2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bazen bir hafta kadar sonra da başlayabiliyor bazende bir kaç saat içinde,,,

ama nasıl bir aşkdır bu,,,, maşallah,,

ben yıllardır ghd kullanıyorum hem düzleştirici hemde dalga veren modelinden ve çok memnunum,,,
ondan önce tam üç tane düzleştirici aldım ve kullanamadım babyliss, ve braun, hatta ıslak kuru yapandan almışdım,,
ghd yi de bir araştır derim,,,

Artık kötü haberler almayalım inş. Allah korkutmasın, sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebekleri inşallah. Sonra her şey boş ( kocam bile kızım korkutma bizi diye seviyor kızımızı.. Ah korkular, ah... Riskli hamilelik olunca hep Yürek ağızda

Rabbim Nazlı ya sabır selamet versin yuvasını en kısa zamanda bebekle doldursun inş.. Hep Aklımda, hep aklımda...

babyforwe canım larkin ablası için nasıl ikna etti doktorunu sen de pes etme:) doktoruna mail yaz ya da anlaşma yapın. Doktorun Sancı sırasında eşinin metanetini sana yardımını görsün, aksi olursa içeri almasın ama bir deneyin şansınızı :) olmadı taksın beresini şapkasını fotoğrafçı gibi girsin heheh:))

@bestemeste ve minione ikiniz de öpüyorum kocalarınıza da selam söylüyorum:)) her Sorumluluğu üstümüze aldıkça mi alışıyorlar anlamıyorum ki:) benim eşim de trafiğin en yoğun olduğu yerden geliyordu istda ama geliyordu artık senin kocanda gelsin evine canım doğumun ne zaman olacağı belli değil falan de.. Evinin reisi oldu artık anasının kuzusu değil ki kocan

Larkin ciğim aynı şikayet bende de var doktor stres üşütme doğuma hazırlık dedi hatta bazen sancı giriyor çok sert ama doğuma var gibi sanki... Haklımızda Hayırlısı olsjn..

canm yanlş olmasın konuyu agustos annelerine acacaksın. Forumlara gir agustos anneleri forumunu bul tıkla en ustte yeni konu aç yzar oraya tıkla
Canım buldum ve yaptım bişeyler olmuştur inşallah,gebelik sayfasına girdim,yeni konu aç dedim ve açtım :)

Benimde eşim Yanımda değil hergün konuşuyorum oğlumla babanı bekle bizi korkutma diye kötü haber Alınca insan çık üzülüyor Allah dayanma gücü versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…