2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Babada hiç öyle bisey demedi doktor.sen yinede sikma canini hatta gerekirse başka doktora da git canim.

Hoş gelmiş şef getirmiş Kerem Alp.En güzel hediye oğlun olmuş sana ya,maşallah canim farisi bizlerr inşallah

Masallah bebisine cnim catiyida atlatmissin öyle yada boyle.Allahtan dussende popo ustune dusuyomussun ya.benimde en korktugum şey.malum karda basladi :-(

Geçmiş olsun canim.havalar kotu herkes hasta ben de sanirim sende olmak uzeresin.

Çok şükür eve gecmissiniz Allah başka dert tasa vermesin.İnsallah en kisa zamanda kotu gunler gecer,

Maşallah bebise canim,herkesler catilari halletmiş valla bi biz kaldik :-)

Benimde pazartesi oldu özellikle asidi derecede hemde 2 agri kesici almak zorunda kaldim dayanamdim.dun biraz hafif vardi bugün hic yok ama belim ara ara agriyo bazen sirt ustu yatinca kalkamiyorum yataktan
Çok Sağol cnm dikkat et çok gerçi bende özellikle dikkat ettim ama nasıl olduğunu anlayamadan kaydım yanınızda biri olsun tutsun kolunuzdan bence :KK66:

evet canım ondan sanırım

olsun canım kasma kendini kasarsan daha acır ben sonraları kastım öyle acıdı

rabbim acil şifalar versin kucağınıza alın inş bebeğinizi hayırlısıyla bir an önce canm

ayy et kız öle olurmu :-)anne olduk diye salmayalım kendimizi daha çok dikkat edelim hatta:KK57:

canım sevindim haberler iyi :KK37: artık son günler çok bekletmez inş bebişleri bizi:KK37:

artık odanızı görmek istiyorum canım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şimdiden afiyet olsun canım :KK73: her çikolata alan bir altın taksın inş:rolleyes:

hayırlısıs olsun canım bebiş geliyor demekki:rolleyes::KK9:

kalaba ev çok zro Allah yardımcın olsun:stop:

canım maşallah bebişine :) hepimizin öyle adet tarhine göre doğum tarihleri hyırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebeğin :)
geçmiş olsun bu arada Allah korumuş valla :KK51:
muane gerçekten zordu benmde

mantar parçaları dediğin akıntında mı oluyor canım benim de oluyor da anlamıyorum ne
o zaman bende mantar dr kapalı muane ettiğinden farketmemiştir benimkini söylemedim de zaten
maşalllah bu arada bebeğine :nazar: naz yapmış annesi sana oynamamış

ayy eline sağlık sözde bende yapccam da ne zaman:KK51: doğurcam artık :KK51:

bel ağrısı adet ağrım gibi benimde oluyor

maşallah canım size de
Ay çok sağol cnm :) doktor daha yeni adet tarihini baz aldı daha önce almadı ama :KK66:

teşekkür ederiz nutella teyzesi,daha güzelleri sizn olsun inşallah,ayy yıne nutella dedim yıne nutella çekti cnm,çok acaip düşkünüm bu aralarr:KK70:
:KK70: ayy sorma benim masadada hep nutella kavanozu hiç bi nick i kabul ettiremeyince nutella yazdım:-) eşim sağolsun alma diyorum ,çocuk gibi gidiyor herseferinde en büyük boyu alıyor. sonra dr dan azarı ben işitiyorum kilo aldım diye:KK72:görünce hiç dayanamıyorum kii:-)

Ahhh ahhh gordummu kacari yok gecn migrosda isim basiyorlardi yine dayanamadim oglusumun adiyla aldikk yemeye kiyamiyorum
image.jpg

canım bebeğine maşaallah sana da geçmiş olsun şükür bir şey olmamış, inşaallah döner bebeğin

inşaallah çatını uygun bulur :)

oyy çok güzel canım ama lambanız ellerine sağlık eşinin, o beşiğin üstündeki koalada çok hoş :)

sağol canım zaten kiloluyum ya bunun yarısını alsam da olur du :)

canım ilkte bende 16 kilo aldım ikincide ilkin peşinden koşmaktan sanırım az aldım gerçi çokta az değil 6 kilo alsam bile yeterdi bana:KK70:

şükür canım evinizdesiniz, uykusuz gecelere alışırsın canım lohusalık geçsinde

önce bebeğine maşaallah annesi, dr unu da pek sevdim gerçekten iyi dr muş pozitifmiş ve normal doğum olacak olmasına ayrıca çok sevindim her normal doğum haberi kendim yapacakmışım gibi sevindiriyor beni inşaallah çok güzel bir doğum hikayen olur

benim var ama dursun ya pazartesi olsun :)

çok güzel olmuş canım

canım eşin takılmış sana yoksa çıkıp alacağını bilir mutlaka üzülme bunun için :KK66:

canım bende 1o gündür var düzenli olması önemli

maşaallah bebeğine canım, doğurmazsın inşaallah :)

yap canım diyeceğim ama daha güzel modeller vardır nette sen onlara bak odanıza uygun:)

ay canım ciddiymişsin para konusunda şaka mı ya o kadar para pes yani o paraya araba alanlar var inanamıyorum ama normal doğum olacaksa ki sen çok istiyorsun değer be larkinim hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir doğumun olur inşaallah

yok yok sıkmıyorum canımı kv deye söyledim endişelerimi o ezdirmez benim paşamı:KK48: kıyamaz babannesi torununa aklı gidiyor, dedim anne işte haftaya hem ben doğum yapıcam eymen gelecek hem ablamın kızı, emir bunalıma girecek napıcaz dedim yok sen sıkma canını ben hallederim dedi , Allah gerçekten razı olsun Rabbim ondan yana yüzümü güldürdü hamdolsun, bugün nasıl paraladı kendini ben yattım o ev temizledi çiçek gibi yaptı evi, görümcemle ona hediye almam lazım yaptıklarının karşılığı olmaz ama olsun

