- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştıbana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktuallahım koruduarabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyohepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar