bazen bir hafta kadar sonra da başlayabiliyor bazende bir kaç saat içinde,,,Merhaba kizlar yazdiklarinizi ara ara okuyorum yazmasam da bu bolume daha cok bebis cicileri bölümüne bakiyorum..
Size bir sorum olacak bu sabah nisan gibi akintim oldu emin olamadim ama..Sancim bi seyim de yok..
Nisan geldikten sonra hemen mi basliyor dogum bilen var mi..
ama nasıl bir aşkdır bu,,,, maşallah,,Merhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
forumlara girince konulara girmeden konu baslıklarının en ustunde " yeni konu aç" yazar tıkla ona konu baslıgını ve konunun ayrıntılarnı gr tamandır 2015 agustos anneleri topigimi açcan hayırlı olsun.Kızlar yeni bi konu nasıl açabilirimmm
Canım çok sağol eveet bilgi alış verişine çok ihtiyacım varforumlara girince konulara girmeden konu baslıklarının en ustunde " yeni konu aç" yazar tıkla ona konu baslıgını ve konunun ayrıntılarnı gr tamandır 2015 agustos anneleri topigimi açcan hayırlı olsun.
Hayırlı olsun ilk anlarım geldi aklıma çok heyecanlandım şimdiCanım çok sağol eveet bilgi alış verişine çok ihtiyacım var
ben yıllardır ghd kullanıyorum hem düzleştirici hemde dalga veren modelinden ve çok memnunum,,,ben eve geldimmmmm ,kızlarr aranızda bu ürünü kullanan varmı,bunu ilk phılıps çıkarmıştı 1000 liraydı şimdi babylissde gördüm benim saçlar çok gür saçıma normal maşa ile maşa yapmaya kalksam 1 saati geçiyor bugun yeğenimin saçına denedik bunuda ayy çok hoşuma gitti hemde 2oo küsür lira,aranızda kullanan varmı acaba ??
Teşekkür ederim,bende heyecandan ziyade korku var,doktorum düşük tehlikesi olabileceğini söyledi,bu anlarımın tadını bile çıkaramıyorum korkudanHayırlı olsun ilk anlarım geldi aklıma çok heyecanlandım şimdi
canm yanlş olmasın konuyu agustos annelerine acacaksın. Forumlara gir agustos anneleri forumunu bul tıkla en ustte yeni konu aç yzar oraya tıklaCanım çok sağol eveet bilgi alış verişine çok ihtiyacım var
Canım buldum ve yaptım bişeyler olmuştur inşallah,gebelik sayfasına girdim,yeni konu aç dedim ve açtım :)canm yanlş olmasın konuyu agustos annelerine acacaksın. Forumlara gir agustos anneleri forumunu bul tıkla en ustte yeni konu aç yzar oraya tıkla
hımm cnm kese gozuktumu ultrasonda kan degerlrn nasılTeşekkür ederim,bende heyecandan ziyade korku var,doktorum düşük tehlikesi olabileceğini söyledi,bu anlarımın tadını bile çıkaramıyorum korkudan
Canım çok sağol eveet bilgi alış verişine çok ihtiyacım var
Benimde eşim Yanımda değil hergün konuşuyorum oğlumla babanı bekle bizi korkutma diye kötü haber Alınca insan çık üzülüyor Allah dayanma gücü versin inşallahArtık kötü haberler almayalım inş. Allah korkutmasın, sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebekleri inşallah. Sonra her şey boş( kocam bile kızım korkutma bizi diye seviyor kızımızı.. Ah korkular, ah... Riskli hamilelik olunca hep Yürek ağızda
Rabbim Nazlı ya sabır selamet versin yuvasını en kısa zamanda bebekle doldursun inş.. Hep Aklımda, hep aklımda...
babyforwe canım larkin ablası için nasıl ikna etti doktorunu sen de pes etme:) doktoruna mail yaz ya da anlaşma yapın. Doktorun Sancı sırasında eşinin metanetini sana yardımını görsün, aksi olursa içeri almasın ama bir deneyin şansınızı :) olmadı taksın beresini şapkasını fotoğrafçı gibi girsin heheh:))
@bestemeste veminione ikiniz de öpüyorum kocalarınıza da selam söylüyorum:)) her Sorumluluğu üstümüze aldıkça mi alışıyorlar anlamıyorum ki:) benim eşim de trafiğin en yoğun olduğu yerden geliyordu istda ama geliyordu artık senin kocanda gelsin evine canım doğumun ne zaman olacağı belli değil falan de.. Evinin reisi oldu artık anasının kuzusu değil ki kocan
Larkin ciğim aynı şikayet bende de var doktor stres üşütme doğuma hazırlık dedi hatta bazen sancı giriyor çok sert ama doğuma var gibi sanki... Haklımızda Hayırlısı olsjn..
Yeni gördüm wallahi,ona takılayım bari :)
Hoşgeldiiin hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Ama 2015 Ağustos anneleri topiği zaten var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-agustos-anneleri.769488/page-523
Hemde bayağı bir ilerlemiş topik.
Bizim gibi sağlıkla sıhhatle bugünlerini de görürsün inşallah biz de kucağımıza aldığımız günleri görürüzTeşekkür ederim,bende heyecandan ziyade korku var,doktorum düşük tehlikesi olabileceğini söyledi,bu anlarımın tadını bile çıkaramıyorum korkudan
Adetimin ikinci günü 600 dü,pazartesi gel dedi,zaten karşısında ağlamamak için kendimi zor tutuyodum,gözler dolu dolu sevinçten,sağolsun boğazıma dizdi hevesimihımm cnm kese gozuktumu ultrasonda kan degerlrn nasıl
Amiiiinnn canım benimmm inşallaaaahhBizim gibi sağlıkla sıhhatle bugünlerini de görürsün inşallah biz de kucağımıza aldığımız günleri görürüz