2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende yaptirdim aynisindan dayanamadım çok cici merakla bekliyorum kargocuyu: )))

Kızlar merveden haber vereyim, hastaneye gitmiş açılması ilerlememiş, dr suyunda koyulaşma var kakasını yapmış olabilir demiş, nst ye girmiş kalp atışları zayıflamış bebeğin, dr suni sancı versem olmaz bu durumda sezaryan demiş, spinal sezaryan olmuş, bebek kanala inmiş ama kordonu boynuna ve eline dolanmış ondan açılması olmamış, iki saat küvezde yatmış sonra yanına vermişler, şimdi evdeler ikiside iyiler, telden nete giremiyormuş
Sağ salim kavuşmuş şükür ki....Darısı kolaylikla bizlere olsun

Allah'ın mucizesi bebeklerimiz. Yok kese gördük yok kesede bebek gördük derken kalbini duyduk mercimek kadar dedik çilek kadar dedik hareketini hissettim hissetmedim yaptık hıçkırdı dedik kilosunu takip ettik neler neler ya film gibi. :)
aynen resimleri görünce bunları düşündüm
hatta benim tüpbebek
gebelik testini gününden önce yapmıştım negatif olunca oturup ağlamıştım
sonra zamanında yaptım hamileymişim
ayy hiç unutmuyorum kocam lavaboda çişteydi
hamile oldugumu öğrenince o sevinçle gözlerim dolu dolu hemen kudurmuş gibi tuvalete gidip hamileyim demiştim eşime
o kaka yapma derdinden olsa gerek sadece ''iyi'' demişti
adama o halde haberi verirsen olacagı odur:KK70::KK70:

:))) hey maşallah,şuan varya o tel nu bozuk ya internete girip yazamıyorum diye ne sinirlidir tahmin edebiliyorum merveyi,hayırlı bakımı olsun,bol bol sütü olsun inşallah,darısı başımızaa
he valla aynen o ruh halindedir merve:KK48:
Eki Görüntüle 1359236
Ben senin o boncugunu yerim amaa minnacikmis yaaa,bak teyzesi buda bnm minnokun 16.haftasindaki hali,koca dudakli ogLum bnm
zaman ne cabuk gecti
bi bakcaz bebelerimiz 3 yaşında:KK70:

Slm kızlar.salı günü spinal sezeryan la oğlumu kucağıma aldım çok şükür.ikimizde iyiyiz.ilk 2 gün sütüm gelmedi bi türlü mama verdik mecburen.şimdi geliyo az az çoğalır inşallah.geçmiş sayfaları okuymadm yeni bebeği olanlar varsa Allahım etsin inşallah.daha doğurmyanlarada kolaylıklar versin tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Slm kızlar.salı günü spinal sezeryan la oğlumu kucağıma aldım çok şükür.ikimizde iyiyiz.ilk 2 gün sütüm gelmedi bi türlü mama verdik mecburen.şimdi geliyo az az çoğalır inşallah.geçmiş sayfaları okuymadm yeni bebeği olanlar varsa Allahım etsin inşallah.daha doğurmyanlarada kolaylıklar versin tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
ayy hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ben senden haber bekliyodum zaten yazmıştım buraya naptı acab diye
darısı bize inş...
mervede doğurdu
gingery de doğurmak üzereydi doğurmuştur belkide

nasılsın peki ayaga kalkabildin mi ameliyat yerin çok agrıyormu

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, hayırlı evlat olsunlar. Darısı başımıza artık :)

ya bayanlar ben bebek arabasını bugün alacağım,,,
ik tane araba arasında kaldım biri graco evo,, 900 tl 6,5 kilo (iskelet) , kapanması kitap şeklinde ama tek elle pek kapanamıyor,, ama her şeyi çok güzel,,
http://www.gracoturkey.com/urun/evo-travel-sistemebeveyn-tablasi-ve-ayak-ortusu-chilli
diğer inglesina trigolgy ,, buda 6,5 kilo (iskelet) , kapanması baston şeklinde ve tek elle kapanıp açılabiliyor,, baston şeklinde,, bununda fiyatı 2200 e geliyor oto koltuğu ile,,,, bunu alırsam bir daha baston puset almam diyorum ama 2200 e de kıyamıyorum,,,,
http://www.inglesina.com.tr/tr/trilogy-system.html (bebeport u almıyorum)
siz ne yapardınız???

