2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Uykusuz gecelere şimdiden hazırlıyor kızım beni ki sonra acemilik yaşamayalım. 1 saat kadar önce yattım ama önce rahat nefes alamadığım için bir süre yatakta oturdum, sonra ayak tabanımdaki ağrı yüzünden kalkıp ayaklarıma masraf yaptım e bi de tabi bunlara ilave 2 kez tuvalete kalkmak da cabası... Sora kafamızdaki acaba nasıl olacak soruları. Kızımda karın duvarında anomali gözlemlenmişti bu nedenle doğduğunda ameliyat olma ihtimali var. Doktorlar doğunca karar verilir dedi. Aylardır endişesi vardı ama gün yaklaştıkça henüz anne karnındaki güvenli ortamdan ayrılan bir bebeğin ne kadar ufak da olsa operasyonu narkoz alma düşüncesi, sonra uyanırken acı duyması o kadar içimi acıttı ki düşünürken, kendimi ağlarken buldum. Bu halimize de şükrediyoruz elbette, Allah dermansız dert vermesin. Sizlerden de dualarınızı bekliyoruz. Iyi geceler, hayırlı sağlıklı yıllar....

Yeni yila ağlayarak girdim. İcinizi karartmak istemiyorum ama artuk dayanamıyorum. Annenin bana bu kadar merhametsiz olmasını anlayamıyorum. Daha öncede yazmıştım gebeliğim su azlığı sebebiyle riskli. Dr acil sezeryan dedi annemi getirttim. Ama bi anda su normale dönünce Dr bekleyelim normal dogurabilirsin dedi. Tabi annem erken geldiğini söyleyip duruyor. Bu arada gexmelere gitti. Bugünde kızkardesim geldi eşiyle birlikte . annem tek çeşit yemek yaptı anne ayıp olur yanina birşeyler yap dedim bu yeter dedi. Bende zaten yolda zor yürüyorum. Aksam eşim geldi ayıp olur yanina birşeyler yapın dedi. Annem surat aştı bu halimle kalkıp yemek yaptım sen dur otur bile demedi. Kizkardesim beş haftalık hamile onu el üstünde tutuyor. Eğilme ben alırım sen otur ben yaparım. Birde bunu benim yanımda yapıyor. Koca göbeğin ve riskli halimle bana acimiyor. Giderlerken de kardeşim babamida götürmek istedi. Bende anne sende gitmek istiyorsan gidebilirsin yarin tatil eşim evde dedim. Sanki annemi hapisten cikarmisim gibi gulerek gitti. Hic demediki senin durumun boyle ben gidemem. Simdi ben napayim .eminim her gün dua ediyordur erken dogursam diye. Eşime karşı öyle mahcup hissediyorum ki. KV geldi 20 gün baktı. Bende annem gelsin ben onun yaninda daha rshatim dedim olan bu. O gider gitmez sinirlerin boşaldı ağladım.

Yeni yila ağlayarak girdim. İcinizi karartmak istemiyorum ama artuk dayanamıyorum. Annenin bana bu kadar merhametsiz olmasını anlayamıyorum. Daha öncede yazmıştım gebeliğim su azlığı sebebiyle riskli. Dr acil sezeryan dedi annemi getirttim. Ama bi anda su normale dönünce Dr bekleyelim normal dogurabilirsin dedi. Tabi annem erken geldiğini söyleyip duruyor. Bu arada gexmelere gitti. Bugünde kızkardesim geldi eşiyle birlikte . annem tek çeşit yemek yaptı anne ayıp olur yanina birşeyler yap dedim bu yeter dedi. Bende zaten yolda zor yürüyorum. Aksam eşim geldi ayıp olur yanina birşeyler yapın dedi. Annem surat aştı bu halimle kalkıp yemek yaptım sen dur otur bile demedi. Kizkardesim beş haftalık hamile onu el üstünde tutuyor. Eğilme ben alırım sen otur ben yaparım. Birde bunu benim yanımda yapıyor. Koca göbeğin ve riskli halimle bana acimiyor. Giderlerken de kardeşim babamida götürmek istedi. Bende anne sende gitmek istiyorsan gidebilirsin yarin tatil eşim evde dedim. Sanki annemi hapisten cikarmisim gibi gulerek gitti. Hic demediki senin durumun boyle ben gidemem. Simdi ben napayim .eminim her gün dua ediyordur erken dogursam diye. Eşime karşı öyle mahcup hissediyorum ki. KV geldi 20 gün baktı. Bende annem gelsin ben onun yaninda daha rshatim dedim olan bu. O gider gitmez sinirlerin boşaldı ağladım.
Acaba annen esinimi sevmiyor yani damadini?
Sana tepkisi ondan mi acaba?
Ne biliym kardesine ayri sana ayri davr a nmasina anlam veremedim
ama uzulme canim aglama lütfen,
Insan tek basina zorda olsa herseyin ustesinden geliyor zorda olsa acilida olsa basariyor. Sen Allah a daya sirtini. En büyük destegi ondan aliyorsun herzaman bunu unutma

