inglesina çok hoş bi araba bence, özellikle bu rengini beğendim.. ben jane rider aldım, araştırırken inglesina da beğendiklerim arasındaydı.. graco yu hiç bilmiyorum.. eger 2. cocuk düşünüyorsan bence 2200 değer.ya bayanlar ben bebek arabasını bugün alacağım,,,
ik tane araba arasında kaldım biri graco evo,, 900 tl 6,5 kilo (iskelet) , kapanması kitap şeklinde ama tek elle pek kapanamıyor,, ama her şeyi çok güzel,,
http://www.gracoturkey.com/urun/evo-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-chilli
diğer inglesina trigolgy ,, buda 6,5 kilo (iskelet) , kapanması baston şeklinde ve tek elle kapanıp açılabiliyor,, baston şeklinde,, bununda fiyatı 2200 e geliyor oto koltuğu ile,,,, bunu alırsam bir daha baston puset almam diyorum ama 2200 e de kıyamıyorum,,,,
http://www.inglesina.com.tr/tr/trilogy-system.html (bebeport u almıyorum)
siz ne yapardınız???
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Gözünüz aydın cnm darısı bizlere :)Slm kızlar.salı günü spinal sezeryan la oğlumu kucağıma aldım çok şükür.ikimizde iyiyiz.ilk 2 gün sütüm gelmedi bi türlü mama verdik mecburen.şimdi geliyo az az çoğalır inşallah.geçmiş sayfaları okuymadm yeni bebeği olanlar varsa Allahım etsin inşallah.daha doğurmyanlarada kolaylıklar versin tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Çarşamba günü çatı muayenesinden sonra belli olacak doğum şekli ama olur da normal doğurabilirsin derse ve sancılara dayanamazsam kesinlikle isterim epidural.Epidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
oyyyy minicikaaa kızlar bakın ne buldum fotolarımın içinde
bunu unutmuştum
sanırım burda 7 haftalıktı kuzucuğum
Eki Görüntüle 1359130 Eki Görüntüle 1359130
evet hatta bugünü de çık 2 gün :)eflalimmm çok az kaldı.. son 3 günnnnnnnnnnn
doğru canım en azından şanslı olduğum konular var bir tatlı oğlum var ikinci geliyor Allah'ın izniyle daha ne olsun :)Bence sen yine de nasipsizim kısmetsizim deme ben kelimelerin gücüne inanıyorum olumsuz konuşmam asla aklıma gelse aklımdan kovalarım. Kv benim hep olumsuz konuşur ben hep Allah korusun der o fikirleri kovarım hemen. Olumlu ol yani şanslıyım de buna İnan.
çok selamı var, aynen en lazım olan zamanda teli bozuldu kızın:))) hey maşallah,şuan varya o tel nu bozuk ya internete girip yazamıyorum diye ne sinirlidir tahmin edebiliyorum merveyi,hayırlı bakımı olsun,bol bol sütü olsun inşallah,darısı başımızaa
ooyyy seni de yerim :)Eki Görüntüle 1359236
Ben senin o boncugunu yerim amaa minnacikmis yaaa,bak teyzesi buda bnm minnokun 16.haftasindaki hali,koca dudakli ogLum bnm
canım orda mı olacak doğumunmerhabalar kızlar.
pek takip edemiyorum forumu Yılbaşı gecesi evde değildim zaten.eşimin kuzeninde kaldık ordan eve geçtik ve ayağımızın tozuyla istanbula geldik şuan annemlerdyim :) görümcemlerle beraber geldik.oda görümcesine geçti.sizler nasılsınız inşallah bi sıkıntı yoktur.sanırım merve doğum yapmış.Hayırlı uğurlu olsun.
