2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar selam
dedik eşimle bugün dr a gidelim ben pazartesi yalnız gidecektim yoksa
gittik bebeğimin herşeyi yolunda kafa aşağıda ama daha tam yerleşmemiş dedi dr um 3500 gr civarı dedi kilosu

ayın 30unda gel muaniye etcez dedi:KK61::KK61::KK61::KK61:bebeğin durumuna göre doğum şeklini belirlemek için falan dedi:KK61:
ağrın varsa şimdi edelim dedi:KK57: varsada yok dedim:KK70:

doğum anında eşimi kabul etmiyor ne olursa olsun son ana kadar birlikte olacaksınız zaten dedi o an olmasa da olur dedi :KK11:
maşallah canım büyümüş baya :nazar:

Herkese merhaba kızlar:)

Burada daha gece vakti ve biz bi doğum provası yaşadık kendimizce:)

Duş alırken burnumun kanaması ve bebeği hissetmemem derken acile gittik. Çanta pilates topu vs yanımıza alacaklarımız hak getire:)) sakin olmak falan mümkün değil:))) Eşimle doğum kursuna gittik ve provalıydık göya ama hastaneye gidene kadar birbirimize girdik:)) sen nasıl doğuracam diye bana kızıyor vaginal muayene istemiyorum diye ben de kimse anlamıyor nasıl olsa eh diyip başladım saydırmau:)) kibarcık ben tittir git bile dedim:))) İkimiz de stresle baş edemiyoruz , bunu anlamış olduk:))
Ben doğururken bile bu adam sigara icmeye gidecek onu da anladım o da fenalaştı etti:)))

Şimdi güle oynaya eve döneceğiz inş:))))

Burada beni bi kızla birlikte içeri aldılar ve kız uf puf derken Bebeğini kucağına Aldı şok oldum:)) hep güzel hikayeler duyuyordum ama hiç kadar yakından görünce şok olduk darısı bizlere :))) ne Çığlık ne bağırma ne bir şey.. Korkulu yüzle geldi benim gibi önlüğünü giydirdiler oturur ve doğurdu gitti ayakta şoktayım eşim de senden aynı Performansı bekliyorum ama senin Ağrı eşiğin düşük diyor onu GÖRDÜ diye:))

Sana ağrıyo eve gidince göstericem diyorum:)))

Bu erkekler de hiçbir şey yapmadan baba oluyor ya ne diyeyim ahh ahh:)
Birazdan hastaneden çıkıyoruz fatura dışında:)) her şey yolunda:KK66:)

:KK70::KK70::KK70: Çok iyiymiş küfür etmek :KK70: Damarımıza basarlarsa neden olmasın:KK70:
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.
Fatura çok muu?? Çok merak ettim. Sizin sigorta işiniz yada hastane masraflarınız nasıl oluyor orada?

Bu arada benim kocamın da çok sert bir görüntüsü vardır. Öyle değil kendisi ama görenler çekinirler.
Bu bir kaç gündür benim sancılarım, rahatsızlıklarım arttı. Birde buradan duydum alaturka tuvalete gittim bir keç kez, çömeliyorum falan:KK70:
Diyorum ya durduk yere başıma iş açacağım diye:cool:
Bizimki bir panik bir panik, bu son 2 hafta geçmeyecek galiba diyor.
Yere çömelince koşarak yanıma geliyor noolur çömelme diye kaldırıyor.:KK70:
Sakın alaturka tuvalate gitmeyeceksin bir daha, eğilme dur yavaş yapma Allah aşkına diye.
Yahu dedim bırak, belkide normal doğuracağım işte ne güzel diyorum, istemiyor musun diyorum (eskiden ben istiyorum diye istiyordu)
Yook yok vazgeçtim ben direk sezeryan olsun, böyle sancılanırsan ben seni hastaneye nasıl götüreceğim, ambulans gelecek, hem ben dayanamam öyle seni sancı çekerken görmeye vs vs vs....:KK70:
Çok fena panik halinde geziyor evde:KK70: 1 haftada evde şimdi, bakıma girmiş fabrika:KK70:

kızlar sağ kalçamdan ayak bileğime inen bir sancı var 3 gündür yürüyemiyorum bile ağrıdan ağlıyorum:KK43::KK43::KK43: uyuşmada oluyor fıtık belirtilerinede benziyor karnımın üst tarafı biraz boş gibi sanki karnım 2 cm inmiş gibi dr ulaşamıyorum benim gibi olan varmı ilaçda içemiyorum sizce ne olabiliro_O

Hamilelikte yel girmesi diye bir şey varmış. Yani halk arasında adı bu.
Bacağa sancı, bel fıtığı gibi. Bebeğin duruşundan kaynaklanırmış. Bacağa giden damarın üzerine doğru baskı yaparsa bebek, dediğin belirtiler olurmuş.
Eşimin teyzesinin gelinine oldu 7 aylık hamileyken, bende ilk defa onlardan duydum. Topalllayarak geziyordu basamıyordu üzerine.
Ama geçici bir şeymiş, Senin anlattıklarında buna benziyor. Ama kesinlikle doktoruna haber vermelisin. Belki bir masaj şekli, yatış şekli yada bir krem vs önerebilir. Çok geçmiş olsun.

bunlar hep dogum belirtisi, simdi nasilsin ?
adet sancisi dedigin sancida çogalma falan varmi, bence her an gelebilir senin bebis , Allah kolay dogum versin insallah

