2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kizlar..hergun bwska bir yerin agrisindan uyaniyorum gece de pek uyudugum soylenemez ya.. dun geceden beri sisti ellerim ayaklarım falan.. cok gicik oluyor hic sismek istemiyorum:KK43: bide sabahlari adwt sancisi gibi sanci hissediyorum. .bugunn cantaya koyacağım geri kalan herseyi tamamlayacagim. Bu arada ruyamda iki gun sonra doguracagimi soyledi biri :)) ) bakalim bekliyorum artikinn :)

Ayy ben öyle rüya görsem korku ve heyecandan doğururum valla :)))) canım yapılacakları yapıp rahatlamak en iyisi

herkeze günaydınnn güzel anneler ben cok heycanlıyım ya yarın rabbim izin verirse bu saatlerde evladım kucagımda olcak az öncede yatağımı hazırlarım şimdide temizlik var evde sanki hiç zaman gecmiyo ya dualarınızı bekliyorum kızlar sezaryan ama gnede bi aksilik cıkcak kötü bişey olcak diye ödüm kopuyo rabbim heveslerimizi kursagımızda bırakmadan sağ salim evladlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin herkese iyi günler dilerimmm hepinizi cok seviyoruzzzzz teyzeleriiii

Güle güle kullan canım bende de grisi var, ablam verdi:)

Âmin inş gözlerimle gördüm Bebeğini kucağına Aldı gitti kadın:)) eşim de inanamadı :)

Aynen öyle oldu onu izlerken küfürleri abartı bulmuştum ama eşim nasıl doğurucan diye bık bık yapınca bana geldiler:)) güveniyorum canım Allah Razı olsun inş gönlümüze göre sağlıklı kolay Doğumlar yaparız :)

Olmasın zaten kolaya alışıyorlar kaldı ki seninki babasının yanında, işten erken çıksın cumaları beyefendi.. Erken gitsin erken çıksın mesela.. Bu dönemlerimizde bile yanımızda olmazlarsa vay halimize :)) benim eltimi Kocası kuaföre götürüyor ve Kapısında bekliyor vay anam vay biz doktora gidemem kocayı bulamıyoruz ama hata bizde.. Erkek Fatma lök yapma canım bundan sonra :)

hani şu çirkin ve beceriksiz talihi varya,ona uymadığım için için sanırım talihsizim
ama artık bu gebelik bana güzellikde vermedi çokda çirkinleştim talihde vermedi bee
gerçi eşim cuma gelmiyor diyorum ama ben o yokken annemde kaldığımda ablamlar alt katta ben daha çok mutluyum ama:KK48:
ama evet yinede alıştırmamak lazım,bakk yine sinir sistemim hat safhada öğle okunacak halen uyuyor,ben 2 defamı kahvaltı hazırlıcam,açlıktan çocugumla bayılcaz,gidiyorum uyandırmayaa:KK62:
adamın her yaptığı her ettiği batıyor bana umarım bu sinirle onun ufak boyunu çıkarmam
Allah saklasın yawrumu,anasına benzsesin inşallah:KK52:

herkeze günaydınnn güzel anneler ben cok heycanlıyım ya yarın rabbim izin verirse bu saatlerde evladım kucagımda olcak az öncede yatağımı hazırlarım şimdide temizlik var evde sanki hiç zaman gecmiyo ya dualarınızı bekliyorum kızlar sezaryan ama gnede bi aksilik cıkcak kötü bişey olcak diye ödüm kopuyo rabbim heveslerimizi kursagımızda bırakmadan sağ salim evladlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin herkese iyi günler dilerimmm hepinizi cok seviyoruzzzzz teyzeleriiii

allaha emanet olun cnm,hayırlısıyla hiçbişicik olmayacak,güzel bakan güzel görürmüş,pozitifol lütfen,dualarımız seninle:KK37::KK68:

kızlar sağ kalçamdan ayak bileğime inen bir sancı var 3 gündür yürüyemiyorum bile ağrıdan ağlıyorum:KK43::KK43::KK43: uyuşmada oluyor fıtık belirtilerinede benziyor karnımın üst tarafı biraz boş gibi sanki karnım 2 cm inmiş gibi dr ulaşamıyorum benim gibi olan varmı ilaçda içemiyorum sizce ne olabiliro_O

bayanlar ,,,
ben hamileliğimin ilk başından beri krem sürdüm, ama ne yazık ki sadece karnıma, bacaklarıma ve göğsüme sürmeyi ihmal etttim daha doğrusu düşünemedim,,,
bacaklarımda oluşan çatlaklar için mustela nın çatlak giderici kremini aldım ve kullanmaya başladım, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve kırmızı olna çatlaklarımda azda olsa bir iyileşme gördüm,,,,
çatlaklara kırmızı iken müdahale edildiğinde bir iyileşme olabiliyormuş, tabikkide %100 değil ama ne kadar düzelirse o kadar iyi,,,
kremin fiyatı 69 tl,, eczaneden aldım,, internette daha da uygun olabilir,,,
http://www.mustela.com.tr/content/S...-Action-Catlak-Gidermeye-Yardimci-Bakim-Kremi
uff hiç kendime para harcayasım yok ama kırmızı kırmızı yarıklarla doldu bütün karnım :KK61: ama bana yağlı şeyler alerji yapmıştı hep, hatta lierac bile dokundu kullanamadım. bu kremin yapısı nasıl, hafif bir şey mi? :KK64:

Canım benim inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinle hiç korkma allahın izniyle herşey yolunda gider dualarımız seninle...

