2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
saol canım
çikolatalar 36 adeti 30 tl. ayrıca kutu içinde badem şekeride var
lokum iki küçük kutuda 6liradan 12tl yede onları aldık
2 katlı ikramlığın alt katına çikolata badem şekeri karışık
üst katına lokum koyucaz

Merhaba. Nereden aldınız acaba çikolataları? Bebek figürlü çikolatalardan mı? Fiyat uygun geldi bana da, bebek çikolataları oldukça pahalı görünüyor, kiloya da çok az adet giriyor. Ben bebek Doğunca eşime aldıracaktı ama ona da çok güvenemedim şimdi :)

Merhaba güzel anneler:KK56:2 gündür giremiyorum dosdoğru foruma.Az sonra kvler gitcem.gece gecmişi okucam insallah.Bebek geçen hafta 3300 gram olunca etrafı bi telaş sardı. Kaç gündür çarşıda eksik tamamliyoruz. Yarın yine nst ve kontrol var.acaba daha da büyüdü mü çok merak ediyorum.resmen çocuğum kilo almasın diye çaba sarfettim yaa yok böyle birsey:KK61: nasil bir annyim ben.:110:Sezeryan dan çok korkuyorum çok çok çooook ok :KK61:dün gece aglama krizi geldi karnimi kesecek diye oturup saatlerce ağladım. Eşim sağolsun sakinleştirmeye çalıştı garibim ama ağlama gelince beni durdurmak imkansız. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın. 11:15 te randevum.herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.
Canım şeker çıkmış mıydı sende? Benimkinin kilolu olmasını şekerime dikkat etmeme bağladı doktor, yüklemede yüksek çıkmıştı, üzme kendini iki doğum şeklinin de artı eksileri var, hakkımızda hayırlısı olsun diye dua etmeliyiz.

istanbul beylikdüzü marmara park avm
aldığımız bu canım
hastanede doğum yapınca ikram etmek için aldık

Eklentiler

• bebek-cikolatasi_(5)138755941552b479f742547 (1).jpg
    bebek-cikolatasi_(5)138755941552b479f742547 (1).jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 79
  • hacıserif.jpg
    hacıserif.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 77
  • bebek-cikolatasi_(8).jpg
    bebek-cikolatasi_(8).jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 88
Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.
Sağlıklı, uzun ömrü olsun Yasin Bera'nın, sana da geçmiş olsun canım, darısı başımıza...

Nişan gelince çantanı kapının yanına alırsın. Planını hazırlığını yaparsın. Sonra doktorunu ararsın. Hemen doktora gitmen gerekmiyor ama doktora söylemekte fayda var.
anladım canim cantalar hazır ve nazir bekliyo hatta esime kalsa arabaya koyacak şimdiden

selam herkese dr dan geldim

alttan muaniye oldum bence o kadar da kolay bişey değilmiş :KK43: belime ağrı girdi muaneden sonra

nst ye girdim ebe dedi sancın çıkmış senin dinlen bol bol alttan muane de tetiklemiş olabilir dedi

dr ise sancın var ama çok değil dedi

dr um hastane değiştiriyor bu hafta geçsin dedi bir daha ara beni gelmeden önce yönlendiriyim seni dedi

bu arada açılma yokmuş ve çatım musaitmiş normal doğuma

Kiz alttan sadece parmağını sokup bakmadi mi korkutma beni
ben daha olmadim cati muayenesi

kızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz

Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.

