Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.
nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi
dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı
bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda
Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi
bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu
allahım korudu
arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo
hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar
canım bebeğine maşaallah sana da geçmiş olsun şükür bir şey olmamış, inşaallah döner bebeğin
Kizlar valla benimde hic tadimnyok.usuttum mi desem grip mi oldum desem anlamadim..dökülüyor vucudum.. biyandan kasiklarim agriyor asagiya baski gibi bir şey hissediyorum dunden bu yana. Cuma kontrol var egerki dr çatıyi uygun bulmazsa sanirim ocagin ikinci haftasina kalmadan sezeryan yapar drum. Kizima kavuşmaya cok az kaldi
inşaallah çatını uygun bulur :)
@Larkin
Nego
çok tasarım ruhluyuz yahu,bizimde odamızın teması subaru wrx sti :) babamızın serseri arabası zar zor sattırdık ama halen bir gün benzin ucuzlarsa yine alma hayali var,elektrikçi olduğu için bizimkide subarudan avize yaptı :)
Eki Görüntüle 1357347
Eki Görüntüle 1357349
oyy çok güzel canım ama lambanız ellerine sağlık eşinin, o beşiğin üstündeki koalada çok hoş :)
12 kilo çok güzel canım doktorların olması gereken dediği kilo sağlıkla al inşallah bebişini kucağına çok az kalmış :)
sağol canım zaten kiloluyum ya bunun yarısını alsam da olur du :)
ne kaaa güzelll biz almışız 18 kg
bol bol spor yaparım artık doğumdan sonra
canım ilkte bende 16 kilo aldım ikincide ilkin peşinden koşmaktan sanırım az aldım gerçi çokta az değil 6 kilo alsam bile yeterdi bana
guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
şükür canım evinizdesiniz, uykusuz gecelere alışırsın canım lohusalık geçsinde
dr dan geldim çok şükür,ilk defa aylardan sonra kar yağıyor diye eşimle gittik dr a,saat 10 dadı randevum,sabah 8 30 da pastaneden meyve suyu yıyuecek bişiler alıp gittik yolda yedimki nst de aç olmıyım diye,birde çikolta aldım yanıma onuda biraz yedim,nst sonucunu dr yıne beğenmedi kalp atışı normal ama bebek çok hareketsiz çıktı,sonra kalan çıkolatayı yedim tekrar girdim sonuç düzelmiş çok şükür,aç aç geliosun çocuk zafiyet geçirmiş kıpırdımıyor diye takıldı bize
önce ultrasona girdik,bebeğim 36+0 da 2800 iken buguün 37+3 de 3200 çıktı,dr umuz - 200 + 200 ultrason hat
payı vardır deri,boyunu sölemedi ama fl yi çarğınca sanırım 48 iken 50 cm olmuş boyu,bu bebek dedi son haftayı beklerse maximum 4000 kg minumum 3300 doğar dedi,şimdi sırada çatı muayenesi var dedi,tam bakacağı sırada dedimki kaşıntım yok çamaşıra gelmıyor ama dün aynayla baktığımda sanki dedim mantar parçaları gördüm,ttmm onada bakarız dedi,ilk önce kısa bir konuşma yaptı,normak doğumun çk gzl birşey olduğunu,keşke her kadın normal doğum yapabilse dedi,sen dedi çok cabbar güçlü bir kadınsın,o potansiyeli sende görüyorum dedi,sakın kendi kasma rahat ol sadece dedi 2 sn Surcek,kucucuk acidi o kdr hmn zaten mantar oldugum ortaya cikti,sonuc ne dogurursun ne doguramazsin dedi bu demk oluyomuski rahim normalda asagi dogru bakarmis bnmki yukari bakiyormus be begin kafasi birz zorlananilir kesi atmk zorunda kalirim dedi belkide dedi cok kolay olabilir beraber yasayip gorcez dedi suandan itibaren normal dogum anini bekleyen bir gebesin dedi,sarrr diye suyun gelirse,adet kani gibi kanamn gelirse bebegin harwketleri azalirsa hmn geliosun dedi onun disinda sancin cok siklasmadigi surece gelme dedi,haftaya cars yine kontrolum var,haberler bizden boyle,epey bi icime su serpildi bu sogukta medipole gitmeme gerek kalmadi artik
@bugdaytanesi82 cnmm
önce bebeğine maşaallah annesi, dr unu da pek sevdim gerçekten iyi dr muş pozitifmiş ve normal doğum olacak olmasına ayrıca çok sevindim her normal doğum haberi kendim yapacakmışım gibi sevindiriyor beni inşaallah çok güzel bir doğum hikayen olur
selam millet var mı sancısı olan yılbaşı bebeği olmaya aday
dr giden arkadaşlar iyi haberlerle döner inşallah
benim var ama dursun ya pazartesi olsun :)
Kızlar kurabiyelerimin çoğu bitti.. Agacımı hazırladım bakın bakalım nasıl olmus..
