2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyy sabahtan beri telden baktım yazamıyorum ben ondan:KK70: kv gil gidince hemen açtım pc yi:KK70: artık doğuma kadar çok giremeyebilirim merak etmeyin malum tatil oldu eşim evde olur pc den giremem oturuyorum diye kızıyor çünkü:KK48:

bende durumlar; soğuk soğuk terliyorum iki gündür, sancım var yine, akşam oluyor ve başladı, birde ben hamile kalınca kabızlık sıkıntım biter normalde kabız olurum hep tersim ya:KK48: bir iki gündür kabızım yine bu ne demek doğum yakın olunca ishal olur normal gebeler:KK70: ben anormalim ya kabız oldum:KK45: geliyor mu ne benim bebiş, olmaz olmaz daha şekeri almadık kolonya yok, takı yastığı tasarladım bugün onun bitmesi lazım:KK70: sonra hastane beşiğine bende tül istiyorum ama beşik ölçüsünü bilmiyorum:KK70: birde lohusa bardağı falan yapsamıydım bende eşim delirir artık hiç anlamıyor ona göre gösteriş bunlar:KK53::KK53: sana yakıştıramıyorum diyor ne yapıyorsam sanki:KK53::KK53:

herkese sağlıklı mutlu yıllar dilerim güzel anneler biz oğlumuzla iyiyiz çok şükür spinal anestesi olduk doğumdan sonra omuriliğimde kacak olmuş şiddetli ağrım oldu yeniden kan yüklediler kendime geldim çok şükür şimdi iyiyiz ama ölüyorum zannettim dün hiçbişey hatırlamadım ama neyseki şuan iyiyim herkeze hyrlı doğumlar güzel yıllar dilerim biraz toparlanıyım tüm ayrıntıları yazcammm hepinizi seviyoruz teyzeleri mutlu yıllar

herkese sağlıklı mutlu yıllar dilerim güzel anneler biz oğlumuzla iyiyiz çok şükür spinal anestesi olduk doğumdan sonra omuriliğimde kacak olmuş şiddetli ağrım oldu yeniden kan yüklediler kendime geldim çok şükür şimdi iyiyiz ama ölüyorum zannettim dün hiçbişey hatırlamadım ama neyseki şuan iyiyim herkeze hyrlı doğumlar güzel yıllar dilerim biraz toparlanıyım tüm ayrıntıları yazcammm hepinizi seviyoruz teyzeleri mutlu yıllar
Canım çok geçmiş olsun şimdi iyisin hamdolsun bebeğinde iyi

Merhaba güzel anneler. Umarım herkesler iyidir. .sizleri hep takip diyorum fakat pek yazma fırsatım olmuyor. Bende bugün kontrole gittim.Gece sabaha kadar heycandan uyuyamadım dr um belki gün verir diye:KK22: ama vermedi normal doğurtcak beni ,37 yiz 39 a kadar beklicez dedi eger bi kıpırdanma gelişme olmazsa 16 sında alırız dedi. benim bıdık maşallah 3730 gr 2 hafta daha beklersek nasıl doğururum bilmiyorum,cünkü kafa capıda büyük:KK17: dr um 4 kilonun üstü normal doğamaz diye bişey yok diyo,önemli olan kafa capı diyo. Yinede sen bilirsin dedi bence normali deneyelim dedi.Bende şimdi internetten doğum videoları izliyorum biraz delilik var bende sanırsam:KK53: ilk açtığım videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. korkan olursa lütfen izlemesin ama çok kolay doğurdu kadın valla 20 dk sürdü pıt diye doğdu :nazar::KK28: bana da cesaret geldii:KK73:allah hepimize öyle bir doğum nasip etsin insallah:emir_bebek::KK70: geçmişe söyle bir baktım ama göremedim merveden haber var mı ?

Merhaba güzel anneler. Umarım herkesler iyidir. .sizleri hep takip diyorum fakat pek yazma fırsatım olmuyor. Bende bugün kontrole gittim.Gece sabaha kadar heycandan uyuyamadım dr um belki gün verir diye:KK22: ama vermedi normal doğurtcak beni ,37 yiz 39 a kadar beklicez dedi eger bi kıpırdanma gelişme olmazsa 16 sında alırız dedi. benim bıdık maşallah 3730 gr 2 hafta daha beklersek nasıl doğururum bilmiyorum,cünkü kafa capıda büyük:KK17: dr um 4 kilonun üstü normal doğamaz diye bişey yok diyo,önemli olan kafa capı diyo. Yinede sen bilirsin dedi bence normali deneyelim dedi.Bende şimdi internetten doğum videoları izliyorum biraz delilik var bende sanırsam:KK53: ilk açtığım videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. korkan olursa lütfen izlemesin ama çok kolay doğurdu kadın valla 20 dk sürdü pıt diye doğdu :nazar::KK28: bana da cesaret geldii:KK73:allah hepimize öyle bir doğum nasip etsin insallah:emir_bebek::KK70: geçmişe söyle bir baktım ama göremedim merveden haber var mı ?
videonun linkini eklemeyi unutmusum..:KK22:

Tebrikler canım :) Çok sevindim rahatlamana ...