katılıyorum:KK66:

canım poposunu mu çıkardı acaba endişelenme sancı olmadıktan sonra

ayy canım soruma cevabı yazmışsın araba aydınlatıyor mu odayı diye soracaktım:KK48: çünkü benim yaptığım avize loş ışık veriyor okul dönemi işe yaramaz yani:) eşin iyi düşünmüş ledleri maşaallah size hamarat çift:nazar::nazar: çok şanslı bebeğiniz sizin gibi uğraşan anne babau var:KK9:

ayyy doğursam mı yoksa:KK45::KK45: sancımda var:KK70:

canım aynı benimkide sağdan popoyu sivriltti soldan ayaklar zorluyor karnım asimetrik halde:KK70:

sağol canım benim evde olmayacaklar canım gelmez görümcem davet etmeden rahatsız etmez, gündüz kv olur sadece

maşaallah bebeğine

hadi gözün aydın canım emeğinin karşılığını aldın

dr konusunda bilemedim dr da önemli hastanede, dr un doğum için gelmez mi ki?

canım sirkeli su da mutlaka kullan mantar için, dr un dediği doğru eltim yaşadı yakın zamanda çok fazla enfeksiyon mantar oluyordu bu durum o bölgede ki dokuyu yıpratıyormuş, dikiş atılırken dikiş zor tutmuş bu sebepten,dr un önlem alıyor iyi yapmış özenli dr muş mutlaka kullan

ayy yıkamamışlar ne güzel işte artık yıkanmıyor bebekler böylesi daha sağlıklı çünkü, düşüncesiz insan çok canım beni biliyorsun karar verene kadar canım çıktı hep olumsuz yorumlardan:KK11:

canım acı yoksa korkma bebeğin iteliyor

maşaallah canım :)
Teşekkür ederim cnm inşallah döner :)

sezin_uk sezin_uk seziiiiiin nerelerdesiiiiin???
Adinciğimizin anası:KK49:
Bugün son günün değil mi iş yerinde??? Bugünde gittin mi yoksa evde misin?
Yazmadın bu aralar hiç nasılsın?
Canım larkincim nasıl da unutmamışsın son günüm olduğunu :) bugün işe gitmedim rapor almaya gittim sonra kendime pijama sutyen aldım, sonra hastane beşiği için tül, kurdela, boncuk aldım. Veee pilim bitti. Artık çok çabuk yoruluyorum.
Forumu geriden de olsa takip ediyorum, etmeye çalışıyorum yani. Ama yazmaya enerjim yok, yazacak bişeyim de yok bugünlerde. Günümüz gelsin diye bekliyoruz işte.
Mustafamızın odasını çok merak ediyorum, eminim harika olmuştur. Yeni yıl sana ve ablana güzellikler, mutluluklar getirsin inşallah. :)

Buarada hazır yazma fırsatı bulmuşken herkesin yeni yılını kutluyorum. 2015 hepimize sağlık, mutluluk, huzur şans, basarı getirsin.Yeni yılda sevdiklerimiz hep bizimle olsun. Geçen yıla hiç iyi girememiştik,anneciğimin kanser oldugunu ögrenmiştik yeni yıla göz yasları içinde girmiştim. çok kötüydü.:KK61:dr en fazla 1 yıl yasar dedi .ama çok sükür allah bize bagısladı annem tedaviye cevap verdi ve suan çok iyi insallah torunu da şans getirecek ona.doğumda allah izin verirse bol bol dua edicem inşallah şifa için. 2014 te sadece annem değil kayınvalidemde felç gecirdi o da iyiye gidiyor cok sükür. babam 3 kez anjıo oldu. esşim böbrek tası ameliyatı oldu bu yıl için de yine ..inşallah tüm olumsuzluklar bu yılda kalır. Çok stresli bi hamilelik gecirdim aslında. allah daha büyük acılar vermesin. düşmanıma bile yaşatmasın. :KK43:
ama 2015 ten cok umutluyum ben:KK68:
allah nerde şifa bekleyen caresiz biri varsa yardım etsin dilerim...

Hepinize hayırlı mutlu yıllar canlarım:anneadayı:
Amiiiin cnm inşallah bu yıl sağlık mutluluk huzur yılı olsun hepimize ve en önemlileri de ailemiz ve sevdiklerimizle sağlıkla hep beraber olalım allah annelerimizi babalarimizi korusun inşallah:KK19:

Ahhh ahhh gordummu kacari yok gecn migrosda isim basiyorlardi yine dayanamadim oglusumun adiyla aldikk yemeye kiyamiyorumEki Görüntüle 1357760 [/QUO
Ahhh ahhh gordummu kacari yok gecn migrosda isim basiyorlardi yine dayanamadim oglusumun adiyla aldikk yemeye kiyamiyorumEki Görüntüle 1357760

Çok güzel insan kıyamaz yemeye gercekten:KK68: Biz hala isimde net karar veremedik,benim kararsız eşim son dk aklımı karıştırdı:KK12: sizce hangisi daha güzel : Poyraz mı Toprak mı :KK58: bebek doğacak ben kararsızlıktan bebek şekeri vs sipariş veremedim henüz:mad:

[QUOTE="zafergul, post: 38620933, membebilmiyorum.ağol cnm ya inşallah döner miniğim rahatsız edici oldu iyice Dönse rahat edersin dedi doktorum :) :) inşaallah sağlıkla kucağımiza alalım miniklerimizi sezeryan dan korkuyorum ama öyle olması gerekse yapacak bişey yok hayırlısı olsun :)[/QUOTE]
Canım senin ilkmi ikinci hamileliginmi bilmiyorum.Benim ikinci 17aralıkta bebek tersti dün kontrolde döndügünü ögrendim hiç beklemiyordum 40.haftadayız çünkü kendimi sezeryana hazırlamıştım.Hayırlısı olsun senin için..