Eki Görüntüle 1357365
Eki Görüntüle 1357366
Eki Görüntüle 1357367
Eki Görüntüle 1357368
çok güzel olmuş canım
Oncelikle herkese musmutlu yeni yıl diliyorum kizlarr saglik mutluluk bereket dolu..
Dunden beri bi uyku hali var bende anlatamam. Hamileligim boyunca gunduz 1 kere bile uyumayan ben gozlerim kapanio. Napio vucut uyku mu depoluyo:) mide yanmam had safhada. Oksuruk fln henuz tam gecmis degil. Bide gereginden fazla duygusalim. Disari cikamiorum ne yalan soylim nefes nefese kalıyorum ki bide biluosunuz faranjit oldum en son. Dr insanlarla gorusmeni kisitla artik dedi. Dun esime whatsaptan yazdim mutsuzum cnku ilk defa sana bisey alamiyorum dedim avm gitcek durumda dglm cnku. Aksam geldi yine boyle buna benzer bisey dedim sozum ona saka yapio aaaa insan sembolik bisey alir bisey yazar fln konustu. Kustum tabi cok bozuldum. Hakli belki ama cikamiorum sokaga hele bu halimde bu havada.. ozur diledi sakaydi fln dedi ama bozuldum yani..
dogum yapan yapacak arkadaslara bebislerinle bol sutlu saglikli gunler dilerim. Bizlere de hayirli dogumlar :)
canım eşin takılmış sana yoksa çıkıp alacağını bilir mutlaka üzülme bunun için
kızlar adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı gün içerisinde ve özellikle sabahları .. size de oluyor mu?
canım bende 1o gündür var düzenli olması önemli
Biz de kontrolden geldik, her sey yolunda cok sukur, karin cevresi ileride diye uzulmustum doktor takma kafana bebegin iyi dedi, 3100gr gorunuyor, cati muayenesi haftaya, doktor pazartesiye kadar izinli o zamana kadar dogurma dedi
maşaallah bebeğine canım, doğurmazsın inşaallah :)
Bir dolarcı mııı bir dolarcı mııı gerçekten mii
Bi milyoncu gibi mi İlk defa duydum bunu
Eee işte herkesin biz zevki var, biz süse kıyafete onlarda erkek oyuncaklarına.
Ssvd şimdi bilirken duymuşken dememek olmaz. Malum normal doğum çok fena ilgi alanımda
Önce doktorlardan tabi ki, kolaya kaçtıklarından, sonrada biz kadınlar ısrar etmediğimiz için bu kadar yaygınlaştı sezeryan bence. Kendi doktorum dahil, bütün doktorlara kızgınım bu konuda.
Gerçi benim doktorum da tabi ki vajinal doğumu desteklerim ama, benim için zor diyor.
Kendisi yarım gün hastanede, yarım gün muayenehanesinde.
Ve Kocaeli'deki tek perinatolog.
Benim vajinal doğum yaptırabilmem için ekibimin olması gerekiyor diyor.
Çünkü kadın sancılandı mı, müdahale etmeden sürekli izlemek gerekir. Kesisinin az olması, suni sancı almaması, bebeğin ve annenin tehlikeye girmemesi için devamlı kontrol altında tutulması lazım doğum başladığında diyor.
