2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Artık kötü haberler almayalım inş. Allah korkutmasın, sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebekleri inşallah. Sonra her şey boş :KK43:( kocam bile kızım korkutma bizi diye seviyor kızımızı.. Ah korkular, ah... Riskli hamilelik olunca hep Yürek ağızda :KK43:

Rabbim Nazlı ya sabır selamet versin yuvasını en kısa zamanda bebekle doldursun inş.. Hep Aklımda, hep aklımda...

babyforwe babyforwe canım larkin ablası için nasıl ikna etti doktorunu sen de pes etme:) doktoruna mail yaz ya da anlaşma yapın. Doktorun Sancı sırasında eşinin metanetini sana yardımını görsün, aksi olursa içeri almasın ama bir deneyin şansınızı :) olmadı taksın beresini şapkasını fotoğrafçı gibi girsin heheh:))

@bestemeste ve minione minione ikiniz de öpüyorum kocalarınıza da selam söylüyorum:)) her Sorumluluğu üstümüze aldıkça mi alışıyorlar anlamıyorum ki:) benim eşim de trafiğin en yoğun olduğu yerden geliyordu istda ama geliyordu artık senin kocanda gelsin evine canım doğumun ne zaman olacağı belli değil falan de.. Evinin reisi oldu artık anasının kuzusu değil ki kocan

Larkin Larkin ciğim aynı şikayet bende de var doktor stres üşütme doğuma hazırlık dedi hatta bazen sancı giriyor çok sert ama doğuma var gibi sanki... Haklımızda Hayırlısı olsjn..

Off pofff doğuracak mıyız acaba Pinking Tree Pinking Tree ama ne zamaaann. Doktorun verdiği tarihte miii, yoksa daha erken mi:KK70:
Normal doğuma çok sevdalıyım ya ben, korkuyorum ben başıma bir şey gelecek diye pofff:KK11:

Bakalım doktorum son anda yamuk yapmazsa inşallah girecek ablamda.
Adamda haklı aslında eşimi zaten alıyor ameliyata ama nooolur yani di mi bir kişi daha:KK70::KK70:
Bakalım hayırlısı olsun.

babyforwe babyforwe bencede çok ısrar et, neden giremesinmiş son anında, yada girmesinmiş:KK12:
Sanki geçip karşıdan seyredecek. Baş ucunda olacak, bebeğinizi kucağına verdiklerinde orada olacak, daha ne olsun:63:

LARKİN hiç sorma hiiiiiç sorma....:):):)
Artık ben kendimden ümidi kestim..
:):)

Bu arada AKGÖKCEN arkadasımız şkür normal dogumla almıs bebegini kucagına.. Şülürler olsun.. 3000 kg bi bebiş dünyaya gelmiş.. Cok güzel ve koly bi dogum olmus sunı sancı almadan masaaallah subhanallah...
Pıt pıt pıt dökülüyoruz hadi bakalım..
Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin..
Allahım kımseyi bu yolda zorda koymasın iniallah.. Burdaki bütün arkadaslarımızın kıcaklarında olsun bebişleri en hayırlı zamanda.. Saglıkla sıhhatle dua ile inşaallah..

Teşekkür ederim,bende heyecandan ziyade korku var,doktorum düşük tehlikesi olabileceğini söyledi,bu anlarımın tadını bile çıkaramıyorum korkudan
O korkular hiç bitmiyor ta ki doğana kadar. Biz hala korkuyoruz ama Allah'a emanet aslında korksak da aynı korkmasak da. Kaderimiz güzel olsun.

Bu arada AKGÖKCEN arkadasımız şkür normal dogumla almıs bebegini kucagına.. Şülürler olsun.. 3000 kg bi bebiş dünyaya gelmiş.. Cok güzel ve koly bi dogum olmus sunı sancı almadan masaaallah subhanallah...
Allahım kımseyi bu yolda zorda koymasın iniallah.. Burdaki bütün arkadaslarımızın kıcaklarında olsun bebişleri en hayırlı zamanda.. Saglıkla sıhhatle dua ile inşaallah..