Acaba annen esinimi sevmiyor yani damadini?
Sana tepkisi ondan mi acaba?
Ne biliym kardesine ayri sana ayri davr a nmasina anlam veremedim
ama uzulme canim aglama lütfen,
Insan tek basina zorda olsa herseyin ustesinden geliyor zorda olsa acilida olsa basariyor. Sen Allah a daya sirtini. En büyük destegi ondan aliyorsun herzaman bunu unutma
Valla sevmeyecek bi durum olmadı ki eşim saygıda kusur etmez. Ben onun ailesine bu kadar kıymet vermiyorum. Esim sürekli guleryuz gösterir annecim babacim der ama yok ne oldu niye boyle davranıyor bilemefim. Annenim gelmesini çık istedim günler öncesinden uçak biletlerini aldım. Babamida getir dedim ki akli onda kalmasın daha uzun yanımda olsun diye. Ama biraksam gidip kardedimde kalacak. Biliyorum doğurduğum gibi gitmeyi planlıyor.

Bnm aynı gün kesicez dedi ya iğneyi. Nasıl olacak o iş bilmem. Inşallah foşur foşur kanamam :)

Aynı gün kesiliyor ÇOĞU zaman, ama doktorlar 27drn sonra 37drn sonra kesicem diye diye kandırıyorlar bizi:) senin doktorun dürüst davranmış en azından :)

Kızlar bende:KK6::KK73: artık evdeyim.
Oh gözün aydın dinlenmene bak bebek gelmeden ne kadar dinlensen kârdır:))

@Mrv5534 hic ses yok dogum mu yaptin acabao_O
Bence o kadar bekledi Ocak'ı görür Merve:)) Rabbim hayırlısını nasip etsin inş:)

Hayırlı, sağlıklı, borçsuz, sıkıntısız, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum herkese...
Borçsuz olması çok zor bu senenin, Bebişlerin suçu yok ama o da olsun bu da olsun derken bütçemiz epey zorlandı :) inş dileğin kabul olur canım:) âmin ..

@eflalim
mrv0640 mrv0640
Pinking Tree Pinking Tree
tinimini_hnm tinimini_hnm (yani ben)
Bebeklerimizi kucagimiza almamiza 4 gun kaldi :KK71:
Yaba daba duuuu.. Her şey tamam ama hastane çantasına hala bir Şeyler koyuyorum artık yiyeceklere başladım sanki kışlık buzdolabına bir Şeyler lkouar gibi..

