2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
10 gün önceye kadar banada dönmemiş demişti kontrol çarşamba günü çok merak ediyorum kaç kilo bebeğin benimkide kilolu

Yaaaaaa offf ama aci gercek diyosun yani.. normal dogumdan korkmuyo musun peki? Okdr karisik ki aklim anlatamam. Ctesi sorcam doktora valla samimiyetine inaniyorum doktorumun
Canım eğer normal şansın varsa kedinlikle dene ama olmazsa herkeste olmuyor ilk gebeliğimde 12 kilo aldım karnımda hiç çatlak olmadı ve kesi yerim iyileşince kendi eski pantalonumu giydim şimdi yine 11 kilo aldım yine çatlak yok doktorum tamamiyle vücudla alakalı dedi karnıma hiç birşeyde sürmedim eğer çatlıcaksan yada sarkıklığın olucaksa her türlü olur dedi ama önce normal doğum dene mutlaka seninki öok kolay olabilit herkesin bir olmuyor ama olmzsada üzülme ...

Yaaaaaa offf ama aci gercek diyosun yani.. normal dogumdan korkmuyo musun peki? Okdr karisik ki aklim anlatamam. Ctesi sorcam doktora valla samimiyetine inaniyorum doktorumun

inanmıcaksın ama hiç korkmuyorum ben,sezeryandan daha çok korkuyorum bundan 3-4 yıl evvel her ıkısınıde you tube da izlemiştim,sezeryandan çok daha korktum,suyum gelmezse sancım evde gelirse sık sık olana evde beklemeyi bile planlıyorum,nasip kısmet tabi cnm,kafamda normale sadece odaklanmadım sezeryanda olabilir ama nedense içimden bir ses normal doğum yapacakmışım gibime geliyor

ben bir haftada 50 km fazla yol yürüdüm,, evime yakın bir yer var 220 basamak gün aşırı indim çıkdım,,, squat yaptım hafifden,, ama yok, yok,,,yok,,,
bu arada ben yürüyüşden sonra hemen kafayı vurup uyuyorum çünkü doğuma dinlenik de girmek gerekiyormuş,, aklında bulunsun,,

L leble evet canim biliyorum sen masallah bayagi yuruyorsun, azimlisin, neyse en azindan dogumumuz erken olmazsa bile belki kolay olur, acilma daha hizli olur.. Zaten bu ara duramiyorum yerimde bi faaliyet mesgale ariyorum, o halsiz gunlerim gitti 1 hafta 10gundur gezip tozmak istiyorum hep..

drcan belki kendimi yorunca bebis erken gelir diye canim :)

Hayırlı olsun gözün aydın mis gibi kokuyordur simdi maşallah bol bol sütün olsun insallah darısı başımıza

Kizlar sanciyi evde çekip gitmek mantikli geliyor ama bugün annemin kasabasinda bir kizcagiz geceden sancilsnmis..sabaha giderim diye beklemis..ve maalesef gittiklerinde bebegini kordon dolanmasindan dolayi kaybetmis..amacim korkutmak diil ama tedbirli olmus oluruz hastanede diye paylaak istedim.Allahim yavrularimizi korusun

seninkide benimki gibi 3200 falan doğacak galiba yanlış hesaplamadıysam
her hafta 200 gr alıyor bebek
kaç haftan varsa şuanki kilosunun üzerine ekle kaç kilo doğacagını az cok hesap edebilirsin

Hadi insaallah canim.. erken gelmezse 3 haftam var. 600gr daha eklersem uzerine 3 kilonun uzerinde dogar hayirlisiyla.

her hafta 200 gr falan alsa 3200 falan doğar ve ilk bebeğe göre çok iyi birde neden bu kadar sık gittin doktora öylemi çağırdı doktor

Canim aslinda arada gittigim kendi doktoeum degil. Boynumda leke oldugunu farkettim de mantar olabilir diye yakinimdaki devlet hastanesine gitmistim cildiyeye. Gitmisken bir de orda gorunuyum bakalim dedim. Yani aslinda 2 hafta sonrasina bugun cagirmisti doktorum :) bi dahaki randevum da haftaya cuma bakalim. 12 gun sonra nasil olacak acaba benim cadi merak icindeyim simdiden :)

10 gün önceye kadar banada dönmemiş demişti kontrol çarşamba günü çok merak ediyorum kaç kilo bebeğin benimkide kilolu
Benim kız 3243gr çıktı şimdiden kimbilir kaç doğacak. Dönmediği gibi kilosu da olunca normal doğuma el sallayacağım gibi ama hakkımızda hayırlısı. Sağlıkla doğsun da.

Ben evde beklemem ilk sancıda yallah hastaneye:)

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı cok sükür hersey yolundaymıs bası tam dogum kanalı üzerindeymiş zaten üc dört gündür catı agrısı cekiyorum yürüyemiyorum demek ondandi..simdi erken 37 haftamdayım ama böle duydukca her an dogum olucak gibi düsünüyorum bekliyorum heycan dorukta

37. Haftadan itibaren premature olmuyor gelişimi tamamlanmış oluyor. Rahat ol yani artık doğabilir sıkıntı olmaz.

Kizlar siz hastane icin kendinize hasta bezinden baska normal ped mi koydunuz? Ben dependin mesane pedini aldım en buyuk boyu güya ama küçük gibi sanki sadece normal pedlere gore kalın.. sürekli yatar pozisyonda olacagimiz icin sanki arka kisim yetersiz gibi geldi

37. Haftadan itibaren premature olmuyor gelişimi tamamlanmış oluyor. Rahat ol yani artık doğabilir sıkıntı olmaz.
Evet haklisin canim Doktorumda öle söyledi ama bi yanim bi an önce gelsin kavusalim diyo bi yanim da gününü doldursun her ani altin degerinde karnimda daha erken diyorum bilemedim yani karmasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…