2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.:KK61:nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi :KK57: dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı:KK60:bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda :KK61:Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi :KK17:bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu:KK17:allahım korudu:nazar::nazar:arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo:KK55::KK70::KK19:hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar:KK19:

Kizlar valla benimde hic tadimnyok.usuttum mi desem grip mi oldum desem anlamadim..dökülüyor vucudum.. biyandan kasiklarim agriyor asagiya baski gibi bir şey hissediyorum dunden bu yana. Cuma kontrol var egerki dr çatıyi uygun bulmazsa sanirim ocagin ikinci haftasina kalmadan sezeryan yapar drum. Kizima kavuşmaya cok az kaldi

Ocak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...
canım aynı gun dogum yapmısız oglum saat 14.15 te dogdu bız sızden 1saat 45dk buyuguz

ooo süpersin ikisinide bulmuşsun cnm,ben ali exprestenden çok gzl seçimler yapmıştım ama bir türlü sipariş etmeye cesaret edememiştim,aklımda olsun,teşekkür ederim

canım tebrik ediyorum çatır çatır doğur mis gibi :)

şaka yapmış miniğin sana

ayy çok hoşlar,aslında o biberon askıları diktirilebilir

aynı gün kavuşuyoruz :)

hayırlı olsun bebeğin

canım ya bilmemeyi tercih ederdim bilerek gün saymak daha çok stres yapıyor bende

Canım Rabbim şifa versin kuzuna

Canım inşaallah bir an önce toparlanıp çıkarlar bebeklerin

Canım ihmal etme git bence, sağol canım, yok ya kapanışı yapmazsın belki aynı gün olur doğumumuz :)

Canım aynen şekerimi aldılar :) ayy sapık gibi demek:KK70: ben de hiç alttan muayene olmadım erkek dr a

Aradan beş sene geçmiş çok uygun aslında yapan çok kişi var yaşadığın şehir istanbul ankara izmir konya bursa ise daha da vardır orda yaptıran dr lar var, ssvd yapan dr lar yaz nete listesi var, ben istedim ama olmadı istemedi dr lar

Yok canım ya bir kere kilosu çok az değil doğuma çok var ne alakaymış, bir an önce başka dr un fikrini almanı tavsiye ederim sakın bir dr la kalma

inşaallah canım

o biri benim:KK70: ben kullandım canım leke oldu çamaşıra geçti derdi olmuyor hasta bezinden sonra öyle kullandım ben

güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah her şey yolundadır

:KK70::KK70: hayır hayır para için istemediğine inanmam, bu arada 5500 mü:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ay bayılacam:KK70:

iyi de yapmışın aynen evde de kullanılıyor:KK66: ben stokladım:KK70:

ayyy canım ya çabuk gelsinçabuk ben doğurmadan görmem lazım çatlarım yoksa:KK70: birde sizin aile hepten yetenekli çıktı:KK48: bak ben oğluma pet şişeden avize yapmıştım senin odana olmaz gerçi pek sönük kalır:KK48: ekliyim fotousunu :)

Eki Görüntüle 1357173 Eki Görüntüle 1357174 Eki Görüntüle 1357175

Canım çok geçmiş olsun inşaallah düzelir

maşaallah bebeğine hayırlı olsun

afiyetle yiyin ikram edin canım

Larkin Larkin @eflalim çok tasarım ruhluyuz yahu,bizimde odamızın teması subaru wrx sti :) babamızın serseri arabası zar zor sattırdık ama halen bir gün benzin ucuzlarsa yine alma hayali var,elektrikçi olduğu için bizimkide subarudan avize yaptı :)
IMG_2175.JPG
IMG_2176.JPG

Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.:KK61:nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi :KK57: dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı:KK60:bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda :KK61:Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi :KK17:bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu:KK17:allahım korudu:nazar::nazar:arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo:KK55::KK70::KK19:hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar:KK19:
geçmiş olsun cnm Allah korumş bndan snra çk dikkat et. Bnde çk korkarm kayıp duşmktn karda . Buralara henuz yagmadı inş bn dogurana kadarda yagmz. Cnm tarihinin birden uzaması bebegin gelişimiyle alakalı . Mesela bnm hep 8 ocak diyrdu dogum için doktor ama gecen ay oglan kiloyu az almiş gelişimi bir hafta eksik çiktigi için dogumuda uzadı ultrasona gore 15 ocak çikti. Doktorlar genelde ultrasondaki gelişime gore tarih veriylr. Birde bebgnin hala donme sansı var doguma kadr vakt var uzulme sezerynda olsa normlde olsa saglkla alalim bbklermizi onemli olan bu . İki dogum şeklide zor Allh sabır versn hepimize ; )

guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)

guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
Hadi gozun aydin ve gecmis olsun.
Hersey daha iyi olacak gunden gune Allah in izniyle...

