Merhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
kızlar selam
dedik eşimle bugün dr a gidelim ben pazartesi yalnız gidecektim yoksa
gittik bebeğimin herşeyi yolunda kafa aşağıda ama daha tam yerleşmemiş dedi dr um 3500 gr civarı dedi kilosu
ayın 30unda gel muaniye etcez dedibebeğin durumuna göre doğum şeklini belirlemek için falan dedi
ağrın varsa şimdi edelim dedivarsada yok dedim
doğum anında eşimi kabul etmiyor ne olursa olsun son ana kadar birlikte olacaksınız zaten dedi o an olmasa da olur dedi[/QU
hKKINDA hayırlısı olsun tatlım ya,ben hiç sormadım ama tahminim bizim uyuz hastaneyede eşi yada başkasını sokmuyorlar cnm,ben zaten herşeyimm tek olmuş,her işimi tek halletmişim,onuda evelallah tekbaşıma hallederim,bir çılgınlık yaptım zaten inşallah gerek kalmaz ama hemen kısadan anlatıyım,31 aralık çarşamba çatı muayenesi yapıcak dr um,ona göre dar yada müsaitse normal doğum diyeceğim dedi,ben pipirik evhamlı,işin kötü tarafına odaklanaraktan ne olur ne olmaz diye açtım telefon medipol hastanesinden 2 ocak cuma gününe randevu aldım,onada buyuk ihtimal arabayla tek giderim,o kdr uzun yol zati yolda bişi olsa hastaneye kdr dursam orda doğururm artık Allaha emanet bismillah der çıkarız yola umarım gerek kalmaz umarım çatımız müsaittir ya
Oyy maşaallah ne güzel bir bebek.. Allah nazarlardan saklasınMerhaba arkadaslar,
Benim beklenen dogum tarihim 2 ocakti ancak 2 hafta once 13 aralikta dogum yaptim. Allahin izniyle kizima kavustum. Hepinize bir avazda kurtulmayi, evlatlariniza saglikla kavusmanizi nasip etsin Allahim,..
Iyi seneler diliyorum herkese
Canım çok sağolhttp://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107
Bu linkte SUT IZNI basligindan hemen onceki paragrafta yaziyor.
Y yaramazminik
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sütün hemen gelir inşallah tek bildiğin bol bol su içmen ve kendini sakın üşütme...kızlar pazartesi günü sezaryan olcam ya ben sütümün hemen gelmesi için ne yapmam lazım???
bende yine 42 yi bekler diye 28.hftaya kadar çalışayım demiştim hiç uğraşmıyım ayrılayım o zamanıns gıder 16almıstm cnm sımdı bayası duruyoor bı kırkımız cıksın bakacagz duruma dıyetısyene gıdıp emzıreen anne dıyetı faln ne olursa alt dıkıslerm bı ıyı olsunda
ıns canım en yakın zmanda hayırlısıyla sızde gorun mınnak ve cok tatlı koklamaya doyma yorucu ama harıka
canm sen devlette ısen bı yanlıslık olmusben kızım da kırk hafta dolumnca bı kırk hafta dolmus falan dogum olmamaıstr ıznın 42ye kadar uzaması dıye rapor almıstım
Yanını kayısı hoşafı götür mutlaka 2 şişe göğüs pompasıda varsa manuel onuda al yanına ameliyattan sonra bebeğin emmeye başlayacak sende pompayla hafif hafif çektir ilk başta damla halinde gelir 2 gün falan sürebilir sonra artar bebeğini çok sık emİrkızlar pazartesi günü sezaryan olcam ya ben sütümün hemen gelmesi için ne yapmam lazım???