Canım Kardeşini de düşünsene aman hamile der bir iki çeşit yemek yapar annen sende zorlanacağı için kaçmış ama çok da evlat ayırmamış.. Böyle şeyleri duyunca Aklım almıyor ama boşver yüzün kendi ailenden kocandan çocuğundan Gülsün bundan sonra önemli olan bu... Benim annem iki dizinden ameliyat oldu ayağa kalkamıyordu ama kapıdaki güvenliğe apartmandaki hamileye yemek hazırlayıp göndertiyordu bize.. Sizin hikayelerinizi duyunca inanamıyorum karnın burnunda benim annem olsa tencere tencere yapar anne yapma yorma abartma derim ah ah nasıl kıyıyorlar kendi canlarına heleki iki cana anlamıyorum hiç.. Allah sabır versin ve Muhtaç etmesin inş torun sevgisi ile değişir... Insanı şu zamanda ağlatıyorlar :KK43:(

Yeni yila ağlayarak girdim.zor.izi karartmak istemiyorum ama artuk dayanamıyorum. Annenin bana bu kadar merhametsiz olmasını anlayamıyorum. Daha öncede yazmıştım gebeliğim su azlığı sebebiyle riskli. Dr acil sezeryan dedi annemi getirttim. Ama bi anda su normale dönünce Dr bekleyelim normal dogurabilirsin dedi. Tabi annem erken geldiğini söyleyip duruyor. Bu arada gexmelere gitti. Bugünde kızkardesim geldi eşiyle birlikte . annem tek çeşit yemek yaptı anne ayıp olur yanina birşeyler yap dedim bu yeter dedi. Bende zaten yolda zor yürüyorum. Aksam eşim geldi ayıp olur yanina birşeyler yapın dedi. Annem surat aştı bu halimle kalkıp yemek yaptım sen dur otur bile demedi. Kizkardesim beş haftalık hamile onu el üstünde tutuyor. Eğilme ben alırım sen otur ben yaparım. Birde bunu benim yanımda yapıyor. Koca göbeğin ve riskli halimle bana acimiyor. Giderlerken de kardeşim babamida götürmek istedi. Bende anne sende gitmek istiyorsan gidebilirsin yarin tatil eşim evde dedim. Sanki annemi hapisten cikarmisim gibi gulerek gitti. Hic demediki senin durumun boyle ben gidemem. Simdi ben napayim .eminim her gün dua ediyordur erken dogursam diye. Eşime karşı öyle mahcup hissediyorum ki. KV geldi 20 gün baktı. Bende annem gelsin ben onun yaninda daha rshatim dedim olan bu. O gider gitmez sinirlerin boşaldı ağladım.
Canım ne diyelimki anne işteee hay Allahım yaa niye böyle davranmış anlaması zor.Benimde canım bir hayli sıkkın ama euan tek istegim duam saglıklı bir dogum yapmak ve kızımın saklıklı olması.2014 ten çıkarttıgım sonuç ise"insanlar asla degişmezmiş"saglık olsun hiç kimse üzülmesin

Canım ne diyelimki anne işteee hay Allahım yaa niye böyle davranmış anlaması zor.Benimde canım bir hayli sıkkın ama euan tek istegim duam saglıklı bir dogum yapmak ve kızımın saklıklı olması.2014 ten çıkarttıgım sonuç ise"insanlar asla degişmezmiş"saglık olsun hiç kimse üzülmesin
Kesinlikle ince sağlık diye dua ediyorum. Günlerdir Rabbine yalvarıyorum meleğim sağlıkla ve zamanında gelsin diye. İnşallah Rabbim kolaylaştıracak. Bu gece de ola ki doğuma falan gidersen annemi cagirmiyacagim. Sadece aklım oğlumda kalıyor sürekli.