Kocaeli den ve çevre illerden çok fazla riskli gebe hastası var. Benim için vajinal doğum yaptırmak bu açıdan çok zor diyor.
Ama hastanede kendime ait ekibim olsa tabiki vajinal doğum olsun diyor.
Şimdi kendi açısından haklı tabi ki. Bu birkaç yıl içinde bence kendine bir ekip oluşturur, çok başarılı bir doktor çünkü.
Ama yinede çok istersen vajinal doğurttururum seni diyor ("normal" de demiyor çakal)
Ehh ben bu doktoru istiyorum, eşimin çalıştığı iş yeri sadece ameliyat parası karşılıyor, normal doğumu karşılamıyor.
Zaten tüp bebek vs çok anormal para harcadık. Böööle mecbur gibi kabul ediyorum sezeryanı
Tabi ki yine çok uzun yazdım
Arkadaşlar yazarken ayy uzun yazdım diyorlar ya ben utanıyorum
Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım, açılman var mı yok mu baksın artıkın bence alttan
Sen bilirsin tabi ki doğrusunu ama artık zamanı da geldi, risk faktörü de varsa, ne duruyorsun helva yapsana
Ayyyy iyice sapıttım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah seni özellikle doğumdan sonra kötü yönce etkilemez dizin.
Ama ama ama ben çok detaylı fotoğraf isterim ona göre. Bakmayı çok severim çünkü.
Çekmeceler, raflar, askılar, şöyle yerleştirince güzel güzel bol bol çek olur mu fotolarını.
HAdi bakalım hayırla sağ salim gelsinler inşallah.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Yaa sen niye böyle diyorsun acaba Sönük kalır mönük kalır. Nasıl yapıldığının ne önemi var.
Avizene bayıldım, demesen pet şişe diye hayatta anlamazdım, ne güzel renkli olmuş, neyle yapılmış acaba bu dedim.
Meğer sen yapmışsın pessss Harika olmuş maşallah sübhanallah. Yaa bende mi yapsam acaba, para harcamaya mecalimiz kalmadı artık Onu alamayacağız sanırım gerçekten
Bu arada hakikaten kızzz paradan sebep. Mrssupperfine a yazdım. Doğum çok pahalı doktorumun olduğu hastanede.
Sezeryanı iş yeri karşılıyor ama normal doğumun zerresini karşılamıyor. Hakkaten 5,500 lira istiyor normal doğuma hastane Yani çok fazla para harcandı ne o Larkin Hanım doğuracak
Normal sancılanırsam falanda eşim diyor direk oraya başka yere götürmem, neyse vereceğiz artık önemli değil diyor ama kıyamıyorum artık kocama yazık günah Öyle bir şey olursa kenardan vermek zorunda kalacağız yani.
Yani hem istiyorum hem istemiyorum Ama tarih yaklaştıkça ben normal istiyorum sanırım
Ohooo bizimle karşılaştırıldığında yinede az almış oluyorsun
Olsun bak oğlun maşallah sübhanallah 3,5 kilo. Zaten alınanların neler yapılırsa verileceğini en iyi sen biliyorsun.
Bu arada kayınvalidenden Allah razı olsun. Gelen görümcen de doğum esnasında burada olacağı için mutludur eminim, ama senin düzenin nozulmuş olacak.
Ama sakın sakın sakın bunun için canımızı sıkmıyoruz. Önemli bir mesele değil.
Sen sağ salim git gel, hayırla sıhhatle doğumunu yap, oğlunu kucağına al, bunlar mesele bile değil.
Hem zaten senin istediğin şekilde yardımcı da olacak sana inşallah.
Yes yes yes hangi doğum şekli hayırlıysa bebiklerimiz ve bizler için o olsun inşallah.
Nihayetinde sağlık olsun, sağlıklı olsun
Oy oyy bende çok korkuyorum düşmekten, birde çarşıda yada bir yerde insanların yanlarından geçerken karnıma çarparlar diye.
