2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
inglesina çok hoş bi araba bence, özellikle bu rengini beğendim.. ben jane rider aldım, araştırırken inglesina da beğendiklerim arasındaydı.. graco yu hiç bilmiyorum.. eger 2. cocuk düşünüyorsan bence 2200 değer.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Gözünüz aydın cnm darısı bizlere :)

aaa kızlar bakın ne buldum fotolarımın içinde
bunu unutmuştum
sanırım burda 7 haftalıktı kuzucuğum
Eki Görüntüle 1359130 Eki Görüntüle 1359130
oyyyy minicik
eflalimmm çok az kaldı.. son 3 günnnnnnnnnnn
evet hatta bugünü de çık 2 gün :)
doğru canım en azından şanslı olduğum konular var bir tatlı oğlum var ikinci geliyor Allah'ın izniyle daha ne olsun :)
:))) hey maşallah,şuan varya o tel nu bozuk ya internete girip yazamıyorum diye ne sinirlidir tahmin edebiliyorum merveyi,hayırlı bakımı olsun,bol bol sütü olsun inşallah,darısı başımızaa
çok selamı var, aynen en lazım olan zamanda teli bozuldu kızın
Eki Görüntüle 1359236
Ben senin o boncugunu yerim amaa minnacikmis yaaa,bak teyzesi buda bnm minnokun 16.haftasindaki hali,koca dudakli ogLum bnm
ooyyy seni de yerim :)
canım orda mı olacak doğumun
Bende yaptirdim aynisindan dayanamadım çok cici merakla bekliyorum kargocuyu: )))

Sağ salim kavuşmuş şükür ki....Darısı kolaylikla bizlere olsun
amin canım
Dr a gidesim geldi kordon ve kaka olayı hepimizi korkuttu sanirsam ...bi görüp gelmeliyim randevu alayım ben:\/
için rahat etsin canım bende endişeliyim ama dürtünce tepki veriyor miniğim tabi yine de insan korkuyor, korkutuğumuza uğratmasın Rabbim
tüp bebekmiydi canım senin ki

ayy çok güldüm ya adama haber verdiğin yere bak demiştir doya doya yaşatmadın sevincimi diye
sağlıkla büyüt canım bebeğini gözün aydın bol bol sütün olsun inşaallah, iki günğ atlatmışsın 3. gün çoğalmaya başlıyor
sıvı arap sabunu da olabilir mi canım? o koku herhalde zamanla çıkacak.

olur canım o da sağlıklı

ayy kızlar eşim geldi geri gitti, bakmaya gelmiş bana, klozeti yarın yaptırıyor inşaallah şekeride dedim daha doğrusu hastaneye şu hırkamı koyuyum ben polar sabahlık alamadım bir türlü dedim, o da müdürlerimde gelir dedi o zaman şekeri alman lazım dedim istediğim şekeri söyledim alacak

Kızlar eşim bugün getirirse inşaallah kaynatıp hemen içmeye başlayacağım tarifi yazayım, hem kolay gaza çıkmak için hem kabız olmamak için, incir, erik, kayısı kurusu üçünü kaynatıp blendırdan geçirip içmeye başlıycam doğum sonrası da hemen içicem inşaallah, eriğin çekirdeklerini çıkarmayı unutmayın :)

Çarşamba günü çatı muayenesinden sonra belli olacak doğum şekli ama olur da normal doğurabilirsin derse ve sancılara dayanamazsam kesinlikle isterim epidural.
Hakkında hayırlısı olsun canım. çatı muayenesinde benim çatım müsait çıktı. epidural çok rahat oluyor dedi. her anı görürsün acı çekmeden dedi. hemen kucağına alırsın bebeğini dedi. benim de aklıma yattı canım.

Yok canim pazar günü donicez Allahin izniyle.Doğumum duzcede yani kendi evimde olacak,bu arada tarifi aldim belki sezeryam falan olursam şayet lazim olur

Neyse uzulme oturdugun yerden para kazanmak kismetinde yokmus dedigin gibi
Lafı gedigine koymak.. :)

Ay cnm dün konuştum eşimle ben izin vermem sen üzülme dedi ben abim değilim sende yengem değilsin bize yapamaz zaten doğuma gircem ben dedi şok oldum inşallah bakalım
Ayy maşallah eşine canım. Bak stres yapmana da gerek kalmadı.. gözün arkada da kalmaz. Icin rahat olur..
Epidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
Ben öyle istiyorum da tabi ne olur bilinmez..

canım gozun aydın artacak sutun kıyafetnden bıle akacak
Epidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
canım ben epıduraaaalll dıye yalvardım yapmadı hain toktor arkadaslar cok memnundu epıduralden
Canım kandil sabah nsmazından sonra girer aynı bayramlar gibi
canım bn yanlıs bılıyormusum saol soyledgn ıcın tuh kısmet degılmıs merve kandılı tutturamasada ocakta dogurdu ynede :)

Sekerler benım fındık kızımın bugun kulaklarını deldırdı babası ılla ıstıyrm kupe anne dedı babasıda goturdu gelırken apartmanda nasıl aglıyo anne ama cok acıdı dıye kıyamam kuzuma pek yakıstı pek sızın kızlarınzda buyusunde kupe taksın ınsallah ogluslarınzda altını degıstırırken fıskiye gıbı cıs yapsın :)

niye yapmadı canım? açılma 3-4cm ken yapılması gerekiyormuş.

Benim Kızın Canı pek tatlı 5,5 Yaşında nasıl ikna oldu deldirmeye senin ki

kizlar ya artk insanlara derdimi anlatmaktan gina geldi.doktorumda bugün ben sende normal dogum yapip ikizleri riske atmam dedi.her goren her arayan dogum normal mi sezeryan mi die soruyor.sezeryan olacak deyincee aaa niye normal denemiosn dogumda ters de olsa doner cocuk eskiler nasl doguruyormus neler neler.bitmeyen örnekler sanki ben cok merakliyim kendimi kestirmeye.kendinden örnek vereni mi ararsin akrabasindan cevresinden vereni mi.herkes bi doktor kesiliyor.dogum yaklastikca tribe soktular resmen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…