Valla sevmeyecek bi durum olmadı ki eşim saygıda kusur etmez. Ben onun ailesine bu kadar kıymet vermiyorum. Esim sürekli guleryuz gösterir annecim babacim der ama yok ne oldu niye boyle davranıyor bilemefim. Annenim gelmesini çık istedim günler öncesinden uçak biletlerini aldım. Babamida getir dedim ki akli onda kalmasın daha uzun yanımda olsun diye. Ama biraksam gidip kardedimde kalacak. Biliyorum doğurduğum gibi gitmeyi planlıyor.
CaniM anneyle kizi arasinda oyle bi duygu bagi vardir ki sen icten ice aslinda annenin sana neden boyle davrandigini az cok bilirsin.
Sana annen sana neden boyle soguk davraniyor diye sormak yanlis olur cunku sen annenin sana neden boyle soguk oldugunu icgudusel biliyorsundur.
sana sadece sunu soyleyebilirim. Annende olsa sen annenin davranislarindan sorumlu degilsin onun icin esine mahcup olmana gerek yok.
Zaten saygida kusur etmiyoruz diyorsun, yani annenin bu hatali davranislarinin sebebi siz degilsiniz bu durum bunun bi kaniti.kendini suclama.
insanin anneside olsa herzaman mukemmel bi anneye hepimiz sahip olamiyoruz.
annelik duygusu annelik yetisi azsa azdir.
Bi ara anneme bi konudan dolayi cok kizmistim ama cok.
Onda kizim heryonden bana bagimli bana muhtac gibi bi duygu oldugunu sezdim sonra. Ve o gunden sonra her isimi kendim halletmeye karar verdim onun hic yardimini istemedim. Bu durumu bi sure devam ettirdim ve annemin kafasinda "kizim ben olmadanda her isini kendi halledebiliyor" duygusunu yarattim.
Inanirmisin bu olaydan sonra annemin bana karsi davranislari degisti daha bi anne gibi davranmaya basladi.
ve ben sunu cok iyi biliyorum ki anneme karsi aslinda hep güclü görünmeliyim. Annem ona muhtac olmadigimi bu hayatin ustesinden onun yardimi olmadanda gelebilecegimi bilmeli.
Ve gercektende oyle biliyormusun. Zorda olsa aslinda hayatin ustesinden tek basimizada gelebiliyoruz...
annene asla karsi gelme saygisizlik etme. o kendi icinde kendiyle hesaplasir ve bunun vicdani boyutunu kendine sorgulatir. Sen ona kotu davranmadigin surece annen kendiyle ic hesaplasmasi yasar ve hatanin kendinden kaunaklandigini bilir. Bunun sonucu hareketlerini duzeltirse ne ala, duzeltmezse kendi bilir. Sen en azindan annene herseye ragmen iyi davrandigin icin ALlah in rizasinida kazanmis olursun. Buda cok buyuk bi basaridir bence

Iyi ki hatırlattın canım ben kanamamızın fazla olacağını unutmuştum, gerçi iğneyi bıraktım artık doğum yakın olduğu için :)

ay maşallah eflalim inan pet Şişe OLDUĞUNU anlamazdım söylemezsen çok güzel duruyor:) sen kendine kalıptan sabahlık da dikmiştin sanırım yetenekli olmak ne güzel şey :KK43:( maşallah sana, çok da güzeller hiç sönük deyip bebeğinin çocuğunun kısmetine laf etme hem çok güzel hem annesinin el emeği daha ne:))

Leblecim bu biberon tutacağını bulman enfes olmuş ben çöl aramıştım bulamamıştım hemen alacağım:) çok Sağol..

Canım hiçbirine takılma inş her şey gönlünce olur akıl illaki orada kalacak ama çocuğunun huyu illaki değişir değişecek.. Korkutmak gibi Olmasın sadece bebeğinize zarar vermeye kalkarsa diğerinin de bebek OLDUĞUNU unutmayın hani sizi anlamasını beklemeyin inş her şey kolay olur, en güEl hediye kardeşi veriyorsunuz ona inş..

Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun da her şey gelip geçiyor.. Çok dikkat et hele karlıyken hep dikkat et benim de en büyük korkum kardı buralar sa hep fırtına afet olur dışarı çıkmak yasaklanır vs ama çok şükür dondurucu soğuk va var ama afet yok gibi.. Çok dikkat et kendine eşine tutunarak yürü..

buğday tanesi ben de varım sağlıkla kucağımıza alalım inş:)

minione çim canım... Ayyyy allahımmm canım inan parayla satılanlardan daha güzel benim yeğenimin Odasında bunun uçakları var pahalıya aldılar ve Sıfır Işık veriyor sadece görüntü ama ben buna bayıldım bayıldım marifetli babaya anneye bak sen ayy kuzum gelsin de oynasın inş:))

Canım ılık duş soğuk kompres diyorlar bir de memelerini tarağın arkasıyla ittirmek de beze çözermiş diyorlar çok geçmiş olsun evinize dönmüşsünü ya artık her şey hallolur inş.. Öp kokla Bebeğini :)

Canım nst öncesi Yemeğini ye sütünü tatlınınye öyle gir hep burda tok gelin diye uyarıyorlar hep.. Hadi gözün aydın sağlıkla alacaksın Bebeğini ini kucağına istediğin gibi..

