2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sizz çok ama çok tatlısınızzzz maşallahh sizee,Allah bagışlasın,hayırlı evlat olsun,bol sütün olsun annesi...

Oyy maşaallah ne güzel bir bebek.. Allah nazarlardan saklasın

İyi akşamlar kızlar nasılsınız???
Henüz okuyamadım bugün yazılanları. Şimdi okumaya başlayacağım.

Dün gece hiç uyuyamadam.SabahTemizlik bitti. Her yer misss oldu. Valla ben kadına çok yardı edemesemde çok yoruldum.

Park yatağını kurdum. Sonra baktım ve kızımın orada uyuduğunu hayal ettim. Harika bir duygu.

Rabbim bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah.

bende yine 42 yi bekler diye 28.hftaya kadar çalışayım demiştim hiç uğraşmıyım ayrılayım o zaman

kızlar pazartesi günü sezaryan olcam ya ben sütümün hemen gelmesi için ne yapmam lazım???
Yanını kayısı hoşafı götür mutlaka 2 şişe göğüs pompasıda varsa manuel onuda al yanına ameliyattan sonra bebeğin emmeye başlayacak sende pompayla hafif hafif çektir ilk başta damla halinde gelir 2 gün falan sürebilir sonra artar bebeğini çok sık emİr

ya bide ben tecrübeli anneyim 2 normal doğum yaptım 2sindede eşim yoktu asker olduğu için ve 2sindede sancım geldi annemle bindik arabaya tabi şoför ben gittim saatler içinde doğurdum ve eve geldim tabi doğumların birinde 23 diğerinde 28 yaşımdaydım şimdi 34 yaşındayım yaştanmıdır nedir anlayamadım hem korkuyorum hem çok paniğim hem bebeğin hareketleriyle sancıyı ayıramıyorum hareket edemiyorum diğerlerine göre az kilo almış olmama rağmen yok yok ben bu çocuğu doğuramaya ağım herhal ya nedir bu panik bilemedim kasıklarım da ağrılar var bebek hareket ettikçe sancı hissi veriyo böylemi oluyodu acaba doğum of of ben herşeyi unutmuşum

selam hanimlar
burdan bi arkadas bebegini kaybetmis, yazisina abkacakdim ama aradim bulamadim
nicki neydi acaba

Aynen canim cok istiyorsa 2.yi kendi dogursun
Ahhhhhhh ahhhhhhhh aklımdan kalbimden gecen herseyi yazmıssın canım kadın olmak hep zor hep sorumluluk bıktım valla

aynen canım ya eşim dedi ben bayılmam falan ama adam kestirdi attı
ağzıyla söyledi zaten biz seninlemi eşinlemi uğraşacağız o an diye
işini kolaylaştırmak amacı kesinlikle
öyle artık napalım hayırlısı olsun
adama yılbaşı paketi alıcaktık vazgeçtik amaaan kendi bilir kolaylık sağlamadı banane

ayyy nasıl sevindim bilmem
boşver perdeyi onları da yavaş yavaş alırsın rabbimin izniyle ay çok sevindim

saol canım :)
bize de kısmet değilmiş bu devirde baksana

ayy ne güzel bir gündür o hayırlısı olsun inş
bende bugün ona baktım 2 ocağa denk geliyor inş bende ogün doğururum diye geçirdim içimden

aynen canım ya hayırlısı artık yapacak bişi yok biz eşimle her işimizi birlikte hallederiz yada ben yalnız başka kimseden yardım istemedim bugüne kadar eşimden başka
istiyordum o anı da birlikte yaşayalım ama kısmetdeğilmiş hayırlısı artık
benimde 30 u işte alttan muane ona göre belirlenecek artık dikkat etmek lazım gerçekten
bu hafta içi benimde staj sunumum var avcılarda 1.30 saat yol gideceğim şehir içi otobüslerle doğurmazsam tabi yollarda
rabbim yardımcımız olsun inş
inş dediğin gibi çatımız musaittir de çatır çatır doğum yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…