2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı geceler, nasılsınız? Inşallah herkes iyidir. Biz 16 günlük olduk. Kizimin bu kadar çok zamanımı alacagini hic dusunmemistim ama o kadar güzel ve masum ki başından ayrilamiyorum. Sizlerinde böyle güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ilk günlerde kızım sarılık oldu, bir gece hastanede yattık ışın tedavisi gördü ama şimdi daha iyi çok şükür. Benimde hala dikislerim iyilesmedi sanırım bir süre daha oturmakta zorlanıcam. Alıntı yapamıyorum cok zamanım olmuyor kusura bakmayın olur mu?
Doğum yapan arkadaslara da hayırlı olsun, Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.
Kızım acikti simdi onu doyurayim inşallah tekrar yazmaya calisicam. Allaha emanet olun. :KK36:
Gule gule buyut kuzucugunu
Bende benim kuzucugumu cok ozledim dogsada sevsem :)

Aaah [USER143]@eflalim[/USER] ah seni öyle iyi anliyorumki. Herşey batıyor bu aralar ama hakli olarak. Benim durumunda kritik. Her hafta su miktarı değişiyor. Gecen hafta sıfıra yakin suyla Dr m risk alarak bit hafta bekleyelim eğer boyle devam ederse sezeryan alırım dedi. Tabi bu arada hic yorulmamam ve hareket etmmm gerekmiyor. Annemi aradım durum boyle gel dedim. Sırf annenin akli kalmasın diye bavamda gelsin dedim ki yaninda uzanamiyorum oturamiyorum. Annem geldi Dr gittim ve ne hikmetse suyumuz biraz artmış Dr da bi hafta daha bekleyelim böyle giderse normal dogururdun dedi. İlki de normal di. Ama annemi aldi bir telaş yok ben bu kadar burada naparim çok var daha çocuklar evde kaldı . çocuk dediğinde biri 24 biri 18 yasında iki erkek kardeş. Diyemiyorum ki benim sadece doğum anında değil simdi sana ihtiyacım var. Diyemiyorum hep onun bana anne sefkatiyle yaklaşmasıni beni anlamasını bekliyorum. Ama nerde. Gelelu iki uç gün oldu. Es dost yıllardır görüşmediği kişilere ziyarete gidiyor. Bugunde gitti yemege kaldilar benim kiz evde ne yer napar demedi. Kocam olmasa napardim bilmiyirum. rabbim binlerce kez razi olsun. Oğluma banyo yaotircam dedim esin yaptırsin ya diyor. Bazen diyorum ki acaba üvey evlatmiyim. Ya başkalarına bakıyorum anneleri kızım canım otur kalkma der her isini görür. Benim ki bi yemek yapıp ev supurecek minnetle yapıyor. Aynı şeyleri ilk doğum da da yassmistim bu sebeple çok dua ettim Allahım yardim et kimseye muhtaç etme diye ..... Böylesi daha hayirliymis galiba.
Bazi anneler kizlarini evlendirdikten sonra onlari el gibi görüyorlar sanirim.
evlatlarina yapacaklari fedakarliklar zorlarina mi gidiyor nedir.
Senin durumun icin soylemiyorum ama herkes cocuk doguruyor fakat herkes anne olamiyor ne yazik ki!!!

Bazi anneler kizlarini evlendirdikten sonra onlari el gibi görüyorlar sanirim.
evlatlarina yapacaklari fedakarliklar zorlarina mi gidiyor nedir.
Senin durumun icin soylemiyorum ama herkes cocuk doguruyor fakat herkes anne olamiyor ne yazik ki!!!
Doğru söze ne denir ki. Bazen oğluma bakiyorum ona klan sevgimi düşünüyorum acaba diyorum annem de beni boyle sevmismiydi. Şimdiki hale bakarsan hic sevmemis. Gibi geliyor.

kızlar sizinde bıdığınız karnınızın bir tarafında toplanıyormu ? ne bileyim sanırım poposunu yada ayağını dayıyor karnımın sol tarafına göğsüme doğru ama o kdr çok dışarı bastıyorki tüm gücüyle resmen göbeğim yamuluyor,yamuk dol tarafı saga göre 10 cm dışarda gibi tipsiz bir göbek oluyorr:mad:

kızlar sizinde bıdığınız karnınızın bir tarafında toplanıyormu ? ne bileyim sanırım poposunu yada ayağını dayıyor karnımın sol tarafına göğsüme doğru ama o kdr çok dışarı bastıyorki tüm gücüyle resmen göbeğim yamuluyor,yamuk dol tarafı saga göre 10 cm dışarda gibi tipsiz bir göbek oluyorr:mad:
Benim gobegimin hemen solu delindi 1haftadir. Ya ayagi ya eli diyorum oraya dayamis oyle duruyor 1 haftadir :) malum orasi daha cikintili durdugu icin oraya buraya masa kenarina falan carpiyorum bazen

