canım geçmiş olsun.. normal doğum için yelle sel gibi diyorlar ..olup bitiyormuş.. inşallah söylenen gibidir..
inşallah dediğin gibidir canım yaa
insan ister istemez korkuyor malesef çok geçmiş olsun,kasıklarıma benimde bir ağrı saplandı ya bu idrar yolu iltihabı geçmedi yada mantar yuzundenmi ağrıyor yadaaaa doğuruyormuyum acaba ,ayağa kalkamıyorum şuan
çok saol canım benim mantar da tescillendi
daha dün konuşmuştuk sabah beni mahvetti
ebe anlattı biraz 10 dk da olması gerekiyor doğum ağrıları dedi gitgide azalıyor dedi dakikalar
su bardatan akar gibi gelmeli dedi
miktarı çoku kastetti sanırım
kesin bu iltitaptan oluyor seninde
Allah hepimize her şeyimizi mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Süpperrr olmuşşş. aynı hazırları gibiii. Hemde makinede değil elde mi diktin e maşallah yani.
Kapı süsü de yastıkta harika olmuş. Biz becerikliyiz sen değilsin öyle mi Daha neler yaa. Ne kadar güzel olmuşlar.
Kim inanır kendin yaptığına
Bol bol okuyorum zaten. Annem, ablam, babam ve eşimi de tembihlerim. Yazıp koymakta fayda ediyormuymuşki?
Allah korusun nazardan, kötülükten. İnşallah kötü bir şey olmaz eflalim
Paylaşıyorum sonra biraz pişmanlık duyuyorum ne bilim yaa
Bu arada hakikaten alttan muayene yaptırsanaaa, çok merak ediyorum ben, sende durumlar ne.
Ahh ahh destek çıkacak olsaydı ben inanıyorum, çok rahat normal doğururdun sen
Hadi inşallah
Yine katılıyorum yine katılıyorum
İlkinin de daha çocuk olduğu unutuluyor çoğunlukla.
Eşimin yeğenleri gözümün önünde şu an. Sen ablasın sen büyüksün vs.
Beni de çok sever. 8 yaşında oldu şimdi kardeşi de 3 yaşında.
Yenge beni hep azarlıyor annem babam, onun yaptığı her şey için bana kızıyorlar, hiç mutlu değilim, keşke onların kızı olmasaydım dedi bana. Anne baba farkında olmadan kırıyor ilk çocuklarını maalesef.
Daha dur yeni başladık doğurmaya Tr'de Amerika'da Uzakdoğuda
Çoook teşekkürler beybiciiim
Çok geçmiş olsun sana da. Demek mantardan olmuş. minione olabilir demişti.
Ama bilemediğimiz için korkarak gidiyoruz hastaneye işte.
Mantar ileri demek ki o kadar akıntıya sebep olduğuna göre. İnşallah doğumdan önce geçer.
Kafamızda deli sorular bencede o nasıl iş yaa
aynnen canım dediği çoktı minione nin
sonra pişman olmaktansa arıyım dedim dr u ,son demleri yaşıyoruz rabbime emanet bebeklerimiz
ileri canım demkki baya deiğin gibi
2 fitil vardı evde dr un verdiği onları attım birini eve gelince diğerini az önce azaltır inş onlarda geçirmese bile
Zaman daraldıkca her türlü agrıyı sızıyı olumsuz birseyi doguma yoruyorum
ilk dogum olması deneyimsizlik paranoyak yaptı beni
doguruyor muyum acaba diye strese giriyorum elim ayagim tutmaz oluyor
doguma kadar sen akıl saglıgımı koru rabbim
aynen canım hepimiz aynıyız yalnız değilsin
Canlarım şu zamana kadar hep birlikte sevindik, dertledik...
Biz iki saat içinde hastanemize gideceğiz inş.
Normal Doğumu düşünenler sancılar gelip sıklaştığında Sancı aralarında bağırıp kendinizi yormayın. Dinlenmeye bakın. Bağırmaya ihtiyacınız yok. Evet Canınız yanacak ama ağaç Altında kalıp Aralıksız acı çekseniz bağırmaya mecaliniz kalmaz, demek ki öyle bir şey değil..
Sezaryani Düşünen anneler de riskleri yoksa en azından Sancı ne demek demeyip görselerdi çünkü korkulacak bir şey değil. Yani hiç mi mideniz bozulup karın ağrısı çekmediniz çok şiddetli vs. Deneyin korkar acır yapamazsanız gene gidin sezaryana...
He bir de bu gece yatmadan evvel bana ve kızıma dua edin. Benim için bi fatiha bi ayete'l-Kürsi bi Yasin bi hatim:))) hangi dua içinizden geliyorsa onu okuyun.. Size göre gece yarısı bana göre akşam hastanede olacağız inş.
Merve ye gelince bence o doğurmuş olabilir doktora gittiyse doktor onu doğurtmuştur:))
Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda
Bizleri bi avazda sağlıkla kurtarsın bebeklerimiz kucağımıza sağsalim alalım bol sütümüz olsun
Yuvalarımızın huzuru bol ve daim olsun Allah şerli insanlardan kötü niyetlilerden korusun.
Bizimle birlikte başlayıp da Bebeğini kaybeden Arkadaşlara Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve Bebişlerin nasip etsin üzmeden sılmadan bekletmeden inş aminnn
ayy ne güzel yazmışsın biraz rahatladı kafam valla canlı canlı rabbim yardımcın olsun canım inş
kolaylık versin inş sağ salim al bebeğini kucağına
Kizlarrr yakininizda rossmann marka hem temizlik hem kozmetik hem ivir zivir olan magazadan haberiniz varmi bilmiyorum ama cok ucuz bebek urunleri satiliyor,bugun 14 liraya besigi icin pilsiz bir muzik aleti aldik cokkk tatliiii,acip acip dinliyorum umarim bebek dogana kdr bozmam
dün gittim marmara parka ama rosmana uğramadım ne ayaksam
halbuki uğrıcam diyordum o kata girdim ama gfitmedim sonuna kadar
neyse bir daha ne zaman nasip olur bilmem
iyi günlerde kullanın canım