Çok şükür çok sevindim. Ne güzel yine bir normal doğuum :KK36::KK36:
Allah bağışlasın.
Ama senin doğurman lazım. Akgökçen de gkcnbrt da senden sonraydı doğumları. Şaka bir yana hayırlısı neyse o olsun.
Ama tam oldu olacak derken olmaması, sana da stres oldu.
Takipteyiz:KK59:

Bu gece herkes erken yattı galiba. Ben oturuyorum Okan bayülgen i izliyorum Star'da.
bnde okan bayulgeni izledim yeni bitti ve ahsap antika besigimin eksik olan yerleri vardı onları tamamladım dogurmadan yapıym diye sukur bitti artık yapılck bşym kalmadı. Evet herkes uyumuş heralde bnde yatıym artık yoruldum iyi gecelr herkese .

Kızlar tahlillerimi dojtora gösterdim rabbime şükürler olsun sende şeker yok dedi bebişin iri olacak dedi bugün annemde telefonda sende iri doğmuştun dedi çok sevindim bir problem olmamasına doğumuma 3 hafta varmış doktor öyle söyledi. Bundan sonra hadtaneye sabah 6 da gidicekmişim haftada 1 devlet hast, olunca randevu sorunu var malum. Benden haberler bu kadar iyi geceler

Oh gözün aydın canım:) çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına, inş bundan sonra her şey rast gider bebişinin 3 kg Altın'da olmaması da çok güzelmiş.. Sağlıkla kucağına alırsın alırız inş :)

Benimde eşim Yanımda değil hergün konuşuyorum oğlumla babanı bekle bizi korkutma diye kötü haber Alınca insan çık üzülüyor Allah dayanma gücü versin inşallah

Canım çok şükür ben eşime kavuştum Allah'ım her yuvaya sağlık huzur mutluluk birliktelik versin kimseleri ayırmasın:) iş için aş için sebep ne olursa olsun.. Oğluşun babasını bekler daha vakit var Allah'ın izniyle :)

Off pofff doğuracak mıyız acaba Pinking Tree Pinking Tree ama ne zamaaann. Doktorun verdiği tarihte miii, yoksa daha erken mi:KK70:
Normal doğuma çok sevdalıyım ya ben, korkuyorum ben başıma bir şey gelecek diye pofff:KK11:

Bakalım doktorum son anda yamuk yapmazsa inşallah girecek ablamda.
Adamda haklı aslında eşimi zaten alıyor ameliyata ama nooolur yani di mi bir kişi daha:KK70::KK70:
Bakalım hayırlısı olsun.

babyforwe babyforwe bencede çok ısrar et, neden giremesinmiş son anında, yada girmesinmiş:KK12:
Sanki geçip karşıdan seyredecek. Baş ucunda olacak, bebeğinizi kucağına verdiklerinde orada olacak, daha ne olsun:63:

Canım valla önceden herkese normal doğum konferansı veriyordum ama şimdi ben de korkmaya başladım:) hem doğumdan hem risklerden vs zor bir karar her şeyi gönlümüze göre yapamıyoruz ama önemli olan doğum sonrası bebeğimiz sağlıkla kucağımızda olsun yeter:))
Eşime de diyorum Doğumu beklerken bir şey olursa beni affeder misin diye o da saçmalama diyor ama işte... Öyle böyle :) sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş :))
Rabbim korkutmasın sağlıklı kolay ve huzurlu Doğumlar nasip etsin inş

bayanlar ,,,
ben hamileliğimin ilk başından beri krem sürdüm, ama ne yazık ki sadece karnıma, bacaklarıma ve göğsüme sürmeyi ihmal etttim daha doğrusu düşünemedim,,,
bacaklarımda oluşan çatlaklar için mustela nın çatlak giderici kremini aldım ve kullanmaya başladım, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve kırmızı olna çatlaklarımda azda olsa bir iyileşme gördüm,,,,
çatlaklara kırmızı iken müdahale edildiğinde bir iyileşme olabiliyormuş, tabikkide %100 değil ama ne kadar düzelirse o kadar iyi,,,
kremin fiyatı 69 tl,, eczaneden aldım,, internette daha da uygun olabilir,,,
http://www.mustela.com.tr/content/S...-Action-Catlak-Gidermeye-Yardimci-Bakim-Kremi

Herkese merhaba kızlar:)

Burada daha gece vakti ve biz bi doğum provası yaşadık kendimizce:)

