2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bilmiyorum. Bakalım canim ne diyecek pazartesi 38+6 oluyorum sanci çıkacak mi merak ediyorum

Aynen gece su gelirse bi anda falan diye korkuyorum ben

Ay yaa bende agliycam hele su takvim geri saymaya basladiya hergun bi gun daha gitti diyorum napcam beeen oluyorum yaa

Bilmiyorum. Bakalım canim ne diyecek pazartesi 38+6 oluyorum sanci çıkacak mi merak ediyorum

Aynen gece su gelirse bi anda falan diye korkuyorum ben
Ayy bende bide esimin uykusu agir seni uyandirana kadar kv ararim o gelir sen anca kalkarsin diyorum dun aksam da diyo uykumlarim kaciyor heran gelcek diye dedi bende hayret ben dogru duzgun uymuyorum ama her kalktimda sen uyuyor oluyosun bu nasil is dıye dalga gectim ama kiziyorum kendimce iste

normal doğumdan sonra tekrar alttan muayene mi oluyor

Bugun bizim de kontrolumuz vardi. Hersry yolunda cok sukur. Ne nst ne alttan muayene hic bisey yapmadi doktorum. Basi assada dedi. Normali deniyelim zor gelirse sezaryenle alirim dedi. Ki bilio korkuyorum normalden. Planli sezaryen travma yaratir mi bebege diye sordum. Yani doguma hazir olmamis bebegi birden almak fln. E tabi dedi bu haftalar icinde yaratir ama 38,5 haftadan snra artik istediginde alabilirim rahatlikla bi travma olmaz dedi. Cok istio normali denememi. En azindan suna karar verdim kizlar; oglum ne zmn gelmek isterse o zmn olcak ya normal ya sezaryen. Planli gitmicem. Sadece hastane farki oluo. Sezaryen acibadem normal istanbul florance nightingale. Orda dogum yapan var mi?

dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorumdr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam yaartık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala

[QUOTE="bestemeste, post: 38656079, mesuresini"4"dünkü çatı muayenesinden sonra hala kasık ağrım devam ediyor bacağıma vurdu üstüne basamıyorum nette baktım da bu kadar ağrı olmazmış genelde bende niye oldu anlamıyorumdr aramaya korkuyorum gel derse diye gidince yine alttan muayene ederse diye ve o kadar moralim bozuk ki kalktığımdan beri ağlıyorum psikolojim çok etkilendi ben bu bebeği nasıl doğuracam yaartık hastaneden korkuyorum,dr dan korkuyorum,ameliyathaneden korkuyorum,gözümün önüne çatal geliyor tekrar nasıl çıkarım o çatala[/QUOTE]
Rahat ol canım dua et bolbol "inşirak suresini"okuyabilirsin.Benim günüm sata göre 8ocak ama bebegin gelişimi ilerde gösterdigi için 1ocaga almıştı doktorum.Bekliyorum birileri sordukçada (ailem hariç onlar Türkiyede) sıkıntı yaptım sanki geri rahatlamak için dua ediyorum.eşinle yürüyüşe falan çık olumlu düşün :)

benimde dönmemişti çarşamba günü dönmüş dedi belki seninde ayın 8ine kadar döner
inşallah canım. ama benim doktorun 20 gün öncede umudu yoktu pek döneceğine dair ki dönmedi, dünde yoktu..dönse bile kanala girmede sıkıntı yaşanır bu sefer dedi. ama biz ısrar edince son kez kontrol ederiz sezaryen öncesi dedi. yeri baya dar sanırım benim meleğimin.. bebeğim ve benim için en hayırlısı ve en sağlıklısı ne ise o şekilde olsun doğumda . yapacak bişey yok. alıştırıyorum kendimi sezaryen fikrinede.

