Anlıyorum cnmcanım ya sezaryan iyi değil ki iyi ki normal doğurdun şükret bence, hem merve sancı çekti kuru kuru çekti, bende doğursam çatır çatır :) evet bebiş sağlıklı maşaallah iyiymiş şimdi
ah canım her kan can olmuyor
doğru diyorsun canım ablamla konuştuk o da öyle diyor birbirimizi teselli ediyoruz bizde :) sağolasınAnlıyorum cnmne desem bilemedim sen yinede üzülme bebişini düşün degistiremiyecegimiz şeyler için boşa üzülmek hıh deyip geç
Ayy beni anlatmışsın resmen canımuykum yok ama yataktan da cıkasım yokacıktım ama kahvaltı yapasım da yok evde cok bunaldım ama dısarı cıkasım da yok duşa girmek istiyorum kolumu kaldıracak halim de yok yaman çelişkiler yaşıyorum kızlarrrrr poffffff
eflalimmm çok az kaldı.. son 3 günnnnnnnnnnnsağol canım
verme canım çok ciddiyim
amin canım sağol, kardeş konusunda büyükler için evet zor oluyor ama küçükler içinde zor bence, mesela doya doya bebeğimle konuşamadım ben hiç hatta hiç konuşmadım halbu ki ilk oğlumda çok konuştum,sonra ikinciyi doyasıya sevemeyeceğiz kucağımıza alamayacağız büyük kıskanır diye eee bebek de olsa o da hissediyor anneyle bağ çok öenmli ilk dönemler yani her ikisi içinde zor durum :)
sağol canım amin
canım ebeler çok özenmiyorlar dr lar kadar, çok geçmiş olsun
sağol canım, spinal de de bele iğne var epiduralde de, spinalde omurilik zarının içine iğne yapılıyor uyuşma daha çok ve uzun oluyor, epiduralde zarın dışına yapılıyor ve belde katater kalıyor doğum sonrası da hem uyuşma geçme ihtimaline karşı ilaca devam etmek için hem de doğum sonrası ağrı kesici takviyesi için, genel anestezi hiç istemiyorum inşaallah gerek kalmaz
sağol canım benim benden netten kopya çektim :)
çok doğru bir söz
canım tam tersi kasıktan başlar bele doğru yayılır
ohh ellerine sağlık canım, pırasa atılıyor buzluğa
sağol canım beğenmene sevindim, inşaallah değmez nazar okuyormuşsun zaten değmez :)
dr a desem deli mi ne der bana kesin alttan bir bakıver dr açılmış mı diyeah ah ben normal doğurack kadındım da kıymetimi bilmediler hiç bağırmazdım ben ıkınır pırtlatırdım kuzumu
genelde ilk zor derler sende tersi olmuş canım
canım ilkte öyle oluyor inşaallah doğum anı gelince güzel güzel doğuracaksın
ayyy canım ya pat diye ne oluyor böyle doğuma gidiyorsun,Rabbim sağ salim kolaylıkla kurtarsın ikinizide, sağlıkla büyüt bebeğini annesi inşaallah çok çok çok kolay bir normal doğum olur
canım sinebilir, sirkeli suyla sil
güle güle kullanın :)
sağol canım benim
ayy mervem belliydi doğuma gittiği
patates olur sanırım sonuçta dondurulmuş satılıyor
oyy maşaallah, tüh sezaryan oldu demek, sağlıklı olsunlarda nasip böyleymiş
ay çok hoşsun canım
yazacaktım bulmuşsunne yazdın ne yazdın
canım sezaryanda iki gün yatacak diye bir şart yok bende bir gün yatım gazı hemen çıkarırsan bekletmiyorlar, önemli olan gaz yani, soruların saçma değil :) hımm oğlak erkeği benim abim anneye babaya kardeşler hayırsız bir kişilik
hı hı ailesine düşkün ama karısına sadece, abim oğlak hayırsız bir evlat
canım yok yok boğulmaz mutlaka kahverengi yeri de ver yoksa yara olur meme ucun
ayy şimdi kucağındadrı sağlıkla büyüt canım
ayyy canım ya normal doğum o zaman çok sevindim hadi bir avazda kurtulun anne kız
git mutlaka canım
haklısın canım yaz tabi hareket çok önemli
Bence sen yine de nasipsizim kısmetsizim deme ben kelimelerin gücüne inanıyorum olumsuz konuşmam asla aklıma gelse aklımdan kovalarım. Kv benim hep olumsuz konuşur ben hep Allah korusun der o fikirleri kovarım hemen. Olumlu ol yani şanslıyım de buna İnan.öyle canım, eşime hep derdim ben bir şey isteyince o şeyi bulamayız nasipsizim derdim, o da beni buldun ya daha ne olsun derdibende ordan anla işte nasipsizliğimi derdim
şaka maka eşim inanmıyordu eşim bile kanaat getirdi, mesela benim için çarşıya çıksak park yeri bulamayız, oğlumun şansına diye niyetleniyor artık eşimsonra almak istediğim şeyi ara ara bulamayız diyorlar ya evrene pozitif mesaj gönderin yok canım yok öyle bir şey bende işlemiyor
ablamlar falan da gurbetteler gelmeden herkese bir şey alırlar böyle sosyete pazarından bana niyetlenince bir şey bulamazlar
doğum iyi olsun diye çabaladım çabaladım başıma gelmeyen kalmadı
Lot Skt değil canım ben de o markadan aldım baktım şimdi kutuya. Açıldıktan sonra 12 ay işareti var. Açtığında süre başlayacak yani bir sene.lansinoh meme ucu kremi almıştım şimdi kullanayım diye baktımda kutunun kapağında LOT 05114 yazıyor bu son kullanma tarihi mi acaba başka bi tarih falanda yok
Ben m aldım açtım çantaya koymak için çok büyük geldi gözüme kullanmayı denicem ama bakalım.Kızlar pc başına geçtim diye habire yazıyorum kusura bakmayınbirşey sorucam, hasta bezinin bedenini nasıl aldınız. Canped L aldım anaaaam o ne öyle sanki yatak altına sermelik örtü gibi Şimdi marketlere gidip gidip bakıyorum ama bişi alamadan dönüyorum
sağol canım kullanmaya başlayım o zamanLot Skt değil canım ben de o markadan aldım baktım şimdi kutuya. Açıldıktan sonra 12 ay işareti var. Açtığında süre başlayacak yani bir sene.
