlı farklı
arkadasım sen boyle soyleynce yanlıs anlayasım geldı sankı burası bıraz sevıyesız bız sevıyeı yerde yazısıyrz der gıbı uzuldum dogrusu :KK43:

canım ne guldum haa herseyde kk dan bahsetme sonra kavgalarınızın ana konusu kk dan duydun onlar fişeklıyor olur demedı deme ben kızımda yasadm bunları :)
:KK70::KK70:ay bu yönden düşünmemiştim hiç ama eşim yapmaz Heralde yao_O hoşuna gidiyo bilgi alışverişinde bulunmamiz size hastane kapatalım doğum yaparsınız hepiniz ayni ay ucuza gelir dedi bigün:KK48::KK48: geçen gün de yineledi bu söylemini:KK48::KK48:

X