2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün şule ile watsapta konustuk akgökcen doguma gidyırdu ama böle bişi olsa haber berirdi.. Bnm bildigim dün dogguma giden o war...
Allah Allah ... Merak ettim

Kızlar hafta basında suyum azalmış dr heran dogum olabilir diye yazan SerBet09 SerBet09 nickli arkafasımız bu aksam üzeri mide bulantısı ve tekrar su geldigin farkedip hastaneye gitmişti..
Bebegi kalp atısları zayıfladıgı için sezeryana aldılar.....
Şimdi haber verdi dogum olmıs..:))
Bebegimiz 3300 annemizde ii..
Zeynep hlal bebek hosgeldi...
Kendisi sezeryanlı old için bu güzel haberi vermek bana düştü... Darısı basımıza ...

Kızlar hafta basında suyum azalmış dr heran dogum olabilir diye yazan SerBet09 SerBet09 nickli arkafasımız bu aksam üzeri mide bulantısı ve tekrar su geldigin farkedip hastaneye gitmişti..
Kendisi sezeryanlı old için bu güzel haberi vermek bana düştü... Darısı basımıza ...
Ay cnm ya maşallah zeynep hilal bebişe kaç haftalık doğdu acep ?

ay kizlar sizi paniklettim haberiniz vardir diye dusundul kusur abkmayin : (
irem arkadas eglince soyler herhalde kim oldugunu : ((

Iyi akşamlar anneler ve bebişleri doğum yapan herkesin gözü Aydın darısı bizm basımıza artık bu telden yazmak zor ama hep takipteyim kızlar bnm de bugün kontrolüm vardı 38. Haftada çatı muayenemi yaptı ımm bn baya zorlandım tabi herkesin aynı olmaz meğer B'nde vajinısmus varmış haberim yok tabi bnm normal cok zor bebişte 3800 olmş cuma günü gel dedi o günde kandil duruma göre doğum olabilir dedi hayırlısı inş hepimizin bebişleri iyi olsun Allah'ın üZniyle:)

İnşallah hep böyle güzel haberler duyalım...

ıns gıder 16almıstm cnm sımdı bayası duruyoor bı kırkımız cıksın bakacagz duruma dıyetısyene gıdıp emzıreen anne dıyetı faln ne olursa alt dıkıslerm bı ıyı olsunda

ıns canım en yakın zmanda hayırlısıyla sızde gorun mınnak ve cok tatlı koklamaya doyma yorucu ama harıka
canm sen devlette ısen bı yanlıslık olmusben kızım da kırk hafta dolumnca bı kırk hafta dolmus falan dogum olmamaıstr ıznın 42ye kadar uzaması dıye rapor almıstım
tamam S ssule07 yazıyı yayınlamış bende okudum teşekürler

Kizim doğduğunda bana da garip geliyordu 2 çocuk annesi olmak.sanki ogluma ihanet etmişim gibi hissediyordum kendimi ne bileyim en ufak bi boynunu bukse uzuluyordum.simdi 3 çocuk annesi olucam bu sefer de hem kizim hem oğlum için üzülüyorum.

Bu ara nedense bi iç sıkıntısı peydah oldu anlatamam.durup durup sıkıntı basiyor.

Ara ara oluyo böyle durumlar inşirah suresini okumanı tavsiye ederim stres sıkıntı gşderen dua

Kızlar tahlillerimi dojtora gösterdim rabbime şükürler olsun sende şeker yok dedi bebişin iri olacak dedi bugün annemde telefonda sende iri doğmuştun dedi çok sevindim bir problem olmamasına doğumuma 3 hafta varmış doktor öyle söyledi. Bundan sonra hadtaneye sabah 6 da gidicekmişim haftada 1 devlet hast, olunca randevu sorunu var malum. Benden haberler bu kadar iyi geceler

Herkesten hayırlı haberler alalım inşallah.

gkcnbrt gkcnbrt gözünüz aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Allah bağışlasın. Daha geçen sorduğumda iyiyim diyordun. Belkide yan yana doğum yaparız diyorduk. Hikayeni bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan, darısı başımıza..

akgokcen akgokcen Hayırlı haberlerinin devamını bekliyoruz, doğuma gidiyormuşsun. Allah kolaylık versin.

SerBet09 SerBet09 Gözünüz aydın olsun. Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Sana da çok geçmiş olsun. Sağ salim evinize de çıkın inşallah.

@Mrv5534 niyeyse senin doğum yapman gerekiyor önce:KK31: sen doğurunca hayırlısıyla hepimiz rahatlayacağız.
Tabi ki senin rahatlamanı saymıyorum:KK70:

Sanki bende de bir şeyler var ama hiç bilmiyorum ki, ne nedir ne değildir.
Mide bulantısı, kusma, kasık ağrısı, sancısı, bel ağrısı, adet olacakmışım gibi kasıklar ve bel ağrısı.
Ne bileyim daha vakit var. Ama normal doğum yapmak aslında hayalim, doktorum sezeryan desede.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Kandilde olması benimde hayalim.

X