2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gule gule buyut kuzucugunu
Bende benim kuzucugumu cok ozledim dogsada sevsem :)

Bazi anneler kizlarini evlendirdikten sonra onlari el gibi görüyorlar sanirim.
evlatlarina yapacaklari fedakarliklar zorlarina mi gidiyor nedir.
Senin durumun icin soylemiyorum ama herkes cocuk doguruyor fakat herkes anne olamiyor ne yazik ki!!!

Doğru söze ne denir ki. Bazen oğluma bakiyorum ona klan sevgimi düşünüyorum acaba diyorum annem de beni boyle sevmismiydi. Şimdiki hale bakarsan hic sevmemis. Gibi geliyor.

kızlar sizinde bıdığınız karnınızın bir tarafında toplanıyormu ? ne bileyim sanırım poposunu yada ayağını dayıyor karnımın sol tarafına göğsüme doğru ama o kdr çok dışarı bastıyorki tüm gücüyle resmen göbeğim yamuluyor,yamuk dol tarafı saga göre 10 cm dışarda gibi tipsiz bir göbek oluyorr

Benim gobegimin hemen solu delindi 1haftadir. Ya ayagi ya eli diyorum oraya dayamis oyle duruyor 1 haftadir :) malum orasi daha cikintili durdugu icin oraya buraya masa kenarina falan carpiyorum bazen

Bizimki su anda o dediğinin aynısını yapıyor. Yerim o popisi yaaa:)

Doğru söze ne denir ki. Bazen oğluma bakiyorum ona klan sevgimi düşünüyorum acaba diyorum annem de beni boyle sevmismiydi. Şimdiki hale bakarsan hic sevmemis. Gibi geliyor.

aslına bakarsak kızlar sanırım Allahtan gayrı evladında olsa kimseyi aşırı sevmeyeceksin,bazen insan öz ve öz annesinden babasından yada kardeşinden sevgi göremediği gibi kendi doğurduğu evladından da çok büyük darbe görebiliyor,geçen yine bir söz duydum,hamile kalırsın kanını emer,doğar canını yer,ölürsün malını yer
biz 3 kardeşiz annem kabul etmesede abimi sanki daha çok severdi,18-20 yaşındayken,askere hakakriye düştü diye annem üzüntüsünden ani kulak kaybından 1 ay hastane de yattı,abim izne geldi 1 gün evdeyse geri kalan 10 günü gitti sevgilisinde geçirdi,askerden geldi zaten hemen evlendi,şimdi 4 yıl oldu ailesinin kapısı çalmıyor,bayramda bile aramıyor küss,buda işte bir evladın anaya olan hareketi,demekki bir bazen ailelerde sevgi veremiyor evlatlarda malesef, dilerim Allahtan hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin bizlere,sevip saysınlar,ağızlarından 1 kere bile öff duymamak dileğiyle,hayırlı anne ler babalar olalım,hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Benim gobegimin hemen solu delindi 1haftadir. Ya ayagi ya eli diyorum oraya dayamis oyle duruyor 1 haftadir :) malum orasi daha cikintili durdugu icin oraya buraya masa kenarina falan carpiyorum bazen
elimle bastıyorumm :) hissediyor daha ittiriyor,ablamda kızıyor yapmasana dio belki canı yanar yokk be diyorum ne yansınnn asıl benmki diorum yanıyor

iyi geceler herkese kızım anamı ağlattı bu akşam vajinama bıçaklar saplıyor sanki içeriden çatlıyor orası gibi çok değişik bir his nefessiz bırakıyorum acaba yerleştiği için mi bu acılar
bu gün bu kız ne ara uyudu bilmiyorum tüm gün aktifti maşallah hiç uyumadı sanki

Kesinlikle çok doğru. Sürekli dua ediyorum Rabbim beni evlatlarına hayırlı anne evlatlarimib bana hayırlı evlat kil diye.

elimle bastıyorumm :) hissediyor daha ittiriyor,ablamda kızıyor yapmasana dio belki canı yanar yokk be diyorum ne yansınnn asıl benmki diorum yanıyor
Ayy aynen b ende oyle yapiyorum k9camda bana kiziyo yapma diye:)
Ama iste gecen gun o cikintili yeri masa kenarina carptim kazara cok uzuldum acaba cani yandimi diye. Aglayamadigi icin de bilemiyoryz ki cani acidimi. Kuzucugum kurban olurum ona ben bak gene uzuldum simdi