Ayyy heyecanlanıyorum çok. Aslında bende hep bunu duymak istiyorum ama. Yeterince kuvvetli değil belirtilerim sanki.
Bunların hepsi oluyor ama aşırı bir sıklıkta değil.
Şu an ağrılarım var ama iyiyim, o fenalık halim geçti.
Bakalım bakalım çok heyecanlıyım:rolleyes:

Kizlar bebisime oda yapmistim malum. Ama ilk 6 ay falan yatak odasinda kullanmak icin uygun fiyata bi besik bakiyorum. Sizce bu nasil? Goren duyan bilen var mi?

http://www.bebekbesik.net/cicek-duz-bambu.html
Çok güzel görünüyor Şulecim ama keşke daha detaylı bir fotoğrafı olsaydı.
Bunu internetten mi gördün yoksa gerçeğini de gördün mü?
Aslında fiyatı da çok uygun, riske girilebilir. Çok hoş duruyor çünkü:KK28:

Zaman hiç geçmiyormuş meğer son haftalar :KK43:

idl cim göğüs pompası sormuştun.
Bende aldım ama daha kullanmadığımız için yorumda bulunamıyorum.
En iyisine Medela Diyorlar. Ama fiyatı biraz pahalı diğerlerine göre.
Sonrada Lansinoh ve Avent var.
Benim aldığım bu http://www.n11.com/lansinoh-affinity-elektrikli-ciftli-gogus-pompa-P12912617
Ama ben aldığımda aynı fiyata yanında taşıma çantası, 40 ml Lansinoh göğüs ucu kremi, 25'li Lansinoh süt saklama poşeti, 24'lü Lansinoh göğüs pedi hediye verdiler.
Yani öyle hediyeli bir kampanyaydı.
Bakalım memnun kalacak mıyız.
Aventin göğüs pompasından da herkes memnun.
O aynı fiyata tekli. Ben Lansinoh tercih ettim hayırlısı artık:KK75:

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-12-23-48-27.png
    Screenshot_2014-12-12-23-48-27.png
    353 KB · Görüntüleme: 82
Rüyan çıkabilir annem dört doğumunda da rüya görmüş annesi hadi kalk kızım vakit geldi demiş ertesi gün annem doğurmuş, annem olmasa inanmam yani çok enteresan. Bu arada şişme ve adet sancısı arada bende de oluyor. Ayrıca o çanta bi türlü bitmiyor hep ağzı açık. :)
Bugun kasilmam oldu zaten hastanedydim bu saate kadarda. Karnim tas gibiydi nstye baglandim yumusadi benim kiznkorkuyo hastaneden galiba.. acilma varmi diye de baktilar yoktu.. kum dokuyomusum yine..

Çok güzel görünüyor Şulecim ama keşke daha detaylı bir fotoğrafı olsaydı.
Bunu internetten mi gördün yoksa gerçeğini de gördün mü?
Aslında fiyatı da çok uygun, riske girilebilir. Çok hoş duruyor çünkü:KK28:

Canim ben de aynen senin gibi dusundum. Once keske daha ayrintili fotosu olsa dedim. Sonra amaannn fiyati uygun guzel gorunuyo riske girilebilir dedim :) canlisini gormedim malesef. Acaba site yonetimiyle irtibata gecip ayrintili foto mu rica etsem.

Kızlar mrb doğum Yaptım kurtuldum ben darısı sizlere

Ohhh hayirli ugurlu olsun. Rabb'im saglicakla buyutmeyi nasip etsin.

Canim.anlama oturma odasinda kullanması için bundan aldim çok memnun dua ediyor.
Bu besikle ilgili ise bilgim yok.

Evet bunlari da gordum canim nette. Benim salonda oturma odasinda falan kullanmak icin ana kucagim var nuna leaf. Sepet besige de hep hevesim vardi. Bu da sepetimsi ya ondan hosuma gitti canim. Hem yuksekligi de yatak yani icin daha uygun gibi geldi bilemedim :)

Arkadaşlar tam göbek deligimin çevresinde delici bi ağrı var ara ara giriyor. Bunun doğum sancı sıla bi alakası yok heralde. Belimde kasigimda bişi yok

Canim herkesin dogum belirtisi agrisi sancisi farkli olabiliyormus. Sen yine de takip et agrini. Boyle agri gidip gelen cinsten mi yoksa surekli mi?

Ben antibiyotikle yeni kurtuldum boğaz agrisindan
Öksürük devam ediyor hala
Bugün 1 hafta oldu tam cekiyorum :KK43:

Canim kurabiyeleri yapip buzluga da koyabilirsin
Cikardiginda tazevik olur suslemesini yaparsin

Maşallah bebise
Benim Esim de doğumda yanimda kalmayi söz konusu bile etmiyor :KK43:

Maşallah darisi bize insallah

Bende 2 gün önceki kontrolde 34+4 tüm. Ve 2100 geldi kizimin kilosu :KK43:
Dr normal dedi ama bana az geldi
Yoo gayet normal cnm :nazar:kızlar kibar yapılılar ya annesi
Erkek biraz daha iri yapılı oluyor malum. Gelişimi bi on gun kadar onde ki erkekler de öyle sık oluyormuş. . Yani maşallah bebişine.

İyi aksamlar kızlar.. Af yarabbim içimde bir sıkıntı var.. Okuyorum sürekli kendimi.. Dogum yaklastıkca tabiki bi böle bos vesveseler fallaaaaan filaaaaan..
Bu arada yarın öglen dr gidicez bakalım dr ne dicek.. Hayırlısı inş...

Popsi bebişin hayırlı olsun canım

Bdsayar ve ofizmir canlarım Allahım sizlere kolaylık versin.. İnş sag salim bebegimizi kucagımıza aldık diye mesajınızıda görürüz..

X