Kislar merhaba seviyeli bi facebook grubumuz var katilmak isteyen ocak annelwri bana ozelden msj atabilir grup suanda gizli. :)

Sağol cnm ya eşim doktora gidelim dedi bende dur kk sorayım dedim herşeye doktora götürcek yoksa cvbin için tekrar teşekkür ederim :)

slm bizde 2 aydır başladık bakalım geçen ay olmadı bu ay tam yumurtama günümden bir gün önce oldu bat 13 ocak 33 günde bi oluyorm.sat 12 aralık 30 unda oldu sansım nedir bilemiyorum.kızlar yorumlarınızı bekliyorum.

tabii kesinlikle önce senin ve bebeğinin sağlığı yoksa ha normal doğum ha sezeryan zaten sonuçta biz bebeklerimiz sağlıklıca kucağımıza alalım doktorlarda bizim için en doğru olan doğum şekline karar verecekler zaten hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah

canım yerım o kara saclı kızı masallah 3kılo kız cocugu ıcın cok guzel ayy ne suslersın onu sımdı bende dogum hıkayemı yazıcamda herkes dogursun dıye beklyrm bosver yazma sen :) demek sende benm gıbı epıduraalll dıye yalvarıp yapılamayanlar gurubundansın olsun seker bak epıduralsız catır catıt dogurdn :) sen anladın catır catır kısmını op kokulu kuzunu
normal doğumdan sonra tekrar alttan muayene mi oluyor
evet canım dıkıslere rahmın toparlanmasına bakılıyor korkma en kolayı oydu benm hatta baya sasırdım bu kadar kolaylıgına benım doktor 5.gunde yapıyor bazıları kırkıncı gun
kıyamam sna ben ya ılk catı muayenesınden sonra hatırlarsan gece boyu gecmeyen sancm vardı hatta sıze dedım doguruyrm sanırım korkma dogum sancısı daha duzenlı farklı
Kislar merhaba seviyeli bi facebook grubumuz var katilmak isteyen ocak annelwri bana ozelden msj atabilir grup suanda gizli. :)
arkadasım sen boyle soyleynce yanlıs anlayasım geldı sankı burası bıraz sevıyesız bız sevıyeı yerde yazısıyrz der gıbı uzuldum dogrusu

Sağol cnm ya eşim doktora gidelim dedi bende dur kk sorayım dedim herşeye doktora götürcek yoksa cvbin için tekrar teşekkür ederim :)
canım ne guldum haa herseyde kk dan bahsetme sonra kavgalarınızın ana konusu kk dan duydun onlar fişeklıyor olur demedı deme ben kızımda yasadm bunları :)

Yok canim pazar günü donicez Allahin izniyle.Doğumum duzcede yani kendi evimde olacak,bu arada tarifi aldim belki sezeryam falan olursam şayet lazim olur
iyi bari canım, sezaryan olmasada yap iç canım normalde de gaz olayı var:) kabız olmamak lazım
oyy yerim ben onu küpeli oldu demek
canım benim kimseye derdini anlatma böyle gerekiyor böyle olacak bitti bu kadar açıklamaya çalıştıkça arkası bitmez yorumların, bende sezaryan sonrası normal doğum istiyordım herkes delirtti beni herkes dr kesildi en sonunda kimseye söylememeye karar verdim rahatladım hoş olmayacak normal ama anlıyorum seni deli etmişlerdi beni
canım genelde yapılıyor diye biliyorum ben dr neden öyle dedi acaba, araştır güzelce iki kere operasyon geçirme boşuna
maşaallah bebeğine
ohh ellerine sağlık, annende geliyormuş gözünaydın canım
isteme canım zaten sancıyı çekiyorsun açılma oluyor 4 cm o zaman yapıyorlar epidurali zaten o zamana kadar dayandıktan sonra geri kalan açılma çok kolay oluyormuş
olduuuu gıcık kv de sana soran vardı!!
hayırlısı olsun canım
Eki Görüntüle 1359731 Eki Görüntüle 1359733 Kizlarrr ben yine dayanamadim duvar cok bos duruyordu yatak basina evde duz beyaz sticker vardi oglumun adini yazip kesip duvara yapistirdim

annem öyle dalga geçiyoki mavi kurdale hazırladınmı diyo
yooo dedım ne yapcamki onu
aaa diyo nasıl yapmassın sen pipisinede takarsın dio bir süs ,bu kdr diyor olmazz artık
çok güzel olmuş bence hatta bende yapabilirim:)

