2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
inş yardımcı olur düşünceli kadın senin kv dede
yaşı gelmiş zaten kadının ne yapsın dediğim gidi ölüm de doğum da bizleriçin gelir hep inş yanında kalır

aynen canım tesettürlü resimli olan merve

bunları yapmadan doğum olmuyormu yaptırmak zorundamıyız yapılmayınca çok mu ağrı oluyor ben en iyi ablamları arıyım hemen hepsi normal doğum onlar ne yaptırmış

rabbim kolaylık versin canım

:KK70::KK70::KK70::KK70:ayy kıyamam ya ne güzel yazmışsın

eşim oğlak benim 1 ocakta doğmuş 2 ocak yazıyor kimlikte
dediğin gibi çalışkan evine iişine eşine düşkündür şükürler olsun hiçte inatçı değildir maşallah ona kızımda ona çeksin inş kızımda oğlak olucak hayırlısıyla

ayy çok sevindim canım bana da yazdı 1 fitil 1 krem
ketoral ve travzol aldım inş geçer hemen benimki de

tüh canım yaaa sen alamazmısın onları şeker kolonya oğlunla gezmiş olursun hem :KK51:okadar uğraştın yazık:KK43:
tuvalt işini de bence sen eşine söyle o yaptırsın boş bir anda getirsiin usta 10 dk yapılır o iş
canım normal doğum için diyorsan bunlara gerek yok bunlar zaten sezaryanda oluyor, normal doğumda sadece lavman yapılıyor öncesinde tek o var

yok canım ben tek normalde de çıkamam ev çarşya hem uzak hem eşim tek istemez,hem de arabayla bile sancım oluyor artık otobüsle çıkamam ki:KK43:
Aman sen yine öyle düşünme canım,düşündükçe daha çok çekiyoruz olumsuzlukları :KK47:
doğru canım
Babam rahatsizdi canim annem doguma gelemiycekti, ama anayuregi dayanmamis 8-9saatlik yoldan gelecekler annemler

çok geçmiş olsun canım, sağolsun annen

lansinoh meme ucu kremi almıştım şimdi kullanayım diye baktımda kutunun kapağında LOT 05114 yazıyor bu son kullanma tarihi mi acaba başka bi tarih falanda yok

Kızlar pc başına geçtim diye habire yazıyorum kusura bakmayın:KK22: birşey sorucam, hasta bezinin bedenini nasıl aldınız. Canped L aldım anaaaam o ne öyle sanki yatak altına sermelik örtü gibi:rolleyes:Şimdi marketlere gidip gidip bakıyorum ama bişi alamadan dönüyorumo_O

Kızlar pc başına geçtim diye habire yazıyorum kusura bakmayın:KK22: birşey sorucam, hasta bezinin bedenini nasıl aldınız. Canped L aldım anaaaam o ne öyle sanki yatak altına sermelik örtü gibi:rolleyes:Şimdi marketlere gidip gidip bakıyorum ama bişi alamadan dönüyorumo_O
Evet canim bende aynisini aldim
Medium boyu kalmamis diye brnde large aldim kalinligi iyide bu kenarlardan yani en olarak bana buyuk geldi.
tek tesellim o hasta bezini en fazla 2 gun kullaniyormusuz sonra normal pede donebilirmisiz kanama 3.gune bayagi bi azaliyomus cunku

kizlar bugün 36 haftalik olduk cok sükür.nst ye gittik sonra ultrasonda bakti.doktorum cok yogundu haftada 2 defa nst ye gidince adam her geldigimde ultrasona giriyormusum gibi davrandi kizdi ama bole ikide bir ultrasona girersen cocuklarin kilosunda tutarsizlik cikinca bu defa stres yapiosn dio:anneadayı: insallah bu haftadan sonra cok sikinti olmaz dogsalar bile ama yine insallah bir hafta daha tasirsan cok güzel olur dedi.normal dogum sansim yok mu deyince de kizdi ben bu riski alamam alan doktor bulursan ona git istersen ikizlerde gerek yok böyle rrisklere dedi.zaten bebisin biri de ters hala galiba dönmeyecekte.artk her an hazirlikli ol dedi korkmaya heyecan yapmaya başladim:KK53:

