2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah hepimize her şeyimizi mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:KK68:

Süpperrr olmuşşş. aynı hazırları gibiii. Hemde makinede değil elde mi diktin e maşallah yani.
Kapı süsü de yastıkta harika olmuş. Biz becerikliyiz sen değilsin öyle mi:KK19: Daha neler yaa. Ne kadar güzel olmuşlar.
Kim inanır kendin yaptığına:KK55:
Bol bol okuyorum zaten. Annem, ablam, babam ve eşimi de tembihlerim. Yazıp koymakta fayda ediyormuymuşki?
Allah korusun nazardan, kötülükten. İnşallah kötü bir şey olmaz eflalim:cry:
Paylaşıyorum sonra biraz pişmanlık duyuyorum ne bilim yaa:KK35:

Bu arada hakikaten alttan muayene yaptırsanaaa, çok merak ediyorum ben, sende durumlar ne.
Ahh ahh destek çıkacak olsaydı ben inanıyorum, çok rahat normal doğururdun senHoppa

Hadi inşallah:KK36:

Yine katılıyorum yine katılıyorumHoppa
İlkinin de daha çocuk olduğu unutuluyor çoğunlukla.
Eşimin yeğenleri gözümün önünde şu an. Sen ablasın sen büyüksün vs.
Beni de çok sever. 8 yaşında oldu şimdi kardeşi de 3 yaşında.
Yenge beni hep azarlıyor annem babam, onun yaptığı her şey için bana kızıyorlar, hiç mutlu değilim, keşke onların kızı olmasaydım dedi bana. Anne baba farkında olmadan kırıyor ilk çocuklarını maalesef.

Daha dur yeni başladık doğurmaya:KK70: Tr'de Amerika'da Uzakdoğuda:KK70:

Çoook teşekkürler beybiciiim:KK60:
Çok geçmiş olsun sana da. Demek mantardan olmuş. minione minione olabilir demişti.
Ama bilemediğimiz için korkarak gidiyoruz hastaneye işte.
Mantar ileri demek ki o kadar akıntıya sebep olduğuna göre. İnşallah doğumdan önce geçer.

Kafamızda deli sorular:KK70::KK70::KK70: bencede o nasıl iş yaa:KK34:
:KK49:süper olcak inşallah:emir_bebek::nazar::KK49:

Canlarım şu zamana kadar hep birlikte sevindik, dertledik...

Biz iki saat içinde hastanemize gideceğiz inş.

Normal Doğumu düşünenler sancılar gelip sıklaştığında Sancı aralarında bağırıp kendinizi yormayın. Dinlenmeye bakın. Bağırmaya ihtiyacınız yok. Evet Canınız yanacak ama ağaç Altında kalıp Aralıksız acı çekseniz bağırmaya mecaliniz kalmaz, demek ki öyle bir şey değil..

Sezaryani Düşünen anneler de riskleri yoksa en azından Sancı ne demek demeyip görselerdi çünkü korkulacak bir şey değil. Yani hiç mi mideniz bozulup karın ağrısı çekmediniz çok şiddetli vs. Deneyin korkar acır yapamazsanız gene gidin sezaryana...

He bir de bu gece yatmadan evvel bana ve kızıma dua edin. Benim için bi fatiha bi ayete'l-Kürsi bi Yasin bi hatim:))) hangi dua içinizden geliyorsa onu okuyun.. Size göre gece yarısı bana göre akşam hastanede olacağız inş.

Merve ye gelince bence o doğurmuş olabilir doktora gittiyse doktor onu doğurtmuştur:))

Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda
Bizleri bi avazda sağlıkla kurtarsın bebeklerimiz kucağımıza sağsalim alalım bol sütümüz olsun
Yuvalarımızın huzuru bol ve daim olsun Allah şerli insanlardan kötü niyetlilerden korusun.
Bizimle birlikte başlayıp da Bebeğini kaybeden Arkadaşlara Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve Bebişlerin nasip etsin üzmeden sılmadan bekletmeden inş aminnn
Amiiiin cnm inşallah siz doğuma mı gidiyosunuz allahım yardım etsin inşallah kolay olur dilerim bebişinle dönün evinize sağ salim :KK19:

Normal Doğumu düşünenler sancılar gelip sıklaştığında Sancı aralarında bağırıp kendinizi yormayın. Dinlenmeye bakın. Bağırmaya ihtiyacınız yok. Evet Canınız yanacak ama ağaç Altında kalıp Aralıksız acı çekseniz bağırmaya mecaliniz kalmaz, demek ki öyle bir şey değil..