Tersmi duruyor bebegin. Benimki ters hergun ayaciklariyla benimde vaginama dogru nasil bastiriyor nasil acitiyor

öyle olur zaten canım hep
amin inş

maşallah size yaa :) benim regl olduğm zamanlar ilk gece illaki geçerdi pjamama oradan bilgiliyim koydum bende alt o ilacı yada muadilini her doğum yapana veriyorlar mı kolaylık olr inş verir dr um dikişler patlardiye ödüm kopuyor ablamın olmıştu
doğum hikayeni de merakla bekliyorum valla

size de maşallah canım inş iyileşir dikişlerin sende rahata kavuşursun

ne ilginç ne tuhaf bir duydu,Allah vermese o sevgiyi zaten bakılmazdı sanırım böyle büyük sabırla değilmi,nutellacı vardı bugun markette,isim yazıyorlardı,hemen oğluşumuzn adını yazdırdık :) çocuk gibi elimizde nutella,yemiyelim dedik bunu bitmesin,yersekde şişesini saklıyalım hep çocuk gibi şişe elimizde onu seviyoruz

Aynen canım bazen ikitepecik çıkıyor bazen sol tarafa bir top var gibi oluyor karnım hiç bu kadar şekil degistirmemişti :)

Canım 9 ay sonra yazıyor ya ben de Doğumu bekliyorum kullanmak için şu an kullansak bebeğe zararı olur mu ki ben de mi başlasam bilemedim
kullanım önerisini okursan, orada doğum sonrası fakat istenirse doğum sonrası da kullanılabilinir diyor,,,
istersen bir daha göz at,,
KULLANIM ÖNERİSİ:
Mustela Çatlak Gidermeye Yardımcı Bakım Kremini sabah ve akşam 3 ay boyunca çatlakların oluştuğu bölgeye lokal olarak uygulayın. Kremin cilt üstünde kurumasını beklemeden tamamen nüfuz edene kadar masaj yaparak yedirin.
Aynı uygulama göğüs bölgesi için de yapılabilir.

Kullanım süresi

• Bu bakım spesifik olarak doğum sonrası için, hamilelikte oluşan çatlakları giderilmesine yardımcı olmak için yapılır.
  • Ancak, hamilelik esnasında da, önceden oluşmuş çatlakları gidermeye yardımcı olmak için kullanılabilir.

Kullanım keyfi
Tüpün özel ucu sayesinde, yoğun etkili çatlak kreminin uygulaması kolaydır ve oluşmuş çatlak üstüne sürülebilir. Yumuşak dokusu ve hassas kokusu ile her uygulamayı gerçek bir keyif haline getirir. Cilde hemen nüfuz ederek cildin esnekliğini artırır ve cildi yumuşatır.

75 ml.'lik tüpler halinde sunulmaktadır.

Tersmi duruyor bebegin. Benimki ters hergun ayaciklariyla benimde vaginama dogru nasil bastiriyor nasil acitiyor

kafası vajinamın oralarda canım diyorum acaba yerleşmeye mi çalışıyor
poposu gövdesi sol tarafımda sağ tarafımda da ayaklar var

son gittiğimde en çok ona dikkat ettim çok merak ediyordum burası neresi diye hep çünkü

bu arada ben kıyamıyorum valla eşime krem sürdürüyorum bazen göbişe ,bastırıyor diye nasıl kızıyorum halbuki hiç bastırmıyor ama yine de canı acıcak bebişin diye içim gidiyor

Rahat kadinlar cok var ya umursamiyirlar,, tabiki cocugu cok sikmayacaksin ama başıboş ta birakmiyacaksin herseyi yerli yerinde yapacak iki senedir oglumun dolabinin ustunde guzrl bi pepee resmi vardi hic birsey olmamisti bigun bi ark. Cocugu geldi kadin rahat oturuyor icerde bi cocuguna bakma yok umursamiyor birde baktik cocik sepeti bosaltmis ustune cikip resmi alip yirtmis oglum ne kadar uzulmustu

Annesi bakmiyor diye cocuguna sinir oluyoruz. Bizi bu hale sokuyorlar. Halbuki cocuk iste yaramazlik yapar haliyle. Suc annesinin esasinda

Bizde bekliyoruz hayirlisiyla sagliklibir sekilde kucagimiza almayi allah oglunu ve kizini sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…