[QUOTE="zafergul, post: 38620933, membebilmiyorum.ağol cnm ya inşallah döner miniğim rahatsız edici oldu iyice Dönse rahat edersin dedi doktorum :) :) inşaallah sağlıkla kucağımiza alalım miniklerimizi sezeryan dan korkuyorum ama öyle olması gerekse yapacak bişey yok hayırlısı olsun :)
Canım senin ilkmi ikinci hamileliginmi bilmiyorum.Benim ikinci 17aralıkta bebek tersti dün kontrolde döndügünü ögrendim hiç beklemiyordum 40.haftadayız çünkü kendimi sezeryana hazırlamıştım.Hayırlısı olsun senin için..[/QUOTE]
İlk doğumum cnm inşallah döner benimkide çok sağol ümitlendim birden:rolleyes::KK19:

İyi akşamlar güzel anneler..Yeni yılın size önce SAĞLIK sonra MUTLULUKsonra HUZUR ve tabiki HAYIRLI BOL HELAL KAZANÇ getirmesini ALLAH'tan dilerim.İnsallah bebeklerimizi en az acıyla bol saglıkla kucagımıza alırız ve Hayırlı evlatlar olarak yetiştiririz.Saglık ve sevgiyle kalın hepiniz:KK15:

Sıkı tutuyor mu. Dışarı fln taşma riski var mı sence. Ben 5 gün kdr daha kan sulandırıcı iğnemi kullacakmışım oyüzden kanamam biraz daha fazla olabilir normale göre:110:
Iyi ki hatırlattın canım ben kanamamızın fazla olacağını unutmuştum, gerçi iğneyi bıraktım artık doğum yakın olduğu için :)

Canım aynen şekerimi aldılar :) ayy sapık gibi demek:KK70: ben de hiç alttan muayene olmadım erkek dr a...

iyi de yapmışın aynen evde de kullanılıyor:KK66: ben stokladım:KK70:

ayyy canım ya çabuk gelsinçabuk ben doğurmadan görmem lazım çatlarım yoksa:KK70: birde sizin aile hepten yetenekli çıktı:KK48: bak ben oğluma pet şişeden avize yapmıştım senin odana olmaz gerçi pek sönük kalır:KK48: ekliyim fotousunu :)

Eki Görüntüle 1357173 Eki Görüntüle 1357174 Eki Görüntüle 1357175

afiyetle yiyin ikram edin canım

ay maşallah eflalim inan pet Şişe OLDUĞUNU anlamazdım söylemezsen çok güzel duruyor:) sen kendine kalıptan sabahlık da dikmiştin sanırım yetenekli olmak ne güzel şey :KK43:( maşallah sana, çok da güzeller hiç sönük deyip bebeğinin çocuğunun kısmetine laf etme hem çok güzel hem annesinin el emeği daha ne:))

Leblecim bu biberon tutacağını bulman enfes olmuş ben çöl aramıştım bulamamıştım hemen alacağım:) çok Sağol..

Bu arada benim sancılar devam ediyor kızlar özellikle akşama doğru çoğalıyor gece devam ediyor sabaha karşı azalıyor, düzenli değil diye önemsemiyorum ama endişemde var sanki pazartesiyi bekleyemeyecek benim oğlum, siz siz olun temizliği son haftaya bırakmayın dün kv ve görümce yaptılar ama bende çok yoruldum illa çekmece vs düzenlemek için ben lazımım :) bugün salonla mutfak var ama resmen istemiyorum az sonra kv gelir sağolsun ama benim gözüm kesmiyor hiç, kv ye kalsa geçen hafta yapacaktı kızı yatıya gelince gelip yapamadı benim şansıma o da :KK43:

Birde pazartesi yine görümcem gelecek eşi şehir dışına çıkınca kalmaya geliyor 10 gün kadar kalacak, normalde çok sevinirim ama şimdi hiç sevinemiyorum, oğlum kuzeni gelince iyice huy değişiyor huysuzlanıyor hırçınlaşıyor, pazartesi hem kuzen geliyor hem kardeşi oğlumun halini düşünemiyorum :KK43: o gün aklım hep evde olacak normalde güvenerek bırakırım oğlumu ama şimdi ben olmuycam ağlasa duymuycam :KK43: çok sakınıyorlar oğlumdan kızı benimki haşin seviyorda haklılar tabi ama sakındıkça hırçınlaşıyor, kv me ekstra söylüycem anne bak sana emanet oğlum üzülmesin diyicem, gerekirse kv benim evde baskın oğluma kendi evinde bakarsa aklım kalıcak :KK43:

Bende pek şansızım gerçekten, eve gelincede kv rahat rahat duramaz yanımda, oğlumu ben alıyım evde bakıyım demez inşaallah,gerçi o beni bırkmaz bilirimde küçük görümcem ablası gelince ablasının üstüne çok düşüyor haliyle sık göremediği için, annesini sürekli eve çağırabilir, kendi annemi istemiyorum söylemden ne yemek yapar ne ev süpürür beni mahcup eder k gile :KK43: kv gelince hemen siler süpürür yemeğimi yapar burda yapmasa evden getirir... Sürekli kalsın diye demiyorum kendi başıma kalkacak duruma gelirsem zaten istemem yorulmadın kadın boşuna

Böyle işte basit bir mesele :)

Canım hiçbirine takılma inş her şey gönlünce olur akıl illaki orada kalacak ama çocuğunun huyu illaki değişir değişecek.. Korkutmak gibi Olmasın sadece bebeğinize zarar vermeye kalkarsa diğerinin de bebek OLDUĞUNU unutmayın hani sizi anlamasını beklemeyin inş her şey kolay olur, en güEl hediye kardeşi veriyorsunuz ona inş..

Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.:KK61:nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi :KK57: dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı:KK60:bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda :KK61:Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi :KK17:bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu:KK17:allahım korudu:nazar::nazar:arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo:KK55::KK70::KK19:hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar:KK19:
Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun da her şey gelip geçiyor.. Çok dikkat et hele karlıyken hep dikkat et benim de en büyük korkum kardı buralar sa hep fırtına afet olur dışarı çıkmak yasaklanır vs ama çok şükür dondurucu soğuk va var ama afet yok gibi.. Çok dikkat et kendine eşine tutunarak yürü..

@Larkin @eflalim çok tasarım ruhluyuz yahu,bizimde odamızın teması subaru wrx sti :) babamızın serseri arabası zar zor sattırdık ama halen bir gün benzin ucuzlarsa yine alma hayali var,elektrikçi olduğu için bizimkide subarudan avize yaptı :)Eki Görüntüle 1357347 Eki Görüntüle 1357349

@eflalim
@mrv0640
@bugdaytanesi82 (yani ben)
icin gerisayim basladi son 5 gün...:KK68:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
buğday tanesi ben de varım sağlıkla kucağımıza alalım inş:)

minione çim canım... Ayyyy allahımmm canım inan parayla satılanlardan daha güzel benim yeğenimin Odasında bunun uçakları var pahalıya aldılar ve Sıfır Işık veriyor sadece görüntü ama ben buna bayıldım bayıldım marifetli babaya anneye bak sen ayy kuzum gelsin de oynasın inş:))

guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
Canım ılık duş soğuk kompres diyorlar bir de memelerini tarağın arkasıyla ittirmek de beze çözermiş diyorlar çok geçmiş olsun evinize dönmüşsünü ya artık her şey hallolur inş.. Öp kokla Bebeğini :)

dr dan geldim çok şükür,ilk defa aylardan sonra kar yağıyor diye eşimle gittik dr a,saat 10 dadı randevum,sabah 8 30 da pastaneden meyve suyu yıyuecek bişiler alıp gittik yolda yedimki nst de aç olmıyım diye,birde çikolta aldım yanıma onuda biraz yedim,nst sonucunu dr yıne beğenmedi kalp atışı normal ama bebek çok hareketsiz çıktı,sonra kalan çıkolatayı yedim tekrar girdim sonuç düzelmiş çok şükür,aç aç geliosun çocuk zafiyet geçirmiş kıpırdımıyor diye takıldı bize:KK48:
önce ultrasona girdik,bebeğim 36+0 da 2800 iken buguün 37+3 de 3200 çıktı,dr umuz - 200 + 200 ultrason hat:KK54: payı vardır deri,boyunu sölemedi ama fl yi çarğınca sanırım 48 iken 50 cm olmuş boyu,bu bebek dedi son haftayı beklerse maximum 4000 kg minumum 3300 doğar dedi,şimdi sırada çatı muayenesi var dedi,tam bakacağı sırada dedimki kaşıntım yok çamaşıra gelmıyor ama dün aynayla baktığımda sanki dedim mantar parçaları gördüm,ttmm onada bakarız dedi,ilk önce kısa bir konuşma yaptı,normak doğumun çk gzl birşey olduğunu,keşke her kadın normal doğum yapabilse dedi,sen dedi çok cabbar güçlü bir kadınsın,o potansiyeli sende görüyorum dedi,sakın kendi kasma rahat ol sadece dedi 2 sn Surcek,kucucuk acidi o kdr hmn zaten mantar oldugum ortaya cikti,sonuc ne dogurursun ne doguramazsin dedi bu demk oluyomuski rahim normalda asagi dogru bakarmis bnmki yukari bakiyormus be begin kafasi birz zorlananilir kesi atmk zorunda kalirim dedi belkide dedi cok kolay olabilir beraber yasayip gorcez dedi suandan itibaren normal dogum anini bekleyen bir gebesin dedi,sarrr diye suyun gelirse,adet kani gibi kanamn gelirse bebegin harwketleri azalirsa hmn geliosun dedi onun disinda sancin cok siklasmadigi surece gelme dedi,haftaya cars yine kontrolum var,haberler bizden boyle,epey bi icime su serpildi bu sogukta medipole gitmeme gerek kalmadi artik @bugdaytanesi82 cnmm
Canım nst öncesi Yemeğini ye sütünü tatlınınye öyle gir hep burda tok gelin diye uyarıyorlar hep.. Hadi gözün aydın sağlıkla alacaksın Bebeğini ini kucağına istediğin gibi..

Kızlar kurabiyelerimin çoğu bitti.. Agacımı hazırladım bakın bakalım nasıl olmus..

Eki Görüntüle 1357365 Eki Görüntüle 1357366 Eki Görüntüle 1357367 Eki Görüntüle 1357368

Çok güzeller annesi afiyetle yersiniz inş:)

Oncelikle herkese musmutlu yeni yıl diliyorum kizlarr saglik mutluluk bereket dolu..

