sağol canım
verme canım çok ciddiyim
amin canım sağol, kardeş konusunda büyükler için evet zor oluyor ama küçükler içinde zor bence, mesela doya doya bebeğimle konuşamadım ben hiç hatta hiç konuşmadım halbu ki ilk oğlumda çok konuştum,sonra ikinciyi doyasıya sevemeyeceğiz kucağımıza alamayacağız büyük kıskanır diye eee bebek de olsa o da hissediyor anneyle bağ çok öenmli ilk dönemler yani her ikisi içinde zor durum :)
sağol canım amin
canım ebeler çok özenmiyorlar dr lar kadar, çok geçmiş olsun
sağol canım, spinal de de bele iğne var epiduralde de, spinalde omurilik zarının içine iğne yapılıyor uyuşma daha çok ve uzun oluyor, epiduralde zarın dışına yapılıyor ve belde katater kalıyor doğum sonrası da hem uyuşma geçme ihtimaline karşı ilaca devam etmek için hem de doğum sonrası ağrı kesici takviyesi için, genel anestezi hiç istemiyorum inşaallah gerek kalmaz
sağol canım benim benden netten kopya çektim :)
çok doğru bir söz
canım tam tersi kasıktan başlar bele doğru yayılır
ohh ellerine sağlık canım, pırasa atılıyor buzluğa
sağol canım beğenmene sevindim, inşaallah değmez nazar okuyormuşsun zaten değmez :)
dr a desem deli mi ne der bana kesin alttan bir bakıver dr açılmış mı diye
ah ah ben normal doğurack kadındım da kıymetimi bilmediler
hiç bağırmazdım ben ıkınır pırtlatırdım kuzumu
genelde ilk zor derler sende tersi olmuş canım
canım ilkte öyle oluyor inşaallah doğum anı gelince güzel güzel doğuracaksın
ayyy canım ya pat diye ne oluyor böyle doğuma gidiyorsun,Rabbim sağ salim kolaylıkla kurtarsın ikinizide, sağlıkla büyüt bebeğini annesi inşaallah çok çok çok kolay bir normal doğum olur
canım sinebilir, sirkeli suyla sil
güle güle kullanın :)
sağol canım benim
ayy mervem belliydi doğuma gittiği
patates olur sanırım sonuçta dondurulmuş satılıyor
oyy maşaallah, tüh sezaryan oldu demek, sağlıklı olsunlarda nasip böyleymiş
ay çok hoşsun canım
yazacaktım bulmuşsun
ne yazdın ne yazdın
canım sezaryanda iki gün yatacak diye bir şart yok bende bir gün yatım gazı hemen çıkarırsan bekletmiyorlar, önemli olan gaz yani, soruların saçma değil :) hımm oğlak erkeği benim abim anneye babaya kardeşler hayırsız bir kişilik
hı hı ailesine düşkün ama karısına sadece, abim oğlak hayırsız bir evlat
canım yok yok boğulmaz mutlaka kahverengi yeri de ver yoksa yara olur meme ucun
ayy şimdi kucağındadrı sağlıkla büyüt canım
ayyy canım ya normal doğum o zaman çok sevindim hadi bir avazda kurtulun anne kız
git mutlaka canım
haklısın canım yaz tabi hareket çok önemli