2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyy sabahtan beri telden baktım yazamıyorum ben ondan kv gil gidince hemen açtım pc yi artık doğuma kadar çok giremeyebilirim merak etmeyin malum tatil oldu eşim evde olur pc den giremem oturuyorum diye kızıyor çünkü

bende durumlar; soğuk soğuk terliyorum iki gündür, sancım var yine, akşam oluyor ve başladı, birde ben hamile kalınca kabızlık sıkıntım biter normalde kabız olurum hep tersim ya bir iki gündür kabızım yine bu ne demek doğum yakın olunca ishal olur normal gebeler ben anormalim ya kabız oldum geliyor mu ne benim bebiş, olmaz olmaz daha şekeri almadık kolonya yok, takı yastığı tasarladım bugün onun bitmesi lazım sonra hastane beşiğine bende tül istiyorum ama beşik ölçüsünü bilmiyorum birde lohusa bardağı falan yapsamıydım bende eşim delirir artık hiç anlamıyor ona göre gösteriş bunlar sana yakıştıramıyorum diyor ne yapıyorsam sanki

herkese sağlıklı mutlu yıllar dilerim güzel anneler biz oğlumuzla iyiyiz çok şükür spinal anestesi olduk doğumdan sonra omuriliğimde kacak olmuş şiddetli ağrım oldu yeniden kan yüklediler kendime geldim çok şükür şimdi iyiyiz ama ölüyorum zannettim dün hiçbişey hatırlamadım ama neyseki şuan iyiyim herkeze hyrlı doğumlar güzel yıllar dilerim biraz toparlanıyım tüm ayrıntıları yazcammm hepinizi seviyoruz teyzeleri mutlu yıllar

Canım çok geçmiş olsun şimdi iyisin hamdolsun bebeğinde iyi

Merhaba güzel anneler. Umarım herkesler iyidir. .sizleri hep takip diyorum fakat pek yazma fırsatım olmuyor. Bende bugün kontrole gittim.Gece sabaha kadar heycandan uyuyamadım dr um belki gün verir diye ama vermedi normal doğurtcak beni ,37 yiz 39 a kadar beklicez dedi eger bi kıpırdanma gelişme olmazsa 16 sında alırız dedi. benim bıdık maşallah 3730 gr 2 hafta daha beklersek nasıl doğururum bilmiyorum,cünkü kafa capıda büyük dr um 4 kilonun üstü normal doğamaz diye bişey yok diyo,önemli olan kafa capı diyo. Yinede sen bilirsin dedi bence normali deneyelim dedi.Bende şimdi internetten doğum videoları izliyorum biraz delilik var bende sanırsam ilk açtığım videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. korkan olursa lütfen izlemesin ama çok kolay doğurdu kadın valla 20 dk sürdü pıt diye doğdu bana da cesaret geldiiallah hepimize öyle bir doğum nasip etsin insallah geçmişe söyle bir baktım ama göremedim merveden haber var mı ?

videonun linkini eklemeyi unutmusum..

Tebrikler canım :) Çok sevindim rahatlamana ...

çk tşekkür ederim canm

Tesekkur ederım canmcımm... Kendını ne zaman rahat hıssedıyorsan o zaman yap, çünkü sabır gerektırıyor.. Karnım catladı yapana kadar.

yok ben daha uğraşamam valla

Ay çok zor hi karar bence. . Eski hastanede guvenebilecegin bi dr var mı. Dr daha önemli bence

haşim bey var onu övüyorlar
1kere gece acile gitmiştim kasık ağrım vardı o zaman bakmıştı bebişe ultrasonda doğum için ordaymış bana da bakmıştı

aynnen canım benim de çamaşırımda oluyo demek mantar oldum bişi olmaz yaz canım nolcak

düşünceliymiş valla dr un canım ne güzel önlem almış
bende tekrar idrar testi isteyim de ilaç versin çıkarsa yine bari dr fitiller daha da kaşndırıyo çünkü

Canim oncelikle stajin hayirli olsun kurtulmussun doktor konusuna gelince konussan eski ayrildigi hastanede yapsa dogumunu bu saatten sonra niye doktor degistiresin ki benim doktorum her hastanede gidip dogum yaptiriyor sen belirliyosun yani

