2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İlk dogumun mu peki neden sezeryan diyor doktorun?
Ilk dogum evet catim dar oldugu icin sezeryan yapmanin daha uygun olacagini soyledi aslinda bebis kucuk oldugu icin normal deneyebilecegimizi ancak cok zor bi dogum olacagini muhtemelen acilmam olmayacagi icin eninde sonunda yine sezeryan olacagimi soyledi..

kızlar telden giriyorun alıntılıyamıyorum özele gittim sabah sancım yoktu am bu sefer 60 larda 90 larda sancım çıktı ebe hazırmısın doğuma dedi neyse dr da yarın yine çekelim dedi yarın birde renkli doplerim var diastolik çentik vardı sağda onun için oğlum maşaallah 3500 olmuş sağlıığı iyi özele karar verdim belirsizlik yeter yarın pc den yazarım doğurmazsam :)

hadi hayırlısı :)
merak ettirme bi gelişme olursa yaz hemen

Hayırlı olsun inşallah maşallah kilosuda iyi yarın iyi haberlerini bekliyoruz ...

evet, bazı durumlarda olduğu söyleniyor,,,
çok haklısın cnm . Her ne kadar evde sanci çekmk istedgimi soylesemde bnde riske atamam sanırım. Çunku dedgn gbi bbk ne durumda bilemiyorz . Bnm suyum gelmişti ilkte ama brden boşalmadı az az o yuzdn korktuk hastaneye gttk . Bu seferde su gelirse yine gderim çunku riskli bi durum oluyr o zmn.ama sanci tutarsa biraz bklerm en azından sancim brz artana kdr snra koşarz hastaneye. Biz boyle kndi kafamzda planlıyrz ama o gun belkide baska seyler yascz hersey planladgmzdan farklı olack bunuda Allahtan bska kimse blmz . Allah hepimize kolay saglikli dogumlar nasip etsn inşllh en onemlisi bu.

Ohh süper

Kızlar bide bebeginin kilo olçumu az çıkanlar için yumurta sut muz et gerçktn işe yarıyr bnde işe yaramiş gecen ay bir ayda 800 gram almişken bu ay sadece iki haftada 600 gram almiş . Bebegmn kilosu az diye burda soranlar vardı onlar için paylşmk istedim .

Gozun aydin canim. Masaallah kizina. Rabb'im saglicakla buyutmeyi nasip etsin. Acisini gostermesin insaallah..

Canim elbetteki sikintili bir durum. Uzulmen normal ama vardir bunda da bi hayir de. Belki cok daha iyi olacak yeni doktorun. Rabb'im hepimize herseyin en hayirlisini nasip etsin.

Hadi bakalim sen de guzel haberlerle gelirsin insaallah. Allah yar ve yardimcin olsun, saglicakla al bebisini kucagina.

Kararini vermene sevindim canim. Rabb'im utandirmasin insaallah. Ocagi bekleseydi iyiydi ama saglikli olsun da varsin yarin gelsin..

Teyzelerimi bizim kontrolumuz vardi bugun. Cok sukur mutlu ciktik kontrolden. 34+4 te 2000 gr olan minik prensesim 35+5 te yabi 8 gun sonra 2200 gr cikmisti. Bugun de 36+4 te yani 6 gun sonra 2585 gr geldi :) Buyumus biraz benim cadiii :) 2500e yaklasmis olsa bari derken ben, bi de baktim ki gecmis bile benim akilli kizim :) nst de de sacimiz falan da cikmadi cok sukur. Doktor teyzemiz de oyle olunca 10gun sonra gel dedi :) Bizden haberlee bu kadarrr :)

PINAR45 buralardayim canim arada girip okuyorum pek yazasim yok, hayat bi durdu sanki ya iyice bekelemedeyim bebegi, o gelince tekrar akacak sanki :) hayirlisi olsun...

Kizlar bu ara iyice kendimi yormaya calisiyorum dun saatlerce carsida dolastim, aksam kasiklarim cok agridi, bugunde evi temizledim biraz, yarinda ikeaya gitmek istiyorum, son eksiklerimiz icin.. Esim egilmek zorunda kalmiyim diye egilerek almam gerek seyleri filan hep yukarilara koyuyordu, dedim artik birak ben yaparim, arada squat bile yapiyorum amaa Ben biraz erken gelir diye umit ediyorum ama heralde benim bebis vaktinde gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…