Bizimki su anda o dediğinin aynısını yapıyor. Yerim o popisi yaaa:)

Doğru söze ne denir ki. Bazen oğluma bakiyorum ona klan sevgimi düşünüyorum acaba diyorum annem de beni boyle sevmismiydi. Şimdiki hale bakarsan hic sevmemis. Gibi geliyor.

aslına bakarsak kızlar sanırım Allahtan gayrı evladında olsa kimseyi aşırı sevmeyeceksin,bazen insan öz ve öz annesinden babasından yada kardeşinden sevgi göremediği gibi kendi doğurduğu evladından da çok büyük darbe görebiliyor,geçen yine bir söz duydum,hamile kalırsın kanını emer,doğar canını yer,ölürsün malını yer:KK61:
biz 3 kardeşiz annem kabul etmesede abimi sanki daha çok severdi,18-20 yaşındayken,askere hakakriye düştü diye annem üzüntüsünden ani kulak kaybından 1 ay hastane de yattı,abim izne geldi 1 gün evdeyse geri kalan 10 günü gitti sevgilisinde geçirdi,askerden geldi zaten hemen evlendi,şimdi 4 yıl oldu ailesinin kapısı çalmıyor,bayramda bile aramıyor küss,buda işte bir evladın anaya olan hareketi,demekki bir bazen ailelerde sevgi veremiyor evlatlarda malesef, dilerim Allahtan hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin bizlere,sevip saysınlar,ağızlarından 1 kere bile öff duymamak dileğiyle,hayırlı anne ler babalar olalım,hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Benim gobegimin hemen solu delindi 1haftadir. Ya ayagi ya eli diyorum oraya dayamis oyle duruyor 1 haftadir :) malum orasi daha cikintili durdugu icin oraya buraya masa kenarina falan carpiyorum bazen
elimle bastıyorumm :) hissediyor daha ittiriyor,ablamda kızıyor yapmasana dio belki canı yanar yokk be diyorum ne yansınnn asıl benmki diorum yanıyor

iyi geceler herkese kızım anamı ağlattı bu akşam vajinama bıçaklar saplıyor sanki içeriden çatlıyor orası gibi çok değişik bir his nefessiz bırakıyorum acaba yerleştiği için mi bu acılar
bu gün bu kız ne ara uyudu bilmiyorum tüm gün aktifti maşallah hiç uyumadı sanki

aslına bakarsak kızlar sanırım Allahtan gayrı evladında olsa kimseyi aşırı sevmeyeceksin,bazen insan öz ve öz annesinden babasından yada kardeşinden sevgi göremediği gibi kendi doğurduğu evladından da çok büyük darbe görebiliyor,geçen yine bir söz duydum,hamile kalırsın kanını emer,doğar canını yer,ölürsün malını yer:KK61:
biz 3 kardeşiz annem kabul etmesede abimi sanki daha çok severdi,18-20 yaşındayken,askere hakakriye düştü diye annem üzüntüsünden ani kulak kaybından 1 ay hastane de yattı,abim izne geldi 1 gün evdeyse geri kalan 10 günü gitti sevgilisinde geçirdi,askerden geldi zaten hemen evlendi,şimdi 4 yıl oldu ailesinin kapısı çalmıyor,bayramda bile aramıyor küss,buda işte bir evladın anaya olan hareketi,demekki bir bazen ailelerde sevgi veremiyor evlatlarda malesef, dilerim Allahtan hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin bizlere,sevip saysınlar,ağızlarından 1 kere bile öff duymamak dileğiyle,hayırlı anne ler babalar olalım,hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Kesinlikle çok doğru. Sürekli dua ediyorum Rabbim beni evlatlarına hayırlı anne evlatlarimib bana hayırlı evlat kil diye.

elimle bastıyorumm :) hissediyor daha ittiriyor,ablamda kızıyor yapmasana dio belki canı yanar yokk be diyorum ne yansınnn asıl benmki diorum yanıyor
Ayy aynen b ende oyle yapiyorum k9camda bana kiziyo yapma diye:)
Ama iste gecen gun o cikintili yeri masa kenarina carptim kazara cok uzuldum acaba cani yandimi diye. Aglayamadigi icin de bilemiyoryz ki cani acidimi. Kuzucugum kurban olurum ona ben bak gene uzuldum simdi

iyi geceler herkese kızım anamı ağlattı bu akşam vajinama bıçaklar saplıyor sanki içeriden çatlıyor orası gibi çok değişik bir his nefessiz bırakıyorum acaba yerleştiği için mi bu acılar
bu gün bu kız ne ara uyudu bilmiyorum tüm gün aktifti maşallah hiç uyumadı sanki
Tersmi duruyor bebegin. Benimki ters hergun ayaciklariyla benimde vaginama dogru nasil bastiriyor nasil acitiyor