Bununla geçmiş olsun, çok şükür tutmuşsun kendini. Allah beterinden korusun
Doğumunda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah
Bulsun bulsun çatını uygun
Çok geçmiş olsun, inşallah doğum üzeri grip olmazsın. Dikkat et kendine.
Yaaaa şu lambayı ben daha önce odayı paylaştığında da görmüştüm. Birde karanlıkta yanarken çekseneeee fotoğrafını miniii Çok güzel olmuş yaa
Bende seni düşünüyordum nasıl diye.
Çok şükür çıkmışsınız küvözden. Allah kolaylık güç kuvvet bol bol faydalı süt versin inşallah.
Kızında annesinden emsin yarasın inşallah. Tüm zorluklara rağmen gözünüz aydın canım
İşte bu yaaaa
Çok sevdim doktorunun sözlerini Kadınlara böyle moral verilse, bu kadınlar doğal olanını seçmezler mi?
Maşallah kilosu çok güzel, boyu da.
Ve işte ip ucu almış olduk, kan, su , hareketsizlik haricinde sancının sıklaşmasını bekliyoruz hadi bakalım.
Bizimde kulağımıza küpe olsun.
Çatı muayenesi öncesi yaptığı konuşmada çok güzel cesaret vermiş bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda..
Çoook güzel olmuş, ellerine sağlık
yap canım diyeceğim ama daha güzel modeller vardır nette sen onlara bak odanıza uygun:)
ay canım ciddiymişsin para konusunda şaka mı ya o kadar para pes yani o paraya araba alanlar var inanamıyorum ama normal doğum olacaksa ki sen çok istiyorsun değer be larkinim hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir doğumun olur inşaallah
yok yok sıkmıyorum canımı kv deye söyledim endişelerimi o ezdirmez benim paşamı
kıyamaz babannesi torununa aklı gidiyor, dedim anne işte haftaya hem ben doğum yapıcam eymen gelecek hem ablamın kızı, emir bunalıma girecek napıcaz dedim yok sen sıkma canını ben hallederim dedi , Allah gerçekten razı olsun Rabbim ondan yana yüzümü güldürdü hamdolsun, bugün nasıl paraladı kendini ben yattım o ev temizledi çiçek gibi yaptı evi, görümcemle ona hediye almam lazım yaptıklarının karşılığı olmaz ama olsun
Sen uzun uzun yaz Larkin, şu forumda sıkılmadan okuduğum kişilerden birisin
katılıyorum
dün geceden beri karnım taş gibi kaskatı o kadar zorluyor ki beni kaya parçası yutmuş gibiyim
canım poposunu mu çıkardı acaba endişelenme sancı olmadıktan sonra
evettt cnmm benimde çok hoşuma gitti dr umun sözleri,içim rahatladı artık,gerisi artık Allaha kalmış,hepimizin için hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah
gerçekten şu duvar rally yolu ve mıknatıslı arabalar acaip merak ettim valla,heycanla bekliyoruz odanızın son halini ,gelelim arabalı lambamıza
odayı boyatırken bu araba yerde duruyordu,dedim babası ben hep bişiler dedim tasarladım oğluma sen dedm bu kdr yeteneklisin hiçmi senin elinden dedim bir iş olmıycak odasında oda aklına arabadan lamba geldi,çok daha korkunç tahtadan trenler uçaklar var internette lamba bu şekilde ve 300 küsür lira,onların modellerine bakıp bunu yaptı ama bir taktıkki ışık olarak kendine hayrı yokk
içimden dedm ahh minione ne yaptın oda dedim karanlık
kv geldi bana dioki ah kızım bu bnm oğlan yapmış bunu ama ben dedi hiç beğenmedim,sakınnnn dedım anne sakınn,o kdr yoruldu o kdr uğraştıkiii ben dedm beğendim ama ışığı çok vermemesi dedm kötü oldu,ama dedim onu şimdi kırarsak içinden bir daha birşey gelmez yapmaz bende dedim üzülürüm