çk tşekkür ederim canm

Tesekkur ederım canmcımm... Kendını ne zaman rahat hıssedıyorsan o zaman yap, çünkü sabır gerektırıyor.. Karnım catladı yapana kadar.:KK48:

yok ben daha uğraşamam valla

Ay çok zor hi karar bence. . Eski hastanede guvenebilecegin bi dr var mı. Dr daha önemli bence

haşim bey var onu övüyorlar
1kere gece acile gitmiştim kasık ağrım vardı o zaman bakmıştı bebişe ultrasonda doğum için ordaymış bana da bakmıştı

evet cnm akıntının parça parça hali gibi düşün,normalde çok kaşıntı yapar çamaşırına girer yada cinsel ilişki sırasında eşin anlar,çünkü rahimin içinde oluyor,ama tabi bizde aylardır ilişki olmadığı için yada yanma ne bileyim kaşıntı çamaşırımda görmediğim için anlamamışım,dün aynayla temizlik sırasında farkettim dedim yine kabusum geri gelmiş,bugun de dr alttan bakınca bayağı bir eline geldi onun,ayy biraz detaylı yazdım ama mideniz bulandıysa kusura bakmayın napıyım açıklama yapmam için detaya girmem gerekıyordu o_Oo_Oo_O yalnız birşey kafamı karıştırdı içinde 2 adet fitil olan bir kutu yazmış bırını bu gece diğerini yarın dinlensin cuma gecesi yerleştir dedi,birde dedi batikon olur ya yaralara sürülen tendirtiyot renginde kırmızı ilaçlı su,ondan yazıyorum dedi,onuda bugunden başla dedi,gazlı beze sürüp dedi rahim ağzına doğru vajına ağzına yani sür dedi,dedim nıye b unu sürüyorumki,hani dedim ya dedi,normal doğum yapıp belki kesi atabilirim eğer dedi bu mantar devam ederse o dikişlerin kötü olabilir şimdiden dedi sürmekte bunu fayda var,hiç bişi anlamadım:KK22::KK22::KK22: yedik nutellayı şimdide hıçkırıyor bu arada bnm oburrr evlat:KK48::KK48::KK48:

aynnen canım benim de çamaşırımda oluyo demek mantar oldum :KK43: bişi olmaz yaz canım nolcak

düşünceliymiş valla dr un canım ne güzel önlem almış
bende tekrar idrar testi isteyim de ilaç versin çıkarsa yine bari dr fitiller daha da kaşndırıyo çünkü

Canim oncelikle stajin hayirli olsun kurtulmussun :KK49:doktor konusuna gelince konussan eski ayrildigi hastanede yapsa dogumunu bu saatten sonra niye doktor degistiresin ki benim doktorum her hastanede gidip dogum yaptiriyor sen belirliyosun yani

çok tş ederim canım :)
benimki öyle değil canm keşke öyle olsa
dr um dan da memnunum ama diğer hastaneye alışık olmadığım için korkuyorum

hastanede çok önemli tatlım ya,başından beri ben hep dır dır ettim hastanemiz için,fakat şunu anladım hep elalemın lafına takılmışım ağza bakmışım,dün yine arkadaşımn ablası, ayy doğurma o hastanede nefret ediyorumm 5 para etmez demezmi,yaa ne manyak insnalar bu kadın gelmiş son ana demıyorlar,bu saatten sonra hastane değişirmi,sebep ne dıyıncede cahıl kadın bebeği yıkamadan verdiler dıo,nıye takılıyorsak elalemin saçma sapan laflarına,bugun 1 kez daha hastane içime sindi,dk başı temizlikçiler,lavaboya girdim heryer tertermiz çiçek gibi,ferahmı ferah bir hastane,muayene oldugumuz odalar tertemiz,inanki tatlım bunlarda gerçekten çıok önemli,dr um diosun diğer hastaneye gitti,ama gittiği hastane çok i. acıcı değil diosun,o kdr zor bir kararki,hastaneden daha önemli olan bencede dr ,bu ana kdr onunla devam etmişsin,çok kötü olmuş ya,peki diğer hastane o kdrmı içler acısı yani,cihazlarmı eski,soğum odalarını gezme şansın oldumu ?