öyle olur zaten canım hep :KK43:
amin inş

Slm kızlar bız bugun 5gunluk olduk oglusum akıllı akıllı ama cok tatlı teyzelerı yıyesım gelıyor masallah deyımsızde dogurun ıns hep beraber tatlılıklarını paylasalım gazlarını falan ay kızımda topıgın en gec doguranları arasındaydm sımdı ılklernden o zaman kendımı beklıyordum sımdı sızın dogumunuzu :) artık burada bebısler dogunca sancıları agrıları degıl cennet kokuları paylasacagz :)bende baya toparlandm yarn jınekologum da kontrolum var oglumunda ısıtme testı falan bakalım cıkmısken altı gunluk tekrar topuk kanı verelım salı bı daha cıkmayalım dıyorum ama bakalım ... Bu arada benm kızımda cok asırı kanamam olmustu bunda o kadar cok degıl hasta bezı ılk uc gun lazım oldu daha cok doktor dogum sonrası bı toz ıcırdı cır cır ıcın yardımcı oldu :) resmen cır cırdan bı hal oldum ...hasta bezı ılk ıkı gun sonra prıma kızımın bebek bezınden kullandm 4 numara .. 4.gun ıtıtbarylede gece pedıne gectm en ucuzlarndan aldm stok sık sık degısıyorum a101den falan aldm... Baska sıze tavsıyem pıjamayı mutlaka ıkı koyun benm ılk pıjamama cıktı zaten bol yedegım vardı.... Eve karnınızı gelınce mutlaka normal dogumsa sarın ben hala sarıyorum termal kemerm vardı ınce korse ustıune onu sardm ama normal korsede gorur ısınızı hem sıcak tutuyor hemde karın sancısı cok olmuyor..benm belım cok agrıdı bıde hala arada yel dedıklerı sol kalca agrım var ıns gecer cok konustum... Bu arada gogus uclarm acıyo ama oyle cekılmıcek gıbı olmadı sogan bende ıse yaramaddı bebegmede hametan pısık kremı kullanyrm memnunum prıma 2numara almıstım cok ıyı yapmısım belınden tasmmıyor ... Sızı sevıyorum dogum hıkayemı yazmaya cesaretm yok daha sadece oglumu yasıyorum su an

maşallah size yaa :) benim regl olduğm zamanlar ilk gece illaki geçerdi pjamama :oops: oradan bilgiliyim koydum bende alt :oops: o ilacı yada muadilini her doğum yapana veriyorlar mı kolaylık olr inş verir dr um dikişler patlardiye ödüm kopuyor ablamın olmıştu:KK51:
doğum hikayeni de merakla bekliyorum valla

Hayırlı geceler, nasılsınız? Inşallah herkes iyidir. Biz 16 günlük olduk. Kizimin bu kadar çok zamanımı alacagini hic dusunmemistim ama o kadar güzel ve masum ki başından ayrilamiyorum. Sizlerinde böyle güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ilk günlerde kızım sarılık oldu, bir gece hastanede yattık ışın tedavisi gördü ama şimdi daha iyi çok şükür. Benimde hala dikislerim iyilesmedi sanırım bir süre daha oturmakta zorlanıcam. Alıntı yapamıyorum cok zamanım olmuyor kusura bakmayın olur mu?
Doğum yapan arkadaslara da hayırlı olsun, Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.
Kızım acikti simdi onu doyurayim inşallah tekrar yazmaya calisicam. Allaha emanet olun. :KK36:

size de maşallah canım inş iyileşir dikişlerin sende rahata kavuşursun:KK19:

Ayy aynen b ende oyle yapiyorum k9camda bana kiziyo yapma diye:)
Ama iste gecen gun o cikintili yeri masa kenarina carptim kazara cok uzuldum acaba cani yandimi diye. Aglayamadigi icin de bilemiyoryz ki cani acidimi. Kuzucugum kurban olurum ona ben bak gene uzuldum simdi

ne ilginç ne tuhaf bir duydu,Allah vermese o sevgiyi zaten bakılmazdı sanırım böyle büyük sabırla değilmi,nutellacı vardı bugun markette,isim yazıyorlardı,hemen oğluşumuzn adını yazdırdık :) çocuk gibi elimizde nutella,yemiyelim dedik bunu bitmesin,yersekde şişesini saklıyalım hep:KK37: çocuk gibi şişe elimizde onu seviyoruz:KK48:

