Iyi ki hatırlattın canım ben kanamamızın fazla olacağını unutmuştum, gerçi iğneyi bıraktım artık doğum yakın olduğu için :)
ay maşallah eflalim inan pet Şişe OLDUĞUNU anlamazdım söylemezsen çok güzel duruyor:) sen kendine kalıptan sabahlık da dikmiştin sanırım yetenekli olmak ne güzel şey
( maşallah sana, çok da güzeller hiç sönük deyip bebeğinin çocuğunun kısmetine laf etme hem çok güzel hem annesinin el emeği daha ne:))
Leblecim bu biberon tutacağını bulman enfes olmuş ben çöl aramıştım bulamamıştım hemen alacağım:) çok Sağol..
Canım hiçbirine takılma inş her şey gönlünce olur akıl illaki orada kalacak ama çocuğunun huyu illaki değişir değişecek.. Korkutmak gibi Olmasın sadece bebeğinize zarar vermeye kalkarsa diğerinin de bebek OLDUĞUNU unutmayın hani sizi anlamasını beklemeyin inş her şey kolay olur, en güEl hediye kardeşi veriyorsunuz ona inş..
Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun da her şey gelip geçiyor.. Çok dikkat et hele karlıyken hep dikkat et benim de en büyük korkum kardı buralar sa hep fırtına afet olur dışarı çıkmak yasaklanır vs ama çok şükür dondurucu soğuk va var ama afet yok gibi.. Çok dikkat et kendine eşine tutunarak yürü..
buğday tanesi ben de varım sağlıkla kucağımıza alalım inş:)
minione çim canım... Ayyyy allahımmm canım inan parayla satılanlardan daha güzel benim yeğenimin Odasında bunun uçakları var pahalıya aldılar ve Sıfır Işık veriyor sadece görüntü ama ben buna bayıldım bayıldım marifetli babaya anneye bak sen ayy kuzum gelsin de oynasın inş:))
Canım ılık duş soğuk kompres diyorlar bir de memelerini tarağın arkasıyla ittirmek de beze çözermiş diyorlar çok geçmiş olsun evinize dönmüşsünü ya artık her şey hallolur inş.. Öp kokla Bebeğini :)
Canım nst öncesi Yemeğini ye sütünü tatlınınye öyle gir hep burda tok gelin diye uyarıyorlar hep.. Hadi gözün aydın sağlıkla alacaksın Bebeğini ini kucağına istediğin gibi..
Çok güzeller annesi afiyetle yersiniz inş:)
Ay bu erkekler çok hödük:)) o sana ve çocuğuna bir şey almış ml acaba:)) dur bir eşime de sorayım:)) hehehe son zamanlar sıkıntı pluuyor eşine sarıl bebeğinin hayalini kur canım hepsi geçecek:)
Olmaz olur mu adet ağrısı bel ağrısı vajina ağrısı.. Her Ağrı çeşidi bulunuyor çok şükür, son zamanlar vücut kendini doğuma hazırlıyorlar diyorlar:)
Beklerler canım öyle tek ağrıyla değil de tüm ağrıların zirvesi ile gelecekler bebekler her yerden bit dalga:))
Canım karnını doyur ve soluna devrilip gevşe Bebeğini okşa. Aç stresli yorgunken daha çok ris gibi kesiliyorlar ama normal hepsi inş Ağrı olmadığınsürecr...
Aman allahımm çok çok çok güzel olmuş yaaa, maşalalh:) güzel Günler'de kullanın :) odanıza da ayrıca bayıldım hadi bebişimİz sağlıkla glesin :)
Canım onların yaptığı spor diyeti yapsak biz de aynı öyle oluruz bence.. Askeri spor gibi yapıyorlar sporlarını ve Sıfır yağ alıyorlar
Canım o zaman da görmüştüm inan çok tatlılar güzeller el emekleri hep.. Kedi evinize tayin yerine yerleşince daha da güzellerini yaparsın ama çocuk Odayı bile Görmüyor ilk sene bizim hevesimiz hep, her şeyin de aldıklarım vs çok güzel için hiiç buruk kalmasın iki kuzen sağlıkşa büyüsünler ihş :))
Uzanmak gerektiğini hiç duymamıştım Sağol bu bilgi için canım gerçi benim suyum doğum zamanından önce gelmed gibi geliyor ama belli olmaz hiç :)
Gözün aydın canım:)
Kolan yeni temiz hastane lükstü de Şişli Okmeydanı'ndakine girmiştim ben.. Ama bu Anadolu grup olan anadolu hastanesi ise orası da Yolların tecrübesi... Bilemedim şimdi ben doktorumla hareket ederdim tam doğum anı yeniden kendimi anlatma sürecine girmek istemezdim herhalde, hastaneyi gözümüz görecek mi onu bile düşünemiyorum:)
Âmin canım inş sen de ve bebişin de iyi ki var sağlıkla gelsin yeni yol boncuklarımız :))
Aman erkekler öyle diyor sonra başka yapılanları görünce dibi Düşüyor ya da başka hatuna bardak almak için çarşı pazar geziyor yok öyle yapma:) içinde kalmasın yap canım gösteriş de sanki tvleri mi çağırqcaksın kendinize yapacaksın tat tuz olsun diye :)) güle gule kullan şimdiden :)
Bayıldımmmmm!!! Çok güzeller sağlıkla kullanın inş:)