Çok güzeller annesi afiyetle yersiniz inş:)

Ay bu erkekler çok hödük:)) o sana ve çocuğuna bir şey almış ml acaba:)) dur bir eşime de sorayım:)) hehehe son zamanlar sıkıntı pluuyor eşine sarıl bebeğinin hayalini kur canım hepsi geçecek:)

Olmaz olur mu adet ağrısı bel ağrısı vajina ağrısı.. Her Ağrı çeşidi bulunuyor çok şükür, son zamanlar vücut kendini doğuma hazırlıyorlar diyorlar:)

Beklerler canım öyle tek ağrıyla değil de tüm ağrıların zirvesi ile gelecekler bebekler her yerden bit dalga:))

Canım karnını doyur ve soluna devrilip gevşe Bebeğini okşa. Aç stresli yorgunken daha çok ris gibi kesiliyorlar ama normal hepsi inş Ağrı olmadığınsürecr...

Aman allahımm çok çok çok güzel olmuş yaaa, maşalalh:) güzel Günler'de kullanın :) odanıza da ayrıca bayıldım hadi bebişimİz sağlıkla glesin :)

Canım onların yaptığı spor diyeti yapsak biz de aynı öyle oluruz bence.. Askeri spor gibi yapıyorlar sporlarını ve Sıfır yağ alıyorlar:KK43:

Canım o zaman da görmüştüm inan çok tatlılar güzeller el emekleri hep.. Kedi evinize tayin yerine yerleşince daha da güzellerini yaparsın ama çocuk Odayı bile Görmüyor ilk sene bizim hevesimiz hep, her şeyin de aldıklarım vs çok güzel için hiiç buruk kalmasın iki kuzen sağlıkşa büyüsünler ihş :))

Uzanmak gerektiğini hiç duymamıştım Sağol bu bilgi için canım gerçi benim suyum doğum zamanından önce gelmed gibi geliyor ama belli olmaz hiç :)

Gözün aydın canım:)
Kolan yeni temiz hastane lükstü de Şişli Okmeydanı'ndakine girmiştim ben.. Ama bu Anadolu grup olan anadolu hastanesi ise orası da Yolların tecrübesi... Bilemedim şimdi ben doktorumla hareket ederdim tam doğum anı yeniden kendimi anlatma sürecine girmek istemezdim herhalde, hastaneyi gözümüz görecek mi onu bile düşünemiyorum:)

Âmin canım inş sen de ve bebişin de iyi ki var sağlıkla gelsin yeni yol boncuklarımız :))

Aman erkekler öyle diyor sonra başka yapılanları görünce dibi Düşüyor ya da başka hatuna bardak almak için çarşı pazar geziyor yok öyle yapma:) içinde kalmasın yap canım gösteriş de sanki tvleri mi çağırqcaksın kendinize yapacaksın tat tuz olsun diye :)) güle gule kullan şimdiden :)

Bayıldımmmmm!!! Çok güzeller sağlıkla kullanın inş:)
Birşey değil canım. :)

Kizlar oyle kotu grip oldum ki anlatamam gozumu açamıyorum parol ictim bitane, dayanamadim..bide kizlar bana gulmusler catiyi uygun bulursa dr demiştim. . Komik bisemiydo anlamadim.dr bakar catin normal doguma uygunsa beklersin degilmi uygun degil sede sezeryan falan olursun hani..ne bilim hepimiz hamileyiz anlaşılır diye uzun cumleler kurmadim ama neyse.hepinize guzel musmutlu yillar..saglikla huzurla bebeklerimiz le mutlu bir yıl geciririz umarim

X