Ay cnm ya maşallah zeynep hilal bebişe kaç haftalık doğdu acep ?Kızlar hafta basında suyum azalmış dr heran dogum olabilir diye yazanSerBet09 nickli arkafasımız bu aksam üzeri mide bulantısı ve tekrar su geldigin farkedip hastaneye gitmişti..
Bebegi kalp atısları zayıfladıgı için sezeryana aldılar.....
Şimdi haber verdi dogum olmıs..:))
Bebegimiz 3300 annemizde ii..
Zeynep hlal bebek hosgeldi...
Kendisi sezeryanlı old için bu güzel haberi vermek bana düştü... Darısı basımıza ...
İnşallah hep böyle güzel haberler duyalım...Kızlar hafta basında suyum azalmış dr heran dogum olabilir diye yazanSerBet09 nickli arkafasımız bu aksam üzeri mide bulantısı ve tekrar su geldigin farkedip hastaneye gitmişti..
Bebegi kalp atısları zayıfladıgı için sezeryana aldılar.....
Şimdi haber verdi dogum olmıs..:))
Bebegimiz 3300 annemizde ii..
Zeynep hlal bebek hosgeldi...
Kendisi sezeryanlı old için bu güzel haberi vermek bana düştü... Darısı basımıza ...
kızlar pazartesi günü sezaryan olcam ya ben sütümün hemen gelmesi için ne yapmam lazım???
tamam S ssule07 yazıyı yayınlamış bende okudum teşekürlerıns gıder 16almıstm cnm sımdı bayası duruyoor bı kırkımız cıksın bakacagz duruma dıyetısyene gıdıp emzıreen anne dıyetı faln ne olursa alt dıkıslerm bı ıyı olsunda
ıns canım en yakın zmanda hayırlısıyla sızde gorun mınnak ve cok tatlı koklamaya doyma yorucu ama harıka
canm sen devlette ısen bı yanlıslık olmusben kızım da kırk hafta dolumnca bı kırk hafta dolmus falan dogum olmamaıstr ıznın 42ye kadar uzaması dıye rapor almıstım
Kizim doğduğunda bana da garip geliyordu 2 çocuk annesi olmak.sanki ogluma ihanet etmişim gibi hissediyordum kendimi ne bileyim en ufak bi boynunu bukse uzuluyordum.simdi 3 çocuk annesi olucam bu sefer de hem kizim hem oğlum için üzülüyorum.
Bu ara nedense bi iç sıkıntısı peydah oldu anlatamam.durup durup sıkıntı basiyor.