- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 34
Bilmiyorum. Bakalım canim ne diyecek pazartesi 38+6 oluyorum sanci çıkacak mi merak ediyorum
Aynen gece su gelirse bi anda falan diye korkuyorum ben
bende çıktı ama önemsemedi dr canım normal dedi
Bugun bizim de kontrolumuz vardi. Hersry yolunda cok sukur. Ne nst ne alttan muayene hic bisey yapmadi doktorum. Basi assada dedi. Normali deniyelim zor gelirse sezaryenle alirim dedi. Ki bilio korkuyorum normalden. Planli sezaryen travma yaratir mi bebege diye sordum. Yani doguma hazir olmamis bebegi birden almak fln. E tabi dedi bu haftalar icinde yaratir ama 38,5 haftadan snra artik istediginde alabilirim rahatlikla bi travma olmaz dedi. Cok istio normali denememi. En azindan suna karar verdim kizlar; oglum ne zmn gelmek isterse o zmn olcak ya normal ya sezaryen. Planli gitmicem. Sadece hastane farki oluo. Sezaryen acibadem normal istanbul florance nightingale. Orda dogum yapan var mi?
en iyisini yapmışsın canım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkına :)
bana normal doğum çok normal geliyor sezeryandan korkuyorum ama bebek tehlikeye girerse düşünmem sezeryan olurum
dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorumdr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam yaartık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala
canım bende aynı senin gibi olmuştum
dr muane edince belime vurmuştu
ebe muane edince kasığıma vurdu zor yürüdüm ogün
işte ağrısı 1 gün sürdü ikisininde
bende bacaklarım titreye titreye çıktım ama yapcak bişi yok rabbimin izniyle bir çırpıda doğururuz inş
Selam güzel anneler, sabahtan beri yemekle uğraşıyorum üç çeşit yaptım, malzeme almaya gönderdim eşimi iki çeşit daha yapayım, dolaba koyucam bir haftalık yemeğim hazır olsun dedim :) koptu belim, kv cenaze evinde olunca iş başa düştü, bakliyat haşlıyım birde hepsini haşlamamıştım çünkü
Son iki gün bu gece biraz uyuyabildim şükür, baş ağrımda geçti şükür çok fenaydı
Doğumun olduğu gün hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin beni :) emzirme vs. malum, inşaallah sütüm gelir hiç umudum yok çünkü göğüslerim hala yumuşak uçlarını sıksam mı bilemiyorum artık
ayy canım yaaa 5 ocak demi hamarat hatun seni maşallah valla
doğunca sertleşir canım inş benim arada sert arada yumuşak vucut onu ayarlar merak etme