Dunden beri bi uyku hali var bende anlatamam. Hamileligim boyunca gunduz 1 kere bile uyumayan ben gozlerim kapanio. Napio vucut uyku mu depoluyo:) mide yanmam had safhada. Oksuruk fln henuz tam gecmis degil. Bide gereginden fazla duygusalim. Disari cikamiorum ne yalan soylim nefes nefese kalıyorum ki bide biluosunuz faranjit oldum en son. Dr insanlarla gorusmeni kisitla artik dedi. Dun esime whatsaptan yazdim mutsuzum cnku ilk defa sana bisey alamiyorum dedim avm gitcek durumda dglm cnku. Aksam geldi yine boyle buna benzer bisey dedim sozum ona saka yapio aaaa insan sembolik bisey alir bisey yazar fln konustu. Kustum tabi cok bozuldum. Hakli belki ama cikamiorum sokaga hele bu halimde bu havada.. ozur diledi sakaydi fln dedi ama bozuldum yani..
dogum yapan yapacak arkadaslara bebislerinle bol sutlu saglikli gunler dilerim. Bizlere de hayirli dogumlar :)
Ay bu erkekler çok hödük:)) o sana ve çocuğuna bir şey almış ml acaba:)) dur bir eşime de sorayım:)) hehehe son zamanlar sıkıntı pluuyor eşine sarıl bebeğinin hayalini kur canım hepsi geçecek:)

kızlar adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı gün içerisinde ve özellikle sabahları .. size de oluyor mu?
Olmaz olur mu adet ağrısı bel ağrısı vajina ağrısı.. Her Ağrı çeşidi bulunuyor çok şükür, son zamanlar vücut kendini doğuma hazırlıyorlar diyorlar:)

bende de var bugün canim.sanki adet olacakmisim gibi bel agrisi kasik agrisi var.allahm dedim bebisler yeni yili beklemeyecek mi :KK53:
Beklerler canım öyle tek ağrıyla değil de tüm ağrıların zirvesi ile gelecekler bebekler her yerden bit dalga:))

Bir dolarcı mııı bir dolarcı mııı gerçekten mii:rolleyes:
Bi milyoncu gibi mi:KK70::KK70: İlk defa duydum bunu:-)

Eee işte herkesin biz zevki var, biz süse kıyafete onlarda erkek oyuncaklarına.

Ssvd şimdi bilirken duymuşken dememek olmaz. Malum normal doğum çok fena ilgi alanımda:-)
Önce doktorlardan tabi ki, kolaya kaçtıklarından, sonrada biz kadınlar ısrar etmediğimiz için bu kadar yaygınlaştı sezeryan bence. Kendi doktorum dahil, bütün doktorlara kızgınım bu konuda.
Gerçi benim doktorum da tabi ki vajinal doğumu desteklerim ama, benim için zor diyor.
Kendisi yarım gün hastanede, yarım gün muayenehanesinde.
Ve Kocaeli'deki tek perinatolog.
Benim vajinal doğum yaptırabilmem için ekibimin olması gerekiyor diyor.
Çünkü kadın sancılandı mı, müdahale etmeden sürekli izlemek gerekir. Kesisinin az olması, suni sancı almaması, bebeğin ve annenin tehlikeye girmemesi için devamlı kontrol altında tutulması lazım doğum başladığında diyor.
Kocaeli den ve çevre illerden çok fazla riskli gebe hastası var. Benim için vajinal doğum yaptırmak bu açıdan çok zor diyor.
Ama hastanede kendime ait ekibim olsa tabiki vajinal doğum olsun diyor.
Şimdi kendi açısından haklı tabi ki. Bu birkaç yıl içinde bence kendine bir ekip oluşturur, çok başarılı bir doktor çünkü.
Ama yinede çok istersen vajinal doğurttururum seni diyor ("normal" de demiyor çakal:KK70:)
Ehh ben bu doktoru istiyorum, eşimin çalıştığı iş yeri sadece ameliyat parası karşılıyor, normal doğumu karşılamıyor.
Zaten tüp bebek vs çok anormal para harcadık. Böööle mecbur gibi kabul ediyorum sezeryanı :KK20:
Tabi ki yine çok uzun yazdım:KK20:

Arkadaşlar yazarken ayy uzun yazdım diyorlar ya ben utanıyorum:KK70:

Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım, açılman var mı yok mu baksın artıkın bence:KK53: alttan :KK70:
Sen bilirsin tabi ki doğrusunu ama artık zamanı da geldi, risk faktörü de varsa, ne duruyorsun helva yapsana:KK70::KK70::KK70:
Ayyyy iyice sapıttım:KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah seni özellikle doğumdan sonra kötü yönce etkilemez dizin.

Ama ama ama ben çok detaylı fotoğraf isterim ona göre. Bakmayı çok severim çünkü.
Çekmeceler, raflar, askılar, şöyle yerleştirince güzel güzel bol bol çek olur mu fotolarını.
HAdi bakalım hayırla sağ salim gelsinler inşallah.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Yaa sen niye böyle diyorsun acaba:KK11: Sönük kalır mönük kalır. Nasıl yapıldığının ne önemi var.
Avizene bayıldım, demesen pet şişe diye hayatta anlamazdım, ne güzel renkli olmuş, neyle yapılmış acaba bu dedim.
Meğer sen yapmışsın pessss:KK12: Harika olmuş maşallah sübhanallah. Yaa bende mi yapsam acaba, para harcamaya mecalimiz kalmadı artık:KK70: Onu alamayacağız sanırım gerçekten:KK53:
Bu arada hakikaten kızzz paradan sebep. Mrssupperfine a yazdım. Doğum çok pahalı doktorumun olduğu hastanede.
Sezeryanı iş yeri karşılıyor ama normal doğumun zerresini karşılamıyor. Hakkaten 5,500 lira istiyor normal doğuma hastane:KK53: Yani çok fazla para harcandı ne o Larkin Hanım doğuracak:KK70::KK70:
Normal sancılanırsam falanda eşim diyor direk oraya başka yere götürmem, neyse vereceğiz artık önemli değil diyor ama kıyamıyorum artık kocama yazık günah:cry: Öyle bir şey olursa kenardan vermek zorunda kalacağız yani.
Yani hem istiyorum hem istemiyorum:KK70: Ama tarih yaklaştıkça ben normal istiyorum sanırım:KK53:

Ohooo bizimle karşılaştırıldığında yinede az almış oluyorsun:KK70:
Olsun bak oğlun maşallah sübhanallah 3,5 kilo. Zaten alınanların neler yapılırsa verileceğini en iyi sen biliyorsun.