aynn canım ya hast çok önemli :KK43:
o insanları Allah a havale ediyorum ben
geçen demişleer kv me gelini neden gezdirmedin oda demiş bayramlarda gezdik ona sayın stajı var dersi var demiş
dedim gezseydikde moralimi alt üst etselerdi hamileliğim rezil olsaydı :KK70::KK70::KK70:
iyi ki gezmedik amaaaaan :KK45:
çok kötü değil çok eski de değil sanırım canım
1 kere gitmiştim hamileliğimin başında idrar testi için orda öğrendim hamile olduğumu sonra kolan eve çok yakın diye oraya devam ettim

herkese çocukları ve ailesiyle mutlu huzurlu bir yıl diliyorum bugün kontrolümüz vardı 37 hafta çalışmaz raporumu nihayet aldım cuma alacaktım ama tatil edilince almak zorunda kaldım oğlum maşallah iyi 3300gr dedi bu doktor ilk defa gittim rapor için 50cm boyu olmuş suyu falan çok iyiymiş ve nihayet başaşağı dönmüş minik kuzum

maşallah size

cnmcım çok araştırmacıyımdır,şimdi senin gittiğin kolan diğeri anadolu dimi,sadece görsellerden baktımda,b.çekmecede ve b.düzündede kolan var hepsinin tipi birbirine benziyor gerçide,bu anadolu da böyle çok heybetli,çok lüks 5 yıldızlı otel gibi duruyor yahu resimlerde:cool::cool::cool:

evet canım anadolu hastanesi
ama kolan hast girişi falan daha lüks temiz geliyo alıştım diye sanırım
bi eşimle gidip gezelim orayı bari yarın açıksa

Merhaba güzel anneler:KK25:Kontrolümüz nstmiz herbirseyimiz süperdi Allah'a bin şükür. Kızım hiç kilo almamış.Hatta 90 gram vermiş bile 3300 gramdı geçen hafta bu hafta 3210 cikti.1 santim uzamış 51 santim olmuşuz.Boya gidiyo bu ara :KK48:Ben de tamıtamına aynı kiloda ciktim.Doktorum sen sezeryan dan cidden korkuyorsun şimdi anlaşıldı dedi.Hem de nasıllll:KK17:Cocugum tehlikeye girerse hic farketmez tabi ki dedim.Ne yapıyorsan böyle devam et dedi.:KK24:Alttan muayeneyi 14 sonra yapacağız çatına da bakalım dedi.haftaya yine çarşamba günü randevumuz.bakalim neler olacak.:KK53:
Bu arada herkesin yeni yılını canı gönülden kutluyorum.Yeni yıl bize sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Burayi çok seviyorum.Burada sizinle paylaşım halinde olmak beni inanılmaz rahatlatıyor. Birbirimizi anlayabilmemiz ve yardımcı olabilmemiz ne kadar değerli. Sizleri seviyorum güzel anneler :KK15::KK15::KK15::KK68:

canım iyi bebişinin kilosu maşallah :nazar: boyuna gitmiştir kilosu :KK69:

canım bebeğine maşaallah sana da geçmiş olsun şükür bir şey olmamış, inşaallah döner bebeğin

inşaallah çatını uygun bulur :)

oyy çok güzel canım ama lambanız ellerine sağlık eşinin, o beşiğin üstündeki koalada çok hoş :)

sağol canım zaten kiloluyum ya bunun yarısını alsam da olur du :)

canım ilkte bende 16 kilo aldım ikincide ilkin peşinden koşmaktan sanırım az aldım gerçi çokta az değil 6 kilo alsam bile yeterdi bana:KK70:

şükür canım evinizdesiniz, uykusuz gecelere alışırsın canım lohusalık geçsinde

önce bebeğine maşaallah annesi, dr unu da pek sevdim gerçekten iyi dr muş pozitifmiş ve normal doğum olacak olmasına ayrıca çok sevindim her normal doğum haberi kendim yapacakmışım gibi sevindiriyor beni inşaallah çok güzel bir doğum hikayen olur

benim var ama dursun ya pazartesi olsun :)