amin canımBende yaptirdim aynisindan dayanamadım çok cici merakla bekliyorum kargocuyu: )))
Sağ salim kavuşmuş şükür ki....Darısı kolaylikla bizlere olsun
için rahat etsin canım bende endişeliyim ama dürtünce tepki veriyor miniğim tabi yine de insan korkuyor, korkutuğumuza uğratmasın RabbimDr a gidesim geldi kordon ve kaka olayı hepimizi korkuttu sanirsam ...bi görüp gelmeliyim randevu alayım ben:\/
tüp bebekmiydi canım senin kiaynen resimleri görünce bunları düşündüm
hatta benim tüpbebek
gebelik testini gününden önce yapmıştım negatif olunca oturup ağlamıştım
sonra zamanında yaptım hamileymişim
ayy hiç unutmuyorum kocam lavaboda çişteydi
hamile oldugumu öğrenince o sevinçle gözlerim dolu dolu hemen kudurmuş gibi tuvalete gidip hamileyim demiştim eşime
o kaka yapma derdinden olsa gerek sadece ''iyi'' demişti
adama o halde haberi verirsen olacagı odur
he valla aynen o ruh halindedir merve
zaman ne cabuk gecti
bi bakcaz bebelerimiz 3 yaşında
sağlıkla büyüt canım bebeğini gözün aydın bol bol sütün olsun inşaallah, iki günğ atlatmışsın 3. gün çoğalmaya başlıyorSlm kızlar.salı günü spinal sezeryan la oğlumu kucağıma aldım çok şükür.ikimizde iyiyiz.ilk 2 gün sütüm gelmedi bi türlü mama verdik mecburen.şimdi geliyo az az çoğalır inşallah.geçmiş sayfaları okuymadm yeni bebeği olanlar varsa Allahım etsin inşallah.daha doğurmyanlarada kolaylıklar versin tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
sıvı arap sabunu da olabilir mi canım? o koku herhalde zamanla çıkacak.
Hakkında hayırlısı olsun canım. çatı muayenesinde benim çatım müsait çıktı. epidural çok rahat oluyor dedi. her anı görürsün acı çekmeden dedi. hemen kucağına alırsın bebeğini dedi. benim de aklıma yattı canım.Çarşamba günü çatı muayenesinden sonra belli olacak doğum şekli ama olur da normal doğurabilirsin derse ve sancılara dayanamazsam kesinlikle isterim epidural.
oyyyy minicik
evet hatta bugünü de çık 2 gün :)
doğru canım en azından şanslı olduğum konular var bir tatlı oğlum var ikinci geliyor Allah'ın izniyle daha ne olsun :)
çok selamı var, aynen en lazım olan zamanda teli bozuldu kızın
ooyyy seni de yerim :)
canım orda mı olacak doğumun
amin canım
için rahat etsin canım bende endişeliyim ama dürtünce tepki veriyor miniğim tabi yine de insan korkuyor, korkutuğumuza uğratmasın Rabbim
tüp bebekmiydi canım senin ki
ayy çok güldüm ya adama haber verdiğin yere bakdemiştir doya doya yaşatmadın sevincimi diye
sağlıkla büyüt canım bebeğini gözün aydın bol bol sütün olsun inşaallah, iki günğ atlatmışsın 3. gün çoğalmaya başlıyor
olur canım o da sağlıklı
Yok canim pazar günü donicez Allahin izniyle.Doğumum duzcede yani kendi evimde olacak,bu arada tarifi aldim belki sezeryam falan olursam şayet lazim olurayy kızlar eşim geldi geri gitti, bakmaya gelmiş bana, klozeti yarın yaptırıyor inşaallahşekeride dedim daha doğrusu hastaneye şu hırkamı koyuyum ben polar sabahlık alamadım bir türlü dedim, o da müdürlerimde gelir dedi o zaman şekeri alman lazım dedim istediğim şekeri söyledim alacak
Kızlar eşim bugün getirirse inşaallah kaynatıp hemen içmeye başlayacağım tarifi yazayım, hem kolay gaza çıkmak için hem kabız olmamak için, incir, erik, kayısı kurusu üçünü kaynatıp blendırdan geçirip içmeye başlıycam doğum sonrası da hemen içicem inşaallah, eriğin çekirdeklerini çıkarmayı unutmayın :)
Lafı gedigine koymak.. :)Neyse uzulme oturdugun yerden para kazanmak kismetinde yokmus dedigin gibi
Ayy maşallah eşine canım. Bak stres yapmana da gerek kalmadı.. gözün arkada da kalmaz. Icin rahat olur..Ay cnm dün konuştum eşimle ben izin vermem sen üzülme dedi ben abim değilim sende yengem değilsin bize yapamaz zaten doğuma gircem ben dedişok oldum inşallah bakalım
Ben öyle istiyorum da tabi ne olur bilinmez..Epidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
Hayırlısı olsun inşallah.Lafı gedigine koymak.. :)
Ayy maşallah eşine canım. Bak stres yapmana da gerek kalmadı.. gözün arkada da kalmaz. Icin rahat olur..