Canlar ikinizi de tebrik ederim Allah anali babali büyütsün :) inşallah sağlıkla güzel mutlu günler sizlerin olsun :)
Bizim icin dua edin

Merhaba güzel anneler:KK56:2 gündür giremiyorum dosdoğru foruma.Az sonra kvler gitcem.gece gecmişi okucam insallah.Bebek geçen hafta 3300 gram olunca etrafı bi telaş sardı. Kaç gündür çarşıda eksik tamamliyoruz. Yarın yine nst ve kontrol var.acaba daha da büyüdü mü çok merak ediyorum.resmen çocuğum kilo almasın diye çaba sarfettim yaa yok böyle birsey:KK61: nasil bir annyim ben.:110:Sezeryan dan çok korkuyorum çok çok çooook ok :KK61:dün gece aglama krizi geldi karnimi kesecek diye oturup saatlerce ağladım. Eşim sağolsun sakinleştirmeye çalıştı garibim ama ağlama gelince beni durdurmak imkansız. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın. 11:15 te randevum.herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.
Bende normal doğuracak diye sitresleniyorun aglayasim geliyor :KK43:

Maşallah canim. Allah anali Babıali buyutsun

Korkudan Ödüm patlatasa da kendimi cok zorlayacam normal yapmak için sonradan bebeğim ve benim ayaklanmam için :) buna bugün karar verdim

Dün doguma gidince o herkesin gelip parmak sokmasindan konuşuyorduk kardesimle annem geldi o sancı varken onu hissetmeyeceksin bile dedi... ve ben o anda pert :-):-):-):-):-)

anladım canim cantalar hazır ve nazir bekliyo hatta esime kalsa arabaya koyacak şimdiden

Kiz alttan sadece parmağını sokup bakmadi mi korkutma beni
ben daha olmadim cati muayenesi

Canlar ikinizi de tebrik ederim Allah anali babali büyütsün :) inşallah sağlıkla güzel mutlu günler sizlerin olsun :)
Bizim icin dua edin

tek parmakla iş bitmiyor canım 2 parmakla yapıyor oldu bitti amaan baksana boşver mecbur geçicez bu yollardan

tek parmakla iş bitmiyor canım 2 parmakla yapıyor oldu bitti amaan baksana boşver mecbur geçicez bu yollardan
Bende cuma gidecem
resmi tatil. Oldu ya o günde doktoru aradim acilden yapılır nst en dedi zaten sadece nst olacam bakalım sanci çıkarsa muayene de eder ordaki doktor herhalde
pazartesiye kalirsa 10 gün olur olmaz

Aklima gelmiyo değil haaaa
benimde dün akşam geldi aklıma yılbaşı bebeği olan olur mu acaba dedim bide akşam sancım vardı saabh dr gitcez eşimle konuşuyoruz ne olcanı bilmiyoz ya ya biz eve dönmeden olursa ben en iyisi cantaları bagja koyyım hemen hastaneye geçeriz dio :KK70:ama bizim kızın hiç erken gelemeye niyeti yok :KK70::KK70::KK70:

Bende cuma gidecem
resmi tatil. Oldu ya o günde doktoru aradim acilden yapılır nst en dedi zaten sadece nst olacam bakalım sanci çıkarsa muayene de eder ordaki doktor herhalde
Benim de normalde cuma günüydü kontrolüm, pazartesiyi beklememek için yarın gidicem, çatı muayenesi yapmaz inşallah..

Ben perşembe günü Dr a gittim kozlar
Bu cuma kontrole gidecektim ama resmi tatilmis. P.tesi gitsem ücret mi ödemek zorunda kalirim ?

Canm doktorunun bılgısı var nasıl olsa resmi tatil oldugundan o gune yetsmıyorsa pzt de gıtsen kontrole girmesi lazım bence. Yınede kesın sonuc ıcın doktorunu arayıp ögrenebılırsın daha saglıklı olur..
Bu cuma kontrole gidecektim ama resmi tatilmis. P.tesi gitsem ücret mi ödemek zorunda kalirim ?