çok güzel olmuş canım

canım eşin takılmış sana yoksa çıkıp alacağını bilir mutlaka üzülme bunun için :KK66:

canım bende 1o gündür var düzenli olması önemli

maşaallah bebeğine canım, doğurmazsın inşaallah :)

yap canım diyeceğim ama daha güzel modeller vardır nette sen onlara bak odanıza uygun:)

ay canım ciddiymişsin para konusunda şaka mı ya o kadar para pes yani o paraya araba alanlar var inanamıyorum ama normal doğum olacaksa ki sen çok istiyorsun değer be larkinim hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir doğumun olur inşaallah

yok yok sıkmıyorum canımı kv deye söyledim endişelerimi o ezdirmez benim paşamı:KK48: kıyamaz babannesi torununa aklı gidiyor, dedim anne işte haftaya hem ben doğum yapıcam eymen gelecek hem ablamın kızı, emir bunalıma girecek napıcaz dedim yok sen sıkma canını ben hallederim dedi , Allah gerçekten razı olsun Rabbim ondan yana yüzümü güldürdü hamdolsun, bugün nasıl paraladı kendini ben yattım o ev temizledi çiçek gibi yaptı evi, görümcemle ona hediye almam lazım yaptıklarının karşılığı olmaz ama olsun

katılıyorum:KK66:

canım poposunu mu çıkardı acaba endişelenme sancı olmadıktan sonra

ayy canım soruma cevabı yazmışsın araba aydınlatıyor mu odayı diye soracaktım:KK48: çünkü benim yaptığım avize loş ışık veriyor okul dönemi işe yaramaz yani:) eşin iyi düşünmüş ledleri maşaallah size hamarat çift:nazar::nazar: çok şanslı bebeğiniz sizin gibi uğraşan anne babau var:KK9:

ayyy doğursam mı yoksa:KK45::KK45: sancımda var:KK70:

canım aynı benimkide sağdan popoyu sivriltti soldan ayaklar zorluyor karnım asimetrik halde:KK70:

sağol canım benim evde olmayacaklar canım gelmez görümcem davet etmeden rahatsız etmez, gündüz kv olur sadece

maşaallah bebeğine

hadi gözün aydın canım emeğinin karşılığını aldın

dr konusunda bilemedim dr da önemli hastanede, dr un doğum için gelmez mi ki?

canım sirkeli su da mutlaka kullan mantar için, dr un dediği doğru eltim yaşadı yakın zamanda çok fazla enfeksiyon mantar oluyordu bu durum o bölgede ki dokuyu yıpratıyormuş, dikiş atılırken dikiş zor tutmuş bu sebepten,dr un önlem alıyor iyi yapmış özenli dr muş mutlaka kullan

ayy yıkamamışlar ne güzel işte artık yıkanmıyor bebekler böylesi daha sağlıklı çünkü, düşüncesiz insan çok canım beni biliyorsun karar verene kadar canım çıktı hep olumsuz yorumlardan:KK11:

canım acı yoksa korkma bebeğin iteliyor

maşaallah canım :)

yok canım yaa gidecek diğer hastaneye o yüzden buna gelmez:KK12:

Hayırlı olsun Bdsayar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah. Geçmiş olsun buarada inş. cabuk toparlanırsın:KK66: Sizlere de musmutlu yıllar :KK54:

geçmiş olsun cnm Allah korumş bndan snra çk dikkat et. Bnde çk korkarm kayıp duşmktn karda . Buralara henuz yagmadı inş bn dogurana kadarda yagmz. Cnm tarihinin birden uzaması bebegin gelişimiyle alakalı . Mesela bnm hep 8 ocak diyrdu dogum için doktor ama gecen ay oglan kiloyu az almiş gelişimi bir hafta eksik çiktigi için dogumuda uzadı ultrasona gore 15 ocak çikti. Doktorlar genelde ultrasondaki gelişime gore tarih veriylr. Birde bebgnin hala donme sansı var doguma kadr vakt var uzulme sezerynda olsa normlde olsa saglkla alalim bbklermizi onemli olan bu . İki dogum şeklide zor Allh sabır versn hepimize ; )
Sağol cnm ya inşallah döner miniğim rahatsız edici oldu iyice Dönse rahat edersin dedi doktorum :) :) inşaallah sağlıkla kucağımiza alalım miniklerimizi sezeryan dan korkuyorum ama öyle olması gerekse yapacak bişey yok hayırlısı olsun :)

guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
Gözünüz aydın cnm çok sevindim miniğin dahada iyi olur inşallah :KK66:

canım bebeğine maşaallah sana da geçmiş olsun şükür bir şey olmamış, inşaallah döner bebeğin

inşaallah çatını uygun bulur :)

oyy çok güzel canım ama lambanız ellerine sağlık eşinin, o beşiğin üstündeki koalada çok hoş :)

sağol canım zaten kiloluyum ya bunun yarısını alsam da olur du :)

canım ilkte bende 16 kilo aldım ikincide ilkin peşinden koşmaktan sanırım az aldım gerçi çokta az değil 6 kilo alsam bile yeterdi bana:KK70:

şükür canım evinizdesiniz, uykusuz gecelere alışırsın canım lohusalık geçsinde

önce bebeğine maşaallah annesi, dr unu da pek sevdim gerçekten iyi dr muş pozitifmiş ve normal doğum olacak olmasına ayrıca çok sevindim her normal doğum haberi kendim yapacakmışım gibi sevindiriyor beni inşaallah çok güzel bir doğum hikayen olur

benim var ama dursun ya pazartesi olsun :)

çok güzel olmuş canım

canım eşin takılmış sana yoksa çıkıp alacağını bilir mutlaka üzülme bunun için :KK66:

canım bende 1o gündür var düzenli olması önemli

maşaallah bebeğine canım, doğurmazsın inşaallah :)

yap canım diyeceğim ama daha güzel modeller vardır nette sen onlara bak odanıza uygun:)

ay canım ciddiymişsin para konusunda şaka mı ya o kadar para pes yani o paraya araba alanlar var inanamıyorum ama normal doğum olacaksa ki sen çok istiyorsun değer be larkinim hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir doğumun olur inşaallah

yok yok sıkmıyorum canımı kv deye söyledim endişelerimi o ezdirmez benim paşamı:KK48: kıyamaz babannesi torununa aklı gidiyor, dedim anne işte haftaya hem ben doğum yapıcam eymen gelecek hem ablamın kızı, emir bunalıma girecek napıcaz dedim yok sen sıkma canını ben hallederim dedi , Allah gerçekten razı olsun Rabbim ondan yana yüzümü güldürdü hamdolsun, bugün nasıl paraladı kendini ben yattım o ev temizledi çiçek gibi yaptı evi, görümcemle ona hediye almam lazım yaptıklarının karşılığı olmaz ama olsun

katılıyorum:KK66:

canım poposunu mu çıkardı acaba endişelenme sancı olmadıktan sonra

ayy canım soruma cevabı yazmışsın araba aydınlatıyor mu odayı diye soracaktım:KK48: çünkü benim yaptığım avize loş ışık veriyor okul dönemi işe yaramaz yani:) eşin iyi düşünmüş ledleri maşaallah size hamarat çift:nazar::nazar: çok şanslı bebeğiniz sizin gibi uğraşan anne babau var:KK9:

ayyy doğursam mı yoksa:KK45::KK45: sancımda var:KK70:

canım aynı benimkide sağdan popoyu sivriltti soldan ayaklar zorluyor karnım asimetrik halde:KK70:

sağol canım benim evde olmayacaklar canım gelmez görümcem davet etmeden rahatsız etmez, gündüz kv olur sadece

maşaallah bebeğine

hadi gözün aydın canım emeğinin karşılığını aldın

dr konusunda bilemedim dr da önemli hastanede, dr un doğum için gelmez mi ki?

canım sirkeli su da mutlaka kullan mantar için, dr un dediği doğru eltim yaşadı yakın zamanda çok fazla enfeksiyon mantar oluyordu bu durum o bölgede ki dokuyu yıpratıyormuş, dikiş atılırken dikiş zor tutmuş bu sebepten,dr un önlem alıyor iyi yapmış özenli dr muş mutlaka kullan

ayy yıkamamışlar ne güzel işte artık yıkanmıyor bebekler böylesi daha sağlıklı çünkü, düşüncesiz insan çok canım beni biliyorsun karar verene kadar canım çıktı hep olumsuz yorumlardan:KK11:

canım acı yoksa korkma bebeğin iteliyor

maşaallah canım :)

teşekkür ederiz teyzesi,sanki seninde pek bir kalır tarafın var yani tmm tasarım ruhum var inkar etmıyorum eti puftan çubuklu hastane süsü yapmam entresan bir fikirdi ama şaşal şişeden lamba yapmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi,çok ama çok beğendim,aslında loş ortam çok daha hzl bebek odası için bence...
dr un batikonu verme sebebini inanın yorumlarınızı okuduktan sonra jeton düşüp anladım,iyiki varsınız kızlar :KK15:

Buarada hazır yazma fırsatı bulmuşken herkesin yeni yılını kutluyorum. 2015 hepimize sağlık, mutluluk, huzur şans, basarı getirsin.Yeni yılda sevdiklerimiz hep bizimle olsun. Geçen yıla hiç iyi girememiştik,anneciğimin kanser oldugunu ögrenmiştik yeni yıla göz yasları içinde girmiştim. çok kötüydü.:KK61:dr en fazla 1 yıl yasar dedi .ama çok sükür allah bize bagısladı annem tedaviye cevap verdi ve suan çok iyi insallah torunu da şans getirecek ona.doğumda allah izin verirse bol bol dua edicem inşallah şifa için. 2014 te sadece annem değil kayınvalidemde felç gecirdi o da iyiye gidiyor cok sükür. babam 3 kez anjıo oldu. esşim böbrek tası ameliyatı oldu bu yıl için de yine ..inşallah tüm olumsuzluklar bu yılda kalır. Çok stresli bi hamilelik gecirdim aslında. allah daha büyük acılar vermesin. düşmanıma bile yaşatmasın. :KK43:
ama 2015 ten cok umutluyum ben:KK68:
allah nerde şifa bekleyen caresiz biri varsa yardım etsin dilerim...

Hepinize hayırlı mutlu yıllar canlarım:anneadayı:

guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
gelmiş geçmiş olsun,,, insan annesini daha bir farklı görüyor anne olunca :)

Gözünüz aydın geçmiş olsun ,inşallah en yakın zamanda daha da iyi olursunuz. Ne mutlu bebeginize kavusmussuz :)

Bir dolarcı mııı bir dolarcı mııı gerçekten mii:rolleyes:
Bi milyoncu gibi mi:KK70::KK70: İlk defa duydum bunu:-)

Eee işte herkesin biz zevki var, biz süse kıyafete onlarda erkek oyuncaklarına.

Ssvd şimdi bilirken duymuşken dememek olmaz. Malum normal doğum çok fena ilgi alanımda:-)
Önce doktorlardan tabi ki, kolaya kaçtıklarından, sonrada biz kadınlar ısrar etmediğimiz için bu kadar yaygınlaştı sezeryan bence. Kendi doktorum dahil, bütün doktorlara kızgınım bu konuda.
Gerçi benim doktorum da tabi ki vajinal doğumu desteklerim ama, benim için zor diyor.
Kendisi yarım gün hastanede, yarım gün muayenehanesinde.
Ve Kocaeli'deki tek perinatolog.
Benim vajinal doğum yaptırabilmem için ekibimin olması gerekiyor diyor.
Çünkü kadın sancılandı mı, müdahale etmeden sürekli izlemek gerekir. Kesisinin az olması, suni sancı almaması, bebeğin ve annenin tehlikeye girmemesi için devamlı kontrol altında tutulması lazım doğum başladığında diyor.
Kocaeli den ve çevre illerden çok fazla riskli gebe hastası var. Benim için vajinal doğum yaptırmak bu açıdan çok zor diyor.
Ama hastanede kendime ait ekibim olsa tabiki vajinal doğum olsun diyor.
Şimdi kendi açısından haklı tabi ki. Bu birkaç yıl içinde bence kendine bir ekip oluşturur, çok başarılı bir doktor çünkü.
Ama yinede çok istersen vajinal doğurttururum seni diyor ("normal" de demiyor çakal:KK70:)
Ehh ben bu doktoru istiyorum, eşimin çalıştığı iş yeri sadece ameliyat parası karşılıyor, normal doğumu karşılamıyor.
Zaten tüp bebek vs çok anormal para harcadık. Böööle mecbur gibi kabul ediyorum sezeryanı :KK20:
Tabi ki yine çok uzun yazdım:KK20:

Arkadaşlar yazarken ayy uzun yazdım diyorlar ya ben utanıyorum:KK70:

Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım, açılman var mı yok mu baksın artıkın bence:KK53: alttan :KK70:
Sen bilirsin tabi ki doğrusunu ama artık zamanı da geldi, risk faktörü de varsa, ne duruyorsun helva yapsana:KK70::KK70::KK70:
Ayyyy iyice sapıttım:KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah seni özellikle doğumdan sonra kötü yönce etkilemez dizin.