NAZLI dan bahsediyorsun sanırım.selam hanimlar
burdan bi arkadas bebegini kaybetmis, yazisina abkacakdim ama aradim bulamadim
nicki neydi acaba
Aynen canim cok istiyorsa 2.yi kendi dogursunCanım ipek kirpinin bakımı zor diye biliyorum 2-3 haftada bir dökülrrin yerine yenisi takılıyor boşluklar oluşunca kapatmak için../ aslında çok güzel moral olur ama bakımına düzenli gidebilecek misin bebek olduktan sonra? Malum 2-3 haftada bir işlem yaptırman Lazım zaten paketi sarın alırken de refix denilen tamir zamanını da satıyorlar çünkü kirpikler dökülüyor.. Saç mani pedi masaj ile mi idare etsen acaba? Ben de eyeliner Kalıcı istiyorum kendim beceremiyorum diye ama alerjim tenim var Gözüme cesaret edemiyorum. :))
Canım Nişan gelmesi doğumun yaklaştığının başlayacağının habercisi ama bi haftayı buluyor diyorlar.. Böyle durumlarda anormal bir şey yoksa doktora haber vermemek en iyisi ben de vermeyeceğim :) hatta geçen Nişan sandım eşime söyledim koşa kola doktoru arıyordu heee eşime de söylemiyeyim diyr karar aldım:) çatlıcam sonunda :)
Burada evvelsi gün Yılbaşı yemeği vardı hiçbir şey yapamadım:) daha da yapamam ama hayalim dışarıda havai fişek Işık gösterisini karı koca sarılarak bebrk karnımda izlemekti ama ne gidebilirim ne ayakta durabilirim:) lphısa pijamalarımla evde oturacağım senin var mı bi Planın? :)
Ben sağlı sollu yatıyorum artık umursamıyorum ama yine de olmuyor karnımda çakıl Taşı torbası var sanki(
Tırnak protezlerini çıkartıyorlar Söke söke ama kirpik protezini sökemedler herhalde:) sadece bilgi formuna yazıyorsun kirpiklerinde protez var diye...
Canım Fulya bebek dostu hastane ama Florence in Hemşireleri çok iyi ve doktorlarının normal doğum yanlısı olması ne güzel ben Alin hanım a gidiyordum daha ilk haftalardan sezaryan diyordu( ama süper bi doktordu o ayrı :)
Eşim de ikinci bebeği söyleyip duruyor bana önceden istemiyorum diyordum şimdi Hırs bastı:)) ikinci bebeği sen yapıcan diyorum :)) o doğuracak:)) bir de sen bir doğuruyorsun ben doksan diyor doksan kez dövmek istiyorum:))) bir de bi doğursan da kurtulsam bel ağrısından diyor:))) psikolojik olarak onun da ağrıyormuş:))) ama geçecek inş bu günler as kaldı diyip motive etmesi de işime Görüyor arada.. Olabildiğinde gevşek:) kalmaya çalış sen de sinir sana zarar verir kimseye değil elde deil ama çabalayalım yine de:)
Ana dizini evde de kullanıyorlar canım misafirliklerdr vs ablam bir yaşına kadar kullandı çok da memnun kaldı ama mutlaka alınması gerekiyor diye bir şey yok herhalde...
Canımmm maşallah sana ve güzel kızına nasıl da bilinçli BAKIYOR mutlu BAKIYOR annesinin kucağında :))) Gözünü aydın tebrik ederim darısı Başımıza inş :)) gerçek bebek fotosu da insanı bi ayrı hoş ediyor maşallah beneğine ve sana :)
Hahah varsa da yok dedin demek ki:)) ben de olsam öyle yapardım ama eşim ispiyonlardı hain köfte :)))
Ayrıca eşini kabul etmemesi prosedür Gereği olsa anlarım da ona mı kalmış karar vermesi belki bayılmayacsk güç verecek ya da hep anında OLMASINA değil bebek çıkarken yanında olmayana ihtiyacın var alalala kendi işlerini kolaylaştırmak için mi yapıyorlar nedir anlamadım.. Artık hakkınızda Hayırlısı olsun..