Bence durumun varsa kiy 2200 liraya baston almazsin bi daha ayrica inglesina bebegin omuriligi icin vs cok iyi diye duydum. Ben de stokke aldim canim. Yenidogandan itibaren kullanilio. Hem pratik hem hafif dedigin araba

tatlım yani 2200 lira olan gerçekten çok şık duruyor tam bir tasarım harikası,bazı şeyler hayatta ilk defa oluyor,aylar öncesinden başladık alışverişe herşeyın en guzelı olsun diye ama dediğin gibi bütçeyle çok alakalı bir durum tabi,çok paramız olsa bende pahalı olanı tercıh ederdim ama ilk daha ekonomık olanda gayte güzel ki dağlar kdr fiyat farkı var arasında ,ayrıca nerden baksan 1,5 yaşına kdrda kullanabilirsin,olmadı daha sonra mclaren marke 400 liraya çok süper bastonlar var,onlara geçiş yapabilirsin cnm,biz zaten dün gülme krizine girdik elimizde kalıyordu bebek arabası :KK48: geçenlerde atmıştım hani şu hediye gelen arabayı,o gün koca bir kartonla arabamın bagajına koymuşlardı,içimden çıkarmak bile gelmedi onu,dün tatildi eşim evdeydi onu çıkardık kurmak için evde,tam bir fiyaskoo:eek:bir araba bu kdr çirkin olamazdı,eşimde anladı hatasını,adı üstünde hediye ama vermek için verilmiş bir hediye oldu işte,plastik aksamının kalitesizliği,ağırlığı,kaba saba bişeymiş,hadi dedik ana kucağını şimdilik kullanalımda olurda dedim ben buna 1-2 hafta şans veririm olmadı gönlüme göre alırım dedim,eşimde tmm dedi,sonra avm ye gittik,eşim habire gözü milletin bebek arabasında,herkes de de şu ilk attığın araba graco olandan vardı,ahh ahh deyip deyip bir hal oldu,çocuğuma bumu layıktı deyip durdu :KK48: alsak bugun alırızda ,hadi dedik bir kaç kullanım şans verelim:KK14:
sende tatlım çok ii düşün öyle karar verin derim,şimdiden ii günlerde kullanın
çok teşekkür ederim,, haklısın her şeyin en iyisini istiyor insan ama bir yandan da ekonomik olarak amanın diyorsun ama biz bebeşimize çok masraf yapmadık,,, bebek odasını ve kıyafetlerini, hastane masraflarının yarısını benim ailem karşıladı,, biz sadece 2000 tl hastaneye verdik birde ben 200-250 tl civarı bir şeyler almışımdır bebeşime,,, birde bebeğimin şansına her şey çok ucuza geldi hep indirmlerden alındı her şeyi,,, bu bebek arabası da aslında 2900 tl ye falan geliyor ama şimdi indirmle 2150 ye geliyor,, sonra ikinci el olarakda satarım diyorum ,,, öteki de graco evo 1200 tl ama indirimle 900 tl ye geliyor,,, aslında ben graco evo yu almak için mağazaya girdim ama satıcı bu inglesinoyu bir gösterdi amanın aşık oldum resmen,,,
madem beğenmedin bebek arabanı hiç kullanmadan sat tatlım,,,,
Canım ikiside cok guzel ama yanlıs anlamadıysam ikiside fiyat hariç aynı kapıya gelıyor hrhalde degılmı.. Bende 2200 cok para. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama.. Bence graco fiyat olarakta kullanım olarakta uygun gibi görünüyor.
aslında ikisi de aynı ama graco kitap şeklinde katlanıyor,, ve tek elle katlamak mümkün değil, inglesino baston şeklinde oluyor ve gerçekten tek elle katlanıp açılabiliyor,,,

çok teşekkür ederim,, haklısın her şeyin en iyisini istiyor insan ama bir yandan da ekonomik olarak amanın diyorsun ama biz bebeşimize çok masraf yapmadık,,, bebek odasını ve kıyafetlerini, hastane masraflarının yarısını benim ailem karşıladı,, biz sadece 2000 tl hastaneye verdik birde ben 200-250 tl civarı bir şeyler almışımdır bebeşime,,, birde bebeğimin şansına her şey çok ucuza geldi hep indirmlerden alındı her şeyi,,, bu bebek arabası da aslında 2900 tl ye falan geliyor ama şimdi indirmle 2150 ye geliyor,, sonra ikinci el olarakda satarım diyorum ,,, öteki de graco evo 1200 tl ama indirimle 900 tl ye geliyor,,, aslında ben graco evo yu almak için mağazaya girdim ama satıcı bu inglesinoyu bir gösterdi amanın aşık oldum resmen,,,
madem beğenmedin bebek arabanı hiç kullanmadan sat tatlım,,,,

aslında ikisi de aynı ama graco kitap şeklinde katlanıyor,, ve tek elle katlamak mümkün değil, inglesino baston şeklinde oluyor ve gerçekten tek elle katlanıp açılabiliyor,,,