Sezaryani Düşünen anneler de riskleri yoksa en azından Sancı ne demek demeyip görselerdi çünkü korkulacak bir şey değil. Yani hiç mi mideniz bozulup karın ağrısı çekmediniz çok şiddetli vs. Deneyin korkar acır yapamazsanız gene gidin sezaryana...

He bir de bu gece yatmadan evvel bana ve kızıma dua edin. Benim için bi fatiha bi ayete'l-Kürsi bi Yasin bi hatim:))) hangi dua içinizden geliyorsa onu okuyun.. Size göre gece yarısı bana göre akşam hastanede olacağız inş.

Merve ye gelince bence o doğurmuş olabilir doktora gittiyse doktor onu doğurtmuştur:))

Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda
Bizleri bi avazda sağlıkla kurtarsın bebeklerimiz kucağımıza sağsalim alalım bol sütümüz olsun
Yuvalarımızın huzuru bol ve daim olsun Allah şerli insanlardan kötü niyetlilerden korusun.
Bizimle birlikte başlayıp da Bebeğini kaybeden Arkadaşlara Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve Bebişlerin nasip etsin üzmeden sılmadan bekletmeden inş aminnn
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla dönün inşallah evinize. Planlı sezeryan mı olacak?

Zaten boyle durumlarda Allah yuzumuze bakıyor kızım zor bı cocuktu aglardı sık sık oglusum daha sakin sukurler olsun .. Kızım kıskanclıgı sevgı gosterısı seklınde gosterıyor her emzırısımde opuyır bende bı yandn emzıryrm bı yandan kızımı opuyrm kokluyorm oda cocuk hassas kucagna almak ıstıyr kardesını bende oturtuyrm verıyrm tabı bende tutuyrm .. Sonra bı sevıyor kardesını ablasının balı dıyerek pek seker ... Allahıma sıukurler olsun azıcık sadece yanagına parmagıyla bastırıp ahmet bey ddıye bagırınca kıyamıyrm ahmete ama cok tepkı vermeden canı acıyor annem dıyorum burnunu sıkıyor bazen onuda benden gordu emzırmek ıcın uyandrmak ıcın yapmıstm ..velhasıl olacak o kadar korktugum kadar zor olmadı
Darısı bana kızım 30 aylık inşallah kısa sürede uyum sağlar:))

Bende sen gibi olurmuyum acabaa.. Benım kız daha 20 aylık, hiç anlamaz bide o laftan dimi :110:
Rabbim yardım etsin hepimizee...:KK17:
Amin...benim kızda. 30 aylık inşallah kolay uyum sağlarlar şimdilik doğumdan çok kızımın tepkisi merakım:)

Bu arada oglus annesiyle aynı doğum tarihi fırsatını kaçırdı:p hayırlısı bu arada herkesin gazsiz ,hastalıksizz senesi olsun 2015 guzellikler mutluluklar getirsin....kaynanaymis eltiymis gorumceymis kotulerse bizden uzak kalsinlar....aminnnn: ))))

Kızlar bebeğimin eşyalarına dolabına yerleştirdik bugün. Fakat hala boya kokusu var odada. Sipariş üzerine yaptırdık odayı. Kıyafetlere bi sakıncası olur mu?

Zaman daraldıkca her türlü agrıyı sızıyı olumsuz birseyi doguma yoruyorumo_Oilk dogum olması deneyimsizlik paranoyak yaptı beni:110: doguruyor muyum acaba diye strese giriyorum elim ayagim tutmaz oluyor:KK53:doguma kadar sen akıl saglıgımı koru rabbim
bu konuda tel degilsin canim bende öle.tecrübesizlik ne kötuymus her an her seyi aceba geliolar miya yoruyorum:KK53:

:KK57::KK57::KK57:
Şok şok şok, flaş flaş flaş :KK57:
Her duana amiiin, Allah razı olsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, kolaylıklar versin. Sağ salim sağlık hayırla ikinizi de kurtarsın. dualarımız seninle, aklım sende :cry:

Ama insanda ne olduğunu söyler di mi ama:KK20:
Sancılandın mı ne oldu? Suyun mu geldi, nişan mı geldi?
Doktor ne söylemişti kontrolde?
O kadar merak ettim ki:cry:
Ama meraklı merakı değil, endişe merakı...