Aynen canım bazen ikitepecik çıkıyor bazen sol tarafa bir top var gibi oluyor karnım hiç bu kadar şekil degistirmemişti :)

Canım 9 ay sonra yazıyor ya ben de Doğumu bekliyorum kullanmak için şu an kullansak bebeğe zararı olur mu ki ben de mi başlasam bilemedim
kullanım önerisini okursan, orada doğum sonrası fakat istenirse doğum sonrası da kullanılabilinir diyor,,,
istersen bir daha göz at,,
KULLANIM ÖNERİSİ:
Mustela Çatlak Gidermeye Yardımcı Bakım Kremini sabah ve akşam 3 ay boyunca çatlakların oluştuğu bölgeye lokal olarak uygulayın. Kremin cilt üstünde kurumasını beklemeden tamamen nüfuz edene kadar masaj yaparak yedirin.
Aynı uygulama göğüs bölgesi için de yapılabilir.

Kullanım süresi

• Bu bakım spesifik olarak doğum sonrası için, hamilelikte oluşan çatlakları giderilmesine yardımcı olmak için yapılır.
  • Ancak, hamilelik esnasında da, önceden oluşmuş çatlakları gidermeye yardımcı olmak için kullanılabilir.

Kullanım keyfi
Tüpün özel ucu sayesinde, yoğun etkili çatlak kreminin uygulaması kolaydır ve oluşmuş çatlak üstüne sürülebilir. Yumuşak dokusu ve hassas kokusu ile her uygulamayı gerçek bir keyif haline getirir. Cilde hemen nüfuz ederek cildin esnekliğini artırır ve cildi yumuşatır.

75 ml.'lik tüpler halinde sunulmaktadır.

Tersmi duruyor bebegin. Benimki ters hergun ayaciklariyla benimde vaginama dogru nasil bastiriyor nasil acitiyor

kafası vajinamın oralarda canım diyorum acaba yerleşmeye mi çalışıyor o_O
poposu gövdesi sol tarafımda sağ tarafımda da ayaklar var :KK48:

son gittiğimde en çok ona dikkat ettim çok merak ediyordum burası neresi diye hep çünkü:KK50:

bu arada ben kıyamıyorum valla eşime krem sürdürüyorum bazen göbişe ,bastırıyor diye nasıl kızıyorum halbuki hiç bastırmıyor ama yine de canı acıcak bebişin diye içim gidiyor

şimdiki annelerin çoğu öyle canım dediğin gibi gamsız. dur aklıma geldi anlatıym
görümcem çocuguyla bize geldi bigün cocuk 2 yaşında falan
ben mutfakta yemek hazırlıyorum
bi içeri gectim gördüm ki çocuk yatak odama girmiş yatagın üstünde zıp zıp zıplıyor
komidinin cekmecelerini açmış ki orada iç çamaşırlarımız olur
görümcem hiç oralı değil
sinir tepeme cıkmış bi şekilde geri mutfaga döndüm
peşimden kaynanam geldi, ayyy yatak üstüne çıktı cekmecelerini falan actı diye bana anlatıyo gülerek
eee kadın alsana torununu ordan da bana anlatıyon pis pis gülerek
tabi düşün artık cinlerim ne kadar tepeme cıktıysa döndüm kaynanama ters ters baktım ben yaramaz cocuk hiç sevmem dedim.

anasıda diyoki yani görümcem cocuk engellenmemeliymiş çocugun zekası böyle gelişirmiş
yarabbim ya bide öğretmen kendi düşün artık
ulan diycektim ki git kendi evinde geliştir cocugunun zekasını benim evimde cocuguna sahip çık

cocugu vurmuş kırmış dökmüş saçmış hiç agzını açıpta oglum yapma dediğini duymadım
bu nasıl bi eğitimdir anlamıyorum
cocuga sınır yasak koyacaksın ki cocuk doğruyu yanlışı öğrensin değil mi ama.
görümcem öğretmen olmasına ragmen böyle yetiştiriyosa cocugunu normal ev hanımları nasıl yetiştirir bilemiyorum artık cocugunu
bide cocugu paylaşım duygusundan kadar uzak yetiştiriyo ki
çocuk herkesin oyuncagıyla oynar eder
kendi oyuncaklarını kimseyle paylaşmaz!!!