:) cnm zaten araba internette 350 ama maliyeti 250 liraymış,dediğim gibi fiyatından belli,ne kdr kaliteli olabilir,bunu bize hediye alan abimiz trilyonluk bir adam,pierre cardinden tut,chiccoya o kdr çok firma ile bağlantısı varken bize bunu layık görmesine çok sinirlendik sadece :) ,bizde öyle çok aşırı masraf yapmadık,bende bebişime hep indirimden aldım herşeyını zamanında 40 lıralık tulumlar mağaza kapanıyor diye 10 a düşünce belki ordan 6-7 tulum almıştım,mobılyamız zaten alacak karşılığı yapıldı,bebek arabasınıda bende graco yada casual storm baston travel sistyem istiyordum işte o abimiz illa ben alcam sakın almayın deyince önümüzü kesti,kesti ama hiç beğenmedim,dediğim gibi bikaç hafta şans vericem zaten 3 kuruşluk birşey,veririm bir garibana başımızın gözümüzün sadakası olur artık.

çok sevindim,geçmiş olsun cnm,kolay bakımlar diliyorum,bol bol sütün gelir inşallah

tebrik ederim,,, umarım bol bol sütün olur,,, iyi dileklerin için çok teşekkürler,,,,:)

neyazık ki o boya kokusu 1 ayda anca çıkıyor,,,
kıyafetlere de sinebiliyor koku,,, başka yere koy geçici ????
1 ay oldu gerçi mobilyalar geleli. eski kokusu kalmasa da gene de var tabi ki.
dün yerleştirdik dolabına mecburen doğum yaklaştığı için. ama dolap kapaklarım açık.

sağol canım

verme canım çok ciddiyim

amin canım sağol, kardeş konusunda büyükler için evet zor oluyor ama küçükler içinde zor bence, mesela doya doya bebeğimle konuşamadım ben hiç hatta hiç konuşmadım halbu ki ilk oğlumda çok konuştum,sonra ikinciyi doyasıya sevemeyeceğiz kucağımıza alamayacağız büyük kıskanır diye eee bebek de olsa o da hissediyor anneyle bağ çok öenmli ilk dönemler yani her ikisi içinde zor durum :)

sağol canım amin

canım ebeler çok özenmiyorlar dr lar kadar, çok geçmiş olsun

sağol canım, spinal de de bele iğne var epiduralde de, spinalde omurilik zarının içine iğne yapılıyor uyuşma daha çok ve uzun oluyor, epiduralde zarın dışına yapılıyor ve belde katater kalıyor doğum sonrası da hem uyuşma geçme ihtimaline karşı ilaca devam etmek için hem de doğum sonrası ağrı kesici takviyesi için, genel anestezi hiç istemiyorum inşaallah gerek kalmaz

sağol canım benim benden netten kopya çektim :)

çok doğru bir söz

canım tam tersi kasıktan başlar bele doğru yayılır

ohh ellerine sağlık canım, pırasa atılıyor buzluğa

sağol canım beğenmene sevindim, inşaallah değmez nazar okuyormuşsun zaten değmez :)

dr a desem deli mi ne der bana kesin alttan bir bakıver dr açılmış mı diye:KK70: ah ah ben normal doğurack kadındım da kıymetimi bilmediler:KK70: hiç bağırmazdım ben ıkınır pırtlatırdım kuzumu:KK70:

genelde ilk zor derler sende tersi olmuş canım

canım ilkte öyle oluyor inşaallah doğum anı gelince güzel güzel doğuracaksın

ayyy canım ya pat diye ne oluyor böyle doğuma gidiyorsun,Rabbim sağ salim kolaylıkla kurtarsın ikinizide, sağlıkla büyüt bebeğini annesi inşaallah çok çok çok kolay bir normal doğum olur:KK61:

canım sinebilir, sirkeli suyla sil

güle güle kullanın :)

sağol canım benim

ayy mervem belliydi doğuma gittiği

patates olur sanırım sonuçta dondurulmuş satılıyor

oyy maşaallah, tüh sezaryan oldu demek, sağlıklı olsunlarda nasip böyleymiş

ay çok hoşsun canım:KK48:

yazacaktım bulmuşsun:KK48: ne yazdın ne yazdın:KK70:

canım sezaryanda iki gün yatacak diye bir şart yok bende bir gün yatım gazı hemen çıkarırsan bekletmiyorlar, önemli olan gaz yani, soruların saçma değil :) hımm oğlak erkeği benim abim anneye babaya kardeşler hayırsız bir kişilik

hı hı ailesine düşkün ama karısına sadece, abim oğlak hayırsız bir evlat

canım yok yok boğulmaz mutlaka kahverengi yeri de ver yoksa yara olur meme ucun

ayy şimdi kucağındadrı sağlıkla büyüt canım

ayyy canım ya normal doğum o zaman çok sevindim hadi bir avazda kurtulun anne kız:KK60:

git mutlaka canım

haklısın canım yaz tabi hareket çok önemli

sıvı arap sabunu da olabilir mi canım? o koku herhalde zamanla çıkacak.

X