Duş alırken burnumun kanaması ve bebeği hissetmemem derken acile gittik. Çanta pilates topu vs yanımıza alacaklarımız hak getire:)) sakin olmak falan mümkün değil:))) Eşimle doğum kursuna gittik ve provalıydık göya ama hastaneye gidene kadar birbirimize girdik:)) sen nasıl doğuracam diye bana kızıyor vaginal muayene istemiyorum diye ben de kimse anlamıyor nasıl olsa eh diyip başladım saydırmau:)) kibarcık ben tittir git bile dedim:))) İkimiz de stresle baş edemiyoruz , bunu anlamış olduk:))
Ben doğururken bile bu adam sigara icmeye gidecek onu da anladım o da fenalaştı etti:)))

Şimdi güle oynaya eve döneceğiz inş:))))

Burada beni bi kızla birlikte içeri aldılar ve kız uf puf derken Bebeğini kucağına Aldı şok oldum:)) hep güzel hikayeler duyuyordum ama hiç kadar yakından görünce şok olduk darısı bizlere :))) ne Çığlık ne bağırma ne bir şey.. Korkulu yüzle geldi benim gibi önlüğünü giydirdiler oturur ve doğurdu gitti ayakta şoktayım eşim de senden aynı Performansı bekliyorum ama senin Ağrı eşiğin düşük diyor onu GÖRDÜ diye:))

Sana ağrıyo eve gidince göstericem diyorum:)))

Bu erkekler de hiçbir şey yapmadan baba oluyor ya ne diyeyim ahh ahh:)
Birazdan hastaneden çıkıyoruz fatura dışında:)) her şey yolunda:KK66:)

Günaydın herkese, dün civile gitmiştim bu çanta normalde 55 tel idi 35 e düşümüş haber vereyim almak isteyen olursa dedim, geçmişe bakayım :)

images.jpg
ben gri aldım bundan daha açık, siyah,krem, mavi, pembe var

Duş alırken burnumun kanaması ve bebeği hissetmemem derken acile gittik. Çanta pilates topu vs yanımıza alacaklarımız hak getire:)) sakin olmak falan mümkün değil:))) Eşimle doğum kursuna gittik ve provalıydık göya ama hastaneye gidene kadar birbirimize girdik:)) sen nasıl doğuracam diye bana kızıyor vaginal muayene istemiyorum diye ben de kimse anlamıyor nasıl olsa eh diyip başladım saydırmau:)) kibarcık ben tittir git bile dedim:))) İkimiz de stresle baş edemiyoruz , bunu anlamış olduk:))
Ben doğururken bile bu adam sigara icmeye gidecek onu da anladım o da fenalaştı etti:)))

Burada beni bi kızla birlikte içeri aldılar ve kız uf puf derken Bebeğini kucağına Aldı şok oldum:)) hep güzel hikayeler duyuyordum ama hiç kadar yakından görünce şok olduk darısı bizlere :))) ne Çığlık ne bağırma ne bir şey.. Korkulu yüzle geldi benim gibi önlüğünü giydirdiler oturur ve doğurdu gitti ayakta şoktayım eşim de senden aynı Performansı bekliyorum ama senin Ağrı eşiğin düşük diyor onu GÖRDÜ diye:))

Oh prova da yapılmış, her şey hazır yani:-) Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

sagol cnm az once okudum dedigin gibiymis, dr.u aramak istemiyorum cunku beklemez hemen sezeryana alir beni biliyorum, asiri pinpirikli ve garantici bi yapisi var.En ufak seyde hastaneye cagirir sagolsun..
Ablam sabah geliyor nasipse, sancim artarsa giderim diye dusunuyorum..
en iyisini yapmışsın canım
aynennn ya hu şu an zaten uyumak ne mümkün bi de sebepsiz yani miden yanar çişin gelir sağ kalçan batar sola dönersin sol kalçan batar sağa dönersin koca horlar onu dürtersin karnın acıkır kalkar bişiyler yersin bişiyler yediğin için tekrar midenyanar filan neyse yani işte ben depolayamıyorum bu uykuyu :KK70:
aynen aynennnnn
Merhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
oyy maşaallah o dudaklar ne öyle kırmızı kırmızı :)
kızlar selam
dedik eşimle bugün dr a gidelim ben pazartesi yalnız gidecektim yoksa
gittik bebeğimin herşeyi yolunda kafa aşağıda ama daha tam yerleşmemiş dedi dr um 3500 gr civarı dedi kilosu

