caım bıraz gec gordum kusura bakma soyle anlataym 40tan once dogum yaparsan dogum oncesınde kullanmadıgn butun ızıler dogum sonrasına eklenyr 39da yaptım son bı haftamda dogum sonrasına eklendı yanı..eger kırktan sonra yapamassan dogum kırkıkıye kadarda dogum uzamıstır raporu verılıyor..onun harıcınde ben 32de calısır raporu aldm sonra 36 ıncı haftaya kadar 4hafta calıstm son bı hafta calısmam gerekn 37.haftada aıle hekımınden rapor aldm okula verdm 37bıtıncede dogum oncesı ıznım basladıCanim oncelikle sana teşekkür ederim gecende hastanede ne kadar ped gidiyor kacinci gun normal pede gectin falan diye bilgiler vermistin tam da normal dogum icin merak ettigim seylerdi cok sagol ben şu rapor olayını tam anlamadım canım 39 da dogum yaptın sonra dogum iznin baslamadi mi aile hekimindn hangi hafta icin rapor aldin
benım ıkıncı normal dogumum benı dırayetlı mı gordu anlamıyorum kı bı hafta oncekı muayenede gerek yok senı yorar epıdural uzun surer ben onermıyorum dedı bende bakarız duruma dedım dogum esnasında yalvardım esımde cok taraftar degıldı ama kıyamadı tamam yaptır dedı ama doktor anestezısyen gelıyo falan dıye oyaladı benı zaten 4cmken basladm ıstemeye ebe esımle dısarda konusuyor duydum geldı baktı 7cm dedı artık gectı bosa uzulme yapılmaz dedı bende cok kızdım esımede doktorada o can havlıyle ama esımın sucu yok doktor ıstemedı bence epıduralde doktor heran basında beklemesı lazım ya ondan dolayı olabılır gıdıp geldı alt katta muayenedeydı sonucta aslında ozel hastane artı para kazanacak epıduralle ama ynede ıstemedıniye yapmadı canım? açılma 3-4cm ken yapılması gerekiyormuş.
soyle soyleym canım bız ıkı ay oncve kuyumcuya gttkk gerı geldık agladı kıyamadm ama bus efer kuzenını gordu oda 6yasında kupesınbı gorunce bende ıstıyorum dedı bugunde tutturdu annem gıbı kupe ıstyrm ama gelısı annem cok acıyor olduu bı yarm saat ssapka kaban cıkarmadı ve yavas yurudu cok acıyor dıye sankı kulak delınmedı dogum yaptı dıyorum :)Benim Kızın Canı pek tatlı 5,5 Yaşında nasıl ikna oldu deldirmeye senin ki
Canim oncelikle sana teşekkür ederim gecende hastanede ne kadar ped gidiyor kacinci gun normal pede gectin falan diye bilgiler vermistin tam da normal dogum icin merak ettigim seylerdi cok sagol ben şu rapor olayını tam anlamadım canım 39 da dogum yaptın sonra dogum iznin baslamadi mi aile hekimindn hangi hafta icin rapor aldin
niye yapmadı canım? açılma 3-4cm ken yapılması gerekiyormuş.
Benim Kızın Canı pek tatlı 5,5 Yaşında nasıl ikna oldu deldirmeye senin ki