annene çok güldüm
canım korkunu anlıyorum herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok ama kendini ne normale ne sezaryana odaklama, sancın gelsin bir dene normali zaten olmazsa sezaryana hemen alınırsın üzme kendini bu kadar
tatlım boşa gitmesin süslerin normal kolonya koy nolcakki zaten sise süslü. Şekerde normal marketlerde vardiya bulursun bi bak bence. Tuvaleti de esine söyle bebek doğacak gelen giden olur kullanmak isteyen olur de
canım bugün alacak şekeri inşaallah, klozetide bugün dedi ama çok umutlu değilim
canım reflüde fışkırır tarzda olur kusması öyleyse reflüdür yok normalse çok emmiştir:)
canım hayırlısı olsun, çok korkma o kadar korkunç değil normalde öncesinde çekiyorsun ağrıyı sezaryanda sonrasında, spinali tavsiye ederim, uyuşmazsan hemen genele çeviriyorlar merak etme
canım senin bedenin kararı sen vermelisin tabi ama sezaryanda olsa sancıyı yaşamanı tavsiye ederim bebeğin için sancı çok faydalı, planlı olmasın en azından bence
sağol canım benim nasip işte ne yapalım,kp üzülür tabi

odayı bekliyorum ama bak doğurucam ben

canım normali çok istediğini biliyorum çokta iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun nasipte varsa olur zaten biliyorsun
sağol canım bu halde bile derdime yorum yapıyorsun

ayy o güzelim süsü asamadın mı neyse odasının kapısına asarsın, kızın sağlıkla doğduya hem de gönlünden geçti şekilde daha ne olsun :) kaç saat sürdü şimdi doğumun ben onu anlayamadım :)
Ben doğurdum kızlar :) normal doğurdum :) iyiYiz kızımızla :)
hayırlı olsun sağlıkla büyütün canım
Günaydın annisler dün akşamdan beri karnım taş gibi rahatsız edici normalmi acep :)
canım yat dinlen
olmaz mı baş ağrım bugün geçti dört gündür stresten ağrıyordu, gece sonunda uyuyabildim az da olsa
Merhaba bayanlar.doktordan yeni geldim.SAT a göre 36+2 ultrasona göre 36+5 im.netde iki kere 50 bir kere 75 ssancı çıktı.doktor gün verdi ama sanciya gore erken olabilir dedi.nst de sancıolup bekleyen var mi.
benim çıktı hatta 90 larda ama hala doğurmadım :)
Gunaydin kizlar ya gunler azaldikca beni bi korku basiyor sanki sizde de oluyor mu sole doguranlari okudukca bi cesaretlenir gibi oluyorum sonra yine endise basiyor
normal canım bir cesaretlenirsin bir korkarsın doğum anı en güçlü sen olursun ama
Hanımlar pazartesıden itibaren kar gelıyormuss bebıslerınızı sıkıca sarmalayınn cıkarken usumesın kuzucuklar...
ay inşaallah gelir, oğluma kardeşin kar yağınca gelecek dedik yalancı çıkmak istemiyorum :)
canım böyle karar vermene sevindim planlı olmaması bebeğin için en doğrusu inşaallah çok çok kolay bir normal doğum olur yok olmazsa sezaryanın çok kolay geçer inşaallah
canım benim çok etkilenmişsin ondan, dediğin gibi çok sürmez onun acısı, korkunu anlıyorum, normal olacak diye bir şey yok sancın başlasın bir duruma göre dr zaten alır sezaryana, zorla normal doğurtmazlar sen bunları düşünüp düşünüp yıpratma kendini
kızlar ne var ne yok
ne zamandır yoktum, kimler doğurdu :)

merve ve mrssuperfine doğurdu canım

Selam güzel anneler, sabahtan beri yemekle uğraşıyorum üç çeşit yaptım, malzeme almaya gönderdim eşimi iki çeşit daha yapayım, dolaba koyucam bir haftalık yemeğim hazır olsun dedim :) koptu belim, kv cenaze evinde olunca iş başa düştü, bakliyat haşlıyım birde hepsini haşlamamıştım çünkü

Son iki gün bu gece biraz uyuyabildim şükür, baş ağrımda geçti şükür çok fenaydı

Doğumun olduğu gün hemen haber veremeyebilirim merak etmeyin beni :) emzirme vs. malum, inşaallah sütüm gelir hiç umudum yok çünkü göğüslerim hala yumuşak uçlarını sıksam mı bilemiyorum artık

beni de erkenden sezaryene aldılar canım
iki hafta erken doğdu bebiş
hayırlısı inşallah, sağlıklı sıhhatli olmasını diliyorum Allahtan

beni de erkenden sezaryene aldılar canım
iki hafta erken doğdu bebiş
hayırlısı inşallah, sağlıklı sıhhatli olmasını diliyorum Allahtan
doğum mu yaptın canım yazmışmıydın benim doğum pazartesi kafam dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…