sözün özü şimdiki anneler hep böyle
bigünde kocamın arkadaşı geldi evli iki tane cocukları var
balkon kapısı açık ve cocuk gidip gelip balkona cıkmaya çalışıyor
bizim balkonun demir parmaklıklarıda bayagı bi açık araları yani cocuk rahatlıkla düşer ordan aşagı
ayyyy anası çene çalıyo habire ben kolladım çocugunu sürekli
anası çene çaldı ben onun çocuguna baktım düşünsene
hiç umrunda değil çocugu
çocuk kendini aşağı atsa ordan ayy işte dalgınlık saniyelik diycek
evet zaten saniyelik oluyo bu işler cene calacagına cocuguna ver dikkatini değil mi ama
böyle işte
ay bende ne doluymuşum böyle bu konuda anlattım rahatlatımmm:KK48::KK48::KK48:

demem oki çocuktur bu yaramazlık yapar
ama anne olarak sen sahip çıkacaksın cocuguna heleki elin evinde
yapma etme diye sınır koyacaksın ki çocukta doğruyu yanlışı ayırt etsin öğrensin...
Rahat kadinlar cok var ya umursamiyirlar,, tabiki cocugu cok sikmayacaksin ama başıboş ta birakmiyacaksin herseyi yerli yerinde yapacak iki senedir oglumun dolabinin ustunde guzrl bi pepee resmi vardi hic birsey olmamisti bigun bi ark. Cocugu geldi kadin rahat oturuyor icerde bi cocuguna bakma yok umursamiyor birde baktik cocik sepeti bosaltmis ustune cikip resmi alip yirtmis oglum ne kadar uzulmustu

Rahat kadinlar cok var ya umursamiyirlar,, tabiki cocugu cok sikmayacaksin ama başıboş ta birakmiyacaksin herseyi yerli yerinde yapacak iki senedir oglumun dolabinin ustunde guzrl bi pepee resmi vardi hic birsey olmamisti bigun bi ark. Cocugu geldi kadin rahat oturuyor icerde bi cocuguna bakma yok umursamiyor birde baktik cocik sepeti bosaltmis ustune cikip resmi alip yirtmis oglum ne kadar uzulmustu
Annesi bakmiyor diye cocuguna sinir oluyoruz. Bizi bu hale sokuyorlar. Halbuki cocuk iste yaramazlik yapar haliyle. Suc annesinin esasinda

Slm kızlar bız bugun 5gunluk olduk oglusum akıllı akıllı ama cok tatlı teyzelerı yıyesım gelıyor masallah deyımsızde dogurun ıns hep beraber tatlılıklarını paylasalım gazlarını falan ay kızımda topıgın en gec doguranları arasındaydm sımdı ılklernden o zaman kendımı beklıyordum sımdı sızın dogumunuzu :) artık burada bebısler dogunca sancıları agrıları degıl cennet kokuları paylasacagz :)bende baya toparlandm yarn jınekologum da kontrolum var oglumunda ısıtme testı falan bakalım cıkmısken altı gunluk tekrar topuk kanı verelım salı bı daha cıkmayalım dıyorum ama bakalım ... Bu arada benm kızımda cok asırı kanamam olmustu bunda o kadar cok degıl hasta bezı ılk uc gun lazım oldu daha cok doktor dogum sonrası bı toz ıcırdı cır cır ıcın yardımcı oldu :) resmen cır cırdan bı hal oldum ...hasta bezı ılk ıkı gun sonra prıma kızımın bebek bezınden kullandm 4 numara .. 4.gun ıtıtbarylede gece pedıne gectm en ucuzlarndan aldm stok sık sık degısıyorum a101den falan aldm... Baska sıze tavsıyem pıjamayı mutlaka ıkı koyun benm ılk pıjamama cıktı zaten bol yedegım vardı.... Eve karnınızı gelınce mutlaka normal dogumsa sarın ben hala sarıyorum termal kemerm vardı ınce korse ustıune onu sardm ama normal korsede gorur ısınızı hem sıcak tutuyor hemde karın sancısı cok olmuyor..benm belım cok agrıdı bıde hala arada yel dedıklerı sol kalca agrım var ıns gecer cok konustum... Bu arada gogus uclarm acıyo ama oyle cekılmıcek gıbı olmadı sogan bende ıse yaramaddı bebegmede hametan pısık kremı kullanyrm memnunum prıma 2numara almıstım cok ıyı yapmısım belınden tasmmıyor ... Sızı sevıyorum dogum hıkayemı yazmaya cesaretm yok daha sadece oglumu yasıyorum su an
Bizde bekliyoruz hayirlisiyla sagliklibir sekilde kucagimiza almayi allah oglunu ve kizini sana bagislasin

X