ayın 30unda gel muaniye etcez dedi:KK61::KK61::KK61::KK61:bebeğin durumuna göre doğum şeklini belirlemek için falan dedi:KK61:
ağrın varsa şimdi edelim dedi:KK57: varsada yok dedim:KK70:

doğum anında eşimi kabul etmiyor ne olursa olsun son ana kadar birlikte olacaksınız zaten dedi o an olmasa da olur dedi :KK11:
ayyy dr a ne ne zaman yanında olacağına o mu karar verecek gıcık oldum yani
Kızlar kontrolden geldim 34+5 h 2700 gr 49 cm bi bebişim var:anneadayı::emir_bebek: maşallah bize:nazar:
maşaallah
güzel görünüyorlar canm

çık canm çık temiz hava iyi geliyor valla

ayy maşallah size

canım inş herşey yolundadır
7

hayırlısı canım gerçektende adam doğum fotoğrafçısını bile sokuyormş ama eşleri sokmuyor

ayyy kıyamam yaa :) abla oldu artık o

maşallah canım bebişine :)

öyle ya eski kafadan tüm çabalarımıza rağmen kabul etmedi adam
daha önce girenler olmuş iyi geçmiyor bayılıyor falan filan bisürü şey anlattı
çıktım pişman oldum oğlum burnumuzdan getirdi :KK43: daha da çıkmam zaten
İyi aksamlar canlarım.. Gögüslerimden süt geliyor.. Ped kullanıyprum...
İ gögsümde böle sertlesti...
Sıksam diyom .. Böle rahatlıcamm.
Girlboymom ( gamze) ohh anlat anlat.. Bnmki takılı kaldı...
Bu arada akgökcen arkadasda dogurdu herlade sule demişti ama haber alalaım yazar o.. Bide gkcnbrt dogum yaptı gamzecim..efe bebiş masallah 3200 küsür dogmus.. Anneside bebekte iyi sütümüzde olmus şükürler olsun.. İy haberlerini beklıpruz gkcnımızınde...

Ben saydırıyom yerimde 1 mumdur 2 mumuur 3 mumdur...
Bakalım kısöet ne zamana...
Pazartesi dr dogum olmassa gel dedi.. Neler olucak merak içindeyim...

Bu arada kızlar ben dogurduktan sonra bi dogurmayın siz.. Bni niye beklıyonuz:):):)
Ulenn cıkmıyo cocuk...:):):)
Saka bi yana ocakta olursa sogumum dua ediyom kandıl gecesi olsun..rabbim hafifletir biraz agrımı sancımı inş..
Kıızmı ramazanın 15. Güü dogurmustum cuma günü hemde...
1. Yası kadir gecesine denk gelmişti..
Buda kandil gecesi olsun kutlu dogum haftasında ayyyyyy.....
ooyyy ne güzel sütünde geliyor
selam kızla.2ocak günü mübarek Mevlüt kandilinde Oğlumu kucagima alacağım.çatım dar,sancım yok,bebegin boynunda kordon var,daha kanala yerleşmemiş birde ufaklık.tam Günü'nde aramızda olacak rabbimin müsaadesi ile.kilomuz 3500u geçik boyumuzda 50cm üzeri.dualarınızı bekliyoruz.allah yar ve yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olan neyse gönlümüz de ona razı olsun...
hadi hayırlısı canım az kalmış maşaallah kuzuna
Kızlar hafta basında suyum azalmış dr heran dogum olabilir diye yazan @SerBet09 nickli arkafasımız bu aksam üzeri mide bulantısı ve tekrar su geldigin farkedip hastaneye gitmişti..
Bebegi kalp atısları zayıfladıgı için sezeryana aldılar.....
Şimdi haber verdi dogum olmıs..:))
Bebegimiz 3300 annemizde ii..
Zeynep hlal bebek hosgeldi...
Kendisi sezeryanlı old için bu güzel haberi vermek bana düştü... Darısı basımıza ...
maşaallah çok şükür sağsalim doğmuş

ayy maşaallah onlarada hem de normal doğum ekstra sevindim :)

ay tam prova olmuş,şu bir erkek bir kadın dizisi gözümün önünde canlandı sen böyle yazınca :) şimdi iyisin inşaallah canım, inan çoğu doğum aynen o dediğin kadının ki gibi oluyor sen normal diyordun hep sakon pes etme lütfen sakın güven bu arkadaşına :) keşke imkanım olsa çatır çatır normal doğursam ahhh ahhhh