Bu arada kayınvalidenden Allah razı olsun. Gelen görümcen de doğum esnasında burada olacağı için mutludur eminim, ama senin düzenin nozulmuş olacak.
Ama sakın sakın sakın bunun için canımızı sıkmıyoruz. Önemli bir mesele değil.
Sen sağ salim git gel, hayırla sıhhatle doğumunu yap, oğlunu kucağına al, bunlar mesele bile değil.
Hem zaten senin istediğin şekilde yardımcı da olacak sana inşallah.

Yes yes yes:KK73: hangi doğum şekli hayırlıysa bebiklerimiz ve bizler için o olsun inşallah.
Nihayetinde sağlık olsun, sağlıklı olsun :KK68:

Oy oyy bende çok korkuyorum düşmekten, birde çarşıda yada bir yerde insanların yanlarından geçerken karnıma çarparlar diye.
Bununla geçmiş olsun, çok şükür tutmuşsun kendini. Allah beterinden korusun:KK36:
Doğumunda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah:KK36:

Bulsun bulsun çatını uygun:KK70:
Çok geçmiş olsun, inşallah doğum üzeri grip olmazsın. Dikkat et kendine.

Yaaaa şu lambayı ben daha önce odayı paylaştığında da görmüştüm. Birde karanlıkta yanarken çekseneeee fotoğrafını miniii:rolleyes: Çok güzel olmuş yaa:cool:

Bende seni düşünüyordum nasıl diye.
Çok şükür çıkmışsınız küvözden. Allah kolaylık güç kuvvet bol bol faydalı süt versin inşallah.
Kızında annesinden emsin yarasın inşallah. Tüm zorluklara rağmen gözünüz aydın canım:KK36:

İşte bu yaaaa:KK52:
Çok sevdim doktorunun sözlerini:mad: Kadınlara böyle moral verilse, bu kadınlar doğal olanını seçmezler mi?
Maşallah kilosu çok güzel, boyu da.
Ve işte ip ucu almış olduk, kan, su , hareketsizlik haricinde sancının sıklaşmasını bekliyoruz hadi bakalım.
Bizimde kulağımıza küpe olsun.
Çatı muayenesi öncesi yaptığı konuşmada çok güzel cesaret vermiş bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda..

Çoook güzel olmuş, ellerine sağlık:KK36:

dün geceden beri karnım taş gibi kaskatı o kadar zorluyor ki beni kaya parçası yutmuş gibiyim:KK43:
Canım karnını doyur ve soluna devrilip gevşe Bebeğini okşa. Aç stresli yorgunken daha çok ris gibi kesiliyorlar ama normal hepsi inş Ağrı olmadığınsürecr...

evettt cnmm benimde çok hoşuma gitti dr umun sözleri,içim rahatladı artık,gerisi artık Allaha kalmış,hepimizin için hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah
gerçekten şu duvar rally yolu ve mıknatıslı arabalar acaip merak ettim valla,heycanla bekliyoruz odanızın son halini ,gelelim arabalı lambamıza:KK48: odayı boyatırken bu araba yerde duruyordu,dedim babası ben hep bişiler dedim tasarladım oğluma sen dedm bu kdr yeteneklisin hiçmi senin elinden dedim bir iş olmıycak odasında oda aklına arabadan lamba geldi,çok daha korkunç tahtadan trenler uçaklar var internette lamba bu şekilde ve 300 küsür lira,onların modellerine bakıp bunu yaptı ama bir taktıkki ışık olarak kendine hayrı yokk :KK48::KK48::KK48:
içimden dedm ahh minione ne yaptın oda dedim karanlık:mad: kv geldi bana dioki ah kızım bu bnm oğlan yapmış bunu ama ben dedi hiç beğenmedim,sakınnnn dedım anne sakınn,o kdr yoruldu o kdr uğraştıkiii ben dedm beğendim ama ışığı çok vermemesi dedm kötü oldu,ama dedim onu şimdi kırarsak içinden bir daha birşey gelmez yapmaz bende dedim üzülürüm:KK61: ama kibarca dedim az ışık olduğunu,ertesi gün 5 mt led ışıkla eve gelmiş:KK48::KK48::KK48: dolabımızın gözükmeyen üst kısımlarına yaptıııı,bebişin giysilerini astığımız dolabın üstüne yaptı,manyak aydınlık odamız var artık,ister ledi açç ister subaruyu :KK58::KK58::KK58:
e bebekten aldığımız dönencenin pilleri 4 tanesi 80 lira tutuyo 2 haftada bitiyor dedim diye naptı etti söktü o mekanizmayı elektrikli prize çevirdi,ayy söylenirim dedikosunu yaparım kızarım bazen ama beceriklidir benm adam yaa,cnm benimm:oops::KK23::KK15:
Aman allahımm çok çok çok güzel olmuş yaaa, maşalalh:) güzel Günler'de kullanın :) odanıza da ayrıca bayıldım hadi bebişimİz sağlıkla glesin :)

inşallah cnm,demin internette ünlülerin kilolarına baktımta hepsi aldıklarını vermişler,bizde veririz evellallahh Eki Görüntüle 1357585 Eki Görüntüle 1357586 Eki Görüntüle 1357587 Eki Görüntüle 1357588
Canım onların yaptığı spor diyeti yapsak biz de aynı öyle oluruz bence.. Askeri spor gibi yapıyorlar sporlarını ve Sıfır yağ alıyorlar:KK43:

Larkin bende hamile olduğumu igrendigimden beri anne bebek bloglarini takip ediyorum. Hazirlik bebek odasi resinlerine bakiniyorum. Benim butcem çok yok ama kendi capimda yapmaya calisacagim aldigim fikirlerle.
Tayinci olmadan daha içime sinen bir oda yapardim ama bundan sonraki gittiğimiz yerde yaparim inşallah.
Bende senin ondani çok merak ediyorum.