Günaydın herkese, dün civile gitmiştim bu çanta normalde 55 tel idi 35 e düşümüş haber vereyim almak isteyen olursa dedim, geçmişe bakayım :)

Eki Görüntüle 1353391 ben gri aldım bundan daha açık, siyah,krem, mavi, pembe var

Koskoca İzmirde bi civil yok iyi mi.napak balikesire mi gidek :KK53:

Sanki bende de bir şeyler var ama hiç bilmiyorum ki, ne nedir ne değildir.
Mide bulantısı, kusma, kasık ağrısı, sancısı, bel ağrısı, adet olacakmışım gibi kasıklar ve bel ağrısı.
Ne bileyim daha vakit var. Ama normal doğum yapmak aslında hayalim, doktorum sezeryan desede.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Kandilde olması benimde hayalim.
bunlar hep dogum belirtisi, simdi nasilsin ?
adet sancisi dedigin sancida çogalma falan varmi, bence her an gelebilir senin bebis , Allah kolay dogum versin insallah

Herkese merhaba kızlar:)

Burada daha gece vakti ve biz bi doğum provası yaşadık kendimizce:)

Duş alırken burnumun kanaması ve bebeği hissetmemem derken acile gittik. Çanta pilates topu vs yanımıza alacaklarımız hak getire:)) sakin olmak falan mümkün değil:))) Eşimle doğum kursuna gittik ve provalıydık göya ama hastaneye gidene kadar birbirimize girdik:)) sen nasıl doğuracam diye bana kızıyor vaginal muayene istemiyorum diye ben de kimse anlamıyor nasıl olsa eh diyip başladım saydırmau:)) kibarcık ben tittir git bile dedim:))) İkimiz de stresle baş edemiyoruz , bunu anlamış olduk:))
Ben doğururken bile bu adam sigara icmeye gidecek onu da anladım o da fenalaştı etti:)))

Şimdi güle oynaya eve döneceğiz inş:))))

Burada beni bi kızla birlikte içeri aldılar ve kız uf puf derken Bebeğini kucağına Aldı şok oldum:)) hep güzel hikayeler duyuyordum ama hiç kadar yakından görünce şok olduk darısı bizlere :))) ne Çığlık ne bağırma ne bir şey.. Korkulu yüzle geldi benim gibi önlüğünü giydirdiler oturur ve doğurdu gitti ayakta şoktayım eşim de senden aynı Performansı bekliyorum ama senin Ağrı eşiğin düşük diyor onu GÖRDÜ diye:))

Sana ağrıyo eve gidince göstericem diyorum:)))

Bu erkekler de hiçbir şey yapmadan baba oluyor ya ne diyeyim ahh ahh:)
Birazdan hastaneden çıkıyoruz fatura dışında:)) her şey yolunda:KK66:)
Belki de Allah tarafından cesaret bulabilmek için o kadını görmen için hastaneye gitmek durumunda kaldın. Ben bu hikayeden bu mesajı aldım:)

Günaydın kizlar..hergun bwska bir yerin agrisindan uyaniyorum gece de pek uyudugum soylenemez ya.. dun geceden beri sisti ellerim ayaklarım falan.. cok gicik oluyor hic sismek istemiyorum:KK43: bide sabahlari adwt sancisi gibi sanci hissediyorum. .bugunn cantaya koyacağım geri kalan herseyi tamamlayacagim. Bu arada ruyamda iki gun sonra doguracagimi soyledi biri :)) ) bakalim bekliyorum artikinn :)
Rüyan çıkabilir annem dört doğumunda da rüya görmüş annesi hadi kalk kızım vakit geldi demiş ertesi gün annem doğurmuş, annem olmasa inanmam yani çok enteresan. Bu arada şişme ve adet sancısı arada bende de oluyor. Ayrıca o çanta bi türlü bitmiyor hep ağzı açık. :)

uff hiç kendime para harcayasım yok ama kırmızı kırmızı yarıklarla doldu bütün karnım :KK61: ama bana yağlı şeyler alerji yapmıştı hep, hatta lierac bile dokundu kullanamadım. bu kremin yapısı nasıl, hafif bir şey mi? :KK64:
ben bütün hamileliğim boyunca çatlak önleyicisini kullandım karnıma, ve hiçbir şey olmadı, çatlamadı,, yapısı yağlıdan ziyade nemlendirici bir yapıda,,,
belki sample falan vardır,, sor istersen eczaneye,,
bende alerjik bir insanım ama benim meyve asitlerine karşı alerjim var,,,

Canım hamilelerin duası kabul olur derler ve Ocak anneleri 300 kişi falan. Hepimiz her an dua ediyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin yavrularımızı bize bizi de onlara bağışlasın. Bi gün sonra bebeğini göreceksin olumlu yönlere odaklan pozitif düşün:)

kızlar sağ kalçamdan ayak bileğime inen bir sancı var 3 gündür yürüyemiyorum bile ağrıdan ağlıyorum:KK43::KK43::KK43: uyuşmada oluyor fıtık belirtilerinede benziyor karnımın üst tarafı biraz boş gibi sanki karnım 2 cm inmiş gibi dr ulaşamıyorum benim gibi olan varmı ilaçda içemiyorum sizce ne olabiliro_O
Bacak kalça sancısı bana da oluyor. Bunun için doktorlar magnezyum veriyor. Sen kullanmıyor musun? Ben mesela Hergün içmem gerekirken arada içiyorum sancı krampları hep içmememe bağlıyorum.

Merhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
Allahım o ne şeker bir kız öyle :) Allah bağışlasın .. Bizimle paylaşmana çok sevindim.. Sağlıkla büyüsün:nazar: .. Darısı başımıza :emir_bebek:

X