çok tş ederim canım :)
benimki öyle değil canm keşke öyle olsa
dr um dan da memnunum ama diğer hastaneye alışık olmadığım için korkuyorum

aynn canım ya hast çok önemli
o insanları Allah a havale ediyorum ben
geçen demişleer kv me gelini neden gezdirmedin oda demiş bayramlarda gezdik ona sayın stajı var dersi var demiş
dedim gezseydikde moralimi alt üst etselerdi hamileliğim rezil olsaydı
iyi ki gezmedik amaaaaan
çok kötü değil çok eski de değil sanırım canım
1 kere gitmiştim hamileliğimin başında idrar testi için orda öğrendim hamile olduğumu sonra kolan eve çok yakın diye oraya devam ettim

maşallah size

evet canım anadolu hastanesi
ama kolan hast girişi falan daha lüks temiz geliyo alıştım diye sanırım
bi eşimle gidip gezelim orayı bari yarın açıksa

canım iyi bebişinin kilosu maşallah boyuna gitmiştir kilosu

yok canım yaa gidecek diğer hastaneye o yüzden buna gelmez

Hayırlı olsun Bdsayar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah. Geçmiş olsun buarada inş. cabuk toparlanırsın Sizlere de musmutlu yıllar

Sağol cnm ya inşallah döner miniğim rahatsız edici oldu iyice Dönse rahat edersin dedi doktorum :) :) inşaallah sağlıkla kucağımiza alalım miniklerimizi sezeryan dan korkuyorum ama öyle olması gerekse yapacak bişey yok hayırlısı olsun :)

Gözünüz aydın cnm çok sevindim miniğin dahada iyi olur inşallah

teşekkür ederiz teyzesi,sanki seninde pek bir kalır tarafın var yani tmm tasarım ruhum var inkar etmıyorum eti puftan çubuklu hastane süsü yapmam entresan bir fikirdi ama şaşal şişeden lamba yapmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi,çok ama çok beğendim,aslında loş ortam çok daha hzl bebek odası için bence...
dr un batikonu verme sebebini inanın yorumlarınızı okuduktan sonra jeton düşüp anladım,iyiki varsınız kızlar

Buarada hazır yazma fırsatı bulmuşken herkesin yeni yılını kutluyorum. 2015 hepimize sağlık, mutluluk, huzur şans, basarı getirsin.Yeni yılda sevdiklerimiz hep bizimle olsun. Geçen yıla hiç iyi girememiştik,anneciğimin kanser oldugunu ögrenmiştik yeni yıla göz yasları içinde girmiştim. çok kötüydü.dr en fazla 1 yıl yasar dedi .ama çok sükür allah bize bagısladı annem tedaviye cevap verdi ve suan çok iyi insallah torunu da şans getirecek ona.doğumda allah izin verirse bol bol dua edicem inşallah şifa için. 2014 te sadece annem değil kayınvalidemde felç gecirdi o da iyiye gidiyor cok sükür. babam 3 kez anjıo oldu. esşim böbrek tası ameliyatı oldu bu yıl için de yine ..inşallah tüm olumsuzluklar bu yılda kalır. Çok stresli bi hamilelik gecirdim aslında. allah daha büyük acılar vermesin. düşmanıma bile yaşatmasın.
ama 2015 ten cok umutluyum ben
allah nerde şifa bekleyen caresiz biri varsa yardım etsin dilerim...

Hepinize hayırlı mutlu yıllar canlarım

gelmiş geçmiş olsun,,, insan annesini daha bir farklı görüyor anne olunca :)

Gözünüz aydın geçmiş olsun ,inşallah en yakın zamanda daha da iyi olursunuz. Ne mutlu bebeginize kavusmussuz :)

Larkincim avizemizin aksam yanmis hali
Kapali olup ledlerin acik halinide atiyorum

Çok Sağol cnm allahım korusun hepimizi dikkat edin çok benimde en korktuklarim bunlar işte karnımı koruyorum ama insanlar o kadar anlayissizki ayılar Afedersiniz yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…