ama kibarca dedim az ışık olduğunu,ertesi gün 5 mt led ışıkla eve gelmiş
dolabımızın gözükmeyen üst kısımlarına yaptıııı,bebişin giysilerini astığımız dolabın üstüne yaptı,manyak aydınlık odamız var artık,ister ledi açç ister subaruyu
e bebekten aldığımız dönencenin pilleri 4 tanesi 80 lira tutuyo 2 haftada bitiyor dedim diye naptı etti söktü o mekanizmayı elektrikli prize çevirdi,ayy söylenirim dedikosunu yaparım kızarım bazen ama beceriklidir benm adam yaa,cnm benimm
ayy canım soruma cevabı yazmışsın araba aydınlatıyor mu odayı diye soracaktım
çünkü benim yaptığım avize loş ışık veriyor okul dönemi işe yaramaz yani:) eşin iyi düşünmüş ledleri maşaallah size hamarat çift
çok şanslı bebeğiniz sizin gibi uğraşan anne babau var
KIZLAR AKLINIZDA OLSUN OLURDA İÇİMİZDEN BİRİ BU GECE 23 30 İLE 24 30 ARASI DOĞUM YAPARSA JOHNSON BABY DEN YIL BOYU BEBEK BAKIMI HEPSİ HEDİYEYMİŞ
ayyy doğursam mı yoksa
sancımda var
Bugün bebeğimin hareketleri bi değişik sağa veya sola dayanıyor uçak gibi sivriliyor göbeğim bi enteresan
canım aynı benimkide sağdan popoyu sivriltti soldan ayaklar zorluyor karnım asimetrik halde
evet canım ondan sanırım
olsun canım kasma kendini kasarsan daha acır ben sonraları kastım öyle acıdı
rabbim acil şifalar versin kucağınıza alın inş bebeğinizi hayırlısıyla bir an önce canm
ayy et kız öle olurmu
anne olduk diye salmayalım kendimizi daha çok dikkat edelim hatta
canım sevindim haberler iyi
artık son günler çok bekletmez inş bebişleri bizi
artık odanızı görmek istiyorum canım
şimdiden afiyet olsun canım
her çikolata alan bir altın taksın inş
hayırlısıs olsun canım bebiş geliyor demekki
kalaba ev çok zro Allah yardımcın olsun
canım maşallah bebişine :) hepimizin öyle adet tarhine göre doğum tarihleri hyırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebeğin :)
geçmiş olsun bu arada Allah korumuş valla
muane gerçekten zordu benmde
mantar parçaları dediğin akıntında mı oluyor canım benim de oluyor da anlamıyorum ne
o zaman bende mantar dr kapalı muane ettiğinden farketmemiştir benimkini söylemedim de zaten
maşalllah bu arada bebeğine
naz yapmış annesi sana oynamamış
ayy eline sağlık sözde bende yapccam da ne zaman
doğurcam artık
bel ağrısı adet ağrım gibi benimde oluyor
maşallah canım size de
sağol canım benim evde olmayacaklar canım gelmez görümcem davet etmeden rahatsız etmez, gündüz kv olur sadece
Dogum yapanlarin gozu aydin.
37+2 deyiz bugun kontrolumuz vardi. 2910 olmus kizim. 15 gunde 500 gr almis ama ben hic almamisim. Haftays persrmbe 7:30 da dogumum var.
maşaallah bebeğine
kızlar sunumum çok iyi geçti stajım ve formasyonum bitti şükürler olsun artık doğurabilirim gönül rahatlığı ile
benim de sizlere sorum var dr um hastane değiştiriyor
ve yeni geçtiği hastane biraz eski , şimdi gittiğim hastane temiz alıştım eşyalar yeni
diğer hastaneye de gidip bakacağız eşimle 1 yada 2 gün içinde ama doğum yapıp memnun olmayanlar varmış orada ilgi azmış biraz
bu gittiğim hastanede de dr um olmıcak başka dr a mı doğurcam nasıl olcak
siz ne yapardnız
hastaneler ikisi de özel
silivri kolan hast
silivri anadolu hast
hadi gözün aydın canım emeğinin karşılığını aldın
dr konusunda bilemedim dr da önemli hastanede, dr un doğum için gelmez mi ki?