dr dan geldim çok şükür,ilk defa aylardan sonra kar yağıyor diye eşimle gittik dr a,saat 10 dadı randevum,sabah 8 30 da pastaneden meyve suyu yıyuecek bişiler alıp gittik yolda yedimki nst de aç olmıyım diye,birde çikolta aldım yanıma onuda biraz yedim,nst sonucunu dr yıne beğenmedi kalp atışı normal ama bebek çok hareketsiz çıktı,sonra kalan çıkolatayı yedim tekrar girdim sonuç düzelmiş çok şükür,aç aç geliosun çocuk zafiyet geçirmiş kıpırdımıyor diye takıldı bize:KK48:
önce ultrasona girdik,bebeğim 36+0 da 2800 iken buguün 37+3 de 3200 çıktı,dr umuz - 200 + 200 ultrason hat:KK54: payı vardır deri,boyunu sölemedi ama fl yi çarğınca sanırım 48 iken 50 cm olmuş boyu,bu bebek dedi son haftayı beklerse maximum 4000 kg minumum 3300 doğar dedi,şimdi sırada çatı muayenesi var dedi,tam bakacağı sırada dedimki kaşıntım yok çamaşıra gelmıyor ama dün aynayla baktığımda sanki dedim mantar parçaları gördüm,ttmm onada bakarız dedi,ilk önce kısa bir konuşma yaptı,normak doğumun çk gzl birşey olduğunu,keşke her kadın normal doğum yapabilse dedi,sen dedi çok cabbar güçlü bir kadınsın,o potansiyeli sende görüyorum dedi,sakın kendi kasma rahat ol sadece dedi 2 sn Surcek,kucucuk acidi o kdr hmn zaten mantar oldugum ortaya cikti,sonuc ne dogurursun ne doguramazsin dedi bu demk oluyomuski rahim normalda asagi dogru bakarmis bnmki yukari bakiyormus be begin kafasi birz zorlananilir kesi atmk zorunda kalirim dedi belkide dedi cok kolay olabilir beraber yasayip gorcez dedi suandan itibaren normal dogum anini bekleyen bir gebesin dedi,sarrr diye suyun gelirse,adet kani gibi kanamn gelirse bebegin harwketleri azalirsa hmn geliosun dedi onun disinda sancin cok siklasmadigi surece gelme dedi,haftaya cars yine kontrolum var,haberler bizden boyle,epey bi icime su serpildi bu sogukta medipole gitmeme gerek kalmadi artik tinimini_hnm tinimini_hnm cnmm

Oncelikle herkese musmutlu yeni yıl diliyorum kizlarr saglik mutluluk bereket dolu..

Dunden beri bi uyku hali var bende anlatamam. Hamileligim boyunca gunduz 1 kere bile uyumayan ben gozlerim kapanio. Napio vucut uyku mu depoluyo:) mide yanmam had safhada. Oksuruk fln henuz tam gecmis degil. Bide gereginden fazla duygusalim. Disari cikamiorum ne yalan soylim nefes nefese kalıyorum ki bide biluosunuz faranjit oldum en son. Dr insanlarla gorusmeni kisitla artik dedi. Dun esime whatsaptan yazdim mutsuzum cnku ilk defa sana bisey alamiyorum dedim avm gitcek durumda dglm cnku. Aksam geldi yine boyle buna benzer bisey dedim sozum ona saka yapio aaaa insan sembolik bisey alir bisey yazar fln konustu. Kustum tabi cok bozuldum. Hakli belki ama cikamiorum sokaga hele bu halimde bu havada.. ozur diledi sakaydi fln dedi ama bozuldum yani..
dogum yapan yapacak arkadaslara bebislerinle bol sutlu saglikli gunler dilerim. Bizlere de hayirli dogumlar :)

Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.
Hayırlı olsun gözün aydın bol bol sütün olsun

X