canım bebeğine maşaallah sana da geçmiş olsun şükür bir şey olmamış, inşaallah döner bebeğin
inşaallah çatını uygun bulur :)
oyy çok güzel canım ama lambanız ellerine sağlık eşinin, o beşiğin üstündeki koalada çok hoş :)
sağol canım zaten kiloluyum ya bunun yarısını alsam da olur du :)
canım ilkte bende 16 kilo aldım ikincide ilkin peşinden koşmaktan sanırım az aldım gerçi çokta az değil 6 kilo alsam bile yeterdi bana
şükür canım evinizdesiniz, uykusuz gecelere alışırsın canım lohusalık geçsinde
önce bebeğine maşaallah annesi, dr unu da pek sevdim gerçekten iyi dr muş pozitifmiş ve normal doğum olacak olmasına ayrıca çok sevindim her normal doğum haberi kendim yapacakmışım gibi sevindiriyor beni inşaallah çok güzel bir doğum hikayen olur
benim var ama dursun ya pazartesi olsun :)
çok güzel olmuş canım
canım eşin takılmış sana yoksa çıkıp alacağını bilir mutlaka üzülme bunun için
canım bende 1o gündür var düzenli olması önemli
maşaallah bebeğine canım, doğurmazsın inşaallah :)
yap canım diyeceğim ama daha güzel modeller vardır nette sen onlara bak odanıza uygun:)
ay canım ciddiymişsin para konusunda şaka mı ya o kadar para pes yani o paraya araba alanlar var inanamıyorum ama normal doğum olacaksa ki sen çok istiyorsun değer be larkinim hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir doğumun olur inşaallah
yok yok sıkmıyorum canımı kv deye söyledim endişelerimi o ezdirmez benim paşamı
kıyamaz babannesi torununa aklı gidiyor, dedim anne işte haftaya hem ben doğum yapıcam eymen gelecek hem ablamın kızı, emir bunalıma girecek napıcaz dedim yok sen sıkma canını ben hallederim dedi , Allah gerçekten razı olsun Rabbim ondan yana yüzümü güldürdü hamdolsun, bugün nasıl paraladı kendini ben yattım o ev temizledi çiçek gibi yaptı evi, görümcemle ona hediye almam lazım yaptıklarının karşılığı olmaz ama olsun
katılıyorum
canım poposunu mu çıkardı acaba endişelenme sancı olmadıktan sonra
ayy canım soruma cevabı yazmışsın araba aydınlatıyor mu odayı diye soracaktım
çünkü benim yaptığım avize loş ışık veriyor okul dönemi işe yaramaz yani:) eşin iyi düşünmüş ledleri maşaallah size hamarat çift
çok şanslı bebeğiniz sizin gibi uğraşan anne babau var
ayyy doğursam mı yoksa
sancımda var
canım aynı benimkide sağdan popoyu sivriltti soldan ayaklar zorluyor karnım asimetrik halde
sağol canım benim evde olmayacaklar canım gelmez görümcem davet etmeden rahatsız etmez, gündüz kv olur sadece
maşaallah bebeğine
hadi gözün aydın canım emeğinin karşılığını aldın
dr konusunda bilemedim dr da önemli hastanede, dr un doğum için gelmez mi ki?
canım sirkeli su da mutlaka kullan mantar için, dr un dediği doğru eltim yaşadı yakın zamanda çok fazla enfeksiyon mantar oluyordu bu durum o bölgede ki dokuyu yıpratıyormuş, dikiş atılırken dikiş zor tutmuş bu sebepten,dr un önlem alıyor iyi yapmış özenli dr muş mutlaka kullan
ayy yıkamamışlar ne güzel işte artık yıkanmıyor bebekler böylesi daha sağlıklı çünkü, düşüncesiz insan çok canım beni biliyorsun karar verene kadar canım çıktı hep olumsuz yorumlardan
canım acı yoksa korkma bebeğin iteliyor
maşaallah canım :)