Benim memişler yumoş yumoş hiç süt gelecek gibi değil:))
Merve bizde de tık yok seni bahane ediyoruz işte :)) eşim de 2 Ocak kandil i mi bekliyorsun diyor:))) normalde hesap kitap plancıyımdır da:))
Ne zaman doğuracağımızı biz değil Allah ve benekler biliyor :) ya sabır y selamet gerisi lafla zaman geçirmek işte:) sağlıkla kucaklarımıza alalım da her şey boş.. Ama kandilde olsa fena olmaz :)))
Ahhhhhhh ahhhhhhhh aklımdan kalbimden gecen herseyi yazmıssın canım kadın olmak hep zor hep sorumluluk bıktım vallaevettt evett evettttt bende kabullenemiyorum bu durumu,bacaklar her yerleri kıl içinde gezerler ayı yawrusu gibi ben 1 hafta bıyığımı almıyım dalga geçer benle pala remzi diye,bıktım artık kıllardan,bira vuç içim birde ayak altım dışında hep tüylerim var
allahtan dr kararı yüzünden zorunlu lazer oldumda bikini bölgesi ve kol altından kurtuldum
ama her çile kadın çekiyor,rahim desen delikli hava alan bir yer gibi,azcık ince giysinsem anında kasıklarım üşür idrar yolarım enf olur,bıktım toz almaktan temizlik yapmaktan,yine 1.5 yıldır işe gitmiyorumda birz iyiyim,12 yıldır işe git çalış,evlen eve gel koştur koşturrr,yemin ederim geçen gün eşimi karşıma aldım,zaten kp ile beraber çalışıyor,sabah 6 da kalkar akşam 10 dan önce eve gelemez,cmt keza öyle bir pazarı tatil,cumları zaten trafik var der hiç gelmez,ay sonu olur ccepler bomboş,parayı kp cukka atar ,herşeyü üstüne yapmış adaletsiz adam,sonra laf olunca 1 oğlum var herşey onun,iyide gençlik elden gidiyor,ne anladım ben bu işten,bu arada gerçekten çok zor ama çok gelirli bir işim var kızlar,yani eşim değilde ben çalışsam onun kazandığının 3 katı bnm maaşım nerdeyse,geçen o teklifide yaptım
dedim bir havalr bi şekillerdesin,hamıle kadına iş buyurosun,çorabn yerlerde,dolabını dedim toplamaktan bıktım,hayır yani bizde çalıştık keşke dedim işi bıraksan otur evde dedim ardaya sen baksan,ben dedim sütümü sağarım,ama dedm benm gibi evi temiz tutup yemek yapıcaksın,en azından dedm ben akşam 7 de evde olurum,cmt-pazarım dedim tatil,yüz kere dedim hayatımız rahat olur ben işe gitmeye dedim razıyım,tabikide delirdi salak salak konuşma dedisalakçamı bir teklif yaptım ki
yooo şabanın öyle bir filmi vardı neden olmasınki
NAZLI dan bahsediyorsun sanırım.
Canım ipek kirpinin bakımı zor diye biliyorum 2-3 haftada bir dökülrrin yerine yenisi takılıyor boşluklar oluşunca kapatmak için../ aslında çok güzel moral olur ama bakımına düzenli gidebilecek misin bebek olduktan sonra? Malum 2-3 haftada bir işlem yaptırman Lazım zaten paketi sarın alırken de refix denilen tamir zamanını da satıyorlar çünkü kirpikler dökülüyor.. Saç mani pedi masaj ile mi idare etsen acaba? Ben de eyeliner Kalıcı istiyorum kendim beceremiyorum diye ama alerjim tenim var Gözüme cesaret edemiyorum. :))
Canım Nişan gelmesi doğumun yaklaştığının başlayacağının habercisi ama bi haftayı buluyor diyorlar.. Böyle durumlarda anormal bir şey yoksa doktora haber vermemek en iyisi ben de vermeyeceğim :) hatta geçen Nişan sandım eşime söyledim koşa kola doktoru arıyordu heee eşime de söylemiyeyim diyr karar aldım:) çatlıcam sonunda :)
Burada evvelsi gün Yılbaşı yemeği vardı hiçbir şey yapamadım:) daha da yapamam ama hayalim dışarıda havai fişek Işık gösterisini karı koca sarılarak bebrk karnımda izlemekti ama ne gidebilirim ne ayakta durabilirim:) lphısa pijamalarımla evde oturacağım senin var mı bi Planın? :)
Ben sağlı sollu yatıyorum artık umursamıyorum ama yine de olmuyor karnımda çakıl Taşı torbası var sanki(
Tırnak protezlerini çıkartıyorlar Söke söke ama kirpik protezini sökemedler herhalde:) sadece bilgi formuna yazıyorsun kirpiklerinde protez var diye...