afiyet olsun cnm,bende yanında gönderilen ikramı yiyorum,daha tatmaya kıyamadım ilk çikotadanhadi hayırlı ikramların olsun inş..
benim benim çikolatanın ilkini ben yedim
batıl inancım yoktur ama ne biliym
ilk ben tatlanıym istedim
Allah'ın mucizesi bebeklerimiz. Yok kese gördük yok kesede bebek gördük derken kalbini duyduk mercimek kadar dedik çilek kadar dedik hareketini hissettim hissetmedim yaptık hıçkırdı dedik kilosunu takip ettik neler neler ya film gibi. :)aaa kızlar bakın ne buldum fotolarımın içinde
bunu unutmuştum
sanırım burda 7 haftalıktı kuzucuğum
Eki Görüntüle 1359130 Eki Görüntüle 1359130
:))) hey maşallah,şuan varya o tel nu bozuk ya internete girip yazamıyorum diye ne sinirlidir tahmin edebiliyorum merveyi,hayırlı bakımı olsun,bol bol sütü olsun inşallah,darısı başımızaaKızlar merveden haber vereyim, hastaneye gitmiş açılması ilerlememiş, dr suyunda koyulaşma var kakasını yapmış olabilir demiş, nst ye girmiş kalp atışları zayıflamış bebeğin, dr suni sancı versem olmaz bu durumda sezaryan demiş, spinal sezaryan olmuş, bebek kanala inmiş ama kordonu boynuna ve eline dolanmış ondan açılması olmamış, iki saat küvezde yatmış sonra yanına vermişler, şimdi evdeler ikiside iyiler, telden nete giremiyormuş
Ben graco evo alacağım ama 900e nerede satılıyor hep 1300 heryerde.ya bayanlar ben bebek arabasını bugün alacağım,,,
ik tane araba arasında kaldım biri graco evo,, 900 tl 6,5 kilo (iskelet) , kapanması kitap şeklinde ama tek elle pek kapanamıyor,, ama her şeyi çok güzel,,
http://www.gracoturkey.com/urun/evo-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-chilli
diğer inglesina trigolgy ,, buda 6,5 kilo (iskelet) , kapanması baston şeklinde ve tek elle kapanıp açılabiliyor,, baston şeklinde,, bununda fiyatı 2200 e geliyor oto koltuğu ile,,,, bunu alırsam bir daha baston puset almam diyorum ama 2200 e de kıyamıyorum,,,,
http://www.inglesina.com.tr/tr/trilogy-system.html (bebeport u almıyorum)
siz ne yapardınız???
ya bayanlar ben bebek arabasını bugün alacağım,,,
ik tane araba arasında kaldım biri graco evo,, 900 tl 6,5 kilo (iskelet) , kapanması kitap şeklinde ama tek elle pek kapanamıyor,, ama her şeyi çok güzel,,
http://www.gracoturkey.com/urun/evo-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-chilli
diğer inglesina trigolgy ,, buda 6,5 kilo (iskelet) , kapanması baston şeklinde ve tek elle kapanıp açılabiliyor,, baston şeklinde,, bununda fiyatı 2200 e geliyor oto koltuğu ile,,,, bunu alırsam bir daha baston puset almam diyorum ama 2200 e de kıyamıyorum,,,,
siz ne yapardınız???
Ben senin o boncugunu yerim amaa minnacikmis yaaa,bak teyzesi buda bnm minnokun 16.haftasindaki hali,koca dudakli ogLum bnmaaa kızlar bakın ne buldum fotolarımın içinde
bunu unutmuştum
sanırım burda 7 haftalıktı kuzucuğum
Eki Görüntüle 1359130 Eki Görüntüle 1359130
ya bayanlar ben bebek arabasını bugün alacağım,,,
siz ne yapardınız???
şu anda mothercare de indirim var,, araba 1200 tl ama 300 tl hediye çeki veriyorlar,,, yani 900 tl ye geliyor dolaylı yoldanBen graco evo alacağım ama 900e nerede satılıyor hep 1300 heryerde.