Ben öyle istiyorum da tabi ne olur bilinmez..
ebem bana sancılarım çok uzun sürerse, uykusuz kalırsam, yani çok yorulursam doğurmaya mecalim kalmayacağı için bu tip durumlarda yaptır dedi, yoksa gerek yok dedi..Epidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
Çatı müsait çıkarsa,oğluşum da bir daha ters dönmezse ben epudral normal istiyorum canım. Dr um da o şekilde önerdi ,hayırlısı olsun hepimiz içinEpidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
canım gozun aydın artacak sutun kıyafetnden bıle akacakSlm kızlar.salı günü spinal sezeryan la oğlumu kucağıma aldım çok şükür.ikimizde iyiyiz.ilk 2 gün sütüm gelmedi bi türlü mama verdik mecburen.şimdi geliyo az az çoğalır inşallah.geçmiş sayfaları okuymadm yeni bebeği olanlar varsa Allahım etsin inşallah.daha doğurmyanlarada kolaylıklar versin tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
canım ben epıduraaaalll dıye yalvardım yapmadı hain toktor arkadaslar cok memnundu epıduraldenEpidural normal doğum yapacak arkadaşlar var mı?
canım bn yanlıs bılıyormusum saol soyledgn ıcın tuh kısmet degılmıs merve kandılı tutturamasada ocakta dogurdu ynede :)Canım kandil sabah nsmazından sonra girer aynı bayramlar gibi
anladım canım. hayırlısı artık. doğumun gidişatına göre karar verirsin.ebem bana sancılarım çok uzun sürerse, uykusuz kalırsam, yani çok yorulursam doğurmaya mecalim kalmayacağı için bu tip durumlarda yaptır dedi, yoksa gerek yok dedi..
niye yapmadı canım? açılma 3-4cm ken yapılması gerekiyormuş.canım gozun aydın artacak sutun kıyafetnden bıle akacak
canım ben epıduraaaalll dıye yalvardım yapmadı hain toktor arkadaslar cok memnundu epıduralden
canım bn yanlıs bılıyormusum saol soyledgn ıcın tuh kısmet degılmıs merve kandılı tutturamasada ocakta dogurdu ynede :)
Ilk sayfadaki listede doğum yapanlar yazsa güzel olurdu.
inşallah canım hayırlısı olsun. benim de doktorum epidural normal doğum önerdi.Çatı müsait çıkarsa,oğluşum da bir daha ters dönmezse ben epudral normal istiyorum canım. Dr um da o şekilde önerdi ,hayırlısı olsun hepimiz için
Sekerler benım fındık kızımın bugun kulaklarını deldırdı babası ılla ıstıyrm kupe anne dedı babasıda goturdu gelırken apartmanda nasıl aglıyo anne ama cok acıdı dıye kıyamam kuzuma pek yakıstı pek sızın kızlarınzda buyusunde kupe taksın ınsallah ogluslarınzda altını degıstırırken fıskiye gıbı cıs yapsın :)