Ama ama ama ben çok detaylı fotoğraf isterim ona göre. Bakmayı çok severim çünkü.
Çekmeceler, raflar, askılar, şöyle yerleştirince güzel güzel bol bol çek olur mu fotolarını.
HAdi bakalım hayırla sağ salim gelsinler inşallah.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Yaa sen niye böyle diyorsun acaba:KK11: Sönük kalır mönük kalır. Nasıl yapıldığının ne önemi var.
Avizene bayıldım, demesen pet şişe diye hayatta anlamazdım, ne güzel renkli olmuş, neyle yapılmış acaba bu dedim.
Meğer sen yapmışsın pessss:KK12: Harika olmuş maşallah sübhanallah. Yaa bende mi yapsam acaba, para harcamaya mecalimiz kalmadı artık:KK70: Onu alamayacağız sanırım gerçekten:KK53:
Bu arada hakikaten kızzz paradan sebep. Mrssupperfine a yazdım. Doğum çok pahalı doktorumun olduğu hastanede.
Sezeryanı iş yeri karşılıyor ama normal doğumun zerresini karşılamıyor. Hakkaten 5,500 lira istiyor normal doğuma hastane:KK53: Yani çok fazla para harcandı ne o Larkin Hanım doğuracak:KK70::KK70:
Normal sancılanırsam falanda eşim diyor direk oraya başka yere götürmem, neyse vereceğiz artık önemli değil diyor ama kıyamıyorum artık kocama yazık günah:cry: Öyle bir şey olursa kenardan vermek zorunda kalacağız yani.
Yani hem istiyorum hem istemiyorum:KK70: Ama tarih yaklaştıkça ben normal istiyorum sanırım:KK53:

Ohooo bizimle karşılaştırıldığında yinede az almış oluyorsun:KK70:
Olsun bak oğlun maşallah sübhanallah 3,5 kilo. Zaten alınanların neler yapılırsa verileceğini en iyi sen biliyorsun.

Bu arada kayınvalidenden Allah razı olsun. Gelen görümcen de doğum esnasında burada olacağı için mutludur eminim, ama senin düzenin nozulmuş olacak.
Ama sakın sakın sakın bunun için canımızı sıkmıyoruz. Önemli bir mesele değil.
Sen sağ salim git gel, hayırla sıhhatle doğumunu yap, oğlunu kucağına al, bunlar mesele bile değil.
Hem zaten senin istediğin şekilde yardımcı da olacak sana inşallah.

Yes yes yes:KK73: hangi doğum şekli hayırlıysa bebiklerimiz ve bizler için o olsun inşallah.
Nihayetinde sağlık olsun, sağlıklı olsun :KK68:

Oy oyy bende çok korkuyorum düşmekten, birde çarşıda yada bir yerde insanların yanlarından geçerken karnıma çarparlar diye.
Bununla geçmiş olsun, çok şükür tutmuşsun kendini. Allah beterinden korusun:KK36:
Doğumunda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah:KK36:

Bulsun bulsun çatını uygun:KK70:
Çok geçmiş olsun, inşallah doğum üzeri grip olmazsın. Dikkat et kendine.

Yaaaa şu lambayı ben daha önce odayı paylaştığında da görmüştüm. Birde karanlıkta yanarken çekseneeee fotoğrafını miniii:rolleyes: Çok güzel olmuş yaa:cool:

Bende seni düşünüyordum nasıl diye.
Çok şükür çıkmışsınız küvözden. Allah kolaylık güç kuvvet bol bol faydalı süt versin inşallah.
Kızında annesinden emsin yarasın inşallah. Tüm zorluklara rağmen gözünüz aydın canım:KK36:

İşte bu yaaaa:KK52:
Çok sevdim doktorunun sözlerini:mad: Kadınlara böyle moral verilse, bu kadınlar doğal olanını seçmezler mi?
Maşallah kilosu çok güzel, boyu da.
Ve işte ip ucu almış olduk, kan, su , hareketsizlik haricinde sancının sıklaşmasını bekliyoruz hadi bakalım.
Bizimde kulağımıza küpe olsun.
Çatı muayenesi öncesi yaptığı konuşmada çok güzel cesaret vermiş bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda..

Çoook güzel olmuş, ellerine sağlık:KK36:

Ssvd şimdi bilirken duymuşken dememek olmaz. Malum normal doğum çok fena ilgi alanımda:-)
Önce doktorlardan tabi ki, kolaya kaçtıklarından, sonrada biz kadınlar ısrar etmediğimiz için bu kadar yaygınlaştı sezeryan bence. Kendi doktorum dahil, bütün doktorlara kızgınım bu konuda.
Gerçi benim doktorum da tabi ki vajinal doğumu desteklerim ama, benim için zor diyor.
Çünkü kadın sancılandı mı, müdahale etmeden sürekli izlemek gerekir. Kesisinin az olması, suni sancı almaması, bebeğin ve annenin tehlikeye girmemesi için devamlı kontrol altında tutulması lazım doğum başladığında diyor.
Kocaeli den ve çevre illerden çok fazla riskli gebe hastası var. Benim için vajinal doğum yaptırmak bu açıdan çok zor diyor.
Şimdi kendi açısından haklı tabi ki. Bu birkaç yıl içinde bence kendine bir ekip oluşturur, çok başarılı bir doktor çünkü.
Ama yinede çok istersen vajinal doğurttururum seni diyor ("normal" de demiyor çakal:KK70:)
Ehh ben bu doktoru istiyorum, eşimin çalıştığı iş yeri sadece ameliyat parası karşılıyor, normal doğumu karşılamıyor.
Zaten tüp bebek vs çok anormal para harcadık. Böööle mecbur gibi kabul ediyorum sezeryanı :KK20:

Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım, açılman var mı yok mu baksın artıkın bence:KK53: alttan :KK70:
Sen bilirsin tabi ki doğrusunu ama artık zamanı da geldi, risk faktörü de varsa, ne duruyorsun helva yapsana:KK70::KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah seni özellikle doğumdan sonra kötü yönce etkilemez dizin.

Ama ama ama ben çok detaylı fotoğraf isterim ona göre. Bakmayı çok severim çünkü.
Çekmeceler, raflar, askılar, şöyle yerleştirince güzel güzel bol bol çek olur mu fotolarını.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Yaa sen niye böyle diyorsun acaba:KK11: Sönük kalır mönük kalır. Nasıl yapıldığının ne önemi var.
Avizene bayıldım, demesen pet şişe diye hayatta anlamazdım, ne güzel renkli olmuş, neyle yapılmış acaba bu dedim.
Meğer sen yapmışsın pessss:KK12: Harika olmuş maşallah sübhanallah. Yaa bende mi yapsam acaba, para harcamaya mecalimiz kalmadı artık:KK70: Onu alamayacağız sanırım gerçekten:KK53:
Bu arada hakikaten kızzz paradan sebep. Mrssupperfine a yazdım. Doğum çok pahalı doktorumun olduğu hastanede.
Sezeryanı iş yeri karşılıyor ama normal doğumun zerresini karşılamıyor. Hakkaten 5,500 lira istiyor normal doğuma hastane:KK53: Yani çok fazla para harcandı ne o Larkin Hanım doğuracak:KK70::KK70:
Normal sancılanırsam falanda eşim diyor direk oraya başka yere götürmem, neyse vereceğiz artık önemli değil diyor ama kıyamıyorum artık kocama yazık günah:cry: Öyle bir şey olursa kenardan vermek zorunda kalacağız yani.
Yani hem istiyorum hem istemiyorum:KK70: Ama tarih yaklaştıkça ben normal istiyorum sanırım:KK53:

Olsun bak oğlun maşallah sübhanallah 3,5 kilo. Zaten alınanların neler yapılırsa verileceğini en iyi sen biliyorsun.

Bu arada kayınvalidenden Allah razı olsun. Gelen görümcen de doğum esnasında burada olacağı için mutludur eminim, ama senin düzenin nozulmuş olacak.
Sen sağ salim git gel, hayırla sıhhatle doğumunu yap, oğlunu kucağına al, bunlar mesele bile değil.

Yes yes yes:KK73: hangi doğum şekli hayırlıysa bebiklerimiz ve bizler için o olsun inşallah.

Oy oyy bende çok korkuyorum düşmekten, birde çarşıda yada bir yerde insanların yanlarından geçerken karnıma çarparlar diye.
Bununla geçmiş olsun, çok şükür tutmuşsun kendini. Allah beterinden korusun:KK36:

Yaaaa şu lambayı ben daha önce odayı paylaştığında da görmüştüm. Birde karanlıkta yanarken çekseneeee fotoğrafını miniii:rolleyes: Çok güzel olmuş yaa:cool:

Çok şükür çıkmışsınız küvözden. Allah kolaylık güç kuvvet bol bol faydalı süt versin inşallah.
Kızında annesinden emsin yarasın inşallah. Tüm zorluklara rağmen gözünüz aydın canım:KK36:

Çok sevdim doktorunun sözlerini:mad: Kadınlara böyle moral verilse, bu kadınlar doğal olanını seçmezler mi?
Ve işte ip ucu almış olduk, kan, su , hareketsizlik haricinde sancının sıklaşmasını bekliyoruz hadi bakalım.

Larkincim avizemizin aksam yanmis hali
Kapali olup ledlerin acik halinide atiyorum

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Çok Sağol cnm allahım korusun hepimizi dikkat edin çok benimde en korktuklarim bunlar işte karnımı koruyorum ama insanlar o kadar anlayissizki ayılar Afedersiniz yani .

X