Yazdıklarından sancılandığını ve nasipse normal doğurmaya gittiğini düşünüyorum.
Ayyy bir şeyler daha yazmaya çalış lütfen:KK12: Ne durumdasın iyi misin, çok sakindi yazın
Of poff

Kızlar bebeğimin eşyalarına dolabına yerleştirdik bugün. Fakat hala boya kokusu var odada. Sipariş üzerine yaptırdık odayı. Kıyafetlere bi sakıncası olur mu?

Bir sakıncası olur mu bilemiyorum ama, mümkünse bütün kapaklarını ve en önemlisi odanın camını da açın. Yani en azından 1-2 hafta açık kalsın gece gündüz. Tabi kış günü cam açmak kolay değil ama, o kokuda kolayına gitmiyor maalesef.
Bu arada iyi günlerde kullanın inşallah, hayırlı olsun.

Bir sakıncası olur mu bilemiyorum ama, mümkünse bütün kapaklarını ve en önemlisi odanın camını da açın. Yani en azından 1-2 hafta açık kalsın gece gündüz. Tabi kış günü cam açmak kolay değil ama, o kokuda kolayına gitmiyor maalesef.
Bu arada iyi günlerde kullanın inşallah, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Açıp havalandırıyorum evde oldukça. Şuanda eşyaları var ama kapakları açık dolabın.

Kizlarrr yakininizda rossmann marka hem temizlik hem kozmetik hem ivir zivir olan magazadan haberiniz varmi bilmiyorum ama cok ucuz bebek urunleri satiliyor,bugun 14 liraya besigi icin pilsiz bir muzik aleti aldik cokkk tatliiii,acip acip dinliyorum umarim bebek dogana kdr bozmam:KK53:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 87
tam 29 ekim cumhuriyet bayramında geldi mobilyamız güya alerjik boyalı bebek odası mobilyası,tam 1 ay camlar açıktı,nerdeyse 1 hafta oldu tamamen kokusu gitti diyebilirim,ama ben eşyalarını 3 hafta oldu yerleştirmiştim çok hafif koku varken,ama sen çok yeni diorsun mobilyası için,bari bikaç gün cam açık havalandırmış olsan,birde bebek doğana kdr cam açmasan bile kapaklar çekmeceler hep açık olsun kapatma sakın

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay bir doğumun olur dualarımız sizinle ...

Larkin Larkin canim hersey harika olmus. Rabb'im agiz tadi versin. Guzellikle saglikla dagitmayi ve kullanmayi nasip etsin insaallah..

@eflalim canim cok guzel olmua taki yastigin da kapi susun de avizen de. Ellerin dert gormesin.

minione minione canim lambaniz da odaniz da cok guzel masaallah. Rabb'im hayirla saglikla kullanmayi nasip etsin. Oglunuzun nesesiyle gulusuyle doldursun Rabb'im odasini..

@Mrssuperfine canim Rabb'im saglikli hayirli kolay dogumlar nasip etsin insaallah. Guzel haberlerini alalim insaallah..

Canimmm dualarimiz seninle allah yardimcin olsun sag salim dogum yaparsin inş. ..

canım geçmiş olsun.. normal doğum için yelle sel gibi diyorlar ..olup bitiyormuş.. inşallah söylenen gibidir..

inşallah dediğin gibidir canım yaa

insan ister istemez korkuyor malesef çok geçmiş olsun,kasıklarıma benimde bir ağrı saplandı ya bu idrar yolu iltihabı geçmedi yada mantar yuzundenmi ağrıyor yadaaaa doğuruyormuyum acaba ,ayağa kalkamıyorum şuan :KK17:

