bekarken çok isterdim
öyle bi kaynanam olsa ki arkadaş gibi otursam konuşsam herşeyi beraber yapsak
nerdeeeee...
kaderimde tam tersi varmış.
kaynana değil cehennem zebanisi
Ilk dogum evet catim dar oldugu icin sezeryan yapmanin daha uygun olacagini soyledi aslinda bebis kucuk oldugu icin normal deneyebilecegimizi ancak cok zor bi dogum olacagini muhtemelen acilmam olmayacagi icin eninde sonunda yine sezeryan olacagimi soyledi..İlk dogumun mu peki neden sezeryan diyor doktorun?
öyleymiş gerçektenKv den ne dost ne arkadas olur gölge etmesin bana yeter
Bdsyr mıydı bdsayar mıydı oBugün sezeryanlanla doğum yapacak arkadaşımız vardı nasıl acaba bilginiz varmı kızlar?
hadi hayırlısı :)kızlar telden giriyorun alıntılıyamıyorum özele gittim sabah sancım yoktu am bu sefer 60 larda 90 larda sancım çıktı ebe hazırmısın doğuma dedi neyse dr da yarın yine çekelim dedi yarın birde renkli doplerim var diastolik çentik vardı sağda onun için oğlum maşaallah 3500 olmuş sağlıığı iyi özele karar verdim belirsizlik yeter yarın pc den yazarım doğurmazsam :)
Hayırlı olsun inşallah maşallah kilosuda iyi yarın iyi haberlerini bekliyoruz ...kızlar telden giriyorun alıntılıyamıyorum özele gittim sabah sancım yoktu am bu sefer 60 larda 90 larda sancım çıktı ebe hazırmısın doğuma dedi neyse dr da yarın yine çekelim dedi yarın birde renkli doplerim var diastolik çentik vardı sağda onun için oğlum maşaallah 3500 olmuş sağlıığı iyi özele karar verdim belirsizlik yeter yarın pc den yazarım doğurmazsam :)
Sabah 5 te dua istemiş bizden o yüzden merak ettim inşallah sağlıkla kavuşmuştur bebeğine darısıda bizlere:)Bdsyr mıydı bdsayar mıydı o
evet o bugün sezeryan olacaktı sabah saat 8 de
daha girmedi forma
bebeğiyle ilgileniyodur büyük ihtimal
Hımm yalnız değilim demekki aynenValla benim son aydır vajinamın içi dışı karnım böğrüm sırtım başım hep agrıyo
bi kuşum yok olsa oda ağrıycak zaar
İkiside çok tatlı ben birinciyi daha çok sevdimkızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
çok haklısın cnm . Her ne kadar evde sanci çekmk istedgimi soylesemde bnde riske atamam sanırım. Çunku dedgn gbi bbk ne durumda bilemiyorz . Bnm suyum gelmişti ilkte ama brden boşalmadı az az o yuzdn korktuk hastaneye gttk . Bu seferde su gelirse yine gderim çunku riskli bi durum oluyr o zmn.ama sanci tutarsa biraz bklerm en azından sancim brz artana kdr snra koşarz hastaneye. Biz boyle kndi kafamzda planlıyrz ama o gun belkide baska seyler yascz hersey planladgmzdan farklı olack bunuda Allahtan bska kimse blmz . Allah hepimize kolay saglikli dogumlar nasip etsn inşllh en onemlisi bu.evet, bazı durumlarda olduğu söyleniyor,,,
Ohh süperkızlar selam bugün giremedim fazla kv kızıyla geldi oturduk çay içtik sonra buz dolabımı temizlediler blaşık makinamı çektilşer ohh benim hiç gözüm almıyordu saolsunlar valla hızır gibi yetiştiler
evde dokunmadık temizlenmedik yer kalmadı
az kendi temizliğim var yapıyım geliyim geçmişi öyle okucam
inş herşey yolundadır herkes çok iyidir by
Yapabilir canım.O zaman benimki de bu hafta yapar...
Yapabilir canım. Ben çok tedirgindim ama korktuğum gibi olmadı. Bundan sonra hep alttan bakıcakmış.O zaman benimki de bu hafta yapar...
Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Çok güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin diyorum.
Kızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.
Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür
Slm kızlar.bebişi doğanlar olmuş rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.bende heyecan had safhada yarın 8 de sezeryana gidiyorumnolur dualarınızı eksik etmeyin.insallah oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım
kızlar telden giriyorun alıntılıyamıyorum özele gittim sabah sancım yoktu am bu sefer 60 larda 90 larda sancım çıktı ebe hazırmısın doğuma dedi neyse dr da yarın yine çekelim dedi yarın birde renkli doplerim var diastolik çentik vardı sağda onun için oğlum maşaallah 3500 olmuş sağlıığı iyi özele karar verdim belirsizlik yeter yarın pc den yazarım doğurmazsam :)
Aynen ya eşim annem yapsın söyle falan dedi daha çok pisletir ya hiç anlamıyo temizlikten piiiisohh mis gibi...
ay Allah muhafaza benim kv temizligini yapıym dese el sürdürmem
o iyice kirletir ayol pasaklının teki
ikisinide koycamİkiside çok tatlı ben birinciyi daha çok sevdim