2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ilkin benimkide yavaştı bende korkuyordum 2,500kilo doğsun yeter diyodum
ama suan 3kilo bebegim
doğurana kadar 3200 3300 olur herhalde
haftaya pazartesi doğurcam Allah ın izniyle 1 haftam kaldı

Selam herkese
evde netim yok cok giremiyorum. Dogum yapanlarin goxu aydin. Bekleyenlere allah yardim etsin.

Cok kotuyum ben ya. Sol tarafa yatamiyorum agrim var. Belim sirtim göğüs kemiklerim hep batiyo. Geceleri sabah olmuyor. Bebegin hareketleri bir garip canim aciyor. Dogum korkum var. Adet sancisi gibi sancilarim var.
Dogumu nerde yapacagim kararsizim. Doktorum cok iyi ana yenidogan bolumu yok. Diger hastane devlet hastanesi ilki ordaydi cok kotuydu.

Galiba depresyona girdim

hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah canım demek doğuma hazırlanmış vucudun
iyi haberlerle gel çok heyecanlı

maşallah bebeğine canım çoook sevindim

Niye yoruyorsun kendini cnm. Doğumdan sonra enerjiye çok ihtiyacın olacak

ilkin benimkide yavaştı bende korkuyordum 2,500kilo doğsun yeter diyodum
ama suan 3kilo bebegim
doğurana kadar 3200 3300 olur herhalde
haftaya pazartesi doğurcam Allah ın izniyle 1 haftam kaldı

Ayyy canim ne guzel. Insaallah saglicakla al bebegini kucagina. Darisi da bana olsun, benim minnak cadi da 3 kiloyu gecer umarim..

Ara ara böyle bi ruh hali sarıyor insanı. Atlatmaya bak cnm. Her şey güzel olacak inşallah

Ayyy canim ne guzel. Insaallah saglicakla al bebegini kucagina. Darisi da bana olsun, benim minnak cadi da 3 kiloyu gecer umarim..
seninkide benimki gibi 3200 falan doğacak galiba yanlış hesaplamadıysam
her hafta 200 gr alıyor bebek
kaç haftan varsa şuanki kilosunun üzerine ekle kaç kilo doğacagını az cok hesap edebilirsin

Canım benim aynı korkular hepimizde var nasıl olcak diye bunların hepsi normal doğum yapmadanda geçmiycek sanırım ama sende sorun yok ağrılar sancılar korkular hepsi bendede var allahın izniyle hrpimiz alsak kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi bu sıkıntılar bitse daha sonrada uykuduz geceler diş çıkarmalar olucak ama en azından kucağımızda olucaklar rabbim hepimizr yardım etsin inşallah...

kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama

ikiside güzelmiş,ben hastane çıkışlarına 2 tane penye battanıye zaten koydum,hastaneden çıkarkende kısmetse ana kucağı ,hastane çıkışı üstünde olcak inşallah,h&m nin ayı peluş postu ve ayrıca peluş battanıye koydum,bide bişi sorcam o ana kucağının içinde kemeler var,plastik aksamı var,onu çıkardınızmı,duruyorlarmı,sırtına batmazmı yaa o şeyler ??

evettt bunu diyorum ama kimse kabul etmiyor,10 tane sezerynalı akrabam arkadşm v.s var,hepsinin karnı türkiye haritası gibi,göbekleri 10 cm sarkmış,kaldırıp altına elini koy,göbek üste düşüyor el gözükmüyor,normal doğururnca öyle olmuyor,göbek kaslarını katman katman sezeryanda kesıyorlar,spor hocam göbeğini açıp gösterdi bana,kadın 20 yıldır fitness hocası,günde 500 mekik çekio sezeryan yapmış,göbek yumuşacık ve sarkık,dio tek çare estetik,tabiki istisna zayıf insanlar vardır çağla şikeller gibi,ama durum yğzde 80 de malesef böyle,sağlık olsun artık,gerisi mühim değil ne yapalım

üzerine kalın bi battaniye örtebilirsin o kemerlerin

her hafta 200 gr falan alsa 3200 falan doğar ve ilk bebeğe göre çok iyi birde neden bu kadar sık gittin doktora öylemi çağırdı doktor

Tiramisu35 kesinlikle sana katılıyorum tamam hastanede çok yoruyolar muayene falanda çok oluyor ama yinede doktor kontrolünde olmak en iyisi

Yaaaaaa offf ama aci gercek diyosun yani.. normal dogumdan korkmuyo musun peki? Okdr karisik ki aklim anlatamam. Ctesi sorcam doktora valla samimiyetine inaniyorum doktorumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…