Bende cuma gidecem

beni en son 2 hafta önce sokmuştu nestye canm çok sokmuyo benim dr
ne zamana yapılıyormuş ya benim dr hiç bahsetmedi bugun gittimde de yapmadı sancı olunca falan mı bakıyor acepo_O

38. haftada yapılıyormuş canım sancı yoktu bende önceden söylemişti bugün muane olacağımı

ama bugünkü nst de sancı da çıktı

ilk doğumsa doğum şekline karar vermek için çoğu dr bakıyormuş alttan 38 . haftadan sonra sancı olsada olmasada

Cnm evet diger dogumlari da etkiliycek baska bi dr.a gitmedimm artik son anda..
Aynen dedigin gibi 1-2gun bari beklese bebis de 2015 dogumlu olsa..Şurda ne kaldi ki internette arastirdim ama gec yazdirma yokmus snrm artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik :-)
Hayırlı dogumlar cnm sana da..

Sağol canım benim,yılbaşını geçiresiye fazla kıpırdamamaya çalış,sadece zaruri ihtiyaçların için hareket et,1 ocağı da geçtin mi gelsin merdivenler gitsin temizlikler vs :KK48: ya böyle 40 hafta beklemek de zor iş bir de insan sonlara doğru iyice ağırlaşıyor ya iyice zorlanıyorsundur kıyamam..Ben genelde 36-37 gibi doğuruyorum iki doğumum da öyle oldu bakalım üçüncü nasıl olacak :KK48: Millet alıştı benim erken doğurmama herkes diyor yılbaşını geçir öyle doığur bari :KK53:

En son ki muayene( ücret verdigin) tarıhden sonra 10 gün içinde ücretsiz gidebilirsin...2015 olıyo diye soruyosan sanmıyorum ücret olucagını..

valla sanırım kandı akıntıydı suydu derken eminim hemen hastaneye koşarım ben sanırım ilk bebek ya tecrübesizlik diyelim yada korku o an böyle düşünürüm gibime geliyo.tabi sancıyı evde çekmek ayrı bişey ama:KK17::KK17:

senin oğluşum gelmeye niyeti pek yok sanırım :KK76::KK76: kızın gibi geç gelicek heralde 2015 doğumlu olma niyetinde hayırlısı olsun inşallahh

hayırlı olsun canım.inşallah bizde böyle basit ve keyifli ve umut verici şekild doğum yaparız da herkes niyetlenir :KK70::KK70:

ayy ben niye hiç doğum yapmadım rüyamda şu 9 ayda bi insan rüyasında doğurmaz mı doğru düzgün bebeğini görmezmi yaa bi iki kere gördüm bebeğimi yüzümü bile görmedim sır gibi saklıyo kendini ama.doğumdan korktuğum için düşünmüyorum düşünmemeye çalışıyorum ondan mı acaba:mad::mad:

bu agrılar bendede başladı yaa gece uyumak gerçekten ölüm gibi :KK67:

evet bebeğimizin karnımızda olması ayrı bi güzellik ama kucağımızda olması sanırım paha biçilemez :oops::oops:
banada hareket bekleyecekmişim gibi geliyo gün içerisinde :KK70::KK70:

maşallah eymene canım.doktor işini halletmenede sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah.sanırım seninde doğum yakın.oğlundada bi sorun yokmuş içinde rahatlamıştır.
benim agrılarım dünkü gibi değil tabi ama yattığım yerden kalkmak ölüm gibi geliyo nedense ama normal sanırım.doktordayken agrım fazla dğildi ne hikmetse doktordan çıkınca başladı aşırı şekilde :KK70::KK70:

ne güzel canım bı sıkıntı çıkmamış.

maşallah bebişe yaa son dakikada atak yapmış seninki.darısı diğer ters oluğta dönmesini bekleyen bebeklere :KK24::KK24:

iyi canım dopplerde sorun çıkmamış insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyo bazıları ya.benim doktorda öyle dedi 2500 e geldimi sıkıntı yok zayıf bebek olunca 2500 e bile razı oluyo insan :KK70::KK70:

maşallah bebişine canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah son dakikalarda dönenler bile var.

