2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay allah yardımcınız olsun inşallah bebişine kavuşacaksin ne güzel sağlıkla al kucağına cnm:)

lansinoh meme ucu kremi almıştım şimdi kullanayım diye baktımda kutunun kapağında LOT 05114 yazıyor bu son kullanma tarihi mi acaba başka bi tarih falanda yok
değildir canım
bende l aldım canım bele kadar çekiyorum rahat oluyor
Bende cok kasiliyorum cok siklasti kasilmalarim eflalim
hadi hayırlısı :)

maşaallah bebeğine canım

Ay cnm dün konuştum eşimle ben izin vermem sen üzülme dedi ben abim değilim sende yengem değilsin bize yapamaz zaten doğuma gircem ben dedi şok oldum inşallah bakalım

Ay cnm ya benimde bozuktu varya eşim e dedim abisi tesisat ustası mal yapamadı uğraştı üç aylık hamiş ken babamla annem geldi bize ziyarete bigün bi geldim babam dedi artık o tuvaleti kullanma kızım düşer sin klozeti yaptım sifonunu diye nede olsa kendi cnm sende söyle baban yapsın alınma babandan boşver cenaze var yapcaklardi kaldı falan de bence üzülme cnm

Kızlar merveden haber vereyim, hastaneye gitmiş açılması ilerlememiş, dr suyunda koyulaşma var kakasını yapmış olabilir demiş, nst ye girmiş kalp atışları zayıflamış bebeğin, dr suni sancı versem olmaz bu durumda sezaryan demiş, spinal sezaryan olmuş, bebek kanala inmiş ama kordonu boynuna ve eline dolanmış ondan açılması olmamış, iki saat küvezde yatmış sonra yanına vermişler, şimdi evdeler ikiside iyiler, telden nete giremiyormuş

oyyy yerim ben o çikolatayı yerim :)
canım dur bakalım diyicem mecburen zor durumdayım
oyy maşaallah size

Ben ıspanak atmıştım canım sanırım iyi kurumadığı için çıkardığımda çürümüş gibiydi, salata kurutucular var ya onlarla kurutmak lazım sanırım.
tamami ile kurutman gerekiyor,, ben hatta böreklere bile kullanıyorum hep çok güzel oluyor,,,

Reactions: oas
ayy kıyamam gözuaydın olsun ya saglıkla kucagına almısya onemlı olan o mehmettl galıba oglusunun adı yaramaz hareket sonucu hergece kız dıyordu yerınde durmuyo sonunda kordonu dolams neyse annesıde sezeryan oldu benm hayalım hep sezeryandı :) merveye nasıp oldu dogum sancısı cekmedı deym bna kızmayn ya ben sezeryanı hep cok ıstedm ama yapcak bsey yok dogurdıuk catır catır @Mrv5534 o kadar cok sevndm kı heyecanla dogum hıkayesını beklıyrm

canım ya sezaryan iyi değil ki iyi ki normal doğurdun şükret bence, hem merve sancı çekti kuru kuru çekti, bende doğursam çatır çatır :) evet bebiş sağlıklı maşaallah iyiymiş şimdi
Sağol cnm sende üzülme lütfen söyle nede olsa baban canın kanın başka yani

ah canım her kan can olmuyor

onun üstüne iç çamasırı giyiliyor zaten,,, onun için bol bol durmaz,,,

@Mrv5534 ne yaptı ne ettı canım arkadasım kandıl gecesı dogurmayoı basardı :) gercekten gece on ıkıden sonra kandıl gırmıs sayılır ıkıde bebegnı almıs canım benım hayrlı olsun saglıkla dön aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…