Buda benim ablamin bebek hazirligi. 2 ay önce doğum yaptı. Daha önce paylasmistim ama sen baktin mi hatirlamiyorum

O oda yapmadi. Bekarliktan kalma genç odasi vardi dolabi bazasi vs. Kendi evine cikana kadar onlarla idare edecek. Benim beşikte aynisindan almus annemler. Uyku seti vs ayni renk.
Canım o zaman da görmüştüm inan çok tatlılar güzeller el emekleri hep.. Kedi evinize tayin yerine yerleşince daha da güzellerini yaparsın ama çocuk Odayı bile Görmüyor ilk sene bizim hevesimiz hep, her şeyin de aldıklarım vs çok güzel için hiiç buruk kalmasın iki kuzen sağlıkşa büyüsünler ihş :))

gözün aydın canım. :) ben de normal doğum yapıcam kısmet ise. doktor çatıma baktığında çatımın doğuma uygun olduğunu söyledi çok şükür. ayrıca suyun geldiğinde önce 15-20 dk uzan dedi. çocuk yerleşsin iyice dedi sonra da duşunu almak istersen alıp gelirsin dedi.
Uzanmak gerektiğini hiç duymamıştım Sağol bu bilgi için canım gerçi benim suyum doğum zamanından önce gelmed gibi geliyor ama belli olmaz hiç :)

kızlar sunumum çok iyi geçti stajım ve formasyonum bitti şükürler olsun artık doğurabilirim gönül rahatlığı ile:KK37:

benim de sizlere sorum var dr um hastane değiştiriyor
ve yeni geçtiği hastane biraz eski , şimdi gittiğim hastane temiz alıştım eşyalar yeni
diğer hastaneye de gidip bakacağız eşimle 1 yada 2 gün içinde ama doğum yapıp memnun olmayanlar varmış orada ilgi azmış biraz :KK51:
bu gittiğim hastanede de dr um olmıcak başka dr a mı doğurcam nasıl olcak

siz ne yapardnız

hastaneler ikisi de özel
silivri kolan hast
silivri anadolu hast
Gözün aydın canım:)
Kolan yeni temiz hastane lükstü de Şişli Okmeydanı'ndakine girmiştim ben.. Ama bu Anadolu grup olan anadolu hastanesi ise orası da Yolların tecrübesi... Bilemedim şimdi ben doktorumla hareket ederdim tam doğum anı yeniden kendimi anlatma sürecine girmek istemezdim herhalde, hastaneyi gözümüz görecek mi onu bile düşünemiyorum:)

Kızlarrr hepinize iyi bir sene diliyorum.. Sağlıkla huzurla dolu güzel güzel yıllarımız olsun inşallah. Yeni sene de bebeklerimizle ailemizle sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllarımız olsun.. Sizi seviyorum.. İyi ki varsınız :)
Âmin canım inş sen de ve bebişin de iyi ki var sağlıkla gelsin yeni yol boncuklarımız :))

ayyy sabahtan beri telden baktım yazamıyorum ben ondan:KK70: kv gil gidince hemen açtım pc yi:KK70: artık doğuma kadar çok giremeyebilirim merak etmeyin malum tatil oldu eşim evde olur pc den giremem oturuyorum diye kızıyor çünkü:KK48:

bende durumlar; soğuk soğuk terliyorum iki gündür, sancım var yine, akşam oluyor ve başladı, birde ben hamile kalınca kabızlık sıkıntım biter normalde kabız olurum hep tersim ya:KK48: bir iki gündür kabızım yine bu ne demek doğum yakın olunca ishal olur normal gebeler:KK70: ben anormalim ya kabız oldum:KK45: geliyor mu ne benim bebiş, olmaz olmaz daha şekeri almadık kolonya yok, takı yastığı tasarladım bugün onun bitmesi lazım:KK70: sonra hastane beşiğine bende tül istiyorum ama beşik ölçüsünü bilmiyorum:KK70: birde lohusa bardağı falan yapsamıydım bende eşim delirir artık hiç anlamıyor ona göre gösteriş bunlar:KK53::KK53: sana yakıştıramıyorum diyor ne yapıyorsam sanki:KK53::KK53:
Aman erkekler öyle diyor sonra başka yapılanları görünce dibi Düşüyor ya da başka hatuna bardak almak için çarşı pazar geziyor yok öyle yapma:) içinde kalmasın yap canım gösteriş de sanki tvleri mi çağırqcaksın kendinize yapacaksın tat tuz olsun diye :)) güle gule kullan şimdiden :)

Larkincim avizemizin aksam yanmis hali
Kapali olup ledlerin acik halinide atiyorum

Eki Görüntüle 1357738 Eki Görüntüle 1357739 Eki Görüntüle 1357741

Bayıldımmmmm!!! Çok güzeller sağlıkla kullanın inş:)

Kızlar napıyonuz bayadır gıremedim kimler dogum yaptı kimler kaldı allahım hayırlı Doğumlar nasip etsin biz sarılık olduk 2300 kilomuz hemde erken doğanlarda cok gözüküyormuş fototerapi gördük 1 gün çıktık ama bugun kontrolde değerimiz biraz artmış yarın kontrol Altın'da tıtucam cuma tekrar baktıracam yavrum kan alınırken mahvaldum cok canı yaniyo dua edın sarılığımız düşsün

