- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
Artık kötü haberler almayalım inş. Allah korkutmasın, sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebekleri inşallah. Sonra her şey boş ( kocam bile kızım korkutma bizi diye seviyor kızımızı.. Ah korkular, ah... Riskli hamilelik olunca hep Yürek ağızda
Rabbim Nazlı ya sabır selamet versin yuvasını en kısa zamanda bebekle doldursun inş.. Hep Aklımda, hep aklımda...
babyforwe canım larkin ablası için nasıl ikna etti doktorunu sen de pes etme:) doktoruna mail yaz ya da anlaşma yapın. Doktorun Sancı sırasında eşinin metanetini sana yardımını görsün, aksi olursa içeri almasın ama bir deneyin şansınızı :) olmadı taksın beresini şapkasını fotoğrafçı gibi girsin heheh:))
@bestemeste ve minione ikiniz de öpüyorum kocalarınıza da selam söylüyorum:)) her Sorumluluğu üstümüze aldıkça mi alışıyorlar anlamıyorum ki:) benim eşim de trafiğin en yoğun olduğu yerden geliyordu istda ama geliyordu artık senin kocanda gelsin evine canım doğumun ne zaman olacağı belli değil falan de.. Evinin reisi oldu artık anasının kuzusu değil ki kocan
Larkin ciğim aynı şikayet bende de var doktor stres üşütme doğuma hazırlık dedi hatta bazen sancı giriyor çok sert ama doğuma var gibi sanki... Haklımızda Hayırlısı olsjn..
Off pofff doğuracak mıyız acaba Pinking Tree ama ne zamaaann. Doktorun verdiği tarihte miii, yoksa daha erken mi
Normal doğuma çok sevdalıyım ya ben, korkuyorum ben başıma bir şey gelecek diye pofff
Bakalım doktorum son anda yamuk yapmazsa inşallah girecek ablamda.
Adamda haklı aslında eşimi zaten alıyor ameliyata ama nooolur yani di mi bir kişi daha
Bakalım hayırlısı olsun.
babyforwe bencede çok ısrar et, neden giremesinmiş son anında, yada girmesinmiş
Sanki geçip karşıdan seyredecek. Baş ucunda olacak, bebeğinizi kucağına verdiklerinde orada olacak, daha ne olsun