Canım Fulya bebek dostu hastane ama Florence in Hemşireleri çok iyi ve doktorlarının normal doğum yanlısı olması ne güzel ben Alin hanım a gidiyordum daha ilk haftalardan sezaryan diyordu( ama süper bi doktordu o ayrı :)
Eşim de ikinci bebeği söyleyip duruyor bana önceden istemiyorum diyordum şimdi Hırs bastı:)) ikinci bebeği sen yapıcan diyorum :)) o doğuracak:)) bir de sen bir doğuruyorsun ben doksan diyor doksan kez dövmek istiyorum:))) bir de bi doğursan da kurtulsam bel ağrısından diyor:))) psikolojik olarak onun da ağrıyormuş:))) ama geçecek inş bu günler as kaldı diyip motive etmesi de işime Görüyor arada.. Olabildiğinde gevşek:) kalmaya çalış sen de sinir sana zarar verir kimseye değil elde deil ama çabalayalım yine de:)
Ana dizini evde de kullanıyorlar canım misafirliklerdr vs ablam bir yaşına kadar kullandı çok da memnun kaldı ama mutlaka alınması gerekiyor diye bir şey yok herhalde...
Canımmm maşallah sana ve güzel kızına nasıl da bilinçli BAKIYOR mutlu BAKIYOR annesinin kucağında :))) Gözünü aydın tebrik ederim darısı Başımıza inş :)) gerçek bebek fotosu da insanı bi ayrı hoş ediyor maşallah beneğine ve sana :)
Hahah varsa da yok dedin demek ki:)) ben de olsam öyle yapardım ama eşim ispiyonlardı hain köfte :)))
Ayrıca eşini kabul etmemesi prosedür Gereği olsa anlarım da ona mı kalmış karar vermesi belki bayılmayacsk güç verecek ya da hep anında OLMASINA değil bebek çıkarken yanında olmayana ihtiyacın var alalala kendi işlerini kolaylaştırmak için mi yapıyorlar nedir anlamadım.. Artık hakkınızda Hayırlısı olsun..
Benim memişler yumoş yumoş hiç süt gelecek gibi değil:))
Merve bizde de tık yok seni bahane ediyoruz işte :)) eşim de 2 Ocak kandil i mi bekliyorsun diyor:))) normalde hesap kitap plancıyımdır da:))
Ne zaman doğuracağımızı biz değil Allah ve benekler biliyor :) ya sabır y selamet gerisi lafla zaman geçirmek işte:) sağlıkla kucaklarımıza alalım da her şey boş.. Ama kandilde olsa fena olmaz :)))
Çok mutluyum :)
Esim istediğim oda takimini aliyor :)
6 ay sonra yada 1 sene sonra kesin alacagiz nasip olsa, şimdiden alalim bebegin kiyafetleri odada rezil olmasin diye ikna ettim
Hafta içi alınacak hafta sonu da kurulumu yapilacak. Annemle o gün temizler duzenleriz inşallah.
Hali ve perde de gerekli ama adamin üstüne o.kadar da gitmeyeyim hemen
Ben antibiyotikle yeni kurtuldum boğaz agrisindan
Öksürük devam ediyor hala
Bugün 1 hafta oldu tam cekiyorum
Canim kurabiyeleri yapip buzluga da koyabilirsin
Cikardiginda tazevik olur suslemesini yaparsin
Maşallah bebise
Benim Esim de doğumda yanimda kalmayi söz konusu bile etmiyor
Maşallah darisi bize insallah
Bende 2 gün önceki kontrolde 34+4 tüm. Ve 2100 geldi kizimin kilosu
Dr normal dedi ama bana az geldi
selam kızla.2ocak günü mübarek Mevlüt kandilinde Oğlumu kucagima alacağım.çatım dar,sancım yok,bebegin boynunda kordon var,daha kanala yerleşmemiş birde ufaklık.tam Günü'nde aramızda olacak rabbimin müsaadesi ile.kilomuz 3500u geçik boyumuzda 50cm üzeri.dualarınızı bekliyoruz.allah yar ve yardımcımız olsun.hakkımızda hayırlı olan neyse gönlümüz de ona razı olsun...
yok cnaim onu buldum simdi 1 ay olmus nazlimaNAZLI dan bahsediyorsun sanırım.
yok cnaim onu buldum simdi 1 ay olmus nazlima
bu arkaads 39+4 deymis dun olmus
bizim sayfada iremguzum bahsetmis canim ayrinti bilmiyorumki : (Nerde canım? Link verir misi
bende hiç duymadım kim acaba yaabizim sayfada iremguzum bahsetmis canim ayrinti bilmiyorumki : (