:confused:
Evet canim bende aynisini aldim
Medium boyu kalmamis diye brnde large aldim kalinligi iyide bu kenarlardan yani en olarak bana buyuk geldi.
tek tesellim o hasta bezini en fazla 2 gun kullaniyormusuz sonra normal pede donebilirmisiz kanama 3.gune bayagi bi azaliyomus cunku
Ben kıyafet üstünde denedim canım eninin büyüklüğünden dolayı aşağı sarkıyo, çok devasa bişi yaa :confused:

Rossmann güzel gerçekten canım. Ben de geçen gün termal biberon çantasıyla emzik kutusu aldım.
Eki Görüntüle 1358937

Gule güle kullanın canim.ben ne biberon aldım ne de emzik.abisi de ablası da emzik emmedi.biberonu da oğlum almadı ama kızım aldı ama sütten kesince.16 aylikti hamileyim diye sütten kesmek zorunda kaldım o zamandan beridir de biberonla içiyor sutu.bunca zaman memeye alışmış biberon almaz dedim ama her çocuk farklı oluyor sanırım.ama sadece sütü binerondan içer başka şeyleri katiyen içmez hanımefendi bardak istiyor :KK48:

Bu çocuklar bi alem valla çok d gisik huyları oluyor :KK53:

32.haftamda ciktim izne
Hastanem evime 1,5saat mesafe ve istanbulun en yogun 3hastanesinden biri.
gunde sadece acilde 3bin hasta bakilan bi yer calistigim. Egitim arastirma hastanesi.
32.haftaya kadar bile zor dayandim o tempoya.
evime cok uzak oldugu ve ben ozelde dogum yapmak istedigim icin kendi hastanemi tercih etmedim.
Misafirlerim cumartesi aksami yola cikiyor pazar sabahi Allah in izniyle bendeler :KK70:
offff diyorummm :KK43: Allah yardımcın olsun cnm,doğumdan sonrada iş başımı yapıcaksın pekiii,ayy yapmaa bir müddet dicem ama şartlar gerektıriyorsa mecbursun tabi,neyse bu konuyu kapatıyorum bebeğine odaklanıyoruz ay annesi sadece 3 gününüz kaldııı ne guzelll yaa,misafirlerinde geliyor pazar onlara pzt boncuğuna kavuşuyorsun Allahın izniye yaşasınnnn:KK9::KK6::KK71::KK71:

bu vajinal ketoral tableti gece atın yazıyor ama şimdi atsam ne olurki ,doğururum felan kullanamam sonra diye endişeleniyorum
en azında biraz azaltmş olur sanki :oops:
zorlanmadan biraz yerleri silcem toz alcam iş yapıyım bari de doğum hızlansın açılmam bile yok daha:KK70:

hzyırrrrrrrrrrrrrr sakınnnnnnnn :KK48::KK48::KK48: sakın şimdi atma itebildiğin kadar itip hemen koşa koşa yatağa gidiyorum yoksa hareket eder oynar hiçbir anlamı kalmaz,gece yatmadan atılmasının sebebi o,uyurken vajınada mıkropları yok edecek,yoksa gunduz ayakta akar gider tatlım o

offff diyorummm :KK43: Allah yardımcın olsun cnm,doğumdan sonrada iş başımı yapıcaksın pekiii,ayy yapmaa bir müddet dicem ama şartlar gerektıriyorsa mecbursun tabi,neyse bu konuyu kapatıyorum bebeğine odaklanıyoruz ay annesi sadece 3 gününüz kaldııı ne guzelll yaa,misafirlerinde geliyor pazar onlara pzt boncuğuna kavuşuyorsun Allahın izniye yaşasınnnn:KK9::KK6::KK71::KK71:
2sene ucretsiz izne cikacagim dogum sonrasi
Para bebegimden daha kiymetli degil valla
Ev krediside oduyoruz biraz zorlancaz ama napalim idare etcez iste
evettttt cok az kaldi cok heyecanliyim:emir_bebek:

O nasıl pedagog öyle ya. Öyle şey mi olur. Çocuk babannesiyle babasını karı koca biliyo. Ve onun gözünde baba karisina anne diye hitap ediyo. Ve kendisi de aynı kadina anne diye hitap ettiğine göre o zaman kendini ne zannediyo? :) ) )
Çok karışık ya amaan naparsa yapsınlar hiç umurumda değil :KK43:

X