çok saol canım benim mantar da tescillendi :KK70::KK70: daha dün konuşmuştuk sabah beni mahvetti:KK70:
ebe anlattı biraz 10 dk da olması gerekiyor doğum ağrıları dedi gitgide azalıyor dedi dakikalar
su bardatan akar gibi gelmeli dedi
miktarı çoku kastetti sanırım:oops:
kesin bu iltitaptan oluyor seninde

Allah hepimize her şeyimizi mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:KK68:

Süpperrr olmuşşş. aynı hazırları gibiii. Hemde makinede değil elde mi diktin e maşallah yani.
Kapı süsü de yastıkta harika olmuş. Biz becerikliyiz sen değilsin öyle mi:KK19: Daha neler yaa. Ne kadar güzel olmuşlar.
Kim inanır kendin yaptığına:KK55:
Bol bol okuyorum zaten. Annem, ablam, babam ve eşimi de tembihlerim. Yazıp koymakta fayda ediyormuymuşki?
Allah korusun nazardan, kötülükten. İnşallah kötü bir şey olmaz eflalim:cry:
Paylaşıyorum sonra biraz pişmanlık duyuyorum ne bilim yaa:KK35:

Bu arada hakikaten alttan muayene yaptırsanaaa, çok merak ediyorum ben, sende durumlar ne.
Ahh ahh destek çıkacak olsaydı ben inanıyorum, çok rahat normal doğururdun senHoppa

Hadi inşallah:KK36:

Yine katılıyorum yine katılıyorumHoppa
İlkinin de daha çocuk olduğu unutuluyor çoğunlukla.
Eşimin yeğenleri gözümün önünde şu an. Sen ablasın sen büyüksün vs.
Beni de çok sever. 8 yaşında oldu şimdi kardeşi de 3 yaşında.
Yenge beni hep azarlıyor annem babam, onun yaptığı her şey için bana kızıyorlar, hiç mutlu değilim, keşke onların kızı olmasaydım dedi bana. Anne baba farkında olmadan kırıyor ilk çocuklarını maalesef.

Daha dur yeni başladık doğurmaya:KK70: Tr'de Amerika'da Uzakdoğuda:KK70:

Çoook teşekkürler beybiciiim:KK60:
Çok geçmiş olsun sana da. Demek mantardan olmuş. minione minione olabilir demişti.
Ama bilemediğimiz için korkarak gidiyoruz hastaneye işte.
Mantar ileri demek ki o kadar akıntıya sebep olduğuna göre. İnşallah doğumdan önce geçer.

Kafamızda deli sorular:KK70::KK70::KK70: bencede o nasıl iş yaa:KK34:

aynnen canım dediği çoktı minione nin
sonra pişman olmaktansa arıyım dedim dr u ,son demleri yaşıyoruz rabbime emanet bebeklerimiz
ileri canım demkki baya deiğin gibi
2 fitil vardı evde dr un verdiği onları attım birini eve gelince diğerini az önce azaltır inş onlarda geçirmese bile:KK51:

Zaman daraldıkca her türlü agrıyı sızıyı olumsuz birseyi doguma yoruyorumo_Oilk dogum olması deneyimsizlik paranoyak yaptı beni:110: doguruyor muyum acaba diye strese giriyorum elim ayagim tutmaz oluyor:KK53:doguma kadar sen akıl saglıgımı koru rabbim

aynen canım hepimiz aynıyız yalnız değilsin

:KK37::KK37::KK37:ayy ne güzel yazmışsın biraz rahatladı kafam valla canlı canlı rabbim yardımcın olsun canım inş:KK37:
kolaylık versin inş sağ salim al bebeğini kucağına :KK37:

Kizlarrr yakininizda rossmann marka hem temizlik hem kozmetik hem ivir zivir olan magazadan haberiniz varmi bilmiyorum ama cok ucuz bebek urunleri satiliyor,bugun 14 liraya besigi icin pilsiz bir muzik aleti aldik cokkk tatliiii,acip acip dinliyorum umarim bebek dogana kdr bozmam:KK53:

dün gittim marmara parka ama rosmana uğramadım ne ayaksam :KK12: halbuki uğrıcam diyordum o kata girdim ama gfitmedim sonuna kadar:KK51:
neyse bir daha ne zaman nasip olur bilmem:KK51:
iyi günlerde kullanın canım :KK68::KK37:

X