evet cnm akıntının parça parça hali gibi düşün,normalde çok kaşıntı yapar çamaşırına girer yada cinsel ilişki sırasında eşin anlar,çünkü rahimin içinde oluyor,ama tabi bizde aylardır ilişki olmadığı için yada yanma ne bileyim kaşıntı çamaşırımda görmediğim için anlamamışım,dün aynayla temizlik sırasında farkettim dedim yine kabusum geri gelmiş,bugun de dr alttan bakınca bayağı bir eline geldi onun,ayy biraz detaylı yazdım ama mideniz bulandıysa kusura bakmayın napıyım açıklama yapmam için detaya girmem gerekıyordu
yalnız birşey kafamı karıştırdı içinde 2 adet fitil olan bir kutu yazmış bırını bu gece diğerini yarın dinlensin cuma gecesi yerleştir dedi,birde dedi batikon olur ya yaralara sürülen tendirtiyot renginde kırmızı ilaçlı su,ondan yazıyorum dedi,onuda bugunden başla dedi,gazlı beze sürüp dedi rahim ağzına doğru vajına ağzına yani sür dedi,dedim nıye b unu sürüyorumki,hani dedim ya dedi,normal doğum yapıp belki kesi atabilirim eğer dedi bu mantar devam ederse o dikişlerin kötü olabilir şimdiden dedi sürmekte bunu fayda var,hiç bişi anlamadım
yedik nutellayı şimdide hıçkırıyor bu arada bnm oburrr evlat
canım sirkeli su da mutlaka kullan mantar için, dr un dediği doğru eltim yaşadı yakın zamanda çok fazla enfeksiyon mantar oluyordu bu durum o bölgede ki dokuyu yıpratıyormuş, dikiş atılırken dikiş zor tutmuş bu sebepten,dr un önlem alıyor iyi yapmış özenli dr muş mutlaka kullan
hastanede çok önemli tatlım ya,başından beri ben hep dır dır ettim hastanemiz için,fakat şunu anladım hep elalemın lafına takılmışım ağza bakmışım,dün yine arkadaşımn ablası, ayy doğurma o hastanede nefret ediyorumm 5 para etmez demezmi,yaa ne manyak insnalar bu kadın gelmiş son ana demıyorlar,bu saatten sonra hastane değişirmi,sebep ne dıyıncede cahıl kadın bebeği yıkamadan verdiler dıo,nıye takılıyorsak elalemin saçma sapan laflarına,bugun 1 kez daha hastane içime sindi,dk başı temizlikçiler,lavaboya girdim heryer tertermiz çiçek gibi,ferahmı ferah bir hastane,muayene oldugumuz odalar tertemiz,inanki tatlım bunlarda gerçekten çıok önemli,dr um diosun diğer hastaneye gitti,ama gittiği hastane çok i. acıcı değil diosun,o kdr zor bir kararki,hastaneden daha önemli olan bencede dr ,bu ana kdr onunla devam etmişsin,çok kötü olmuş ya,peki diğer hastane o kdrmı içler acısı yani,cihazlarmı eski,soğum odalarını gezme şansın oldumu ?
ayy yıkamamışlar ne güzel işte artık yıkanmıyor bebekler böylesi daha sağlıklı çünkü, düşüncesiz insan çok canım beni biliyorsun karar verene kadar canım çıktı hep olumsuz yorumlardan
Yani karnımın üst tarafında belli asalıklarla baskı oluyor bastırıyor gşbi acı yok şimdi kağıt kalem aldım düzenli öi düsensiz mi onu yazacağım belki de bizim minik gelir bugün
canım acı yoksa korkma bebeğin iteliyor
herkese çocukları ve ailesiyle mutlu huzurlu bir yıl diliyorum bugün kontrolümüz vardı 37 hafta çalışmaz raporumu nihayet aldım cuma alacaktım ama tatil edilince almak zorunda kaldım oğlum maşallah iyi 3300gr dedi bu doktor ilk defa gittim rapor için 50cm boyu olmuş suyu falan çok iyiymiş ve nihayet başaşağı dönmüş minik kuzum
maşaallah canım :)