Iyi ki hatırlattın canım ben kanamamızın fazla olacağını unutmuştum, gerçi iğneyi bıraktım artık doğum yakın olduğu için :)

ay maşallah eflalim inan pet Şişe OLDUĞUNU anlamazdım söylemezsen çok güzel duruyor:) sen kendine kalıptan sabahlık da dikmiştin sanırım yetenekli olmak ne güzel şey :KK43:( maşallah sana, çok da güzeller hiç sönük deyip bebeğinin çocuğunun kısmetine laf etme hem çok güzel hem annesinin el emeği daha ne:))

Leblecim bu biberon tutacağını bulman enfes olmuş ben çöl aramıştım bulamamıştım hemen alacağım:) çok Sağol..

Canım hiçbirine takılma inş her şey gönlünce olur akıl illaki orada kalacak ama çocuğunun huyu illaki değişir değişecek.. Korkutmak gibi Olmasın sadece bebeğinize zarar vermeye kalkarsa diğerinin de bebek OLDUĞUNU unutmayın hani sizi anlamasını beklemeyin inş her şey kolay olur, en güEl hediye kardeşi veriyorsunuz ona inş..

Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun da her şey gelip geçiyor.. Çok dikkat et hele karlıyken hep dikkat et benim de en büyük korkum kardı buralar sa hep fırtına afet olur dışarı çıkmak yasaklanır vs ama çok şükür dondurucu soğuk va var ama afet yok gibi.. Çok dikkat et kendine eşine tutunarak yürü..

buğday tanesi ben de varım sağlıkla kucağımıza alalım inş:)

minione çim canım... Ayyyy allahımmm canım inan parayla satılanlardan daha güzel benim yeğenimin Odasında bunun uçakları var pahalıya aldılar ve Sıfır Işık veriyor sadece görüntü ama ben buna bayıldım bayıldım marifetli babaya anneye bak sen ayy kuzum gelsin de oynasın inş:))

Canım ılık duş soğuk kompres diyorlar bir de memelerini tarağın arkasıyla ittirmek de beze çözermiş diyorlar çok geçmiş olsun evinize dönmüşsünü ya artık her şey hallolur inş.. Öp kokla Bebeğini :)

Canım nst öncesi Yemeğini ye sütünü tatlınınye öyle gir hep burda tok gelin diye uyarıyorlar hep.. Hadi gözün aydın sağlıkla alacaksın Bebeğini ini kucağına istediğin gibi..

Çok güzeller annesi afiyetle yersiniz inş:)

Ay bu erkekler çok hödük:)) o sana ve çocuğuna bir şey almış ml acaba:)) dur bir eşime de sorayım:)) hehehe son zamanlar sıkıntı pluuyor eşine sarıl bebeğinin hayalini kur canım hepsi geçecek:)

Olmaz olur mu adet ağrısı bel ağrısı vajina ağrısı.. Her Ağrı çeşidi bulunuyor çok şükür, son zamanlar vücut kendini doğuma hazırlıyorlar diyorlar:)

Beklerler canım öyle tek ağrıyla değil de tüm ağrıların zirvesi ile gelecekler bebekler her yerden bit dalga:))

Canım karnını doyur ve soluna devrilip gevşe Bebeğini okşa. Aç stresli yorgunken daha çok ris gibi kesiliyorlar ama normal hepsi inş Ağrı olmadığınsürecr...

Aman allahımm çok çok çok güzel olmuş yaaa, maşalalh:) güzel Günler'de kullanın :) odanıza da ayrıca bayıldım hadi bebişimİz sağlıkla glesin :)

Canım onların yaptığı spor diyeti yapsak biz de aynı öyle oluruz bence.. Askeri spor gibi yapıyorlar sporlarını ve Sıfır yağ alıyorlar:KK43:

Canım o zaman da görmüştüm inan çok tatlılar güzeller el emekleri hep.. Kedi evinize tayin yerine yerleşince daha da güzellerini yaparsın ama çocuk Odayı bile Görmüyor ilk sene bizim hevesimiz hep, her şeyin de aldıklarım vs çok güzel için hiiç buruk kalmasın iki kuzen sağlıkşa büyüsünler ihş :))

Uzanmak gerektiğini hiç duymamıştım Sağol bu bilgi için canım gerçi benim suyum doğum zamanından önce gelmed gibi geliyor ama belli olmaz hiç :)

Gözün aydın canım:)
Kolan yeni temiz hastane lükstü de Şişli Okmeydanı'ndakine girmiştim ben.. Ama bu Anadolu grup olan anadolu hastanesi ise orası da Yolların tecrübesi... Bilemedim şimdi ben doktorumla hareket ederdim tam doğum anı yeniden kendimi anlatma sürecine girmek istemezdim herhalde, hastaneyi gözümüz görecek mi onu bile düşünemiyorum:)

Âmin canım inş sen de ve bebişin de iyi ki var sağlıkla gelsin yeni yol boncuklarımız :))

Aman erkekler öyle diyor sonra başka yapılanları görünce dibi Düşüyor ya da başka hatuna bardak almak için çarşı pazar geziyor yok öyle yapma:) içinde kalmasın yap canım gösteriş de sanki tvleri mi çağırqcaksın kendinize yapacaksın tat tuz olsun diye :)) güle gule kullan şimdiden :)

Bayıldımmmmm!!! Çok güzeller sağlıkla kullanın inş:)
Bnm aynı gün kesicez dedi ya iğneyi. Nasıl olacak o iş bilmem. Inşallah foşur foşur kanamam :)

X