Kızlar bugün daha giremeyebilirim gün var kv de, yarın sabah erkenden hastane işi olacak, tüm gün uğraşırım bana dua edin güzel haberlere çok ihtiyacım var en son ki kötü deneyimden sonra yüreğim ağzımda, paşam iyi olsun doğum konusu hayırlısıyla karar bağlansın diye :)

Artık kötü haberler almayalım inş. Allah korkutmasın, sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebekleri inşallah. Sonra her şey boş :KK43:( kocam bile kızım korkutma bizi diye seviyor kızımızı.. Ah korkular, ah... Riskli hamilelik olunca hep Yürek ağızda :KK43:

Rabbim Nazlı ya sabır selamet versin yuvasını en kısa zamanda bebekle doldursun inş.. Hep Aklımda, hep aklımda...

babyforwe babyforwe canım larkin ablası için nasıl ikna etti doktorunu sen de pes etme:) doktoruna mail yaz ya da anlaşma yapın. Doktorun Sancı sırasında eşinin metanetini sana yardımını görsün, aksi olursa içeri almasın ama bir deneyin şansınızı :) olmadı taksın beresini şapkasını fotoğrafçı gibi girsin heheh:))

@bestemeste ve minione minione ikiniz de öpüyorum kocalarınıza da selam söylüyorum:)) her Sorumluluğu üstümüze aldıkça mi alışıyorlar anlamıyorum ki:) benim eşim de trafiğin en yoğun olduğu yerden geliyordu istda ama geliyordu artık senin kocanda gelsin evine canım doğumun ne zaman olacağı belli değil falan de.. Evinin reisi oldu artık anasının kuzusu değil ki kocan

Larkin Larkin ciğim aynı şikayet bende de var doktor stres üşütme doğuma hazırlık dedi hatta bazen sancı giriyor çok sert ama doğuma var gibi sanki... Haklımızda Hayırlısı olsjn..
:KK51::KK51::KK51:bundan sonra yok evettt

Günaydın kizlar..hergun bwska bir yerin agrisindan uyaniyorum gece de pek uyudugum soylenemez ya.. dun geceden beri sisti ellerim ayaklarım falan.. cok gicik oluyor hic sismek istemiyorum:KK43: bide sabahlari adwt sancisi gibi sanci hissediyorum. .bugunn cantaya koyacağım geri kalan herseyi tamamlayacagim. Bu arada ruyamda iki gun sonra doguracagimi soyledi biri :)) ) bakalim bekliyorum artikinn :)

Günaydın herkese, dün civile gitmiştim bu çanta normalde 55 tel idi 35 e düşümüş haber vereyim almak isteyen olursa dedim, geçmişe bakayım :)

Eki Görüntüle 1353391 ben gri aldım bundan daha açık, siyah,krem, mavi, pembe var

Güle güle kullan canım bende de grisi var, ablam verdi:)

Oh prova da yapılmış, her şey hazır yani:-) Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
Âmin inş gözlerimle gördüm Bebeğini kucağına Aldı gitti kadın:)) eşim de inanamadı :)

ay tam prova olmuş,şu bir erkek bir kadın dizisi gözümün önünde canlandı sen böyle yazınca :) şimdi iyisin inşaallah canım, inan çoğu doğum aynen o dediğin kadının ki gibi oluyor sen normal diyordun hep sakon pes etme lütfen sakın güven bu arkadaşına :) keşke imkanım olsa çatır çatır normal doğursam ahhh ahhhh
Aynen öyle oldu onu izlerken küfürleri abartı bulmuştum ama eşim nasıl doğurucan diye bık bık yapınca bana geldiler:)) güveniyorum canım Allah Razı olsun inş gönlümüze göre sağlıklı kolay Doğumlar yaparız :)

:KK51::KK51::KK51:bundan sonra yok evettt
Olmasın zaten kolaya alışıyorlar kaldı ki seninki babasının yanında, işten erken çıksın cumaları beyefendi.. Erken gitsin erken çıksın mesela.. Bu dönemlerimizde bile yanımızda olmazlarsa vay halimize :)) benim eltimi Kocası kuaföre götürüyor ve Kapısında bekliyor vay anam vay biz doktora gidemem kocayı bulamıyoruz ama hata bizde.. Erkek Fatma lök yapma canım bundan sonra :)

X