alttan muayenemi :mad::mad: ayy çok tırsıyorum bende yaa
bebişte bi sıkıntı yokmuş canım önemli olan o.

maşallah bebişe canım.normal doğumdan zzaten korkuyorum ben bundan ötesi olmaz sanırım :KK70::KK70:
en çok korktuğum hastaneye yatıp doğumu beklerken olan çığlıklar bağırışlar :KK57::KK57: sabırsızlık korku ben ne zaman doğuracağım ne zaman doğuma alacaklar :KK17::KK17::KK17: en iyisi düşünmemek Allah ın izniyle başımıza geleni çekmek sanırım.Düşününce başıma gelir diye korkuyorum ben galiba :oops::KK70::KK70:

yok canım günüm belliydi zaten nst istedi dün bebişimin kalp atışı sancı anında düştü o yüzden, pazartesi inşaallah doğum

yok kullanmıyorum m,dem yanıyor ama artık kullanıcam kasılmam çok oluyor

biliyorum canım nişanı benimde gelmişti ilkte, ama dr lar bir haftaya kadar evde bekletiyorlar çok riskli olsa bekletmezler diye düşünüyorum

canım ya inan kolay bana göre yani bak dünde bugünde nst de sancım çıktı sancıda üst sınır 100 mesela benimki 90 ı gördü ki evde sürekli oluyordu son 10 gündür ama nst ye denk gelmemişti, eşime öğrettim bak şu kısım sancı diye o da bakıyor ekrana sancın yok sancın geldi yükseliyor diyor:KK48: hatta bugün sancım başlayınca sancım çıktı değil mi ekranda dedim evet dedi başladı 30 -40 - 60 diye saymaya, yani uzattım ama kıvrandırmadı bile tabi ki acı oluyor ama beni en azından bağırtmıyor

hamdolsun

ayyy canım çok sevindim senin adına çok istiyordun normali maşaallah ve aferin bebeğine :)

canım çok şükür iyiymiş bebeğin

maşaallah canım bebeğine, hakkınızda hayırlısı hangi doğum şekliyse o olsun

canım seninkide olur o kadar ben 39. haftadayım arada 2 hafta var, sağol bu arada :)

canım kendini kastın sanırım ondan olmuştur o kadar şükür atlattın

aynen canım bugün yatak odamı oğlumun odasını banyoları oturma odamı temizlediler Allah bin kere razı olsun temizlerkende bende dolandım ödü koptu aman dur kızım temizlik bitsin öyle doğur diyor:KK70:

amin canım sağol hepimiz sağlıkla alalım inşaallah

canım bebeğine maşaallah diyorum ve aynı gün sezaryan günümüz benimde 5 ocak :)
azcık korkutmuş olabilirsin:KK48:

ay canım ya sen çok güzel normal doğurursun gör bak :)

sağol canım evet doğu pazartesi tabi sancılarım bırakırsa o güne :) zaten o ağrılar dr a gidince kaybolur hep:KK48:

canım ya endişeler çok normal ilk bebekt özellikle inşaallah bebeğin içinde senin içinde en hayırlı doğum şekli olur, inşaallah dediğin gibi sakin olur bebeğin

yok canım sancın başlayınca olacak kaç cm açılma var diye bakılacak

sağol canım benim başınızı şişirdim ama sonunda kararımı verdim:KK48: doplerim iyi çıktı çentik yok dedi dr, nst de sancım çıktı yine ama dr pazartesi dedi doğuma :)

maşaallah canım sevindim iyi olmanıza

ayy çok fena çıkasın o halde koridora hatta odalarından niye çıkyorlar anlamıyorum ben

maşaallah canım bebeğine, ne güzel normale uygunsun sorun olsa dr uyarır canım başının büyükliğinden dolayı normal olmaz der, benim iki oğlumda koca kafalı:KK48:

saolun kızlar,eflalim günün belli olmuş hayırlı doğumlar

X